COOL!
T TheBalladOfShani B New member 30/10/09 #52 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמגניייייייייייב../images/Emo70.gif
S StarStavGirl New member 30/10/09 #54 ../images/Emo126.gif אימאללה! זה מפחיד אבל מאגניב ../images/Emo9.gif
R Ruth Fletcher New member 30/10/09 #57 ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אומייגאד איזה מגניב!!!!! ../images/Emo6.gif
M m o r 1 0 2 New member 30/10/09 #63 ../images/Emo2.gifואו,איזה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif בואנה,זה נראה גרנדיוזי
S stavik love mcfly New member 4/11/09 #176 ../images/Emo73.gifאיזה מאאגניבבבבבב (H)../images/Emo6.gif
S stavik love mcfly New member 1/11/09 #145 ../images/Emo73.gifואיי איזה ספל מאאגניב! ../images/Emo152.gif
S StarStavGirl New member 30/10/09 #56 ../images/Emo126.gif מקוויקנד ../images/Emo6.gif זה נראהלי הראשון בחיי מצעד הלהיטים של מקפליי: Broccoli Bubble Wrap FIL POV Everybody Knows Dirty Little Secret כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: 21 Guns [חולה על השיר הזה ] Hoy-כמעט מלאכים Te perdi-כמעט מלאכים ובערך כל הדיסק השלישי רציתי- דור דניאל הלהקה המגניבה של השבוע: מק קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=AeTscAQ7MZw&feature=channel איזה מישו במסן שם את זה בסטטוס שלו וזה מזה קורע תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: החיים יפים [מומלץ!] לכודים ברשת [זה היה בשבת שעבר אבל לאחשוב ] משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני חולה בשפעת וזה כלכך מבאס כי היה לי היום מבחן בספרות ואני אצטרך לעשות מועד ב' והוא פי אלף יותר קשה בתוך השפעת ישלי גם צינון... וכבר חיסלתי 3 חבילות טישו, כל האף שלי אדום וזה מעצבן ברמות.. מבחן במתמטיקה משהו ששימח: לחברה שלי היה אתמול יומולדת לחברה אחרת שלי היה ביום שלישי יומולדת וחגגנו לה בבורגוס, היה כלכך טעים והיינו מלא בנות ועשינו שם מלא בלאגן [מסכנים המלצרים] והצטלמנו מלא והיה כזה קורע משהו שהעציב: יום הזיכרון ליצחק רבין שאני חולה ציטוטיה: האממ.. לא עולה לי משו לראש מתנגן בראש / בפלייליסט: מק כמעט מלאכים המלצת השבוע: החיים יפים התמונה הכי חמה: כי אני פשוט מתה עליו וחולה לו על הצורה
../images/Emo126.gif מקוויקנד ../images/Emo6.gif זה נראהלי הראשון בחיי מצעד הלהיטים של מקפליי: Broccoli Bubble Wrap FIL POV Everybody Knows Dirty Little Secret כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: 21 Guns [חולה על השיר הזה ] Hoy-כמעט מלאכים Te perdi-כמעט מלאכים ובערך כל הדיסק השלישי רציתי- דור דניאל הלהקה המגניבה של השבוע: מק קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=AeTscAQ7MZw&feature=channel איזה מישו במסן שם את זה בסטטוס שלו וזה מזה קורע תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: החיים יפים [מומלץ!] לכודים ברשת [זה היה בשבת שעבר אבל לאחשוב ] משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני חולה בשפעת וזה כלכך מבאס כי היה לי היום מבחן בספרות ואני אצטרך לעשות מועד ב' והוא פי אלף יותר קשה בתוך השפעת ישלי גם צינון... וכבר חיסלתי 3 חבילות טישו, כל האף שלי אדום וזה מעצבן ברמות.. מבחן במתמטיקה משהו ששימח: לחברה שלי היה אתמול יומולדת לחברה אחרת שלי היה ביום שלישי יומולדת וחגגנו לה בבורגוס, היה כלכך טעים והיינו מלא בנות ועשינו שם מלא בלאגן [מסכנים המלצרים] והצטלמנו מלא והיה כזה קורע משהו שהעציב: יום הזיכרון ליצחק רבין שאני חולה ציטוטיה: האממ.. לא עולה לי משו לראש מתנגן בראש / בפלייליסט: מק כמעט מלאכים המלצת השבוע: החיים יפים התמונה הכי חמה: כי אני פשוט מתה עליו וחולה לו על הצורה
S StarStavGirl New member 30/10/09 #58 ../images/Emo126.gif עוד תמונה..שלי זה היה בימולדת שלי ושל אחשלי [אנחנו תאומים ] וחגגו לנו בנמל ת"א עם המשפחה וזה
../images/Emo126.gif עוד תמונה..שלי זה היה בימולדת שלי ושל אחשלי [אנחנו תאומים ] וחגגו לנו בנמל ת"א עם המשפחה וזה
T TheBalladOfShani B New member 30/10/09 #60 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחולצה מושלמת ../images/Emo11.gif
S StarStavGirl New member 31/10/09 #69 ../images/Emo126.gif חחחחח החולצה באמת מושלמת ../images/Emo9.gif וקרן חחח תודה