מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

ליאןןן

New member
../images/Emo14.gif

ה-שיר של הדיסק הזה. ללא ספק. [ועל השאר אני אגיב כשאני אהיה קצת פחות מותשת
.]

AvtipuS

New member
מסטרפיס של תום

מדהים, אין לי מה להגיד עוד, פשוט מדהים.

nils11

New member
גם הוא אחד הטובים.

אבל בכל זאת, יש בו מן המריחה. ציון: 9.

צ-מ-ר-מ-ו-ר-ת

זה אחד השירים הראשונים ששמעתי הקול של תום שם עושה נפלאות פשוט שילוב מדהים של לחן וליריקה

LightbuIb sun

New member
אהבתי מאוד מאוד.

ואני אומר את זה בלי קונוטציות שליליות: השיר הזה מתאים לכוכב נולד!!!!! הוא שיר מעולה, מרגש, והכל, אבל הלחן...והפסנתר הזה..פשוט שיר שמתאים למישהו לשיר בכוכב נולד. אני לא אומר שזה שיר זול, שיר פופ, שיר רדוד, או משהו כזה- ממש לא! אבל זה פשוט שיר שמתאים לי בראש לראות מישהו מבצע בכוכב נולד...

הולצ

New member
אני צריכה לשמוע שוב..

האמת, לא שמעתי מספיק כדי לגבש דעה..

אווצ'.

בפעם הראשונה ששמעתי אותו כשנסעתי לחיפה ביום שישי, אני פשוט ישבתי, נהגתי, ובכיתי. פסנתר, תום עם קול מדהים, ומילים שחודרות עמוק עמוק. מה צריך יותר מזה? שיר מושלם שנגע בי בצורה מטורפת והזכיר לי המון דברים שהדחקתי כל כך הרבה זמן, שיר שהזכיר לי עד כמה רק להקת היהודים יכולה לרגש אותי, וכמה שהלהקה הזאת מוכיחה לי כל פעם מחדש כמה שהיא נהדרת, וכמה שהיא תמיד לא תאבד מהקסם שלה.

"עכשיו אנ'לא יודע אייייייייך.." ../images/Emo79.gif

מזמן שיר לא הכאיב לי ככה. הוא עורר בי דברים שרק בלדה של תום מסוגלת לעורר בי. אאוצ'
אחד השירים הכואבים. ציון - 10.

Z A M i

New member
אחח..

כבר אמרתי מה אני חושבת על השיר הזה בתגובה שלי לדיסק. אבל שוב.. פסנתר,בלדה,תום שר.. באמת באמת שלא צריך יותר מזה. מכניס אותי למרמור, אז אני כבר לא שומעת אותו לעיתים תכופות. הוא באמת שיר מעולה,מרגש.. כאילו הגירסה המורחבת ל"אלוהים". זה מעולה.

Dug E

New member
הכניס אותי למקומות הכי רגישים שיש

השיחה עם תום גרמה לי להעריך ולהתחבר לשיר יותר ויותר. השיר הזה גרם לי להזכר במה שעבר עלי לפני פחות משנה הוא גרם לי להסתכל אחורה ולהזכר לטוב ולרע..להבין שהכל עוד רלוונטי. השיר הזה מהווה עבורי מן כאפת מציאות, ששוב, גורמת לי להבין עד כמה אני חי בזה.. כתבתי את זה בשביל עצמי, כי כל מי שיקרא את זה, זה יהיה סינית בשבילו.

izzys

New member
כואב.

גם בפעם המליון הוא מעביר צמרמורות בכל הגוף. השיר הזה תפס אותי לגמרי לא מוכנה, הוא מכניס מכה מטורפת. כ"כ נוגע, תום נשמע מדהים.

Niran2

New member
אל תקפצו עליי

לא אהבתי את השיר הזה לאדע למה, הזכיר לי יותר מדי את הסגנון של אביב גפן השיר הזה, ואפילו את השיר "ספרי" של סינרגיה בגירסא האקוסטית, ולפני שמישהו קופץ אני לא משווה חס וחלילה בין 2 הלהקות, אבל השיר הזה לא עשה לי משהו מיוחד, אני צריך לשמוע אותו עוד כנראה, או שפשוט הוא לא הטעם שלי =/

mooshki

New member
אני אוהבת את השקט בו, כמו השלמה

הוא עצוב לי נורא. תום

למעלה