רציני למה גם שחם שם קר?XO אז אני יבוא עם ארוך ??חח איזה שאלות מפגרות יש לי חח
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #49 רציני למה גם שחם שם קר?XO אז אני יבוא עם ארוך ??חח איזה שאלות מפגרות יש לי חח
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #52 סיבכת אותי ! XD אין לי מושג למה גם כשחם קר ולמה כשקר חם. לא, בעצם מי אמר שיהיה קר כשחם? אררר התבלבלתי XP
סיבכת אותי ! XD אין לי מושג למה גם כשחם קר ולמה כשקר חם. לא, בעצם מי אמר שיהיה קר כשחם? אררר התבלבלתי XP
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #58 ייתכן. חח אני לא יודעת אני רק יודעת שבמקומות גבוהיים יותר קר ממקומות נמוכים אז אני פשוט אקח סווצ'רט לכל מקרה שהוא
ייתכן. חח אני לא יודעת אני רק יודעת שבמקומות גבוהיים יותר קר ממקומות נמוכים אז אני פשוט אקח סווצ'רט לכל מקרה שהוא
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #50 אוי פאק נירדמה לי הרגל ../images/Emo6.gif מי עוזר לי להרביץ לה? XDD
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #53 אני אשמח לעזור D: רק לא כואב מידי, אני לא מסוגלת להרביץ לך חזק מידי ~.~
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #65 חח../images/Emo6.gif ווא יתודה היא כבר לא רדומה לי ../images/Emo13.gif
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #89 36../images/Emo22.gifאכן כן ../images/Emo6.gif רואה אינ סופרת את מספר ההודעות שלי בשירשור הזה
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #101 אה ככה.. חח חשבתי שכבר הפרום השתכלל ויש מספר איפה שהו שאומר
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #102 ../images/Emo22.gif39../images/Emo22.gifכן את צודרת תמרי :לא היא לא צודקת יש שיתה מיוחדת! אני:לא נכון אין ועם כן אז מהיא? :אההה אני:כן כן בדיוק אהה
../images/Emo22.gif39../images/Emo22.gifכן את צודרת תמרי :לא היא לא צודקת יש שיתה מיוחדת! אני:לא נכון אין ועם כן אז מהיא? :אההה אני:כן כן בדיוק אהה
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #104 אה חח אין לי כח לעשות את זה XD יאללה אנשים אני זזה נדבר בהמשך D: 33333>
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #93 חח כן כן ^^ ותודה ../images/Emo23.gif היה לי שנה שעברה עגיל חישוק כמו שיש לבילון בגבה אבל אז עוד לא ממש שמעתי עליהם ולא הערצתי, אם הייתי מכירה אותם יותר טוב לפני הייתי משאירה אותו D: אבל עכשיו אסור לנו חישוק בבצפר בגלל שיעור חנ"ג >.<'''''
חח כן כן ^^ ותודה ../images/Emo23.gif היה לי שנה שעברה עגיל חישוק כמו שיש לבילון בגבה אבל אז עוד לא ממש שמעתי עליהם ולא הערצתי, אם הייתי מכירה אותם יותר טוב לפני הייתי משאירה אותו D: אבל עכשיו אסור לנו חישוק בבצפר בגלל שיעור חנ"ג >.<'''''