המערכת החיסונית, סרטן ומדיטציה

blg

New member
חיכיתי וחיכיתי... ומיכאל לא בא לצ´ט

בבכל מקרה אני חייבת לרוץ מפה, נסיעה ארוכה לפני, בי

|כלניתסליחה על הבורות ,הבראה.../images/Emo153.gif

האם מדובר על כל מחלה? או על סרטן םפציפי? השאלה לגבי השרשור המעניין.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif כל מחלה ../images/Emo13.gif

אבל "המבנה הפנימי" של מחלות שונות שונה מעט או הרבה, דפוסים רגשיים/אנרגטיים אחרים יגרמו למחלות שונות. לדוגמה: מחלה בה הגוף תוקף את עצמו (דלקת פרקים למשל) שונה ממחלה בה הגוף אינו מזהה איומים מבית (סרטן) ושונה ממחלה בה הגוף אינו מזהה נכונה איומים מבחוץ (איידס, נגיפים וכו´). כך או כך הדרך לריפוי תמיד תהיה דומה, אך הדפוסים הראשוניים שונים. בדלקת פרקים למשל, חיזוק המערכת החיסונית עלול לגרום להחרפת ההתקפה של הגוף על הפרקים ולא לשיפור המצב, על כן אופן הטיפול צריך להיות יותר כיוונון מאשר חיזוק. טעינת אדם כזה באנרגייה (דוגמת הילינג או רייקי המעניק אנרגיה בלבד) עלול שלא לשפר את מצבו אלא לחזק את הסימפטומים...

../images/Emo24.gifמעניין, אז

איך קלעת למטרה מהמם, לי יש כאבי פרקים בידיים מזה 3 שנים , אז אני מבינה שעלי לבחור בן שתי המחלות.חחחחחחחחחח

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ממש לא צריך לבחור בין המחלות

את רק צריכה להבין איך המערכת הרגשית/פסיכולוגית/אנרגטית שלך פועלת נגד עצמך, ולבחור באופציה להבריא... אז תגידי, מדוע את תוקפת את עצמך? ומדוע במפרקים? מה מסמלים לך המפרקים? לאיזה חלק נפשי/רגשי בך המפרקים יכולים להקביל?

../images/Emo28.gifאינקה יקר/ה

אין לי מושג,מלוואי וידעתי,אולי תוכל/י לעזור במשהו?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif בודאי

הדרך לדעת מה מסמלים עבורך המפרקים היא כמובן לשאול את עצמך, אבל אם קשה לך לענות אצרף לך שאלון. העניין שאת צריכה לענות על כל שאלה במהירות מבלי לחשוב. הכיני עט ועפרון. מוכנה?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif השאלון

עני מהר מבלי לחשוב כלל: א. 1+3 = _____ ב. צבעו הים הוא _____ ג. היום יום ________ ד. תפקיד כלי הדם בגוף הוא _________ ה. תפקיד העצמות בגוף הוא ________ ה. תפקיד המפרקים בגוף הוא __________ ו. אני מרגישה ________ עם גופי ז. אילו הייתי משנה את ___________ הייתי מרגישה טוב יותר ח. אם לא היו לי מפרקים הייתי ___________ ט. בדרך כלל אני _________ את/על עצמי י. אני אוהבת את עצמי כי אני ________________ י"א. אני כועסת על עצמי על שאני ____________

../images/Emo24.gifלאינקה

תודה ,ושוב תודה, מאוד מעניין וגורם לי לחזור למקומות שלא הייתי בהם שנים. אמי זל" כל חיי האמנתי שהיא לא אוהבת אותי ,לא הצלחתי להתמודד איתה אף פעם היות ותמיד נתנה תחושה של, אני פה האדון, אני החכמה ואת בכלל לא בתי,זכור לי שבגיל 10 בערך בוייכוח היא שאלה מה חסר לך? יש לך הכל, ואני עניתי אין לי אמא.לא נראה לי שאי פעם אחרי זה העזתי לאמר זאת שוב, היו בנינו מתחים למרות שחייתה 4000 קמש ממני,אפילו בכל שיחת טלפון, אני יודעת שכל זמן שאבי חי נסעתי כל שנה לבקר עם אחת הבנות ולאחר שנפטר דחיתי את הנסיעה עוד ועוד, ואז כשאחי אמר לי שהיא קוראת לי כי היא בבי"ח טסתי למחרת ולא הייתה יותר בחיים,.שנה לקח לי להתמודד עם מותה ותופעות שונות ומשונות קראו לי,אך לבסוף יצאתי מזה אבל חליתי 4 שנים לאחר מכן,מקריות? אני בטוחה שכל מה שאתה מתאר נכון , אני הייתי רוצה רק לדעת איך למנוע מבנותי עתיד דומה .אמנם שונה אני מאמי לחלוטין אבל טעויות כולנו עושותו בעלי סגור ולא מראה להן את אהבתו. בתודה ממני

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אז אפשר לומר

שיש לך פרקים שלמים בחייך ובתוכך שעדיין לא סגורים, ומשום כך גם כואבים?
בקשר למשפחתך: שאלת את עצמך מדוע בחרת כבעל דווקא באדם סגור שקשה לו להביע אהבה? האמת היא שתוכלי תעזור לו וגם לבנותייך בכך שתכירי בסיבות שלך להתחתן דווקא איתו ובסיבות שלו שגורמות לו להיות סגור.
בקשר לבנותייך, תוכלי לעזור בכך שתבהירי להם כי אביהן אוהב אותן למרות שקשה לו להביע זאת. את יכולה לנסח ולהזדהות עם התיסכול שלהן בכך שתאמרי להן משהו כמו: "נכון שלפעמים קשה להבחין עד כמה אבא אוהב אותנו?" את יכולה גם לעודד אותן לגלות כלפיו אהבה. הוא זקוק לזה...
אינקה

אתה צודק מאוד, אני באמת כל הזמן

אומרת לבנות שאבא אוהב אותן, הגדולות כבר מבינות ומחזירות אהבה ,האמצעית שסגורה כמוהו אניאותה כל פעם מלטפת ומראה אהבה 1 בגלל שהיא ילדה כיפית ו2 כדי שלא תהיה כמוהו והיא באמת לא. הקטנה ,אוי אוי מתרחקת מהבית כדי לא להיות קרובה אליו, ואומרת זאת דוגרי, הוא בכלל לא מבין מה קורה, לדעתי פשוט חסר רגישות, נכון אינקה שבחרתי לי בן זוג סגור ועקשן אך לא שתלטן לא חונק נותן חופש פעולה וחופש ביטוי ומשרה נינוחות.טוב בטח עייפתי אותך, תודה על ההקשבה.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif השאלה למה

למה הוא סגור? למה הוא חסר רגישות? למה היא מתרחקת? שום דבר אינו מובן מאליו, וגם לא הקבלה שלך את התכונות הללו. ואת בכלל לא מעייפת אותי
למה שתחשבי כך?

../images/Emo13.gifנראה לי

שזה החינוך שקיבל בבית, גם אמו ואחותו אינן מראות רגשות, מוזר שאלי הוא כן מראה, הילדה מתרחקת כי היא נפגעת ,לא תמיד באשמתו, אני גם פנקתי אותה יותר מדי ,אולי לא הצבתי מספיק גבולות ,יתכן גם שבגלל שאני לצידן רב הפעמים מה שגם לא אמור להיות אבל, אחרי אמא כמו שלי זה לא פלא.אבל הרצינות, יש לבני האדם גם כרומוזומים לא רק תת הכרה והכרה וסביבה וביס" ועוד ואני מתקשה להאמין שאפשר לשלוט בכל זה, אני באופן אישי עושה לפעמים מדיטציה ובאמת רק מאז שחליתי, לוקחת הרבה פחות ללב מה שגורם לאחרים לחשוב שאני אדישה ,ומנסה להנות כמה שיותר מכל דבר בחיים.

לאינקה יקר

שתבוא ברכה על ראשך, איזו סבלנות כל הכבוד, שאלה קטנטנה, מה אני עושה עם השאלון ששלחת לי?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif השאלון עזר לך?

אם הבנת דרכו מה שצריך על המשמקעות של הפרקים אצלך ומהות הבעייה שלך - זה מספיק, אם עדיין לא - תשמרי אותו למקרה שתתחילי טיפול, או תשלחי אלי במסרים ואנסה להאיר את עינייך במשמעויות שלו.
בקשר לילדה: הנראה שהיא צריכה להחליט בין שתי אסטרטגיות רגשיות - אחת כלפייך ואחת כלפי בעלך. מאחר והיא בחרה להתקרב אלייך היא "הפסידה" אותו. הפתרון? טיפול משפחתי, או לפחות הבנה של האסטרטגיות הרגשיות ה"מתנגשות" בבית.

../images/Emo12.gifושוב שאלה

עניתי על השאלון והתשובה ללו לא היו לי מפרקים היא - הייתי מתפרקת. מעניין,זה בגלל שהמילה מאותו שורש או?בטוח יש לך הסבר אז כשיהיה לך זמן .תודה

למעלה