הודעה לכולם

Regina Phalange

New member
אני חושבת שחלק מהבעייתיות

היא שאנחנו (ואני עושה פה הכללה בוטה- מי שמתנגד לדבריי מוזמן להביע את דעתו) חושבים שזה די מובן מאליו שאדם כמו נאסראללה הוא טרוריסט. בכל מקרה, כאן אני מספיקה את הדיון מבחינתי, דמו שאמרנו, פוליטיקה= שיעמום
לילה מצוין.

lernery

New member
האיסלאם בכלל והשיעה בפרט

הינן דת של טרור, בצורה מובהקת. הרוב המוחלט של הטרוריסטים היום בעולם הינו מוסלמי. בכל מאבק בין האיסלם לבין דתות אחרות, ולאן דווקא נוצריות אלא גם במאבק נניח עם ההודים - ההינדו, או הבודהיסטים, במזרח - המוסלמים משתמשים בטרור. האיסלם הינו דת של מלחמה, והנושא הזה שזור בקוראן ובתודעה המוסלמית כחוט השני. דת האיסלם הינה דת של ריבוי נשים, ועד שריבוי נשים לא ייאסר כמו שהיהדות והנצרות אסרו אותן למרות שמלכתחילה בשתי הדתות זה היה מותר, דת האיסלם תישאר פרימיטיבית ומפגרת. האיסלם אוסר לשתות אלכוהול, מה שגורם לחוסר יכולת של אנשים "לברוח", מה שגורם להם להתפוצץ במקום אחר במקום פשוט להשתכר וללכת לישון כשהם מיואשים. והעיקר - בגלל המצב הגרוע של הערבים שנמצאים בשפל המדרגה מכל בחינה, וגם העשירים שבהם עשירים בזכות הנפט ולא בזכות תרבות מתקדמת - ובגלל הגאווה האינפנטילית של ערבים וחוסר היכולת שלהם לקבל את מקומם - הם חייבים למצוא דרכים להראות שהם בשליטה והולכים להתפוצץ בכל מיני מקומות (ואני מדבר למשל על בן-לאדן ולא רק פלסטינים). כל האומות הגדולות של העבר ששקעו (איטלקים, אנגלים, אצטקים, השד יודע מי) וכל האומות הקטנות שהן חסרות השפעה, מתמודדות עם זה בכבוד, פחות או יותר, מנסות לחיות חיים של שלווה ולהתפתח. לעומת זאת הערבים והאיסלם מנסים להראות לעצמם שהם מסוגלים "לנצח" ואת זה הם עושים על ידי טרור. לסיכום - האיסלאם הוא דת רצחנית, שאם הייתה לי משאלה אחת לבקש על העולם - הייתי מבקש שתיעלם.

Y a n i B

New member
וזהו. תבלו לכם בפורום ותמשיכו

לא לקרוא הודעות אלא להגיב רק למה שאתם רוצים. וכמובן - לוותר על הכבוד העצמי שלכם בכל פעם שהצנזורה תופעל (והיא תופעל). למעשה - אני חושב שגם ההודעה הזו תצונזר ע"י אושרית. שלום!

rshalit

New member
תקרא את הכותרת של הפורום..../images/Emo191.gif

לימודי רפואה....- יש מספיק פורומים בתפוז שאתה יכול לפרסם בהם את הדעות שלך (יותר נכון הדעות של אסא כשר,זאב בכלר וכמובן ישעיהו ליבוביץ'). ולא משנה מה תגיד המקום לויכוחים פוליטיים הוא לא בפורום רפואה לגיטימים ככל שיהיו.. וחובתה של מנהלת הפורום למחוק אותם!!!

johngalt2

New member
מה נסגר פה עם האנשים?????

אוקיי, ל- Yani B: מכיוון שאתה התעצבנת משום שהודעות שכתבת לי נמחקו, אני מניח שאני חלק משרשרת השטויות שלך בין אם אני רוצה ובין אם לא. אז תשמע, אני באמת לא יודע מה הסיפור שלך, אבל אם אין לך משהו יותר טוב לעשות עם הזמן שלך מאשר להעליב ולהתנהג בגסות רוח כלפי אנשים שאתה לא מכיר, ולתקוף (וכן!! אתה תוקף! תבין את זה. אתה לא אסרטיבי, אתה אגרסיבי. אל תשלה את עצמך לשנייה שצורת ההתבטאות שלך היא לגיטימית והסיבה היחידה שמגיבים אליה ככה היא ש- "אתה מדבר עם פקאצות שלא מסוגלות להגיד שום דבר בצורה החלטית". אתה לא החלטי, אתה סתם מתלהם כמו חזיר. אני מקווה מאוד לטובתך שההתנהגות שלך ביומיום לא מתקרבת אפילו לצורת ההתנהגות שלך כאן, כי אם כן, אתה צריך טיפול. ומה שעוד יותר מקומם, זה שאתה מתיימר לייצג איזושהי תרבות דיון פילוסופית ותרבותית ואני לא יודע מה, ומורה לאנשים לקרוא את לייבוביץ' ואני לא יודע מה עוד. אז כמו שאתה פוקד פה על אנשים לעשות דברים, הנה פקודה: תלמד להתנהג, או שפשוט תלך מפה. לכל השאר: באמת שאני לא מבין למה אתם עונים לו ויורדים לרמה שלו. פשוט תעזבו אותו בשקט. גם לי מחקו את ההודעות, Yani B, ואתה לא רואה אותי צועק פה על אף אחד.

johngalt2

New member
אושרית, בבקשה אל תמחקי את זה

תשמע, Yani, אני אמנם צריך לקום מחר ב- 6:00 בבוקר, אבל כל מה שקראתי עכשיו לא נותן לי מנוח ואני חייב לומר לך משהו. ראשית כל, אני מתנצל אם פגעתי בך, אבל דבריך, ובמיוחד איך שדיברת פה לבנות, קוממו והסעירו אותי מאוד. כתבת כאן איפשהו שאתה בד"כ לא בנאדם שאומר את המילה האחרונה, ושאתה די חסר ביטחון... ובכן, כל הכבוד שהיה לך אומץ להגיד את זה, זה שכלעצמו מעיד על מידה מסויימת של ביטחון עצמי. כתבת שרק כאן אתה מתנהג ככה... תראה, אני לא פסיכולוג, ואני גם לא מתיימר להיות, אבל עצם העובדה שאתה חוזר לפורום הזה למרות שאתה כל הזמן אומר כמה אתה לא סובל אותו, ומשקיע מהזמן שלך פשוט בלהתווכח ולהתנצח עם אנשים, מעידה על משהו מעבר לשורות. אבל אני לא רוצה להכנס לזה. לא יודע, אולי אתה עושה איזושהי הפרדה בין החיים ה"אמיתיים" לבין האינטרנט, ואולי אתה לא מתייחס לאנשים שכותבים פה כבני אדם אמיתיים. אבל הם כן. וכשאתה מעיר הערות מיניות פוגעות לבנות פה בפורום, זה מגעיל בדיוק כפי שזה היה אם היית עושה את זה ב"עולם האמיתי". וכשאתה שואל "הבנת הנקרא יש לך?" לאשה בת שלושים, נשואה עם ילדים, זה גס רוח ומביש, בדיוק כמו שזה היה אם היית אומר את זה ב"חיים האמיתיים". ואין מצב שאתה מדבר ככה, כי פגשתי אותך ואני יודע שאתה לא, ובכל מקרה אם היית מדבר ככה דרך קבע כבר מזמן היית במוסד לאנשים עם בעיות נפשיות. אתה אוהב לקרוא ספרי פילוסופיה, ולהתהדר באצטלה של אדם משכיל יותר מכולנו פה (דבר מוזר שכלעצמו, אני מניח שהפסיכומטרי הממוצע בפורום הזה הוא משהו כמו 730, ומבחינת השכלה כללית, האנשים פה הם בכיף ב- 5% הכי גבוהים בחברה). אז הרשה לי לומר לך דבר פשוט: דרך ארץ קדמה לתורה. ועוד: דברי חכמים בנחת נשמעים. ואם היה לי כוח עכשיו, הייתי פותח איזה ספר של אפלטון ומוצא (ואני בטוח שהייתי מצליח בקלות) איזושהי אמירה של סוקרטס שאומרת שכל דיון פילוסופי לא שווה כלום אם הוא מנוהל ע"י אנשים שלא מקשיבים אחד לשני ורק תוקפים ומתלהמים. אז מה שוות כל הדעות הפילוסופיות שלך, אם אף אחד לא רוצה להקשיב להם כי אתה גס רוח? לא יודע, אולי קראת את כל הספרים של כל אנשי הרוח הגדולים, הבנת אותם לעומק, ואתה מסוגל לנצח את ניטשה בדיון פילוסופי. אולי. אבל כנראה שפיספסת איזשהו מסר חשוב שאני בטוח שהובע ברבים מהם, וזה שכל הידע והלמדנות שווים כקליפת השום אם הרוכש אותם מתנהג כמו בהמה לחבריו. ואני לא רוצה להכנס בכלל לכך שבסופו של דבר אתה רותה להיות רופא, משמע, אדם שמוטלת עליו אחריות כבדה מאוד, שצריך להתייצב מול אנשים ברגעים הקשים ביותר שלהם, ולמילים שיוצאות מהפה שלו יש השפעה רבה מאוד מאוד. אני חרד רק מהמחשבה של מה שיקרה אם תדבר כך לחולה או למשפחתו. ואני חייב להגיד לך, שאם אתה היית רופא תחתיי מתישהו בעתיד, והיית מתבטא כך, הייתי מעיף אותך לכל הרוחות. כולי תקווה שההתנהגות שלך היא איזשהו מר. הייד שיוצא לאור רק בפורום לימודי רפואה בתפוז, ושביום יום אתה ד"ר ג'קיל. אבל גם אם זה נכון, אין לך שום לגיטימציה להתנהג כאן כך. אתה משניא עליך אנשים, יאני, הבן את זה. ואם בסופו של דבר תתקבל לרפואה, תהיה חבורה לא קטנה של אנשים שתלמד אתך ותכיר אותך בתור הטרול ההוא מהפורום. זה מה שאתה רוצה?

Y a n i B

New member
אני דווקא נהנה לקרוא את השטויות שלך

(כך אתה מכנה אותן) - ואילו אני בכלל לא קראתי לדברים שכתבת "שטויות". זאת המצאה שלך (מעניין שכשאומרים לכם "המצאה" אתם מיד קופצים. שאני אבין: מה יותר 'נורא' - זה שמישהו ממציא דברים, או זה שמישהו משתמש בשפה שהיא לא של 'דובוני-אכפת-לי'?). על הקללות שאתה מטיח בי אני לא אגיב, ולגבי צורת הדיבור שלי שכ"כ מפריעה לך - כבר כתבתי בהודעה אחרת (אושרית - מחקת אותה?) שכל ההתייחסות שלי, אם תרצה, היא לגבי הדברים שכתבתי לפני 4 הודעות. בכל מקרה, אני חושב שדווקא סותמי פיות \ מחלקי פקודות כמוכם הם שצריכים להרגיש רע. אתה מדבר איתי על חוסר החלטיות - אבל לא מדגים את דבריך. קח אחריות ותפסיק לברבר. כנ"ל לגבי ה"הוראות שלי" - עוד המצאה מטופשת שלך. אני כתבתי: "אם מישהו מעוניין (להיות בהמה גסה וחצופה שכמוני), אני אמליץ לכם בעיקר על ספרים של אסא כשר, ישעיהו ליבוביץ', וזאב בכלר". מה הקשר בין הדברים שלך למה שאני אמרתי? בבקשה תסביר לי, ואל תשתמש בזה ש"אני לא מדבר יפה" כתירוץ. במחלקה לפילוסופיה לא יקבלו את הפחדנות שלך. את הניתוחים הפסיכולוגים שלך אתה מוזמן להשאיר לעצמך, כי הם לא מעניינים אותי. אני לא מבין מה רע בזה ש(לדעתך) אני גולש כאן הרבה. מה רע בזה? אתה אומר: "למרות שאתה כל הזמן אומר כמה אתה לא סובל אותו" - ולשם ביסוס דבריך אתה צריך עכשיו להראות פעם נוספת שבה אמרתי שאני לא סובל את הפורום הזה. אני מחכה לתשובה שלך - ואל תברח מהאחריות שלקחת על עצמך באמירת הדברים. לגבי ההערות המיניות - אני מצטער מראש אם היו כאלה, אבל נדמה לי שזו המצאה שלך (אחת מיני רבות). היכן נאמרו הדברים? תוכיח לי. הדברים שלך לגבי "הבנת הנקרא" הם כשל לוגי מסוג אד-הומינם, ולכן אין טעם להגיב לדבריך. ולמרות שהניסיון שלי מראה שאנשים לא מבינים מקריאה בלבד מה הבעייתיות בטיעון מסויים שלהם, אני ממליץ לך ולשאר הגולשים על הקריאה. לגבי פסיכומטרי וציונים - זה עוד כשל לוגי (אני אשאיר לך להבין מהו לבד). לגבי ה"דרך ארץ קדמה לתורה" - אני חושב שבניגוד אליכם, חבורה של סותמי פיות ומצנזרים שלא מסוגלים להתמודד עם דיון בסיסי כ"כ, דווקא אני בעל הדרך-ארץ. "דברי חכמים בנחת נשמעים" - לא כשחרב הצנזורה מאיימת. אין לי שום סיבה לכתוב בצורה קיצונית כ"כ כשלא מצנזרים אותי. ואגב, כשמדברים על נושא חשוב צריך להתבטא באופן תקיף כי זה ממהותו של הנושא ושל הדיון בו. לגבי אפלטון וסוקרטס ודבריהם - אני בדיוק האדם שכן מקשיב כאן. אני מתייחס לטענות עצמם ולא לטיעונים, ולכן סוקרטס ואפלטון היו מנדים מהשיחות שלהם דווקא אנשים כמוך וכמו רוב חברי הפורום. לגבי "יאני הנורא מהפורום" - יאני (בכלל קוראים לי יניב) כזה רק כשמצנזרים אותו. כשלא עושים את זה, הוא מתוק ורך ויוצאים ממנו גושים חמודים כאלה שנראים כמו "צמר גפן מסוכר". אתה מכיר את זה? זה משהו משהו. אגב, פעם הייתי מנוי על העיתון של 'דובוני-אכפת-לי'. אתה מכיר את העיתון הזה? "חכמים, היזהרו בדבריכם"

תשמע לא קראתי את כל מה שכתבתם ואין

מושג על מה אתם מתווכחים. אבל רציתי לומר לך כמה דברים. כן אתה תוקפני בנימה המזלזלת והמתנשאת שמשתמעים מדבריך. כן הצלחת לגרוף תגובות זועמות מחלק נרחב מהפורום וכנראה שאתה לא צדיק כל כך גדול. ראיתי איפשהו שאפילו הצלחת ל"היכנס" ביעל על דבריה המנומסים. זה מראה לי רק שאתה לא בוגר ואתה עצמך לא ניהלת דיון בוגר מלומד ומתורבת. אל תיהיה פלצן ותתחבא מאחורי פילוסופים גדולים שמעולם לא היו נוהגים בזלזול שכזה! תתבייש לך! דבר אחרון- תגיד לי מאיפה יש לך את האנרגיות לזיין כל כך הרבה את השכל!

Y a n i B

New member
"נכנסתי ביעל"?

היא בעצמה אמרה שאני "ענק", שהיא אהבה את הדברים שלי, ו"אשריך".

Veronica007

New member
היא אמרה את זה בציניות

לדעתי. ובתור מישהי שנמחקו פה הרגע הודעות שלה, אני יכולה להגיד שאני לא כועסת ולא נפגעת ולא זועקת חמאס. הסברתי לאושרית את דעתי במסר וזהו. אולי כדאי לך ללמוד גם מהאנשים הפשוטים שאינם פילוסופים, או לחילופין, ללכת ללמוד פילוסופיה.

Y a n i B

New member
חבל שאת חושבת שאפשר ללמוד

פילוסופיה רק במחלקה לפילוסופיה. את טועה. עם זאת, זה אופייני לאדם שמתייחס ל"שם" ול"יוקרה" ולשאר שיקולים מטופשים שכאלה. בהיותי איש פשוט אני למד בעיקר מהפשוטים.

Veronica007

New member
לפי מה קבעת שאני מתייחסת

לשם ויוקרה בדיוק? על פי 10 ההודעות שכתבתי פה סה"כ? תן לי להגיד לך משהו, אם הייתי שופטת אותך לפי ההודעות שלך בלבד, הייתי מזמן מלשינה למשטרה ולאברבנל. ואושרית בחייאת דינק אל תמחקי את זה.

Veronica007

New member
לא ברור לי

אתה חושב שהתכוונתי לזלזל בפילוסופיה כי אני כל כך טובה מכולם שאני לומדת רפואה/רפו"ש/מדה"ר? ממש אבל ממש לא. פשוט נראה לי שהתשוקה שלך לפילוסופיה מראה על כך שאתה צריך להיות שם. ואילו כישורי האנוש שאתה מפגין פה, מראים שאתה צריך להיות בערך בכל מקום- פרט לפקולטה לרפואה.

Veronica007

New member
מה קשור?

אולי תפסיק לעוות את דבריי ולהשתמש במונח הזה? לא צריך להיות דובון איכפת לי כדי ללמוד רפואה. הבעיה שלך אינה אי היותך דובון איכפת לי, הבעיה שלך הרבה יותר עמוקה מזה. אתה לא מכבד בני אדם באופן כללי.

lernery

New member
יש הבדל בין כבוד לבני אדם לבין כבוד

לדעות שלהם. הכבוד לדעות הוא סתם סוג של נימוס מזוייף, ולא אמור להעליב אנשים בוגרים מספיק שרוצים לחתור אל האמת.

למעלה