הפרק השבועי - 2X20

bustedit

New member
פרק טוב.../images/Emo6.gif

פורמן עצבן אותי עם איך שהוא דקר את קמרון!
ממש חוצפן! במקומה הייתי תוקעת לו ת'מחט בתוך העין!
צ'ייס
ממש ריחמתי על השוטר החולה הזה עם איך שהוא צרח שם.. מסכן. סבל כ"כ מהכאבים ובסוף גם מת מהם. פורמן ממש הפחיד אותי. הוא היה נראה כמו אחוז דיבוק או משו -.- אני שונאת אותו
היו כמה ציטוטים בפרק שממש אהבתי
אנלא הכי זוכרת.. חחחחחחחחחחח הקטע שפורמן התחיל כזה להרצות על איזה משו.. ודיבר בהתלהבות ואז האוס כזה "וואו, איזה מגניב שאתה יודע את זה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב

Word Up

New member
ויש לי הרגשה שהיא התכוונה לעשות את

זה לפי איך שהיא הסתכלה עליו,אבל לעזאזל,איך היא יכולה לחשוב שמה שהוא הזריק הגיע אליה לגוף?

bustedit

New member
למה לא?

זה כמו איידס. אם מישו מזריק לעצמו ואז מזריק למישהו אחר האיידס ישר עובר אליו.. באותה מידה הוא יכל להעביר את מה שיש לו [סרטן, או אנערף מהזה] אליה לגוף עם הדקירה הזאת.

Word Up

New member
היה עליה את הכיסוי הזה,שברוב

טיפשותי שכחתי לכתוב את זה

bustedit

New member
מזה קשור?

בסדר הייתה החליפה, אבל זה חדר דרך זה! למה היא קיללה אותו, נלחצה וחשבה שהיא נדבקה? כי הוא דקר אותה! החליפה לא משנה, כי אולי היא לא נדבקה ממה שהיה באוויר, אבל מה שהיה במזרק בהחלט נגע בה.

Tal2012

New member
לדעתי היא לא נדבקה

כמו שהאוס אמר " הסיכוי אפסי " .. ובנוסף היא הייתה עם החליפה שזה בכלל ענק עליה

bustedit

New member
אבל אפח'ד לא אמר

שזה סרטן. זה יכול להיות.. אבל אם הם נכנסו עם המסכות האלה, ופורמן גם נדבק בזה אז כנראה שזה מדבק

Tal2012

New member
יש לי תחושה שפורמן נדבק

בגלל החממה הזאת שהשוטר פיתח בבית שלו
או מה שזה לא היה.. בטוח, בטוח שהוא נדבק משם.. משהו נראלי פה מסריח

Hieros Gamos

New member
לא אמרתי שזה סרטן או שזה לא סרטן

(אני יודעת מהזה) פשוט הגבתי למה שכתבת בסוגריים ("סרטן, או אנערף מהזה") ואמרתי שאם זה סרטן זה לא עובר דרך מדקירה או באופן כללי, סרטן זה לא מדבק, זה עובר בתורשה אבל זה לא מדבק

ToryMaster

New member
נארף

|פרצוף של מוח| אני דווקא הבנתי שיש סוגי סרטן שההידבקו תבהם קשורה לוירוסים כלשהם, אי לכך - ניתן להידבק ממחט נגועה. אם אני אזכר איפה קראתי את שביב המידע הזה, אתן את המקור, עד אז זה בסימן שאלה.

Benjamin Turner

New member
אולי בהודעה למטה, שם כתבתי זאת?

זה לא בסימן שאלה. דוגמא: וירוס הפפילומה, שגורם לסרטן צוואר הרחם. כמובן שאין מצב שבכך מדובר באופוריות-סרטן לא מתפתח כל כך מהר-אך לא זו הנקודה.

רק להעשיר את עולמך...

סרטן לא מדבק מה שדיברת עליו זה וירוסים שמגיעים לגוף ויש קשר בינהם לבין סרטנים שונים כמו יורוס הפפילומה שהוזכר שעובר אך ורק מקיום יחסי מין בדרך כלל הגבר הוא נשא שמעביר את הוירוס. או הפטיטיס B וירוס שנמצא קשר בין חולים שחלו במחלת הצהבת הזו לבין הופעת סרטן הכבד לאחר כ-10 שנים. אבל יש לציין שכדי שיתפתח סרטן בגוף לא מספיק וירוס צריך לפחות 5 שינויים גנטיים שונים בתא ("תקלות")... אז שוב בין הוירוסים האלה לסרטן מדבק המרחק עצום..... סתם שתדעו....

Benjamin Turner

New member
סרטן כן יכול להיות מדבק, בתנאים

מאוד מסוימים, וזה אפילו לא חייב להיות סרטן ממקור ויראלי. תאים סרטניים, במיוחד גרורות, שהגיעו ל"מעמדם" בין היתר בזכות יכולת ההתחמקות המופלאה שלהם ממערכת החיסון ויכולת ההתגברות שלהם על מכשולים ממכשולים שונים, יכולים לגרום לגושים סרטניים גם בגוף אחר. אני כמעט לגמרי בטוחה שיש אפילו מקרים מתועדים. מסיבות ביזאריות ובלתי מובנת הפכתי איכשהו לאדבוקטית של הקונספט של סרטן כמחלה מדבקת, וכמובן שזה לא נכון ושלא היתה לי כל כוונה לעשות זאת. הדיון הוא אנקדוטלי בלבד, ולמען הסר ספק, אני לא טוענת שסרטן נחשב למחלה מדבקת.

Benjamin Turner

New member
האמת שסרטן יכול לעבור בדקירה.

א. אם מעבירים לאדם כלשהו באמצעות מחט מספיק תאי גידול, שלמדו להתחמק ממערכת החיסון של חולה הסרטן, הם יכולים תיאורטית ליצור גידול בנדקר, וב. יש סוגי סרטן שנגרמים ע"י וירוסים (שהם כמובן מדבקים). סיכויים קלושים, כן? אין חשש שתידבקו סתם כך מחולה סרטן, צריך להתאמץ כדי שזה יקרה, אבל בכל זאת, תיאורטית זה אפשרי.

ToryMaster

New member
המ

כמו שתאורטית איידס יכול לעבור במין אוראלי, אני מניחה?

Benjamin Turner

New member
משהו בסגנון ../images/Emo13.gif

אם כי אאל"ט, ישנם מקרים מתועדים של עובדי מערכת הבריאות שנדבקו כך בסרטן, והידבקות בוירוס שגורם לסרטן היא די ממשית. לא מבינה בזה יותר מדי.

סלוניק

New member
לא תיאורטית.

הסיכון ללקות באיידס ממין אוראלי הוא ממשי, וגם סיכון ההדבקות במין אוראלי (1 ל-10,000) נחשב גבוה יחסית.

bustedit

New member
../images/Emo6.gif

"צריך להתאמץ כדי שזה יקרה"
חחחחחחחחחחחח כאילו מישו ישב וינסה לסרטן את עצמו יצא מצחיק

למעלה