הפרק השבועי - 2X20

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif לא ממש אבל שיהיה

לא הזכירו שם אבל זה פשוט מה שנכתב בכל מיני אתרים (TV.COM, Spoilerfix.com כשעוד היה שם האוס וכו'). לפי מיטב זיכרוני לא הייתה התחייסות אליו בשם...

Benjamin Turner

New member
זה מה שחשבתי. והאמת שכבר התחלתי

לרחם על עצמי קצת אם אחרי למעלה מעשר צפיות בפרק, עדיין לא קלטתי את השם של אחת מהדמויות הראשיות

Zeitonie

New member
אה, אוקע,

זה אומר שלצופים יש הומור מעוות. לא להפקה. למרות ש...

Benjamin Turner

New member
לא-לא, ההקשר לשרלוק הולמס נרמז

לא אחת (כך לפחות נאמר לי). למה מעוות? דווקא מגניב

Zeitonie

New member
מעוות = מגניב XD

אבל יש הרבה הקשרים. גם אם לא כאלה. פשוט יש קווי דמיון שאי אפשר להתעלם מהם. ההתמכרות לחומרים כאלה ואחרים (ויקודין-קוקאין), לדוגמא.. אם חושבים על זה, אפשר למצוא המון נקודות דמיון כאלה.

Benjamin Turner

New member
ראשית,אני מתנצלת,אך איך הבנת,בדיוק?

לדעתי גם אם את חושבת שהבנת, מה שהבנת מהכותרות זה לא העיקר של מה שקורה בפרק, אלא חלק משני ביותר, הרקע, למעשה. that was kinda my point. אבל באמת, מענין אותי, מה ואיך בדיוק הבנת?

לא לגבי השרשור הזה,

אבל בזמן האחרון ממש מחפפים בפורום לגבי ספוילרים וזה מתחיל לעצבן. אני לא רוצה לדעת שמות של דמויות שלא הופיעו עדיין, כשאתם מגיבים במשהו שהוא לכאורה לא ספוילר להודעה שכן הכילה ספוילר אפשר בקלות לנחש מההקשר למה אתם מתכוונים ואני לא חושבת שאני צריכה להתלבט מה לקרוא פה ומה לא. כותב ההודעה אמור לעשות את השיקול הפשוט - אתם כותבים הודעה שקשורה למשהו שלא הופיע עדיין בערוץ 3, סמנו ספוילר (בנושא ההודעה, לא בתוך ההודעה, שורה אחת מעל 'בסוף הפרק האוס מתאבד'). תודה.

lightanddark

New member
ובכן../images/Emo58.gif

מה שהצלחתי להבין זה שמישהו עומד למות או משהו כזה (כנראה האוס או ווילסון כי זה ממש ריגש אותכם) ואז מסתבר שזה לא קרה או משהו כזה או שזה קרה אבל לא לו משהו מוזר כזה זה הניחוש שלי אני לא יודעת אם זה באמת נכון וזה לא רק מהשירשור הזה אתם מדברים על הפרק הזה כבר מלא זמן...

Benjamin Turner

New member
אה, אל דאגה, ממש לא.

עכשיו נרגעתי... מקס צודקת, יש רק מילה אחת שיכולה ממש לקלקל את הפרק הזה, ואת בכלל לא בכיוון. אף אחד לא מת, אף אחד לא עומד למות ו... זה הזמן לשתוק
בכל מקרה, אני מתנצלת

lightanddark

New member
טוב אז כנראה נחכה ונראה

מה יהיה פשוט על תכתבו כלום בכותרת חוץ מהסימן של הספויילר ואז זה לא יצור בלבולים כמו מי זה המגראטי הזה (או איך שלא קוראים לו) זה עכשיו דיי ברור שהוא חלק חשוב מהפרק

bustedit

New member
../images/Emo3.gif

לא תברחי מהנעל הגדולה שלי
אגב, אפשר להשכיר את הDVD של האוס ולראות ת'פרקים? או חייב לקנות? :/ [אם יש בכלל]

Tal2012

New member
בטוח שאפשר גם לשכור

בכל חנות ענק הוידיאו או כל חנות דיוידי... מתארת לעצמי

NaCarmon

New member
../images/Emo6.gif

~נעליים עפות באוויר~ אבל הכי מצחיק היה שאחרי ש-MRI התקלקל והאוס כזה אמר : "My bad"

Tal2012

New member
אגואיסט ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האוס הזה משהו.. ממש rule model

סלוניק

New member
אני חייב לומר

המשחק של פורמן בקטעי האופוריה ולקראת הסיום (לאחר שהשוטר נפטר) היו מאוד לא אמינים.

ToryMaster

New member
באמת?

בעיני זה היה אחד הקטעים היותר חזקים שלו אי פעם, כולל הפרקי םשלפני ההתאבדות באיאר. שכחתי כבר כמה עומאר יכול להיות שחקן טוב כשהוא רוצה.

למעלה