מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

mooshki

New member
מדהים. אני יכולה להתעלף

מהקול של תום כשאני שומעת את זה באוזניות. והמילים מעולות. בשמיעה ראשונית זה הזכיר לי קצת את השיר הזה של בית הבובות. "שיר בעפרון"? נו. אבל קצת.

Tom 7

New member
אחד האהובים עליי..

השיר הזה עושה לי פשוט טוב.. לא יודע עם הקצב הקול של טיטי.. אולי כנראה פשוט השיר עצמו.. פשוט התאהבתי..

איפה כל אותם האנשים שצחקו עליו וירדו עליו?

שיר ענק
בגלל זה אמרתי אז לא שופטים שיר שעוד לא שמעתם בכלל(וגם פעמיים לא נחשב) ואתם בכלל לא סגורים על המילים שלו. מסתבר ש"תגיע מוות,מוות" זה בכלל "ובלי המוות,מוות" ו"לרגע לא לחשוב עליך תומי" זה "לרגע לא לחשוב עליך תמיד" והשיר בכלל לא "מפגר" כמו שחשבו כאן. ומי שרוצה להזכר מוזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=365&msgid=92804115&archive=1 מחקו שם הרבה תגובות שהיו הרבה יותר חריפות מהתגובות שכתבו שם. בכל מקרה אחת היצירות היותר טובות של היהודים ששמעתי. יש בשיר הזה הכל מבחינתי,ככה צריך להראות שיר. לחן עצבני,גיטרות מנסרות,מילים חותכות כמו סכינים,שירה מכל הלב והנשמה,אפקטים מגניבים שעוד לא שמענו בעבר וסולואים מעלפים בסוף,פשוט שיר מושלם. מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו שוב בהופעות
ציון: 9.5

Dug E

New member
משהו בשיר הזה לא זורם לי

אבל משמיעה לשמיעה אני לומד לאהוב אותו יותר.

AvtipuS

New member
אחד הטובים

הלחן המפוצץ,הקול של טיטי,המילים,האפקטים-ענק!

nils11

New member
../images/Emo31.gif.

ממש לא לטעמי. למרות שהוא ממש נתקע בראש, אני ממש לא אוהב אותו. אולי זה רק עניין של זמן. ציון: 6.

הפתיחה הכי טובה שיש!!

שיר טוב, השירה צריכה להיות קצת יותר מהירה לטעמי. שיר נחמד מאוד. ציון: 7-8 ככה..

הולצ

New member
שיר מדהים מדהים מדהים

התחברתי למילים ביצוע מצויין, אין לי מילים אהבתי מאוד :)

izzys

New member
תשמעו, הסאונד בשיר הזה גאוני.

כל המיקס שלו מטורף לגמרי! הסקרצ'ים, הדיליי, הפידבקים. ובכלל, כל האלמנטים החדשים, גם הטוק בוקס של דניאל. יש עליו בהמון היבטים. השיר הזה הוא באמת משהו שבחיים לא שמעתי אצל היהודים.

Niran2

New member
שיר טוב ../images/Emo45.gif

הלחן הכי יפה ששמעתי אי פעם משיר של היהודים לדעתי, באמת שבלי הגזמה, הגיטרות בהתחלה פשוט ברמה עולמית, ממש הזכיר לי להקות רוק שגדולות פי כמה מהיהודים.. אהבתי את השיר הזה, ואני יאהב אותו עוד אפילו עם עוד כמה שמיעות

mooshki

New member
מצויין. אחד האהובים עליי למרות

שיש בו משהו מפחיד ביותר. אני לא אוהבת את הקולות האלה בסוף:/ המילים מנצחות. מטלטל לגמרי.

eliavtu

New member
לא חשבתי שיהיה שיר

שאני אשנא יותר מיובגוטו זה כבר מטאל רועש לי מדי - וזה ממש ממש לא הטעם שלי.. והמילים? נראה שהם שם רק כדי לקשט ת'מנגינה וזה פשוט חופר! <במיוחד שהן בעברית>

The Kinslayer

New member
שיר מהנה בטירוף.

זו חווייה של ממש לשמוע אותו באייפוד! באמת, זה פשוט כמו... הופעה. השיר הזה אחד האהובים עליי בדיסק, על הפייבוריט שלי עדיין לא החלטתי.

Tomer TR

New member
זה פשוט שיר ענק

לקח לי זמן לאהוב אותו, הוא פשוט אחד הגדולים ה2 דקות האחרונות של השיר בכלל ענקיות שיר PSYCHO כזה עם גרוב ועיבוד מגניבים לאללה

Tom 7

New member
מ-ד-ה-י-ם!

הקול של תום, המילים, הלחן, שיר מדהים! באמת.. כל כך התחברתי..

Shoosh 8P

New member
וואו.[!!!!]

הנגינה של הפסנתר, הקול של תום, הבחירה של המילים ושתום צורח בשלושת השורות האחרונות... מצמרר. מהאהובים עלי בדיסק ציון: 10, ללא צל של ספק

למעלה