מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

AvtipuS

New member
"עצום עיניים כמו פעם ועוף כמו ציפור"

אהבתי. לא מהפייבוריטים שלי,אבל שיר טוב.

nils11

New member
ה-שיר השקט של היהודים.

השיר הכי טוב בעולם בשבילי. מתעלה על כל דבר ששמעתי. השילוב של הקולות שלהם, הליריקה, הרגש שמועבר בשירה, הלחן, הפזמון.. ציון: 100000000000000000000.

אחד האהובים עליי מהדיסק

ואחד האהובים עליי של היהודים בכלל. מילים נוגעות, שירה מדהימה, לחן מצמרר, גירטות מעולות. אני יכול לשמוע את השיר הזה יום שלם... קצת ארוך מידי, היה אפשר להוריד איזה דקה... ציון: 9.5 (בגלל האורך..)

invAsion

New member
פשוט נכון להגיד לנבול

אם אני לא טועה, צריך להגיד לנבול ולא ליבול..

invAsion

New member
כן, קלטתי את זה כמה שעות אחרי

שכתבתי את התגובה.. פשוט לא ידעתי מה המילה בשיר שהם דיברו עליה, ומתוך ההודעות הנחתי שכנראה כתבו "ליבול" (שפה באמת צריך להגיד לנבול) ולא תיבול.. מבינה?

LightbuIb sun

New member
אחד השירים האהובים עליי של היהודים.

השירה והלחן פשוט לא ..לא יאומן. מרגש, יפה, סולו מדהים. 100

izzys

New member
וואי, סופסוף מישהו שם לב!

כל בנאדם שאמרתי לו את זה לא הבין מה אני רוצה. (הוא באמת מזכיר את לפעמים.) מדהים. באמת מדהים.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gif אחד ה-שירים.

שיר מעולה. הלחן...
! ההתחלה, האמצע ,הסוף.
חחח..באמת. אהבתי את הכניסה של אורית-שלפני שהיא מתחילה לשיר היא מזמזמת איזה משהו..זה מצויין. והגיטרות בסוף...פפ.. בקיצור. אם אתם רוצים ציון- 10.

Z A M i

New member
באנה..השיר הזה הרס לי את החיים!

הוא נהיה כמו "יומן מסע" של אביב- גם אם ממש ממש רוצים אי אפשר להעביר אותו. יואו.זהו,החלטתי. זה השיר הכי טוב בדיסק.. (שמישהו יביא לי כדורי שינה..
)

עוד שיר שממחיש את הגאונות שבדיסק.

הודו. סאב קוצ' מילגה. לעצום את העיניים ולהישען על מושב הנהג. אחד השירים.

Niran2

New member
לא התחברתי, עדיין..

שמעתי אותו בערך 10 פעמים כבר ועוד לא התחברתי לשיר הזה, הוא שונה מכל השירים הרגועים של היהודים ולא ממש אהבתי אותו אבל זה כנראה יבוא בהמשך

למעלה