המערכת החיסונית, סרטן ומדיטציה

אינקה

New member
../images/Emo20.gif עבודה מצויינת!

עכשיו רק נותר לך לגלות את המשמעות או הסיבה שהמפרקים שלך דלוקים / את פוגעת בהם. נראה לי שהתשובה ממש זועקת לשמיים, אבל עדיף שתמצאי אותה בעצמך ולא יגלו לך אותה. "אם לא היו לי מפרקים היית מתפרקת... היית מתפרקת... היית מתפרקת..." "אז למה הם כואבים? מה קרה? מה אני מנסה להשיג בכך שאני פוגעת בהם..." נו, את כבר קרובה!

../images/Emo24.gifהיי חומד

הייתי ,ולא פעם אחת, אני עדיין עסוקה במחשבות,זוהי הפעם הראשונה בחיי שאני מתעמקת בנושא זה ואחוזת פליאה, חוששת לספר שהיום בבקר האצבע פחות נפוחה ולא כואבת, אני ממתינה להארה

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אצבע?

איזו אצבע? מה התפקיד של האצבע של הילד/ה במשפחה? למה היא כואבת (כאבה)? אנחנו יצורים מדהימים וקסומים - זה קורה באמת!

../images/Emo13.gifאגודל ימני,

האם זה בתי הבכורה?היו לי באמת הרבה דאגות בגללה אז

אינקה

New member
../images/Emo20.gif האגודל

נמשיך מכאן בשל חוסר המקום בשרשור. קחי דף נייר (או הודעה באינטרנט...) וכתבי עליו לפחות 20 משפטים על האגודל. מה האגודל אומר בשבילך, מה עושים איתו, מתי מתייחסים אליו, למה הוא משמש, איזה תפקיד יש להיות לו ביחסי הורים ילדים...

היי

זה מה שעלה לי לראש מציצה\מחזיק עט\תומך בכף היד\מנגב עניים בוכיות\מלטף חתוךים\עוצר טרמפים\מחבק את כף היד\יפה\תומך תומך תומך\כואה כואב\מזריקה איתו\עובדת איתו\מרימה תינוקות\מסתרקת\נוהגת\לא כותבת במחשב\לא כל כך בשימוש בזמן האחרון\הכל הכל הכל . מעניין שתוך כדי כתיבה אני חושבת על בעלי ף מעניין

אינקה

New member
../images/Emo20.gif עוד מאמץ קטן...

איך האגודל קשור ליחסייך עם אימך? תיזכרי, תיזכרי!

אינקה

New member
../images/Emo20.gif העקרון קובע כי הדבר הראשון

שעולה במחשבתו של האדם הוא בד"כ הדבר הנכון. אבל זה גם בדרך כלל מה שאנו מנסים להדחיק, כך שאנו ממלאים עוד ועוד אינפורמציה ומסיחים דעתנו מדבר "פעוט" זה. הביטי בבקשה ברשימה שלך - שם תמצאי את התשובה ישר מול עינייך, למרות שהסוות אותה היטב... לדעתי גם תגלי שזה מסביר באופן מדהים את הקשר של האגודלים ליחסים והרגשות שלך עם אימך.
אינקה

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ואם עדיין לא יירד האסימון

תנסי לבצע את זה למשך כמה דקות.
את יודעת מה? עשי זאת בכל מקרה.

../images/Emo31.gifיכול להיות?

המחשבה הראשונה היא שדוכאתי עי" אמי, וגם להפרד ממנה לא הצלחתי, אבל היא נפטרה לפני 11 שנים, אנני יכולה עכשיו לפתוח חשבונות.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif קחי את הרשימה שכתבת

הביטי בדבר הראשון הראשון שכתבת, ובצעי זאת.
מה אימא אמרה לך בקשר לעניין?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif בטוחה?

מה המשמעות של מציצת האגודל? מה אומרים לילדים שעושים את זה? האם זה יכול להתקשר איכשהו לאימך? מה המשמעות של זה בשבילך? ניסית למצוץ את האגודל כמו ילדה ולבחון את התחושות העולות בך? מה אימך היתה עושה עם האגודל?
ואם זה לא מתחבר עדיין, אולי זה לא הכיוון הנכון. מי יודע? אבל זו הדרך לחפש את ההקשרים. צריך רק להמשיך לעבוד על כך - וההקשר ימצא ברגע הנכון.
אינקה

למעלה