הפרק השבועי - 2X20

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

ראית שמנעתי את התענוג מעצמי...וזה כל כך נדרש OMG. *headdesk*

Tal2012

New member
../images/Emo9.gif שתיקה לפעמים שווה מיליונים ../images/Emo3.gif

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

החתימה שלך
חשבתי שאני היחידה שראתה את זה

Tal2012

New member
../images/Emo24.gif THANKS

ואוו , זה רעיון טוב לפורום
להעלות איזה רעיון ואז שכל אחד יכתוב סצינה על זה.. במיוחד עכשיו כשזה חופש אז יש לכולם זמן. נראלי יכול להיות קורע בצורה היסטרית
לראות את הצד של כל אחד בסגנון כתיבה.

Hieros Gamos

New member
לא מהבחינה שהוא ימות או לא

כי זה בערך כמו להגיד שאחרי
שרואים שיורים בהאוס בפריוויו לNO REASON נתחיל לחשוש שהאוס ימות. זה פשוט עצם העובדה שכן קורה שם משהו לפורמן וגם העניין שאני ראיתי שני פרקים חדשים יום אחרי יום:_P

Benjamin Turner

New member
אבל no reason לא מסתובב ../images/Emo58.gif

סביב השאלה האם האוס ימות או לא. זה בכלל לא אישיו, בערך כמו תוצאות הניתוחים של האוס בthree stories. לעומת זאת אופוריה 1 נבנה סביב השאלה הפסבדו-מותחת "האם האוס ימצא פתרון או שפורמן ימות?", עד לשיא ה"מתח" שמגולם במותו של השוטר. BORING.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif כן אבל

את לא יודעת את זה מלראות את הפריוויוז של NO REASON... לא בדיוק אומרים לך מה קורה שם, פשוט רואים את הכניסה של מוריארטי לחדר והוא יורה בו פעמיים

Benjamin Turner

New member
אוקיי

לא שמתי לב שהתייחסת לpreviews ולא לפרק עצמו, ואם כך, הם באמת לא היו מותחים מהבחינה הזו (ולכן גם לא קילקלו את הפרק).

Zeitonie

New member
קוראים לו מוריארטי? Oo

אני היחידה שרואה איזשוהי הקבלה מדאיגה בין מוריארטי שמנסה להרוג את האוס-גאון-ניתוח-אנליטי לבין מוריארטי שמנסה להרוג את שרלוק-הולמס-גאון-ניתוח-אנליטי? ברררר...

Benjamin Turner

New member
אני לא זוכרת שמישהו ממש התייחס אליו

בשם במהלך הפרק עצמו (אם כי בהחלט יתכן שאני טועה). אני מניחה שזה כינוי שהודבק לו ע"י הצופים, ולא מן הנמנע שההקבלה לשרלוק הולמס היא אכן הסיבה.

למעלה