הפרק השבועי - 2X20

Tal2012

New member
ואווו היה מרתק ../images/Emo99.gif

ההתחלה די חלשה ( לדעתי ). השוטר ממש הפחיד אותי
אוקי, פורמן ממש התנהג בצורה מפחידה עם קמרון ( בחיים לא הייתי עושה דבר כזה ). הקטע בסוף היה פשוט עצוב.. איך שהחולה נכנס לפרפור חדרים ידעתי שזה הסוף.. אבל אהבתי איך שפורמן התעקש להחיות אותו והפחד בעיניים שלו ממש סחף אותי
מעניין מה יקרה באמת שבוע הבא, לא יכולה לחכות ( כרגיל )

Word Up

New member
פרק אדיר../images/Emo47.gif

נקרעתי מצחוק בכמה קטעים שפשוט חייבו את זה
פורמן נראה ממש מסכן בסוף אבל מגיע לו. נקווה שגם הפרק הבא יהיה טוב כמו זה.

Tal2012

New member
וכמובן ../images/Emo26.gif הציטוטים

Dr. Foreman: Police-issue Kevlar vests don't have the ceramic plate insert that would shatter a bullet, they would just catch it. So the bullet shattered on its own, meaning Baby Shoes was using .38 calibre hollow points which, unfortunately, are ferromagnetic. (everyone stares at Foreman) House: It's just so cool that you know that. Police Officer Joe: (laughing) You have the right to remain...stupid! Baby Shoes: Watch the gun. Police Officer Joe: Anything you have to say will be completely incomprehensible... (still laughing hysterically) Dr. Foreman: (about his father) He's not proud of me, he's proud of Jesus. Everything I do right is God's work, everything I do wrong is my own damn fault. (House is checking morgue toe-tags) Dr. Chase: What are you looking for? House: I called my mom, she didn't pick up. Dr. Cameron: The chance of infection is next to nothing House: Yeah, I was never that great at math, but next to nothing is higher than nothing, right? Dr. Foreman: Drugs? Dr. Chase: He’s a cop. Dr. Foreman: Good point. How about...drugs? House: He did, however get hit by a bullet. Just mentioning... Dr. Cameron: He was shot? House: No – somebody threw it at him. Dr. Cameron: Reliable witness? House: His name’s “Baby Shoes.” How bad can he be? Dr. Foreman: What’s Dr. Cameron wearing? Joe: Dark blue pants, white shirt, black shoes. Dr. Foreman: Ooh, almost. Except for the pants, shirt, and shoes. You’re blind. House: I’ve got a disability. Haines: These are speeding tickets. House: Lot of emergencies. House: Foreman, policeman are our friends. If you and I ever get separated shopping... Dr. Cuddy: (to House) I can’t even imagine the backward logic you used to rationalize shooting a corpse. House: Well if I shot a live person there's a lot more paperwork. Dr. Foreman: So I’m just a regular patient now? House: No. You get your own thermometer. Dr. Chase: You want to give Foreman a brain biopsy? House: Come on, really, who doesn't? House: Hey, I'm just messing with your head. Mother's maiden name? Dr. Foreman: Get out of my temporal lobe, House.

Word Up

New member
../images/Emo6.gif

הקטע עם הניירת היה טוב,וגם מה שפורמן אמר על הסמים ושוטרים

bustedit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ציטוטים טובייםםםם כ"כ אהבתי את זה!
Dr. Foreman: Police-issue Kevlar vests don't have the ceramic plate insert that would shatter a bullet, they would just catch it. So the bullet shattered on its own, meaning Baby Shoes was using .38 calibre hollow points which, unfortunately, are ferromagnetic. (everyone stares at Foreman) House: It's just so cool that you know that. חחחחחחחחחחחחח הוא פשוט ייבש אותו. זה גם Dr. Foreman: So I’m just a regular patient now? House: No. You get your own thermometer.

דווקא הציטוט הכי טוב

היה כשקדי שאלה את האוס על מה יחשבו בהלוויה כשיראו את חולת הסרטן עם כדור בראש. :)

Benjamin Turner

New member
לא אהבתי. פרק מותח, אולי, אבל לא

מענין, חסר אדג' האוסי, לא יודעת, זה לא הטעם שלי, ועוד אחרי הפרקים המעולים האחרונים... למה להפוך פרק של האוס למותחן, כשהסוף ידוע וצפוי מראש? נכון שתמיד הסוף ידוע וצפוי מראש בסדרה, אך זה לא חשוב, כי זו לא מהות הסדרה. בפרק הזה, זו כן המהות, ולדעתי זה מה שהופך אותו ל... קצת מייגע, למען האמת. טוב, אחרי שחברה שונאת-קמרון שלי הגנה עכשיו על המעשה הנפשע-לדעתי של פורמן בחירוף נפש, אני חייבת לראות את הפרק שוב

ToryMaster

New member
נפשע?

הפילנתרופית נטולת עמוד השדרה הזו בטח נהנתה מכל רגע ורגע.

Benjamin Turner

New member
א-הה. אחלה רציונאליזציה. טוב שלא

כתבת שהאוס היה נוהג באותו אופן. ונאיביות, חביבות וטוב לב הן באמת תכונות איומות ונוראות. מדהים כמה ארס הן סוחטות מצופי האוס מסוימים.

ToryMaster

New member
מעניין שעכשיו אני מלאת ארס

וכשהגנתי עלייך כשרק הצטרפת, היית כל כך נחמדה אלי. כן, יש לי את הדברים שמעצבנים אותי, ואנשים שמוותרים על עצמם דוגמת אליסון קמרון זה אחד מהם.

Benjamin Turner

New member
מה הקשר? לא טענתי שאת השטן

בהתגלמותו, רק ציינתי שקמרון שנואה על חלק מסוים מצופי האוס באופן שהייתי מצפה אולי מפורמן להיות שנוא (לא מכלילה את האוס כי הוא דווקא נושא הרבה יותר מאפייני טוב מרע לדעתי), אך בטח שלא מאדם... טוב. אני יודעת שslang-wise רע זה טוב, אבל מתי טוב הפך להיות רע? אגב, ב"צופי האוס מסוימים" התייחסתי דווקא לאותה חברה, שפחות או יותר הורידה לי את הראש בגלל הענין הזה, ועושה זאת בכל פעם שהיא מוצאת שביב הוכחה ל"רשעותה" של קמרון.

J e i n

New member
ברור בפורמן יחיה, אבל דווקא הופתעתי

כשמת השוטר. על כל פנים, פרק ממש גדול לדעתי (גיוונתי, כולם כתבו אדיר XP)! אכן היה חסר הטאצ' ההאוסי, אבל זה לא בהכרח דבר רע. אני חושבת שזה היה טוב שהם גיוונו. ובנוסף, אחרי הקטע שהם תקעו את הריב של פורמן עם קמרון, אני שמחה שהם לא פשוט שכחו מזה, אלא המשיכו לבנות את האישיות של פורמן. לדעתי זה היה אחד הפרקים הכי טובים. אחד הבודדים שהיו *באמת* מותחים. אבל היה קצת מטריד שבחדר הזה אנשים מתפתלים מכאבים, ובחוץ עומדים האוס ועוד מישהו ומנהלים שיחות ברוגע >_> אני מקווה שאם אני אקלע למצב דומה, הרופאים שלי יהיו קצת פחות אדישים ^^; וקרע אותי כשהאוס אמר: "יריתי בו, הוא מת"

Hieros Gamos

New member
הפרק של שבוע הבא יותר טוב../images/Emo3.gif

הקטע הכי טוב בכל הפרק שהיה היום הוא כשהMRI התקלקל
אתם יודעים למה באסה לכם? כי אני ראיתי את הפרקים יום אחרי יום ואתם צריכים לחכות שבוע
*מתחבאת מזריקת הנעליים*

Tal2012

New member
הנעל מתקרבת.. ומתקרבת..

בווווווווםםםםםםם !!!! גל, קומי מהריצפה !!
הייי , זה בדיוק הזכיר לי שהם העתיקו אפקט ממטריקס
איזו בושה
( אל תתיחסו אלי, מעריצת מטריקס נלהבת שכמותי ). הקטע עם הירייה היה לא לעניין
גנבי אפקטים שכמותם.. FOX עוד ישמעו ממני
( טוב שלא כל הסרטים בעולם כבר העתיקו ). אבל בגלל שזה 'האוס' אני ארשה להם
אבל רק הפעם
גל, קמת ?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסצינת פתיחה של הירייה כשהוא מתחיל להתפוצץ מצחוק היא אחת הסצינות הקורעות. יש לי אנימציה שעשיתי של הכדור חח קמתי, קמתי

Tal2012

New member
show me ../images/Emo3.gif

הנפילה כאבה ..? לקרוא להאוס שיערוך לך אבחנה מבדלת ..? וואי אני יכולה לעשות סצינה שלמה; פורמן : " נערה בשם גל, נפלה על הגב עקב זריקת נעל " ( זורק לעבר האוס את התיק ) האוס : " איפה הטושים שלי ? " ( נועץ מבט בקמרון ) פורמן : " הנערה חווה התקפי צחוק משונים ומאיימת בספויילרים על כולם " האוס : " אבחנה מבדלת... צ'ייס ? " צ'ייס : " למה אני ? " האוס : " למה הטוש הזה לא כותב ?!?!? " צ'ייס : " אתה יכול לבקש מקמרון " האוס : " אם אתם רואים שהטוש לא עובד, תזרקו אותו.. אל תשאירו אותו סתם ככה ! " ( כמו הקטע עם הקופסת קרקרים מאחד הפרקים העונה
) צ'ייס : " או שאתה יכול לבקש מפורמן " האוס : " אמרתי לך מפני שאתה אוהב קטינות "
( הזכיר לי את הקטע שצ'ייס וקמרון שכבו ביחד כשקמרון הייתה על סמים ) סורי
הייתי חייבת
גל , הכל מאהבה
****** בורחת *********

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אל תברחי

זה היה ממש מצחיק
והיי, הוא אולי הולך על קטינות אבל אני אישית מעדיפה את האוס
ואממ הייתי מוסיפה משהו אבל זה ספוילר לעונה שלישית
הנה

למעלה