../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"חזרת פתאום, הנה אתה בבית. תן לי
רק דקה לנשום באת לי כל כך, כל כך פתאום...".
שיר השבוע של מקפליי:
THNL. Lonley. BW. WATY. SIASS. Happy Xmas (War Is Over) [John Lennon Cover]. On My Own (The Used Cover).
שיר השבוע לא של מקפליי:
אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. Foo Fighters - The Pretender. The Game - Let's Ride (Strip Club). Eminem - Cleanin' Out My Closet. Gavin Degraw - Follow Through. J-Kwon - Tipsy. Jay-Z & Linkin Park - Numb / Encore. Linkin Park - Bleed It Out. Linkin Park - In The End. Michael Bublé - Feeling Good. Nas - I Can. Seal - Crazy. Wyclef Jean Feat. Missy Elliott - Party 2 Damascus. >< Wu-Tang Clan - Gravel Pit.
להקת / אלבום השבוע:
מק. Kate Nash - Made Of Bricks.
קליפ השבוע:
Kate Nash - Mouthwash. Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss. Mark Ronson Feat. Amy Winehouse - Valerie.
משהו שעיצבן השבוע:
פעם ראשונה שאין!
משהו ששימח השבוע:
סיימתי עם הפסיכו!!!
חופש+מפגש
משהו שהעציב השבוע:
משפחה.
תוכנית השבוע / סרט השבוע:
ורוניקה מארס 3. סטודנט חופשי. המופע של מיקי גבע XDD [זה היה מצחיק.
]. / החוש השישי. אמריקן פאי 2. יורו טריפ. השמועה אומרת ש... / סדרה של צרות.
ציטוט השבוע:
נו כרגיל, ציטוטים משיחות עם אור התחת: *אני חופרת על הפסיכו'* אור: חבל ששאלתי D: אני: טחחח נכון, חפרתי.. >< אני צריכה להחזיק שלט *Warnning! a Digger!* אור: but u dig in your own special way ~~~~~~~~~~~ אור: כפרעליך D: אני: ערסיאדה!!! אולימפיאדת הערסים=ערסיאדה אור: פגיאדה=אולימפיאדת הפגים! כבר קיבלת שמה זהב מבלי להשתתף!!!!1111 לכי לאכול יא שומן DD: אני: את לא סתם שומן, את גוש שומן! של פרגית.. אור: DDDDDD: את פרגית בעצמך, בכל מקרה

אני: יש! תמיד חשבתי שאני כבד או לבלב..
~~~~~~~~~~~ אני: חחחח שיהיה לך לילה טוב *נוטשת*

תחלמי עליי..

אור: XD u wish!!!1 אני: Bite Me.
. אור: רוצה לר*ת לי?! אני: בעעעע. אור: תמותי כפרה D: אני: אחותך בדיוק עזבה.. אור: אהה הנה היא חזרה אני: את לא יודעת מה הלך פה...
אור: אני מעדיפה לא לדעת בייי גוש שומן לוויתנים
~~~~~~~~~~ אור: כן קוקי אני: קוקי!? :| נפחתי את נשמתי. אור: חחחחח מה אני כל הזמן אומרת קוקי DDDDD: אני: פאקצה שמנה אור: אחותך ה*ונה. אני: חחח גם שלך אור: גם שלי. גם שלי. אני: חחחח היי אבל שלי באמת קיימת. זה לא יפה.. פחחחחחח למי אכפת! XDDD אוי פאק תכף אמא תקום לפיפי ותנאם כל מיני מלמולים .... אני: די החלטתי! לא הולכים לישוןןןן פארטיההה <

) יש לך בסלי?
אור: חחח בדיוק באתי לומר לך שאני תכף הולכת לישון

*שומעת Blink 182 - F*ck A Dog* אור: פאק א דוג?! XDDDDDD אני: הוא רוצה לדפוק כלב! אור: שיהיה לו בכיףףףףף אני: איזה קינקי! XDDDD אבל בטעות הוא דופק פיראט ואת אמאשלך! XDDDDDDD אור: תמותי. ~~~~~~~~~~ אור: אולי אני אלך להתקלח? (שתבינו ששעת השיחה היא: 04:20!!) אני: עכשיו?<! אור: בטח אין מים חמים אני: יעמדו לך הפטמות XDDDD ~~~~~~~~~~ היו עוד כמה אבל אין לי כוח..
מתנגן בראש / פלייליסט:
Pink - Just Like A Pill.
תמונת השבוע:
אור צחקה על הורדרדות שלי בתמונה הזאת אבל שי קן בייט מי! ><" אני אהבתי אותה..
הב א נייס וויקנד!