עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

נו ו ..? לא הבנתי מה הקשר בין מחט לשחת ?

לא מדובר על מחסור כאן, מדובר על עקיצה על חשבונו. איפה זה לא מובן ממה שכתבתי ? הוא נכנס למשחק, הוא מבין את ההשלכות , אבל הוא לא חייב לקבל עקיצות מכאיבות מוותיקים ממנו. מה מסובך להבין פה ?

Ootch

New member
מה זה לתת לו להרגיש?

כן, הוא חייב לה. זאת עובדה. ובתקציב של 40 שקלים לבנאדם לשבוע זכותה להתחשבן על זה.

שפרה מלכת הספינים היתה לוקחת אם היה צריך

שפרה מבשלת את העקיצות בקפידה ומשתלחת בזמן הנכון כדי להוסיף מומנט למניפולציה שהיא יוזמת

morann7

New member
שחר ואינה ראו את התוכנית

ויודעים מי זו שפרה, אז לא פלא שהיא מחוקה. סוף סוף קצת צדק.

jaycom

New member
שחר יצא מלך מבחינתי.. פשוט עומד על שלו

כמו שצריך.. יש מוצרים במאסט, אבל האנשים שהתחילו את המשחק כבר התחלפו והמאסט באמת השתנה.. שפרה עד היום אמרה הכל כי אף אחד לא ענה לה פשוט.. עינב ענתה לה בהתחלה אבל הגב של שפרה היה שי וצבר. היום שפרה קיבלה את שחר שהוא כמו שי רק לצד השני.. אמר ה-כ-ל ואני מקווה ששפרה קלטה את העקיצות של שחר שבכל הזדמנות רמז לה שהיא סנובית ומתנשאת. הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה כי כולם מפחדים לדבר עם שפרה, כי ישר כל הגב שלה (חבורת שרל"צ המשעממים) תופס את הצד שלה גם אם הם לא מאמינים בזה.. שחר יהיה על הגריל שבוע הבא בוודאות כי החבורה הזאת לא יכולה לסלוח ולשכוח, כל השבוע ידברו על זה. המזל של שחר שמולו תהיה אינה ולפי מה שאני שומע פה כולם רוצים להעיף אותה כבר..

שיפרה ועינב בהמות ברמות

כל היום אוכלות בטירוף. לועסות ובלוסות אוכל שבא לי להקיא. כל אחת מהן צריכה 1300שח תקציב רק לעצמה לפי האוכל שבולעות . איזה מגעילות. שישאירו קצת אועל לאינה היפה

eli7r

New member
|../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

מלראות את שפרה וצבר

morann7

New member
יאללה עינב מעצבנת טילים

יושבת עם שיפרה ונותנת לה סיגריות (ממתי שפרה מעשנת?) איפה אבא יוסי שיישר את הבת הנמושה?

עינב כזאת טמבלית

אני לא מבין את הבחורה הזאת. שפרע עשתה לה כל כך רע.. נכנסה בה ובאבא שלה..והיא כזאת נשמה טובה ומרחמת על שפרע נותנת לה סיגרייה ועוזרת לה. אני בטוח שאם המצב היה הפוך שפרע לא הייתה מתקרבת לעינב וחבל שכך. זה רק מראה את הפרצוף האמיתי של שפרע. שהיא צבועה ברמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כנס בה שחר עד שהיא תיתיאשששששששששששששש

לא כולם אוהבים לריב כל הזמן

זה לא כיף להיות מנודה על ידי אנשים. זה נכון גם לגבי שפרה וגם לגבי עינב. אבל מי יודע מה הולך להם בתוך הלב? אולי עדיין לא סובלות אחת את השנייה.

למעלה