מי עפה היום?

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם זה נראה כמו דידי ונשמע כמו שישי ומגיב כמו דידי כנראה שזאת דידי

חני 57

New member
מיטולה אני יוכיח לך שהעריכה

של ההפקה משפיעה על תינוקות גם
הנכד שלי בן שנתיים כל פעם כשהוא בא לידי ורואה את הערוץ הוא אומר "קרן" קרן אני אומרת לו לא קרן אורטל והוא מתעקש לצערי לחזור ולאמר קרן ועוד פעם קרן ואני אומרת לו זו לא קרן זו אורטל אז הוא עושה לי טובה ואומר טוב סבתא אורטל

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מקווה שההפקה לא תקבל את שלה וקרן תלך הבייתה בלי שקל ובלי טיפת גאווה

לאה133

Well-known member
דניאל וקרן מוגנות היטב, חבל על הSMS צריך

להגן על אורטל ולהצביע רק לה. אורטל חייבת להיות בגמר. אין מצב שאורטל לא תהיה בגמר. איתן רוצה להדיח אותה כי היא מסכנת את המליון שלו, אנחנו לא צריכים לתת לו את האפשרות להדיח את אורטל. לסמס רק לאורטל כל היתר מוגנות על ידי הגברים שלהם. אתי תצטרך ללכת הביתה. אתי, לטעמי, נשארה הרבה מעל המכסה שהיתה מגיעה לה, היא מיצתה את השהייה שלה בבית, אורטל חייבת להיות בגמר ואסור לסכן אותה

goodpink

New member
למה גב האסטנטג לא רוצה?אורן החבר של גב

אורן BEST FRIEND עם גב ככה שלפי הדברים אין מה לדאוג לאורטל הרי אורן יבקש מגב וגב לא ידיח את אורטל מה הבעיה?

meytula

New member
גב רוצה להדיח אותה ,לא איתן

אורטל הכי לא בסכנה,רק דניאל בסכנה

sendibar0

New member
למה לשקר?:)

איתן דיבר על האפשרות של אורטל מול ליהי, את מי להדיח כי "פתאום" הוא החליט שלאתי מגיע להיות בגמר. גב גם אם חשב כך כל לילה, לא אמר מילה. הוא רצה להדיח את אתי!!

שכל אחד יסמס למי שהוא מתחבר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי שאוהב את דניאל, שיסמס לה גם היום. חשוב ליצור באז של ניצחון סביב דניאל כדי לתת פוש לקראת הגמר. מי שאוהב את אורטל וחושב שמגיע לה להשאר לגמר שיסמס לה, לא על חשבון אף מועמדת אחרת, גם אם יש לה גב והיא תחזור בוודאות. לכל הדחה יש משמעות לקראת הסוף וחשוב מאוד שדניאל תלך לגמר בבטחון שיש לה סיכוי.

../images/Emo45.gifאין גם הגיון לפעול אחרת, אורטל מעולם לא

עמדה להדחה בזכות הקהל שמסמס לה. כך שיש לה המון כח בחוץ, אין טעם לבזבז כסף אם הפייבוריט שלך עומד בעצמו להדחה.

meytula

New member
בדיוק,אורטל חזקה מידי ורק אם מעריצי דניאל

דניאל יתאחדו ויתחילו לסמס דניאל תזכה!זאת הדרך היחידה עד עכשיו לא סימסנו אבל עכשיו הגיע הזמן לעשות צדק!

דיי3

New member
אתם מצביעים לדניאל כי היא הצליחה להשחיל את אי

איתן. וואלה, סיבה טובה. ללכוד גבר ולקבל מליון.. מה רע... אל תכתבו לי עכשיו, לא.... היא ככה וככה. היא באה עם מטרה שלקראתה היא הכינה את עצמה הכי טוב. ידעה להתנהג הכי נכון והכי טוב - כי למדה את החומר היטב לפני. אם מישהו חושב שהכל טבעי אצלה, טועה ומטעה. בחורה יסודית, זה היה פרויקט והיא בפרויקטים לא אוהבת להפסיד. אז יאללה לכו תכתירו אותה. אני אסתפק באורטל! הגינות, יושרה. בחורה עם עקרונות נכונים, ערכים טובים, הרבה אומץ לב. מה אני צריכה יותר...

meytula

New member
קודם כל

את לא מכירה את אורטל בשביל לדעת מי היא באמת,היא אולי דיברה 30 משפטים מתחילת התוכנית,לא באמת הוציאה את מי שהיא.. אבל ממה שאנחנו רואים דניאל היא מדהימה בעיניינו והיא הכי אמיתית ,זה יכול להפריע לך ויכול להיות שלא כמו שאני לא באה למעריצי אורטל ואומרת להם דברים כאלה אז זה ממש ראוי שגם מעיריצי אורטל לא יעשו את זה את תסמסי לאורטל שיהיה לה לבריאות

דיי3

New member
מיטל, עם כל הכבוד, מן הראוי שלא תחנכי אותי:)

בעיני זה מה שזה. אני רואה גם את ההתלהמות נגד קרן. אז במטותא ממך, תני קצת כבוד לגריאטריה:)

meytula

New member
אך אחד לא מנסה לחנך אותך,אם לא שמת לב

את מנסה לחנך אותנו ומשמיצה לשווא משהי שהיא הפייבוריטית שלנו בצורה מאוד לא נאותה.קחי לתשומת ליבך

למעלה