McWeekend

just orr

New member
יו גם אני ככה! XD

פעם הייתי ממש ממש נגעלת, ומפקידה את גורלי בידי אמא שלי שתגיד לי מתי להסתכל.. אבל עכשיו פחות ^^ אוף לא ראיתי את זה מהפרק הראשון... =/ לפחות התחלתי לראות את זה מתישהו בעונה הראשונה חח D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמישו יבוא להרגיע אותי

Yu vi

New member
הציטוטים שלך הרגו אותיXDDDDDDDD../images/Emo85.gif

במיוחד זה עם אבא שלך
אח שלי *מצחקק*: "ומה זה מישהו שלובש צהוב?" אני: "טום פלטצ'ר ממקפליי."

OneStepCloser

New member
XDDDDDDD

אח שלי *מצחקק*: "ומה זה מישהו שלובש צהוב?" אני: "טום פלטצ'ר ממקפליי." XDDDDD
^^.

שוליטה

New member
ואההה פול זמן לא הייתי פה (לצערי)

כי יש לי בערך 5 דקות על המחשב ביום במיוחד בגלל האח ה-@#%@^ שלי ובגלל שיש לי טונות חוגים ושיעורים וזה... אז סליחה אם נעלמתי :( וגם עכשיו אני די חייבת לרוץ אז אני לא מפרטת הרבה (ומחר אני מבטיחה אני אגיב לככככללללל הדברים ואהיה ילדה טובה
) אז- שיר השבוע של מקפליי: THNL TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: מה שמשודרבהיטס להקת / אלבום השבוע: מקפלייייייייייייייי קליפ השבוע: THNL משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-אין לי זמן על המחשב או לעצמי ואני כלכך מבואסת מכך שכל פעם שיש לי זמן להיכנס לפורום זה לחמש שניות ואין לי זמן להגיב לגלום :( שימח- ספרתי וראיתי 5 פעמים את THNL בהיטס ופעמיים את הפרסומת לטקס של ניק! ודאגי הסתפר סוףסוף! הוא דיי חמוד למרות שהפוני המהמהם שהיה לו לפני היה יותר יפה (התאוריה שלי זה שלא הצליחו לסרק לו את השיער אז פשוט קצצו לו אותו XD) הוא חזר להיות הקטני שלי... ציטוט השבוע: היו מלא, לא זוכרת מתנגן בראש / פלייליסט: אמא שלי שמדברת בטלפון תמונת השבוע: אני נראת נורא אבל השיער שלי לשם שינוי לא... סופשבוע טוב לכולם וממש ממש סליחה ...

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: ill be ok שיר השבוע לא של מקפליי: כל FOB, MCR,TH להקת / אלבום השבוע: FOB,MCR,TH,GD,LP,M,GCH,30STM קליפ השבוע: כל הקליפים של הלהקות שכתובות למעלה..>< משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: אמממ.. עיצבן- גיליתי ששילמו לי משכורת לפי שכר מינימום וקיבלתי רק 500 ש"ח שזה כלום!. שימח- קניתי כרטיס לטוקיו!! ואת הקומיקס של ג'רארד מאמ סי אר!! ו..אמ..יש לי המון מפגשים שבוע הבא ויומולדת!! ו..קיבלתי ציונים טובים בבחנים ומבחנים ו...אמ..עוד כל מיני ><. העציב- העליתי במשקל
ציטוט השבוע: "החבאתי לה את הפלא בנעל ומהבוקר היא לא שמה לב"- "חח איזו קרועה"- "עכשיו כשנסיים לדבר אני אעלה למעלה ואגיד לה חם קר" XDD נו אותי זה הצחיק
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר פתיחה של רדיו 04, נו זה מה שמושמע עכשיו ><. מי שקרא מגיע לו ח"ח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאא את באה לטוקיו?

גםאני באה D::

just orr

New member
בדיוק חשבתי "למה אין מקוויקנד? ../images/Emo12.gif" XDD

שיר השבוע של מקפליי: וואי לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע =//// *לא נותנת לזה לקרות יותר בחיים* אז... THNL [
] שראיתי בהיטס DDD: ואין לי היטס! XDDD הקאבר לאמברלה XD
שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- Violence
Blink 182 - online songs
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: THNL , הפרסומת לטקס פרסים של ניקולודיאון.. [שגם היה בהיטס! אני רוצה את הערוץ הזה דאמט ><]
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: ><
עיצבן: לא נראה לי שזה ממש "עיצבן"..
שימח: - אייפוד אהובי חזר אליייייייייייי!!!!!!!!!!!!! ואני יכולה לשים בו קליפיייייייםםם כי סוףסוף למדתי איייךךך!!!!!!! DDDDDDD: - בן דוד שלי התקין לנו עוד הארדיסקק (כלומר עוד 298 ג'יגה בית) - אבא שלי אמר לי שחבר שלו יזמין לי את כל הדיסקיםםם!!!!!!!!!!!!@#$%^&*)*&^%$#@#$^&*^$#@!$%$&*) *אושרלאנורמלי*
העציב: המחשב שלי לא בסדר
יש בו בעיות
מזל שיש לפטופ
ציטוט השבוע: זה לא מהשבוע.. אבל אין לי שום דבר אחר... אני: "she cares she cares she cares..." "נחש איך קוראים לשיר הזה?" אח שלי: "she cares?" אני: "לא. ברוקולי."
מתנגן בראש / פלייליסט: Blink 182 - online songs
תמונת השבוע:
333> סופשבוע נעים

למעלה