חברים מצויירים

comicsgirl

New member
חחחח

לא מצחיק! אתה יודע טוב מאוד שאני לא אורי! אבל הוא בן-אדם טוב! וגם אחלה צייר!

effigy

New member
רעות, אל תתעצבני...

הבחור לא גולש בפורם ואינו יודע שאתה לא אורי פינק...

No. 6

אם אתה שם חתימה, כדאי שהיא תהיה מדוייקת. מי שאמר "I am not a number, I am a free man" היה No. 6 ולא 9 (השחן פטריק מקואן).

effigy

New member
היה ויכוח...

בין ההורקים שלי האם זה 9 או 6.. אבא אמר 9 ואמא אמרה 6... במשחק סיימון המכשף הוא דיבר על מספר 9 .. אז הלכתי לפי סיימון ואבא...אני מייד משנה

למה ההורים

כפי שאמר הליקופטר "אני הלכתי עם החברה..." בכל מקרה, תוכל לוודא בסדרת הקומיקס של האביר (יש גם TPB).

טרקן

New member
לאודי א

האם יש ברשותך קומיקס אוסטרליים כמו JACKAROO, DARK NEBULA, THE PANTHER וכו´?

קומיקס של המערב הפרוע

פעם היו חוברות של המערב הפרוע . אפשר להשיג אותם איפשהוא? הייתי חולה עליהם כשהייתי קטנה.

יש הרבה סדרות בנושא

המפורסמת מכל היא כמובן LUCKY LUKE (התמונה המצורפת), אבל יש עוד רבים אחרים. הכי פשוט זה לבדוק בחוברות PREVIEWS של הוצאות הקומיקס הגדולות או באתרי קומיקס כמו NEWSARAMA או כמו מייל היי, וויזארד וכ"ו. שם יש מאגר גדול של מידע בנושא סדרות. אפשר גם לחפש תמונה על הרשת להעלות לפה ולתת לנו לנסות לזהות אותה.

Zygon

New member
אם את מדברת על

החוברות שיצאו בעברית כמו טקס,טרזן וזאגור אז הם די קשים להשגה היום,תנסי בחניות משומשים או במחסן של מ.מזרחי (ההוצאה שתרגמה אותן),המקור שלהם מאיטלקית ובאיטליה אפשרי להשיג אותם בשפת המקור. ישנה איזשהי כוונה להוציא אותן מחדש אבל לא ברור לי עם יש תזוזה בכיוון.

comicsgirl

New member
יש גם בסיפריות...

בסיפריות ציבוריות יש קומיקסים ישנים (כמו טין טין או זאגור) אז אפשר לחפש שם. ובמידה ואת רוצה לקנות- אני הייתי שואלת את ערן אביאני... אולי יש לו משהו.

טרקן

New member
אני ממליץ על לוטננט בלוברי

של הצרפתי ז´ן ז´ירו- מואביוס

שתהיי בריאה

אני מניח שאת מדברת על חוברות "טקס" שהיו נמכרות בארץ. התשובה היא שאין לי מושג. ניתן להשיג חוברות של מערבונים מאתרי קומיקס שונים (בעיקר מחו"ל). אני מאד ממליץ על Jonah Hex.

The Flash

New member
כמה שאלות

1.מה הסיפור הכי טוב שקראת בחוברת קומיקס? 2.כמישהו שקרוא קומיקס כבר 25 שנה, מה הכיוונים שאליהן הולכות מרוול ודיסי בסיפורים שלהן? 3.מי לדעתך הדמות הכי טובה בסיפור הקומיקס ולמה?

לא יכול לענות

לצערי, אני לא יכול לענות על השאלות שלך. יש הרבה סיפורים טובים (ועוד יותר סיפורים גרועים (שמעתי מישהו אומר Spider Clone?)). לאחרונה פורסם ב- Wizard רשימת 100 האוספים (TPB) הטובים ביותר. אין כיוונים של מרוול ודיסי. יש כיוונים של חוברות.

comicsgirl

New member
קומיקסים של J scott campbell

עדיין נמכרים?! יש לך קומיקסים שלו באוסף?

לא

עדיין יש ביקוש לחוברות מסויימות, אך למיטב ידיעתי אין חוברות חדשות. קראתי משהו לפני כחודשיים ב- Newsarama אך לא ראיתי. לצערי, JSC אינו אחד מהציירים שאני עוקב אחריהם.

SpideyBoy

New member
לצבי

בפסטיבל הקומיקס פגשתי מישהו שאמר שיש לו יותר קומיקסים ממך. זה נכון ? תמד חשבתי שאתה האספן הכי גדול, הוא אפילו ניסה למכור לי חוברות שהוא אמר שאתה מחפש !

כן

יש הרבה אנשים עם אוספים גדולים משלי, אך ידוע לי על אחד שיש לו אוסף גדול משלי בארץ, המעדיף להישאר בעילום שם.

למעלה