שרשור כלולות

הטבעת שלי לא עולה לי על האצבע../images/Emo10.gif

אני ממש בבאסה מזה, כי אני מאוד אוהבת אותה והיא מסמלת בעיני המון. הגעתי אפילו למשקל של ארבעה ק"ג מתחת למשקל שמלפני ההריון (לא לדאוג - כבר העליתי בחזרה) וגם אז היא לחצה על האצבע. איך זה יכול להיות? האם האצבעות שלי ישארו נקניקיות לנצח? אם למישהי יש הצעה קונסטרוקטיבית אני אשמח לשמוע. חשבתי אפילו להרחיב אותה, אבל הצורף אמר שהדוגמא תהרס. ודים הולך עם הטבעת שלו תמיד.

עמית@

New member
לחץ הדם שלך תקין?

לפעמים האצבעות מתנפחות בגלל יתר לחץ דם או מצב גופני כלשהו, זה ממש לא רק עניין של משקל. מקווה שתשובי לענוד אותה בקרוב

lulyK

New member
ואם לחץ הדם שלך תקין,

ולא נראה שהאצבעות עומדות לחזור לגודלן הקודם, אני הייתי מרחיבה - למרות הפגיעה בעיצוב - ואומרת שעכשיו הטבעת מסמלת גם את הגדילה שלי

דפנה מי

New member
איזה קטע

בדיוק חשבתי על הנושא לפני 3 ימים-כי בטעות יצאתי מהבית ללא טבעת הנישואין וזה הרגיש לי כ"כ מוזר וכ"כ חסר ולא הייתי שקטה עד ששבתי לענוד אותה. אז בהחלט יש לה משמעות מעבר להיותה תכשיט-זה מסמל עבורי קשר לאיש שאני אוהב ושאוהב אותי. כשהוא במילואים זה עוזר לי בגעגועים אליו ונותן לי תחושה שמשהו בו קיים אצלי. אני עונדת את הטבעת קבוע. בהתחלה הייתי מסירה אותה בלילה כי היא הציקה לי וקצת שפשפה לי את העור-אבל מאז שבעלי אמר שהוא לא מסיר ולו ולרגע את שלו (/שבהתחלה עשה בערך טובה שהוא מוכן שתהיה לו אחת ולי זה היה מאוד חשוב) אז גם אני לא מסירה אותה בכלל-רק כשאני שמה קרם ידיים (ובגלל זה נשכחה ברביעי שעבר...) ממש לא היה לי קשה לבחור את הטבעת. ידעתי שהגוונים יהיו זהב לבן וצהוב שמתאימים לי ואני גם עונדת כמעט קבוע צמיד כסף ושרשרת תליון לב זהב שקיבלתי מהוריי לגיל 13 ועם טיפונת עיצוב. מקסימום מחליף אותם אחת מיצירותיי
, אבל אף פעם לא את הטבעת נישואין. חיפשנו אולי בשתיים שלוש חנויות כדי לוודא שזו הראשונה שראיתי היא אכן האמיתית-כי עליה "נדלקתי". נמצאה בחנות עיצוב שהיתה בשינקין בת"א ועברה לנווה צדק. בעלי עונד "שייבה" פשוטה מזהב אדום-שממש היה קשה למצוא לו משהו פושטי כזה-אבל הצלחנו, בחנות בדיזנגוף סנטר. את הטבעת שלו שמרנו אצלו בכיס ובחדר ההתייחדות ענדתי לו אותה

בולי27

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שלטבעת הנישואים יש סמליות מאוד חזקה, לטקס עצמו שעברנו ולהתחיבויות שלנו אחד כלפי השני.
נהגתי לענוד את הטבעת שלי תמיד, מלבד במקלחת ובהריון. כיום אני כבר לא עונדת אותה, הסרתי אותה כשהבנתי שאני לא מרוצה מהנישואים שלי ושהם עומדים להיגמר...
לא היה לי קשה לבחור בכלל! נכנסנו לחנות אחת (שכחתי את שמה) של מעצבת תכשיטים ובחרתי ביחד עם בעלי. טבעת מקסימה מזהב לבן בעבודת יד שכתוב עליה (הקדשה של בעלי) מבחוץ "אהובתי שלי" (בפנים היא מוכרחה להיות חלקה על מנת להיות "כשרה") זו באמת הטבעת הכי מיוחדת שראיתי עד היום...(חבל שכבר לא יהיה לה שימוש)

אני כמעט לא כאן...

קופצת מדי פעם,אבל לא יכולתי להתאפק,הנה תמונה של מישהי מה"פורום שלי",מדהימה בעיני. ואני לא עונדת את שלי,הלכתי איתה תקופה אחרי הנישואים,אבל יש לי איזה "פוביה" בנוגע לתכשיטים,אני מרגישה שהם "חונקים" אותי,לא עונדת תכשיטים בכלל,וגם עובדת בעבודה שמאוד מלכלכת אותם.

sipi1

New member
כל כך פשטני...

משמעות - בוודאי, זה מה שמציין את הקשר הזוגי שלנו. בחירה - טבעת די פושטית. בחרנו מהר מאד. בתחילה היא היתה עם מסגרת "מט" בצדדים, אבל אחרי אי אלו שנים ה"מט" נשחק והיום היא סתם חישוק מזהב צהוב. לא מורידה אותה בכלל (חוץ מאשר במקוה
), בעיקר בגלל שזו משימה לא קלה... וזה התכשיט היחד שאני עונדת באופן קבוע.

dorlim

New member
אני והטבעת ../images/Emo9.gif

בוודאי שיש משמעות לטבעת הנישואין זו "ה"טבעת (השניה כמובן היא זו של האירוסין), ועוד בעניין בתהליך הבחירה...
עקרונית עונדת את הטבעת רק מחוץ לבית, ברגע שמגיעה הביתה מחליפה לבגדי בית ובכלל זה תכשיטים. מאז הלידה עונדת פחות, לא בצורה מכוונת, ככה יוצא. (גם פחות מתאפרת ופחות מתקשטת בתכשיטים אחרים...)
תהליך הבחירה היה קשה למדי, מצד אחד לא רציתי טבעת בסכום אסטרונומי ומצד שני רציתי משהו מיוחד, שילוב של זהב צהוב וזהב לבן. בסיכומו של דבר לקחנו טבעת שבמקור היא במשחק של מט ומבריק והפכנו אותה למשחק בצבעים - יצאה טבעת מהמהמת!!!! (וזה לא בגלל שאני משוחדת
) הרעיון היה של בעלי, מה שמוסיף לטבעת עוד משמעות מיוחדת ובנוסף - על הטבעת חרוט dorlim (צירוף השמות שלנו וכינוי משותף הרבה לפני עידן הפורומים
) ותאריך החתונה.

karenh

New member
שירשור מדהים../images/Emo141.gif

נהנתי לקרוא כל תשובה ותשובה והטבעות חלקן מדהימות ביותר. גם אותי החזרתן אחורה בזמן - בכיף

Arfilit

New member
נחמד...

אוהבת את הטבעת שלי - שהיא פשוטה אך יפה. תואמת לזו של הגבר - אלא ששלו בזהב לבן ושלי בצהוב. עבורי זהו סמל לחיבור בינינו, והיה לי חשוב לכן למצוא טבעות שתדברנה גם אל הגבר, על מנת שגם הוא יענוד את שלו (ואכן כך קורה). זה לא משהו מהותי - אלא סמלי, אבל אני מאוד מאמינה בסמלים. אני מורידה אותה לפני השינה ולפני המקלחת - לפני השינה - מטעמים של נוחיות, ולפני המקלחת כדי שהיא לא תתגלץ' לי מהאצבע. השקעתי הרבה אנרגיה בבחירה שלה - ובסוף החלטתי ללכת על משהו בקו פשוט ודי נקי - כדי שאמשיך לאהוב אותה גם בעוד שנים.

מתה על סקרים כאלו

ולכן שבה ומשתתפת פה... לי יש טבעת הכי פושטית בעולם , שנבחרה בהשראת טבעת האירוסין פשוטה אבל עם יהלום רציני כראוי למי שנשואה לבן של יהלומן.... בחרנו בהן אחרי שעות של התלבטויות בחנות- אני אוהבת את הקו הנקי והפשוט, וההורים שלו אהבו דברים יותר מצועצעים... אני לא מורידה את הטבעת, אלא אם כן הפשושה מבקשת ומתחננת ("בעת... בעת....") אז היא מודדת ומחזירה אותה בהמון יראת כבוד. את הטבעות איבדתי חודשיים וחצי אחרי החתונה באיזו מסעדה, ואחרי בכיות מרובות (והבטחות של חמתי המתוקה שישחזרו לי אותן) הן נמצאו בדרך פלא...

אביטלתל

New member
עונה באיחור

1 - כן, לדעתי יש לזה חשיבות בעיני זה אחד הסמלים הגשמיים לאיחוד בינינו 2 - כן. מורידה לכמה דקות כשצריכה לשים קרם ידיים. דרך קבע אני לא מורידה. לפעמים מעבירה בין האצבעות. 3 - לא היה קשה, הלכנו לחנות אחת שהומלצה לנו. זה היה שבועיים לפני החתונה
האיש רצה את הטבעת הכי פשוטה בשביל עצמו שלי היא מזהב לבן עם דוגמא פשוטה אני בהחלט מעדיפה פשטות על פני עיצוב, אבל לדעתי גם את הפשטות צריך לעצב

למעלה