שיחות אל תוך הלילה

KEEK

Member
בקושי 1-0 ניצחתם ועוד בבלומפילד ../images/Emo3.gif

הנקמה תגיע בטדי חכי חכי...

adiyon2

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היו ימים שהייתי הולכת לכדורגל. איזה כיף זה.

anonimit75

New member
אז הוא קצת ילדותי. אז מה???

זה לא כזה נורא...כל אחד והשריטות שלו. חוץ מזה, קרן לא מפחדת... היא יודעת שזה לא הזמן לבוא ולחבק אותו כי הוא רוצה להיות לבד ולהרגע... הוא לא צריך עכשיו מוצי פוצי... מחר הוא יהיה בסדר...שטויות. תפסיקו להסתכל על כל שטות בזכוכית מגדלת

KEEK

Member
גם איתן ילדותי, ובן.. ואורן..

אבל זה לא מתבטא אצלם באלימות כמו שאצל גב המון פעמים גם איתן היה מכונס בעצמו, ולא ראיתי את דניאל מבועתת לגשת אליו כמו שאצל קרן עכשיו..

anonimit75

New member
גב בחור יותר קיצוני ורגיש

אין מ לעשות , לטוב ולרע זה הבן אדם. הוא לא אדם פשוט. הוא קיצוני, אבל להבדיל ממך, אני כן מזהה אצלו רגישות גבוהה ונשמה טובה ... אתה כמובן תמיד תחפש אותו ולא משנה מה הוא יעשה... כל פגם שיש בו אתה שם לב אליו ומבליט ,אבל אתה לא מסוגל לראות את התכונות היפות שלו. והן רבות.... כל דבר שלו אתה מפרש כאסטרטגיה... בשבילך הא סוג של מכונה עם נטייה לאלימות קשה... אתה לגמרי אנטי לגביו והדיעה שלה מגובשת בכיוון אחד... חבל...

adiyon2

New member
תוכלי לפרט מהן התכונות הטובות שלו?

ולא אל תגידי לי שהידע הכללי שלו רחב, זו לא תכונה.

KEEK

Member
אז אפשר לאחל לך בן זוג כמוהו?

תגידי כן ואאחל לך מכל הלב

adiyon2

New member
אנונימית, היית יוצאת עם טיפוס כמו גב?

אלוהים ישמור, איזה שבעה מדורי גיהנום קרן עוברת שם. מזלה שהיא שרוטה בעצמה ולא באמת מבינה באיזה סרט רע היא נמצאת. ולמה היא יושבת עכשיו בחוץ? שתלך לישון...

KEEK

Member
חכי.. תכף היא תסיים את הסיגריה ותתחיל לשיר

שירי בדד..

izmeral1

New member
../images/Emo6.gifהרגתה אותי חחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלחן עממי משהו אל תשאל שרה. אז מעדה או לא? ועדיין יש עוד מעידות שלה. אין בעולם בכוח נגד הטבע
ואם יש אז הטמעים. העבירו כי הם קוראים את הפורומים כמו מים......... ועל זה ההפקה תשלם ביוקר. מריבות יהיו על הסיפור" הצבוע של גב וקרן. גאי פינס יחגוג שנה שלמה חחח רכילות הכוונה........ באמת לילה טוב לך לכולם. צחר עוד תזרח השמש על איתן בע"ה.

anonimit75

New member
אני מתה על גב, אבל לא הייתי יוצאת איתו

ולא בגלל שלא הייתי רוצה אלא בגלל שטיפוס כמוהו צריך מישהי סבלנית ומאופקת לידו, ואני יותר דומה לו ...אין לי סבלנות ...אבל הוא מקסים... לכל סיר יש מכסה

adiyon2

New member
אז את מבינה בעצם למה לאף אחת לא מגיעה אחד כזה

הבחור מתוסבך ברמות, הוא ציני, חסר אינטיליגנציה ריגשית, פוגען ודורסן, קשה לי לראות מישהי שתהיה מוכנה לסבול אותו. קרן אולי כן כי היא חסרת ביטחון ורוצה להגיע למקום הראשון לראשונה בחייה.

KEEK

Member
מה זה מקסים.. צ'ארמר אמיתי..

הוא לא צריך מישהי סבלנית לצידו הוא צריך מישהי שתהיה מוכנה לבטל את עצמה ודעותיה בשבילו אחת שרק תפאר ותהדר אותו כל היום ושתכלית הקיום שלה יהיה רק לספק את גחמותיו ורצונו בכל רגע. אה.. והכי חשוב שתהיה צייתנית. שהוא רואה גב טיים שתעוף לו מהפרצוף ושהוא רוצה הפי טיים שתקום ותרקוד אחרת הוא גם יעז להתלונן ולקטר..

דקל69

New member
נכון, מחר הוא יהיה בסדר וישדר עסקים

כרגיל והם יחזרו לפוצי מוצי וקרן לא תעז לשאול אותו מילה על ההתפרצות והתחושות שלו, היא תטאטא כרגיל הכל מתחת לשטיח, תטען למורכבות שלו. זכותו להיות לבד אבל צריך להיות לו כבוד מינימלי לחברי הבית בכדי לא להוציא אגרסיות וכעסים אישיים שלו על דבר שטותי כזה, מה שונה מימנו מאתי חזן הבריונית? אותה התנהגות, אותן קפריזות, אותן הגבות, וסביר להניח לפי המשפט של יוני שזאת לא פעם ראשונה שלו וכבר קרו מקרים דומים. ומחר יום חדש וגב ישכח מהכל (כמובן קרן גם) עד הקריזה הבאה וההתפרצות הבאה (שספק אם ישדרו). מזכיר קצת את מקרה פרידה ושבירת הקירות והכוסות, שלאחריה שידרו את פרידה ישנה עם דובי. התפרצות, טריקת דלת לכל החברים, להעיף את קרן (בת זוגתו האהובה אם שכחת) זה לא שטות ולא זכוכית מגדלת, לאתי שהיא כלב נובח ולא נושך סופרים וזוכרים כל מילה שטותית שהיא מוציאה (ובצדק גמור) ואילו גב המורכב צריך לזכות באמפתיה על גחמה יחידה שלא סיפקו לו. נשאר לו שבוע, שיתאפק, יפגין כבוד לכולם וייצא עם המליון המובטח והלא מוצדק שיקבל. את הקריזות שלו שישמור לבחוץ למי שתסכים להיות איתו, חשבתי שהוא הבטיח לקרן שבזמן שישאר לה בוילה הוא יעשה אותה מלכה ומאושרת, אז הבטיח.

adiyon2

New member
כמה שאת צודקת

כולם סולחים לו על הכל כי הוא נגמל מסמים. ומה עם דניאל שנגמלה מאכילה, זה גם סוג של התמכרות. גב המסכן. נכון כל הכבוד לו, אבל הכל מתבטל ונשכח כשרואים איך הוא מתנהג. מפחיד אותי לחשוב איך הוא מדריך נוער בגמילה, איך. את רואה את הפרצוף של קרן עכשיו, היא ממש מאושרת, קורנת מאושר
סיגריה שלישית ברציפות ברבע שעה האחרונה.

thisisme4

New member
יכול להיות שהוא התעצבן בגלל דברים יותר עמוקים

אל תשכחו שהוא בסיטואציה מסריחה... כנראה יש לו חברה בבית, והוא צריך להעמיד פנים שהוא בן זוג של בחורה אחרת כדי לזכות בכסף.

למעלה