תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחלמתי גם על מקפליי פעם

חלמתי שהם נמצאים בבית שלי אבל הם עם אמא שלי והם עולם במדרגות בבית שלנו ועוד משהו,זה היה מוזר גם חלמתי על רד הוט
שהם הופיעו במועדון נוער ביר שלנו שהוא די קטן ומצ'וקמק אבל אחלה מקום ואני ישבתי על הבמה!וא"כ הם הצטלמו איתי ועם חברים שלי בפוזות מוזרות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDD

יש לך חלומות מטרידים.XD גמאני לא שולטת על החלומות שלי. אבל לי (לפחות האלה שאני זוכרת) זה על מקפליי ועל בארסה. ישלי חלומות מטרידים וסקסיים במיוחד
כאילו מטרידים במובן טוב.OO" מה היה הרעיון שלך?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני חולמת בד"כ על דברים שאני חושבת

עליהם במהלך היום,או לפני השינה.וכן החלומות שלי די סוריאליסטים,אני לוקחת 3 דברים שקיימים במציאות,ואז כשמחברים אות ביחד זה יוצא ממש מוזר
. הרעיון שלי היה לעשות סרט קומי אבל קומי ברמה היסטרית ואבסורדית,שזה בנאדם שהוא עובד הייטק בכיר ויש לו אישה ומשפחה והוא לא אוהב את העבודה שלו אז הוא מחליט לעזוב הכול כדי ללכת לממש את הייעוד שלו-לפסל בפחיות שתייה.ואז רואים שהוא מצליח והוא נהיה מופרסם ועשיר.וזה היה אמור להיות ממש מצחיק ואבסורדי והמורה א"כ רצה דרמטי ואני לא ובסוף הצוות אמר שזה רעיון קשה ולא כ"כ התחבר אליו.אני לא מתה על הרעיון שיש עכשיו אבל בסדר,לא נורא,אני לא רואה את עצמי עוסקת בסרטים בעתיד כרגע.חוץ מזה,כל עוד הסרט עצמו יהיה טוב אז לא אכפת לי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה רעיון ממש מאגניב. ../images/Emo6.gif

למרות שהוא נשמע מאוד מסובך.XDDD בהצלחה עם הסרט, ואני מקווה שהוא יצא טוב

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אין אצלכם מקצועות בחירה?

להרחיב אומר לבחור שני נושאים (בדרך כלל בכיתה רגילה. יש כיתות שבוחרות מקצוע אחד) שאותם לומדים לבגרות ברמה של חמש יחידות... כמו ביולוגיה, כימיה, פיזיקה, ערבית, מזרחנות, חקלאות, אומנות, קולנוע, סביבה, פסיכולוגיה, סוציולוגיה, ספרות, ביוטכנולוגיה, תיאטרון ועוד דברים כאלה (האפשרויות האלה זה מה שאצלי בבצפר... אני יודעת שבבתי ספר אחרים יש עוד מלא אפשרויות בחירה)... אין לכם את זה?

../images/Emo248.gifאה זה חחחחחח

ברור שיש. ממ אני בחרתי תקשורת וגאוגרפיה. שניהם ב5 יחידות D: אצלנו אבל למשל אין מלא אופציות D: יש 2 גושים גוש 1 : ביולוגיה , גאוגרפיה , מדעי המחשב , אלקטרוניקה ומחשבים , פיזיקה ויש את גוש 2: תיירות , תקשורת , אמנות , כימיה , ניהול עסקי

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אצלנו זה ככה:

יש כיתה טיפולית (מקדמת) שאין לי מושג איך הם לומדים... אלה לא הילדים שאני מסתובבת איתם... יש כיתת ל"ב שמרחיבים רק מקצוע אחד בחמש יחידות שזה קולנוע/כלבנות/חינוך יש את מב"ר שמרחיבים גאוגרפיה בחמש יחידות (הם חייבים גאוגרפיה) ויש כיתה רגילה או כיתת מצטיינים שמרחיבים שני מקצועות בחמש יחידות. יש שתי רצועות (כמו הגושים שלכם) ובכל אחת יש 7, ככה שיש בערך 49 אפשרויות לבחירה (פחות כי ביוטכנולוגיה חייבים כימיה). ויש גם עוד שתי אפשרויות בחירה שאלה מגמות, לא רצועות. אחת זה מחשוב ובקרה בלי פיזיקה שזה עשר יחידות, והשנייה זה אותו דבר רק עם פיזיקה וזה חמש עשרה... וחוץ מזה אפשר למצוא בבצפר עוד איזה ארבעה חמישה תלמידים שרוצים ללמוד משהו (אפשר הכול, הכי נפוץ זה שפות שונות שלא לומדים באופן רגיל בבצפר) ומוסיפים שש מאות שקל (שזה ממש מעט!) לשנה ולומדים את זה...

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif יש קיבוץ בעמק שקוראים לו אפיקים

ויש שם כלבייה, אז מי שבוחר ללמוד את זה הולך לכלבייה שם והם לומדים לאלף כלבים ומטפלים בכלבים...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחח ,

זאת פעם ראשונה שאני שומעת את זה.
ועל מה בידיוק ישלהם מבחנים?! XD על איך להאכיל את הכלב?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי זאת ל"ב

הכיתה היחידה שמתחתיהם אלה הטיפולית - ואלה ממש מטומטמים! אז תחשבי לבד... הם לא הכי גאונים בעולם....

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוה,

מה זה ל"ב? ללא בגרות כאילו? XD חוצמזה תחשבי על זה, כלבנות נשמע מקצוע מאגניב.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif קרוב...

זה לקראת בגרות. הם יכולים לבחור עם לעשות בגרות או לא. רובם לא עושים. אה ונזכרתי! מכיתה י"א יש גם כיתה יותר נמוכה מהטיפולית. יש את הבנאים - אלה שלא לומדים וכל מה שהם עושים זה לבנות דברים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחח גאוני! XD

פאק, כמה טיפשים יש אצלכם בבצפר? XD

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo45.gifאבל חייבים להודות שכל הבנאים כאלה

חתיכים !!!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif חלקם!

אישית אני מכירה שניים שבקיבוץ שלי והם הגיעו לרמה כזאת של ערסיות שמונעת מהם להיות אפילו חתיכים! אחד מהם שם קשת בשיער! זה נורא!

למעלה