פרק שלוש ../images/Emo9.gif
קודם כל, אם יש שגיאות וכל הזה בכתיב זה לא אשמתי XDD אין לי ממש כוח. אני יודעת, זה קצת הזוי אבל מיהרתי לכתוב את זה
-------------------------------------------------------- החלטתי ללכת הביתה. אחרי היום הארוך הזה ואחרי כל הדברים המביכים שקרו לי אני חייבת להגיע הביתה וללכת לישון. יצאתי מהמלון והוא היה מוצף בבנות שצעקו:"ביללללללל" או משהו כזה. בהתחלה, לא הבנתי למי הן מתכוונות ואז נזכרתי שלסולן של הלהקה הזאת קוראים ביל. איך שפתחתי את הדלת הן התנפלו עליי ועל הדלת! המאבטחים שהיו שם סגרו את הדלת והשאירו אותי בפנים. הם סימנו לי מהיד לצאת מהיציאה השנייה. רק משם יכולתי לצאת. הגעתי לשם, פתחתי את הדלת ושוב, היו מעריצות. אומנם לא כל כך הרבה... אולי איזה 15... מעריצות חכמות! יצאתי, נעלתי את הדלת והתחלתי ללכת הביתה. בהתחלה רציתי לנסוע באוטובוס. כמה שיותר מהר, יותר טוב... חיפשתי את הכסף בכיס ולא מצאתי אז כבר התחלתי ללכת ברגל. בדרך הביתה, הייתי חייבת לעבור ליד המקום שאני הכי שונאת. המקום שבו עובד הילד שאני אוהבת... תמיד כשאני לא רוצה לראות אותו אני רואה אותה ועוד עושה משהו מביך... התחלתי לחצות את הכביש בשביל לעבור בצד השני ולא מול הגלידרייה שבה הוא עובד. כשעמדתי במעבר חצייה שמול הגלידרייה הזאת, שמעתי מישהו קורא לי. הסתובבתי וזה היה הוא. "שיט!" אמרתי לעצמי. "מה אני עושה עכשיו?!" הסתכלתי עליו, בוחנת אותו מכל זווית אפשרית. פתאום נזכרתי שאני חייבת להגיד לו היי! בינתיים הוא הסתכל עלי במבט מטריד. זאת אומרת אני המטרידה. מהר הרמתי את היד ואמרתי לו היי. הוא התחיל לדבר איתי ולשאול מה שלומי וכל הדברים האלה... איך עובר החופש ובלה בלה בלה... שיתפתי איתו פעולה ואז הגיעה השאלה שלא רציתי לשמוע. "אז... את באה להופעה של טוקיו הוטל?". כולם שמעו על זה שהם כבר בארץ, אצלנו בעיר וכולם גם מתכוונים להגיע... לא עניתי לו כמה שניות, אז הוא המשיך לדבר:"פשוט יש לי עוד כרטיס ואני לא יודע למי לתת אותו... רוצה לבוא איתי?" לא ידעתי מה להגיד. אני שונאת את הלהקה... זאת אומרת את האישיות שלהם. זה יהיה צבוע מידי ללכת להופעה שלהם. "כן" פלטתי. - "יופי, זה ב-10... זאת אומרת החודש..." - "אה" - "לבוא אלייך לפני, או מה?" - "טוב, תבוא... אתה יודע איפה אני גרה?" - "כן! אני גר בית לידך" אוי, נכון! נזכרתי
ושוב, משהו מביך קרה לי... פתאום מישהו קרא לו... זה היה הבוס שלו... "מצטער, חייב לחזור לעבודה. ביי" לא הגבתי והמשכתי ללכת... מושכת את הרגליים, אחת אחרי השנייה. הסתכלתי בשעון וראיתי שהלכתי הביתה שעתיים במקום עשרים דקות. הייתי כל כך עייפה! הגעתי הביתה, נכנסתי לבית ופתאום אני רואה את טוקיו הוטל יושבים לי בסלון! אבא שלי בדיוק יצא מהמטבח עם מגש ועליו כוסות. לקחתי אותו לצד ושאלתי אותו מה הם עושים פה? "הם לא יכולים להישאר במלון, יותר מידי רעש. הם יישארו פה בערך שבוע." "מה?! אתה רציני? איך אני אמורה לישון? הם בטח הולכים להשתגע כל הלילה!" צעקתי עליו "את תשני בחדר שלך, שניים בחדר האורחים למעלה ושניים בחדר האורחים למטה." ידעתי שמזה, לא יכול להיות שום דבר יותר גרוע... עד ש... ------------------------------------- אני אכתוב את ההמשך מחר