שירשור פאנפיקים על ט"ה

BillsBitch

New member
והחברה הזאת היא אני D;

זוויל3> הפרק הזה נכתב על ידי :X הכינו את שקיות ההקאה X_X

../images/Emo191.gif תוך כדי 1

הווו זה פיק מעולה!!! טום מצחיק אותי רצח XDDDD -עוברת לפרק הבא-

animfanatic

New member
תמונה שמתאימה לפאנפיקים

רק שכאן זה תום וביל ולא גוסטב וגיורג

../images/Emo191.gif בעיקרון יש עוד סוג של פאנפיק,

קוראים לזה פאנארט, התמונה שהבאת היא לא בדיוק פאנארט כי פאנארט זה ציור, אבל בקרוב אני אעשה שירשור פאנארטים :]

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifרק כי רציתם.

פרק 2 D: הוא די משעמם ~ "טוב חבר'ה, אתם מוכנים?" שאלה אותנו אליס, המראיינת מRTL. "אני חושב שכולנו מוכנים" ביל אמר בעודו קופץ על הספה הגדולה במרכז האולפן, קורא לי לגוסטב ולטום לבוא. "שלום לכם חברי דביליש..." והראיון התחיל. "תגיד לי טום אתה נורמלי?! מה אתה מספר שמצאת אותי ישן מחובק עם גיאורג בלילה?! ועוד בראיון הראשון שלנו בתור דביליש!" "נו נפלט לי!! חוץ מזה מה אתה מתבייש זה לא שאתם זוג או משהו" זה לא שאנחנו זוג או משהו. אנחנו באמת לא. זה רק אני והרגשות שלי... אני חייב להוציא את זה מהראש שלי. "נו גיאורג למה אתה שותק?? ראית מה הוא אמר לה??" ביל היה ממש מעוצבן, ואני יכול להבין אותו. לא אותי כינו 'הומו' ונטפלו אליי בבית הספר. "נו מה גיאורג כבר יגיד או יעשה שישנה את מה שנאמר שם.. יישב עליי?" טום המתחכם, בחיים לא ישתנה. "אתה יודע, נתת לי רעיון" אמרתי בעודי מתנפל על טום ומתיישב עליו, עם כל 63 הק"ג בגופי, "תבקש סליחה פעם אחת שאתה טועה!!" "טוב!!!" טום אמר בקושי נושם, "אבל קודם תקום ממני, הוביט שמן!" עד שירדתי מטום ביל כבר לא היה שם, אז הלכתי לחדר ההלבשה לבדוק אם הוא שם. "גיאורג!!!!!!!!!" גוסטב צעק אחרי שפתחתי את הדלת. "אה אוי סליחה" ככה זה שלא מקשיבים לאמא שהיא אומרת שקודם כל צריך לדפוק בדלת. "אתה יודע במקרה איפה ביל?" צעקתי לו מאחורי הדלת, נבוך. "כן ראיתי אותו יוצא החוצה. ותגיד, לא לימדו אותך שדופקים קודם כל בדלת לפני שנכנסים?!" זה היה הזמן שלי לברוח משם החוצה. יצאתי החוצה לבדוק אם ביל שם. והוא באמת ישב בחוץ על המדרגות ושיחק בכפתור של הז'קט עור שלו. "היי ביל, הכל בסדר?" "כן" "לאן נעלמת לנו קודם?" "מה זה מש..." "היי ביל אליס קוראת לך." טום קטע אותו. תמיד יהיה לו את התזמון. ביל קם משם בלי להסתכל עליו בכלל, "בי..." "עזוב אותו גיאורג," טום אמר וסידר את הכובע שלו "ככה זה שהוא מתעצבן." "טוב אז חבר'ה אתם באים?" גוסטב קרא לנו והלך לכיוון האוטו. זה היה יום מתיש. את הראיון עשינו מוקדם בבוקר, ומהצהריים עד הערב עשינו חזרות על כמה שירים חדשים שעבדנו עליהם, ביניהם "Ich Bin Nicht Ich", ""Rette mich ועוד, אבל הכי חשוב לנו היה לחזור על Durch Den Monsun"", שאנחנו בונים עליו בתור הסינגל הראשון שלנו. "טוב אני מותש," טום נשכב על הספה בבית שלו ושל ביל, "ואני רעב". "שנזמין פיצה?" גוסטב הציע. "בטח!!" ביל אמר מאושר, הרי פיצה זה המאכל האהוב עליו. "ומה ישבור את מר ליסטינג מהשתיקה?" טום אמר וצחק. "אני בעד!! מגש לכל אחד?" אמרתי והראיתי לטום בשפת הסימנים 'אתה מת'. "אז מה חשבת, שאני אוכל איתך מגש אחד?" טום אמר בהתנשאות. וככה כל הערב ראינו טלוויזיה, ואכלנו המון פיצות, ואפילו ראינו את ה-DVD של רד הוט צ'ילי פפרז, הלהקה האהובה עליי, וטום לא הפסיק להעיר שהוא היה מעדיף את הריקודים של פרגי מבלאק אייד פיז במקום את הקפיצות המטורפות של אנתוני, הסולן. "אני אומר שהגיטריסט יותר סקסי מהבסיסט." "לא נכון גוסטב," בכל זאת הוא דיבר על פלי, הבסיסט של רד הוט צ'ילי פפרז שהוא ההשראה הכי גדולה שלי לבס, ומשום מה היה לי דחף לומר "הבסיסט יותר סקסי." "אוי שקט שניכם," טום החליט להתעורר אחרי החתיכת פיצה השישית שלו "תראו את המעריצה עם השיער הבלונדיני בצד שמאל, היא מה שנקרא סקסית" "ברור טום." ביל אמר וכולנו התחלנו לצחוק. כל הערב אני וביל היינו די רחוקים אחד מהשני, מה שהעיק עליי אח"כ. הוא היה שקט מתמיד, הוא, הנער שאין מישהו שיכול לדבר יותר ממנו. "טוב אז לילה טוב לכם, נתראה מחר בצילומים." טום אמר והלך למיטה שלו. גם גוסטב כבר הלך. "אז.. לילה טוב ביל" הסתכלתי עליו שוב לפני שהלכתי. "לילה טוב" הוא אמר וחייך את חיוכו הקטן, זה שכ"כ אהבתי, וסגר הדלת. למה אני כ"כ אוהב אותו?

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gif ההמשך ../images/Emo178.gif

יום למחרת קיבלתי טלפון מוקדם בבוקר מגוסטב, שדרש ממני להיכנס לאינטרנט כי יש את הראיון שלנו. המראיינת: "אז יש לכם איזו חוויה מוזרה שקרתה לכם?" טום: "כן. אתמול בבוקר הלכתי להעיר את ביל כי הוא נרדם ביער, ותפסתי אותו ואת גיאורג ישנים מחובקים." פאק. הם באמת פרסמו את זה. הייתי בהלם. "תמיד אמרתי שביל הזה הומו", "גיאורג וביל הם זוג?!", "שני הומואים בע". אני כל כך מקווה שביל לא קרא את התגובות. אני עוד יכול להתמודד עם זה, אבל הוא? הוא כל כך רגיש בקטע הזה, הוא בכלל רגיש. חשבתי אם כדאי לי לצלצל אליו, אבל עדיף שנחכה עם זה לצילומים לפחות. "רגע" רצתי לדלת, זה בטח גוסטב. "היי גיאורג" גוסטב נכנס והתיישב על המיטה בחדר שלי. "אתה מוכן לספר לי עכשיו מה זה הקטע הזה שהיה עם ביל? או שזאת עוד המצאה מטומטמת של טום כדי להציק לו?" "לא זאת לא המצאה... זה באמת קרה.. לפחות מה שאני זוכר כי הייתי שיכור." "מה אתם..." "לא. אנחנו כנראה נרדמנו בלי לשים לב.. אחד על השני" "אוי הטום הזה חייב לנפח הכל" גוסטב אמר. "מה אתה מתכוון לעשות בקשר למה שכתבו?" "אני לא יודע אני מפחד מהתגובה של ביל. אני יכול להגיד לטום שיפרסם תגובה שלו שהוא אומר שזה היה בצחוק." "מה הסיכוי שהוא יסכים גי, זה טום קאוליץ." גוסטב לקח לי את הבס והתחיל לחוש עליו. "הוא לא ירצה שאני שוב אשב עליו." אמרתי ושנינו חייכנו. "אז יאללה. בוא נלך אליהם, הצילומים עוד שעה." והלכנו אליהם. מזל שאנחנו לא גרים רחוק. "היי" טום פתח לנו את הדלת, וחייך אלינו חיוך מאולץ. נראה שהוא הרגיש אשם. "תקשיבו אני מרגיש רע בקשר לראיון הזה, רבתי עם ביל והוא מאז הסתגר בחדר שלו." אני מגד עתידות. "אפשר להבין אותו," גוסטב אמר "הוא צודק." "אבל מה אני יכול לעשות עכשיו.. מאוחר מדי." "לא מאוחר, אתה יכול לפרסם תגובה באינטרנט שזה היה בצחוק ואמרת את זה סתם כדי לעצבן את ביל." "אבל זה יוציא לי שם רע!" "אבל פגעת באח שלך!" "ממתי אתה מדבר כ"כ הרבה גוסטב??" "מאז ש.." "טוב אז טום אתה תפרסם תגובה שזה היה בצחוק?" אמרתי לו ברצינות. "אבל.." "מה אבל! אין אבל! אתה מפרסם וזהו!" אני וגוסטב צעקנו עליו ביחד. "עכשיו ברשותכם יש לנו צילומים עוד מעט. גיאורג אולי תעלה אתה לדבר עם ביל?" "אני? אוקיי." ועליתי לחדר שלו. "ביל? תפתח לי זה אני גיאורג.." ודפקתי בדלת לשם שינוי. הוא לא ענה לי. "ביל בבקשה תפתח לי... או שאני אפתח לבד, תאמין לי אני יכול." "מה אתה רוצה?" היה אפשר לשמוע בקול שלו שהוא פגוע. "יש לנו צילומים עוד מעט ואני חושב שכדאי שנדבר." הוא פתח לי את הדלת. "מה כבר יש לנו לדבר? לא דיברנו מספיק בערב ההוא?" "דיברתי עם טום. הוא יפרסם תגובה שזה היה בצחוק מה שהוא אמר, ושזה היה רק כדי להתגרות בך." "יפה מצידו" ביל אמר בציניות. "טוב בוא נשאיר את זה מאחורה כרגע. אל תראה מוטרד זה רק יגרום לכולם להאמין שזה באמת נכון ושנפגעת מזה." ממתי אני מבין בזה. "אז בוא תרד וניסע לצילומים." ואני והוא ירדנו, והלכנו לאוטו ביחד עם החבר'ה. והגענו לסטודיו.

I LOVE TH

New member
להמשיך! אני כל הזמן עושה רענן

כדי לראות אם מישו הוסיף פרקים!!!!!!!!! תוסיפו כולכם!

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gif פרק 3.

פרק 3 ביל נראה רדוד...ידעתי......הוא שונא אותי,לא את טום ולא את גוסטב ואפילו לא את המראיינת.. פתאום הוא שאל אותי "למה לא עצרת אותי? למה לא הזזת? למה לא אמרת? למה היית חייב שזה יקרה? תסביר לי מה עשיתי לך" ראיתי שעלתה לו דמעה. איך אני אספר לו שפשוט לא רציתי לצאת מהאשליה הזאת...איך???...פתאום טום הגיח משומקום...הוא חשב שביל מדבר איתו אז הוא קפץ עליו כדי שיעשה לו שק קמח,ולמה שקרה אחר כך לא ציפיתי...ביל הפיל את טום מהגב שלו באגרסיביות רבה וצעק לו "אתה אבק בשבילי! אפס!" ואז הוא נכנס. כמובן שנשארתי תולעת משי בעניין הזה..למי ללכת? אליו או לטום? שאגב זה הגיע לו! אבל מה..טום התפתל מכאבים..ואני עדיין אזרח טוב..אני חושב? הרמתי אותו ולקחתי אותו היישר לאולפן...הושבתי אותו על הספה והוא החזיק את הגב...כמובן שאני חסר עצות..קראתי לגוסטב "גוסטבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וגוסטב עשה לו את הטיפול הגוסטבי שלו..שזה אומר לעקם את הגב ולכופף ואיכשהו עבר לו..אבל מה? צעקות כאלה לא נשמעו מאז שראיי...הכל טוב ויפה עם טום? אז חיפשתי את ביל..הרגשתי כ"כ אשם! הכל באשמתי..אולי באמת הייתי צריך להעיף אותו מעצמי? גוסטב פנה אלי בטון ילדותי "גיאורג? ראית! איך! תיקנתי לו את הגב?" כמובן שזה לא סטודיו עשה זאת בעצמך אבל חייבים להגיד..הבנאדם הפציץ הפעם..היו כורתים לנו את הראש ותולים בלובי של איזה מוטל אם לטום היה קורה משהו,פוווו. "כן זה נחמד מאוד" גוסטב כנראה נעלב...הוא עשה לי את פרצוף הכלבלב! הלאה. הלכתי להשתין ואז שמעתי בכי והבכי הזה...היה כ"כ מוכר...אסור לי לעשות את זה,עברתי את הגבול,אבל פתחתי את תא השירותים ואת מי מצאתי שם? כן,את ביל. עכשיו הוא מתנהג כמו נקבה בקטע הזה....מה אתה בוכה..אבל זה מה שאהבתי אצלו..התמימות והעדינות,אחח. נחפזתי לשאול "צריך טישו?" והוא ישר סקל אותי ב"עוף מפה..לא רוצה לראות לא אותך ולא את טום..אתם ריסקתם אותי..פשוט ככה" וליבי פשוט נשבר כשראיתי אותו ככה...כ"כ פגוע..זקוק לחיבוק...וידעתי מה לעשות נתתי לעצמי שליטה עצמית ופשוט חיבקתי אותו...בגלל שחשבתי שהוא ידחוף אותי הצידה הופתעתי,הוא חיבק אותי בחזרה..ואז קרה הלא יאומן מכל..הוא לחש לי "נשק אותי" הלב שלי צנח לפחות עד הכרס התחתונה היית בטוח שאני מדמיין "קדימה נשק אותי..תסיר את החשש שלך,ואולי אני אמצא אהבה" אז לא היססתי..השפתיים שלנו התקרבו ו...היה קר..כאילו שהשפתיים שלו נדפו קור או שלחץ הדם שלי עלה למרומים,בוהו. אז הוא התקרב עוד..והלכתי עם עצמי..הצמדתי את השפתיים שלי לשלו..ופשוט התחלנו להתמזמז,הרגשתי בגן עדן עד ש.."מה זה??? אין שום תא פנוי! מה קורה פה? אה הנה אחד" לא שמנו לב אבל..המשכנו."אני לא מאמין." עצרתי,זהו הכל נהרס..מאחורה עמד מי אם לא טום..."בסוף כולם צדקו אה? ואתה עוד נעלב עלי??..אתה הומו ביל! הומו! ועוד עם גיאורג???? איך יכולת לעשות לי את זה!!!!!!!!!" ביל הרחיק את השפתיים שלו משלי וקם ופשוט הלך. "מה????? תחזור לפה! אתה שומע אותי? ביל!!!!" נעמדתי גם..הרגשתי כ"כ מבויש..זה היה ברור שיכנס מישהו באמצע ויהרוס הכל את ההרגשה המתוקה שהייתה לי בפה לפני רגע,לא הייתי צריך להסכים" טום נעמד מולי "אתה חתיכת בוגד,אני לא רוצה לראות אותך...לא יכולת למצוא מישהו בגודל שלך?!" הוא הלך,וגם ביל הלך,וגם אני הלכתי,עם גוסטב. הוא התחיל להסביר לי על כל מיני שטויות שהוא אוהב..אבל אני חשבתי על הנשיקה הזאת...הנשיקה שהייתה חייבת להגמר..למה לא נדבקנו וזהו? ופאק העולם! אבל,צריך להיות מציאותיים..ביל ואני זה פשוט לא. ישנתי אצל גוסטב והיו לנו חזרות..אף אחד לא באמת רצה להסתכל על אף אחד..אבל מה..ביל חייך אליי...זה מוזר. הלכתי לקחת את הבס שלי ומישהו עקב אחרי.."ביל!" נבהלתי ,"היי" מה..מה..אתה עושה פה? הלב שלי שוב קפץ כמו פינג פונג.."רק רציתי להגיד..שאהבתי את הנשיקה..וחבל שהיא נגמרה ככה" "באמת?" שאלתי בהלם,"כן..למעשה..אנחנו צריכים להמשיך.." והוא דפק לי נשיקה..אני לא מאמין..והפעם בלי שאף אחד יהרוס..נדבקנו..כמו שרציתי..אני לא מאמין היינו רק שנינו...נפלנו על המדרכה..ולא היה אכפת לנו גם להדרס.

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifהמשך.

ככה אחרי זמן מה ביל אמר "טוב כדאי שנקום צריך להתאמן" הסכמנו וקמנו,נכנסו בנפרד לא היינו צריכים עוד שערוריות. ולהפתעתי טום לא כעס עלי יותר.."גיאורג שמע חבוב..אני מצטער שהתנהגתי ככה,אם זה מה שאתה רוצה..כלומר את ביל..אז בסדר. אין לי זכות לכעוס עליך" ממש שמחתי,לריב עם טום זה כמו לריב עם אמא- יעיל אך מזיק בו זמנית. אחרי החזרה התאומים הלכו הביתה וגוסטב אמר שהוא צריך לקנות מצילה...כמובן שהוא מפחד לבחור לבד אז הוא גרר אותי איתו. ואז שם הלב נפל לי לתחתונים..ראיתי את הבחורה הכי יפה שיש...הסמקתי. הייתי כולי אדום,גוסטב דחף אותי אליה והתחלנו לדבר,התברר שהיא אוהבת רוק וגם מנגנת על בס...ממש התחברתי אליה אפילו שכחתי את ביל פתאום ככה..למה לקח לי כ"כ הרבה זמן? ואז החבר שלה נכנס..כן פישלתי שוב. הוא היה מאותם הבריונים שיושבים מול המקרר כל היום,בלונדינים ואוהבים ראפ..כן ממש מיני טום כזה. הפרחח הזה התחיל להאשים אותי שהתחלתי איתה,ואולי נראה שאני רגוע אבל זה ממש הרגיז אותי ומבלי כוונה זרקתי לו "מחר בפארק ב3 תביא עזרה שניה למה חברה שלך העזרה הראשונה שלי" לא האמנתי..אני חפרתי לעצמי קבר. ואז גוסטב חזר עם המצילה וסיפרתי לו על מה שקרה והיא נפלה לי על הרגל,אאוץ. אז הלכנו לגוסטב..הייתי מרוכז בקרב..ובבחורה ואפילו לא שמתי לב שהתא הודעות שלי מפוצץ בהודעות של ביל..ואז יצאתי מגוסטב וראיתי בדיוק את אותה הבחורה שגרמה לכל זה...צעקתי לה "היי את" חשבתי שהיא תברח..אבל לא. "רק באתי להגיד לך ש" ופתאום היא חיבקה אותי ואמרה לי בבכי "תעזור לי...אני לא רוצה להיות איתו! אמא שלי שידכה לי אותו ומאז אני לא יכולה להפרד ממנו,הוא איים עלי עם סכין ואפילו הרביץ לי..אתה התקווה היחידה שלי" טוב,בשלב הזה הייתי אבוד עצות..רציתי להודיע לה שאני נוסע לאמריקה בתור מזוודה אבל אני לא יכולתי לעמוד בזה..מישהו צריך לעצור את העבריין וכנראה שהמישהו הזה זה אני,למרות שהוא גדול ממני בתריסר...בין רגע הבחורה נישקה אותי ונסחפנו ממשממש...על המדרכה..הזכיר לי משהו. חזרתי לגוסטב..לא יכולתי ללכת מרוב בלבול. "מה מביא אותך בחזרה לכאן? הרביולי של אמא?" "לא קרב עם בריון שצמא לדם ומוכן לכרסם אותי ולירוק" "אה הבנתי..אתה לא מספיק גבר כדי לבטל..אוקי..איזה פרחים להביא לך בהלוויה? חמניות או חרציות?" "שתוק...אחי אתה לא מבין מה קרה..כשיצאתי מפה ראיתי את הבחורה הזאת והיא נישקה אותי ואמרה לי שהחבר שלה מכה אותה והיא לא יכולה להפרד ממנו" "בקיצור עוד ערב של חבורת עקרים נואשת..אני הולך להביא לימונדה" לימונדה?! צריך להכניס אותה לראש שלך לשקשק ולעשות מזה מילקשייק! מי ישתה דבר כזה? אה כן טום טיפש מספיק. הייתי מפוזר מידי..אפילו הגרביים שלי היו זרקתי אותן על הפלאפון וראיתי שהוא כבר נחנק מרוב הודעות. אוף הביל הזה! שישתוק קצת..הוא הדבר האחרון שמטריד אותי. בכל מקרה..רק בריון בלונדיני יכול לעזור לי נגד בריון בלונדיני..אז התקשרתי לטום.."הלו..ונסה אם זאת את אל תשכחי שברבע לחמש במכנסיים שלי" "מה?!!!!!!!!" הטום הזה כזה חלול תאים. "אה גיאורג אחי..חח אל תתייחס..זה סידור להיום" "כן הבנתי שהולך להיות ממש חם במכנסיים שלך..וזה לא בגלל החיתולי קשמיר שלך" "מה??? מה אתה צוחק עלי...אני עשיתי אותן כשאתה רק הנקת את אמא שלך" "השיחה הזאת נגררת למקום לא טוב..באתי לבקש עזרה..מה היית עושה אם בריון בלונדיני היה קובע איתך קרב והוא תריסר קילו ממך?" "הלך עליך אחי.....להביא חמניות או חרציות?" ניתקתי! נמאס לי אף אחד לא עוזר..ואין לימונדה,איףףף. אני הולך ליער. הגעתי וראיתי אותו..את ביל. הוא אפילו לא שם לב..אז התקרבתי כאילו כלום לא קרה וחיבקתי אותו מאחורה "גיאורג שלי" הוא נישק אותי...ואז שכבנו על הדשא.."ירח יפה היום" "כן תגיד..ביל אם הייתי אומר לך שאני הולך למות מחר מה היית עושה?" הייתה שתיקה של כמה דקות ואז "הייתי מבלה איתך עד השניה האחרונה,הייתי עושה מה שעוד לא עשיתי איתך",ואז התקרבתי אליו והתנשקנו..הרגשנו שאנחנו מוכנים. ביל נישק אותי ואני אותו הוא התחיל להוריד לי את החולצה,ואני לו את המכנסיים..הוא נישק אותי בצוואר ואני נשכתי לו את השפה..וכך עשינו את זה. אל מול הכוכבים. מבלי לדעת מה יקרה מחר.

../images/Emo191.gif אוה,

הכל הולך ממש ממש מהר:O רגע אחד הוא מתנשק איתה, דקה אחרי הנשיקה הוא הולך לגוסטב שאומר משהו לא מובן על לימונדה ואז מזדיין עם ביל? סה"כ אהבתי :]

../images/Emo191.gif לפני שאני קוראת את ההמשך :

הפרק נחמד, הבעיה היא שיש מלא נקודות כל הזמן וכמה משפטים לא ברורים וחבל, זה נראה כאילו כתבת את הפרק הזה כדי שיגמר כבר:| -לא באתי במטרה לפגוע, זאת ביקורת בונה.-

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifפרק 4.

סליחה על הדיליי.
התעוררתי מוקדם,לא רציתי להעיר את ביל ובטח שלא להפרד. חחח זה מצחיק שאתה יודע שהיום כבר לא תדרוך על האדמה הזאת או שלא תריח את הפרחים או שלא תראה יותר שמיים כחולים. אבל זה בסדר מבחינתי אני הצלחתי להגשים כל מה שרציתי אם רק...הייתי עושה שהלהקה תצליח...מסדר את החבר'ה ואז מת. טוב אי אפשר להספיק הכל בחיים [הקצרים] שהיו לי. התלבשתי בחדר וכבר היה 2:55 אז צעדתי לשם, הנה כבר 3.עוד פחות מ5 דקות אני הולך. והנה הבריון הזה שקראו לו מייק התקרב אליי. "אתה מוכן לחטוף?!" "לא סתם קוראים לי שק חבטות" חבטתי לו בבטן בתקווה שזה יעזור וכשראיתי שפתאום הוא מתכנן לי מכה כואבת ביותר עצמתי עיניים והרגשתי אותה מתקרבת אלי. פתאום האיום הזה נעצר,הוא לא יפגע בי..למה? אני צריך לפתוח את העיניים. מסתבר שהבריון התמוטט...אני הצלחתי! הצלחתי! ניצחתי אותו נראה את טום יורד עלי עכשיו! ואז הבחנתי בבחורה. היא באה ונישקה אותי ואני אותה..הרגשתי שאני אוהב אותה, בזמן כ"כ קצר היא פשוט כבשה אותי.סופסוף אנחנו יכולים להיות ביחד, רק ששכחתי פרט אחד. פתחתי את העיניים באיטיות וביל עמד מצידי...הוא ראה את הנשיקה. "ביל?" אפילו לא היו לו דמעות. הרגשתי כ"כ חרא..אבל אולי זה טוב..שהוא יפגע,ילך לאנשהו וישכח ממני,הסיפור שלנו לא היה אפשרי. את הרגעים היפים שלנו בילינו ואני מאחל לו שימצא אהבה אמיתית. אבל אני כ"כ אוהב אותו.. מה קורה כאן? כל מה שהרגשתי היה מזוייף? ועוד בכ"כ קצת זמן? "גי מי זה הילד הזה" שאלה אותי ג'ימה בזמן שכיסתה אותי בנשיקות. "סתם..ילד אחד שהביא לי את הניקוי היבש פעם.." לא ידעתי מה לענות. "אוקי ומה מעשיו כאן?" "אני לא יודע..שכח להביא לי את הקבלה?" "אוי גי..חשבתי שנפרוש לבית שלי." "כן..אני אבוא עוד מעט..אני חייב לדבר עם מישהו" "אוקי אז תבוא אלי" ושוב התנשקנו,ההרגשה בפה מתוקה אבל בלב חמוצה. דפקתי לגוסטב על הדלת והוא פתח לי אותה בפנים זועמות. "קרה משהו? שכחת את הדייסה שלך על התנור והיא נשרפה?" "אל תתייתם!" מעולם לא ראיתי את גוסטב ככה.והבנתי.הוא סיפר לו. "אוקי בא לך לספר לי מה קרה?" ואז הוא שפך לי מגילה על המעשה הכ"כ זדוני שלי ושביל בכה לו בעיניים יבשות כי נגמרו לו הדמעות. "אתה פשוט לא קולט מה עשית אה? הבנאדם נותן לך את הבתולים שלו אפילו ואתה מתייחס אליו כמו לגוש קקי." "אה הבנתי..הוא כבר נשפך בפניך?" "נשפך זאת לא מילה..הוא נמס בפניי..אתה לא מבין כמה זה צבט לי..גם בטוסיק כי ישבתי על פינצטה" "אאוץ'." "אבל זה לא הנושא..הוא סיפר לי מה קרה וגיאורג..הפעם פישלת ובגדול: "בהתחלה הכל היה דבש..באמת..גיאורג הוא האדם שרציתי תמיד שיהיה הראשון שלי..ואז ראיתי שהוא קם והוא העיר אותי עם ההליכות שלו,ואז עקבתי אחריו, וראיתי שהוא מייחס משמעות בעיניו לדברים הקטנים בחיים,ונזכרתי במה שהוא אמר לי אתמול וכבר באמת התחלתי להרגיש שהוא יעשה לעצמו משהו אז המשכתי לעקוב אחריו. הוא נכנס לבית שלו והחליף בגדים, התחבאתי מאחורי שיח,ואז המשכתי לעקוב אחריו ושמתי לב שהשעה 3 וראיתי שהוא מתכוון ללכת לאנשהו,עקבתי אחריו עד לחורשה זנוחה כזאת וראיתי שהוא ממש משקשק, אז התחבאתי שם, וראיתי שמישהו מתכוון להרביץ לו..רציתי לצאת! להגן! אבל ראיתי שהוא הביס אותו,הייתי כ"כ שמח בשבילו! סופסוף הוא הוכיח את עצמו! וישר כשבאתי לצאת איזה בחורה התקרבה ונישקה אותו. זהו זה שבר אותי וכשבאתי לצאת שמתי לב שעמדתי מולו. שאבתי את הדמעות בחזרה לעיניים וברחתי משם. והנה הגעתי אליך גוסטב,אולי החבר היחידי שנשאר לי, חוץ מטום. אתה יכול להגיד שהתנהגתי כמו הומו, תגיד, גם לא התביישתי להודות בזה בפני כולם, אהבתי אותו.אהבה גדולה.מזמן חשקתי בו,מאז שפגשתי אותו ואז כשהוא עשה את הצעד החלטתי גם להתקדם כנראה שקפצתי יותר מידי גבוה והנה נפלתי על הפרצוץ. אוף! אני רוצה ללכת מפה,להתחיל חיים חדשים,לעזוב את גרמניה לזמן מה ולשכוח ממנו,לתמיד. אולי אני אמצא אהבה..אולי ואולי."

WakeTheDead

New member
../images/Emo14.gifוהממשך כמובן חח.

"ואז הוא עזב ואמר שהוא יארוז מזוודה. ועכשיו הלהקה מפורקת רשמית" "יופי! יופי שהוא הלך,היה ברור שהפנטזיה הזאת לא תמשך עוד הרבה..שיתאהב.. אולי יועיל לו.. " "אתה לא מבין אה? מספיק שאתה יצאת הכי זבל שבעולם ושטום יפרק אותך,אתה הרסת פה להקה!! אנחנו אמורים להקליט סינגל! מה עשית גיאורג..אתה בטח חושב שהכל תמיד נופל עליך אבל אתה טועה חבוב הפעם אתה הפלת את זה על עצמך" "מה אתה רוצה שאני אעשה!!" צרחתי. "רוץ לבית קאוליץ ותתפלל שטום לא בילה את הלילה בבית!" שמעתי לגוסטב,ורצתי ורצתי, עד שהגעתי.חלוק אבן היה מלפניי התגלשתי עליו, נפלתי ואז הבנתי מה עשיתי. הרסתי לאדם את החיים מה שהוא תמיד ניסה לברוח ממנו בא אליו מהחבר הכי טוב שלו,אוף אני רוצה לטבוע. ראיתי את ביל יוצא עם מזוודות ובאתי ותפסתי אחת "אנחנו יכולים לדבר?" "אין לנו על מה לדבר! אני נוסע לאבא שלי,לאמריקה. שיהיו לך חיים מקסימים,אולי אני אמצא שם אהבה כמו שחוויתי איתך" "ביל לא קשור אליי מה עם הלהקה?" "אני מאחל לכם שתמצאו לכם סולן חדש..אני גם לא אתפלא אם תתפרקו..להתראות" הוא התחיל לצעוד לעבר הכביש ולא נשאר לי הרבה מה לעשות תפסתי אותו ונישקתי אותו. "להתראות" הוא נסע,ודמעה זלגה מעיניי.

למעלה