McWeekend

Simple Girl 182

New member
ועוד משהו חמוד מוות שאני רוצה שאנשים יכירו..

אנשים.. נא להכיר, זה ריקי אולמן
או בשמו הישראלי רביב אולמן המותק הזה הוא תוצרת ישראל, אילת

Dirty wings2

New member
וואי הוא ממש חמוד../images/Emo99.gif

הוא קצת מזכיר בחיוך את דני :] לא?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא באמת חמוד3333>

וישלו אולסטאר יפות
אח, כל החתיכים באילת כוסעומו ;[

Simple Girl 182

New member
ועוד משהו ששחכתי לציין..

זה שהוא ישראלי לא אומר שהוא עכשיו בישראל >< הוא עזב את הארץ שהוא היה בן שנה [אני חושבת] הוא שיחק את פיל מהסדרה גולשים בזמן או בשמה האמריקאי והנורמלי phil of the future משעתי שהוא גם השתתף בסדר ישראלי אבל אני לא זוכרת איזה, עכשיו הוא לא בארץ אבל הוא יודע עברית.. נכון שהוא מושלם
ועוד תמונה [כי זה יעשה לי טוב על הלב]
נוש

McSon of Busted

New member
בשיעור סוציולוגיה לא לומדים על פחדים../images/Emo12.gif

זה בפסיכולוגיה
חחחחחח והציטוט מצחיק DDD:

Yu vi

New member
XDDDDDD הציטוט../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

שיעור סוצליוגיה ולומדים על כל מיני פחדים אני: אם יש למשהו פחד מלהקת פול אווט בוי את יש לו פובפוביה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"חזרת פתאום, הנה אתה בבית. תן לי

רק דקה לנשום באת לי כל כך, כל כך פתאום...".
שיר השבוע של מקפליי:
THNL. Lonley. BW. WATY. SIASS. Happy Xmas (War Is Over) [John Lennon Cover]. On My Own (The Used Cover).
שיר השבוע לא של מקפליי:
אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. Foo Fighters - The Pretender. The Game - Let's Ride (Strip Club). Eminem - Cleanin' Out My Closet. Gavin Degraw - Follow Through. J-Kwon - Tipsy. Jay-Z & Linkin Park - Numb / Encore. Linkin Park - Bleed It Out. Linkin Park - In The End. Michael Bublé - Feeling Good. Nas - I Can. Seal - Crazy. Wyclef Jean Feat. Missy Elliott - Party 2 Damascus. >< Wu-Tang Clan - Gravel Pit.
להקת / אלבום השבוע:
מק. Kate Nash - Made Of Bricks.
קליפ השבוע:
Kate Nash - Mouthwash. Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss. Mark Ronson Feat. Amy Winehouse - Valerie.
משהו שעיצבן השבוע:
פעם ראשונה שאין!
משהו ששימח השבוע:
סיימתי עם הפסיכו!!!
חופש+מפגש
משהו שהעציב השבוע:
משפחה.
תוכנית השבוע / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. סטודנט חופשי. המופע של מיקי גבע XDD [זה היה מצחיק.
]. / החוש השישי. אמריקן פאי 2. יורו טריפ. השמועה אומרת ש... / סדרה של צרות.
ציטוט השבוע:
נו כרגיל, ציטוטים משיחות עם אור התחת: *אני חופרת על הפסיכו'* אור: חבל ששאלתי D: אני: טחחח נכון, חפרתי.. >< אני צריכה להחזיק שלט *Warnning! a Digger!* אור: but u dig in your own special way ~~~~~~~~~~~ אור: כפרעליך D: אני: ערסיאדה!!! אולימפיאדת הערסים=ערסיאדה אור: פגיאדה=אולימפיאדת הפגים! כבר קיבלת שמה זהב מבלי להשתתף!!!!1111 לכי לאכול יא שומן DD: אני: את לא סתם שומן, את גוש שומן! של פרגית.. אור: DDDDDD: את פרגית בעצמך, בכל מקרה:p אני: יש! תמיד חשבתי שאני כבד או לבלב..
~~~~~~~~~~~ אני: חחחח שיהיה לך לילה טוב *נוטשת* ;) תחלמי עליי.. :p אור: XD u wish!!!1 אני: Bite Me.
. אור: רוצה לר*ת לי?! אני: בעעעע. אור: תמותי כפרה D: אני: אחותך בדיוק עזבה.. אור: אהה הנה היא חזרה אני: את לא יודעת מה הלך פה...
אור: אני מעדיפה לא לדעת בייי גוש שומן לוויתנים
~~~~~~~~~~ אור: כן קוקי אני: קוקי!? :| נפחתי את נשמתי. אור: חחחחח מה אני כל הזמן אומרת קוקי DDDDD: אני: פאקצה שמנה אור: אחותך ה*ונה. אני: חחח גם שלך אור: גם שלי. גם שלי. אני: חחחח היי אבל שלי באמת קיימת. זה לא יפה.. פחחחחחח למי אכפת! XDDD אוי פאק תכף אמא תקום לפיפי ותנאם כל מיני מלמולים .... אני: די החלטתי! לא הולכים לישוןןןן פארטיההה <:eek:) יש לך בסלי?
אור: חחח בדיוק באתי לומר לך שאני תכף הולכת לישון:p *שומעת Blink 182 - F*ck A Dog* אור: פאק א דוג?! XDDDDDD אני: הוא רוצה לדפוק כלב! אור: שיהיה לו בכיףףףףף אני: איזה קינקי! XDDDD אבל בטעות הוא דופק פיראט ואת אמאשלך! XDDDDDDD אור: תמותי. ~~~~~~~~~~ אור: אולי אני אלך להתקלח? (שתבינו ששעת השיחה היא: 04:20!!) אני: עכשיו?<! אור: בטח אין מים חמים אני: יעמדו לך הפטמות XDDDD ~~~~~~~~~~ היו עוד כמה אבל אין לי כוח..
מתנגן בראש / פלייליסט:
Pink - Just Like A Pill.
תמונת השבוע:
אור צחקה על הורדרדות שלי בתמונה הזאת אבל שי קן בייט מי! ><" אני אהבתי אותה..
הב א נייס וויקנד!

McSon of Busted

New member
ורדרדה בת ימית!!!!!1 ../images/Emo18.gif

חח לוקס אני תכף הולכת עוד פעם להתקלח באמצע הלילה DDDDD: אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!
אמא שלך הייתה מעולה היום

Lex 1

New member
XDDDDD גם אחותך. ../images/Emo11.gif.

ניסינו היום כל מיני דברים היה... אקזוטי.

למעלה