מי עפה היום?

24שעות1

New member
מיטללללל1- שמעת היום את השיחה של גב וקרן

היתה שיחה מהממת מרגשת כמו שני תיכוניסטים שמתוודים על אהבתם לראשונה. קרן לגב - זכיתי כבר בפרס גב- את צריכה לזכות רק על זה שאת סובלת אותי עם השגעונות שלי אבךל אני העניק לך הכל קרן - גב אני מתכוונת ברצינות , אבל אני לא יודעת מה אתה מרגיש גב- קרן תסתכלי לי בעיינים תראי הכל גב- אני עוד יותר ממך מרגיש לגביך אני לא חשבתי שזה מה שיקרה לי שנכנסתי לתוכנית , אני המום מהתעצומות שלי אליך. ואז אומר - בא לי להעיף את כל התפאורה והמצלמות מכאן להיות רק איתך

שאפולי

New member
מה יש לי נגד קרן?

1. רכלנית 2. סכסכנית 3. אכזרית 4. אגואיסטית 5. מרוכזת בעצמה 6. אינטרסנטית וזה רק על קצה הלשון. נכון- היא מנסה להצניע את כל זה מאז ההעמדה שלה להדחה(אגב גם זה היה מהלך מתוכנן ומוצהר: "עכשיו, אנחנו רק צריכות להחליט מה אנחנו עושות עם זה....." זוכרת?) אבל אני זוכרת לה את זה.

לא היא ממש מנסה להצניע

בכל הזדמנות אפשרית היא ממשיכה לרכל ולצחקק על אחרים כולל על הבנים פשוט עכשיו אין לה עם מי לרכל רק עם ליהי

יודעת מה, צודקת. ביררתי שוב.. צודקת

שניה לפני שהיא עזבה הן התנצלו. זה היה במסגרת מסע ה"החזרה בתשובה" המפוברק שלהן אחרי ההעמדה שלהן להדחה. פשוט אחרי שהיא עזבה הן לא הפסיקו לדבר למצלמה שהן שמחות שהיא סלחה להן, שהן אוהבות אותה, ועוד כמה בלבולי מח שקריים.

ריף24

New member
שאפולי את שוכחת דבר הכי חשוב שיש:והוא

בואי נחשוב ככה. כבר הבנו מכולן, כולל מדניאל שאת מסמפטת, שאתי דיברה וריכלה וליכלכה ואמרה לקרן וליהי שקרים,על זה שהבנות מלכלכות עליהן.עד כאן מסכימה? ואז, באה ההדחה של קרן. מה עשתה קרן? בכתה לילה שלם, עשתה הלקאה עצמית וחשבון נפש, והבינה שהיא הוסטה על ידי אתי בקשר לליז, התנצלה אלפי פעמים בפניה וגם כשיצאה! הצטערה צער רב מאוד על מעשיה, ואף הודתה בהם. מה שאני רוצה להגיד לך הוא שתחשבי מה עשתה קרן בהעמדה של הלהדחה-עשתה חשבון נפש. לא האשימה אף אחד, לא התנגחה יותר בליז או באחרוןת-כדי להראות שהיא אולי צודק. עשתה חשבון נפש-איפה היא לא בסדר. לעומתה דניאל בהדחה האחרונה=פשוט השתגעה, כי היא לא הבינה איך הכסף לא בכיס שלה, וניסתה ללכלך בפני הקהל על קרן, אורטל וכל העולם! אפילו לא לשניה-לא עשתה חשבון נפש אולי משהו בה לא בסדר. הבדל עצום, בין שתי בחורות, בין שני סוגי מחשבה. כמובן שאת יכולה לקחת את זה למקום אחר כמו זה שקרן נהגה באסטרטגיה. אי אפשר חודשיים ככה! כל כולה אמת.אבל זכותך לחשוב אחרת

שלום172

New member
שאפולי../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif שאפו לקרן../images/Emo140.gif

כל שכתבת אני תוהה אם שנינו רואים את אותה תוכנית 1. קרן חולקת אם מי שהיא מחשיבה כחברה בכנות את מחשבותיה, הגיגיה ללא צנזורה 2. לא סיכסכה, לא סכסכנית, ולא בטיח. 3. כולה לב רחום רגישה, קשובה אמיתית וזה עונה גם למס, 4 שלך 5. בדיוק ההפך גם היום קמה לראות ולבדוק מה שלומה של ליהי מתוך דאגת אמת. בכתה עבור אתי בתחילה לפני העליהום הנורא שלה ועוד המון פעמים שראתה ודאגה לאחרים לפניה. 6. הכי לא יש מישהי אחרת שההגדרה מאוד מגדירה אותה אבל אמנע מלהתייחס לאחרות. .7.קרן לא פריירית של אף אחת ונהדר שאדם יודע לדאוג קודם כל לעצמו לצערי בהרבה מיקרים היא דואגת קודם כל לאחרים היא מקסימה וכייפית ואני מאושר הערב הזה שדעתך היא לא דעת הרוב.

איך הולך ההצבעה בגמר והמיליון שקלים

לא הבנתי.. מי יקבל את המיליון? ומי ינצח? איך זה הולך כל הגמר? לא הבנתי כלום!!! בבקשה הסברים..

למעלה