שרשור כלולות

niritcat

New member
בקפריסין, כשרק אחותי התאומה

הצטרפה אלינו. בארץ עשינו מסיבה עם טקס חילוני לחלוטין (בנוכחות 150 איש) בהנחיית "המרכז לנישואין אלטרנטיביים".

אלינה12

New member
אני גם מהסטנדרטיים

חתונה רגילה באולמי נפטון בבת-ים. הרבה כאב ראש ומינימום תענוג, טוב שזה ניגמר, אם הייתי צריכה לעשות את זה פעם שניה, לא הייתי עושה אירוע לעולם. רק התאריך היה טוב 6.6.96 וזה יצא בפוקס, לא ממש תכננו את זה כך.

She Dolphin

New member
לא התחתנו - עשינו את תומר ../images/Emo99.gif

לא אוהבים ארועים ומסיבות לעצמנו במסגרת של מעבר להכי אינטימי וקטן שיש, ולא מתאים לנו לבצע טקסים שלא מדברים אלינו. לא מצאנו לנכון לשנות מהרגלנו דווקא כשמגיעים להצהרת הכוונות הכי אישית וחזקה שעושים בחיים. עשינו "מפגש משפחות" קטן (כ 20 איש בערך) של המשפחות הקרובות כדי שיכירו והיה מאוד נעים ונחמד. אבל אנחנו חוגגים בדבקות יתרה פעם בחודש את אהבתנו בדיוק בתאריך שבו פרץ הרומן שלנו

lulyK

New member
שניה אחרי שכתבת את זה,

מישהי בפורום הורים לתינוקות העלתה סקר על הפגישה הראשונה, ואני מזועזעת לספר שהייתי צריכה את כל זה כדי להזכר שהיום לפני 7 שנים, נפגשנו לראשונה. אני הולכת להתנחם בעוד פסטה.

אנחנו בטקס אורתודוכסי וחתונה קטנה

התחתנו ברמת רחל בחתונה של 70 אנשים. היה קטן ואינטימי. ירד באותו היום הגשם הראשון ורוחות עזות סערו בחוץ, וכולם התכנסו בפנים ובעקבות הברקה ספונטנית של גן הארועים היה מרק חם כפתיח, מה שהיה מתאים גם למזג האויר וגם לאינטימיות. אני כמובן הייתי בלחץ היסטרי ולכן זוכרת את החתונה כארוע הזוי לחלוטין בו אני מתרוצצת בין אנשים ולא מספיקה לדבר עם אף אחד, אבל עושה רושם שאנשים מאוד נהנו. ודים לא זוכר דבר וחצי דבר מהחופה.

אפרת12

New member
אנחנו התחתנו בטקס מסורתי ללא חריגות

חוץ מזה שצעדנו יחד לחופה (אבל לא נכנסנו יחד) שזה רגיל. אלו מלחמות שלא בא לי להילחם. התחתנו בגן אירועים יפהפה שנקרא "מקום אחר" והוא כבר לא קיים. מבחינתי המקום הזה היה התגשמות חלום. היתה חתונה נורא גדולה שזה קצת מיותר לטעמי, אבל היתה התעקשות מכל הכיוונים. דרך אגב - הסיבה שלא עשינו בסוף אירוע להולדת סיון היתה שזה התחיל להיראות לי שוב כמו משהו ענקי וממש לא בא לי לחגוג עם המוני אנשים שלא אכפת לי מהם ולהם לא אכפת ממני (או לצורך הענין - מהבן שלי ומהעובדה שיש לנו ילד). אז אמרתי - מוותרת על אירוע ובזה הסתיים הענין.

אנחנו יצרנו את אולם החתונה שלנו...

כשגיליתי שאני בהיריון לא הייתה לנו ברירה אלא להתחתן כי חיים דתי. מצידנו היינו גם מתחתנים אזרחי אבל לכבוד ההורים שלו החלטנו שבכל זאת נעשה חתונה אבל צנועה - עד רמת בני דודים שלנו. חיפשנו מקום והגענו לגן נחמד בשכונה שלנו - חצר של בניין ציבורי. מוזנחת ושכנענו אותם שייתנו לנו להתחתן שם. הם השתכנעו רק בגלל שהחתונה הייתה ללא ריקודים ומוזיקה מחרישת אזניים. הבאנו גנן שסידר את הגינה, הבאנו קייטרינג וכנר מהמדרחוב. היו 80 מבוגרים ו40 ילדים - חילונים עד חרדים והיה חמוד. אנחנו שונאי סיבות וזו הייתה האחרונה מבחינתנו.

ודרך אגב... חזרנו הביתה עם מוטות

החופה ברגל, באחת המרפסות של השיכון שכנים חגגו עם שמפניה וקויאר, עלינו עם בגדי החתונה שלנו וזה היה החלק הכי טוב של החתונה.

עינבלית

New member
התחתנו בחצר ביקנעם חתונה רבנית

עם קומץ משפחה וחברים, רק כי קפריסין היה לנו יקר מדי. חודשיים אחרי זה התחתנו כמו שרצינו, טקס שכתבנו וכו' בחניון הרקפות בכרמל, ביום שישי בצהריים, בסוף אוקטובר. הגיעו פי 2 יותר אורחים מאלו שאישרו שיבואו, כי זה היה כל כך לא קונבנציונלי, אנשים באו כדי לראות מה זה. היה קסום ממש ועד היום פוגשים אותי אנשים ואומרים לי "את החתונה שלך אני אפפעם לא אשכח, מקסים מקסים!" לא מזמן הלכנו לחתונה של חברה שהיתה אצלנובחתונה והיא אמרה שהם נורא ניסו שזה יהיה בסגנון החתונה שלנו אך ההורים השתלטו להם על התכנון אז התוצאה היתה די גרנדיוזית
אגב, היה לנו חשוב שלא יצא יקר ובאמת יצא ממשזול. הלהקה הם חברים שלנו אז הם לקחו סכום סמלי, כנ"ל הצלמת. התסרוקת שלי היתה ע"י הספרית האישית שלי=חמותי, השמלה מדורין פרנקפורט (היה קיץ לבן), עיקר ההוצאה היתה הקיטרינג כי את המקום+שולחנות וכיסאות קיבלתי כמתנה מהגן הלאומי, בו עבדתי כמדריכה קבועה.

cookie1

New member
אנחנו התחתנו בארץ (בג'ילת)

בטקס רפורמי, ולאחר כמה חדשים טסנו לקפריסין והתחתנו שם פעם נוספת.

rona25

New member
ושכחתי לענות על השאלה של משמעות

אני כן חושבת שיש לטבעות נישואין משמעות מיוחדת לי אישית פשוט לא נוח ללכת עם תכשיטים באופן כללי, ועל כן הורדתי אותה כמו שאני לא שמה עגילים / צמידים ושרשרות מסיבה זו

בלינקה

New member
סקר יפה ../images/Emo13.gif

אני דווקא לא חובבת תכשיטים. יש לי שרשרת אחת, עדינה ויפה, שקיבלתי מהאיש כשרשרת אירוסין (במקום טבעת), ואת טבעת הנישואים שלי. במקרים יוצאי דופן אני גם עונדת עגילים, או מחליפה שרשרת. טבעת הנישואים היא הסמל העיקרי לקשר ביני לבין האיש. טקס הנישואים (הדתי) שערכנו, הוא די חסר משמעות עבורי, אבל שתי הטבעות שאנחנו עונדים, בעלות אותו בסיס עיצובי פשוט, הן סמל, חיצוני ופנימי לזוגיות בינינו. אנחנומתבדחים על כך שכששחר תגדל קצת, נארגן גם לה טבעת כזו, "של המשפחה". אני עונדת את טבעת הנישואין שלי מחוץ לבית. מורידה בתוך הבית ואצל ההורים שלי לפעמים, ולא ענדתי אותה במשך רוב ההריון. למה עונדת רק בחוץ? לויודעת. ככה. את השרשרת אני עונדת תמיד תמיד. חיפשנו הרבה זמן טבעת. הייתי בתקופה שאחרי בחינות הלשכה ולפני מציאת עבודה, האיש היה סטודנט. היה לנו זמן. רצינו משהו שימצא חן בעיני שנינו, כי רצינו טבעות דומות, שיסמלו את הקשר בינינו. אחרי שחרשנו את כל חיפה, מצאנו בסוף סטודיו בזכרון, שילבנו משהו משתי טבעות שנראו לנו, והתוצאה לפניכן. אגב, התמונה המצורפת צולמה בחופה, לחלוטין לא מבויימת, והיא התמונה היפה ביותר מהחתונה שלנו, לדעתי.

מעיןבר

New member
אני חובבת אותם בפוטנציה ../images/Emo8.gif

בפועם ביומיום אני עונדת תכשיטים עדינים ביותר (טבעת נישואין + מקסימום עוד אחת דקה, עגילים דקים ושרשרת דקה). אני יותר אוהבת לצפות בהם בחלונות מאשר לענות בפועל. הדבר היחיד שאכן משתנה זה תוספת של טבעות לטבעת הנישואין מדי פעם...

תומרלי

New member
אני מאד אוהבת את הטבעת שלי

היא יחסית די פשוטה. ממעצב צעיר ואלמוני שמוכר את טבעותיו באזור זכרון יעקב. בחיים לא חשבתי שאענוד תכשיט מזהב, אבל היא מיוחדת ועדינה. אני הולכת איתה תמיד מחוץ לבית ואפילו מתבאסת מאד אם קורה ששכחתי, אבל כשאני מגיעה הביתה אני מורידה קודם כל אותה ושמה בארון הבגדים. מין הרגל שכזה. היא התכשיט היחיד עלי (למרות שיש לי עוד הרבה בארון). לא היה לי קשה כלל לבחור טבעת. ידעתי בגגדול מה אני לא רוצה: לא טבעות גרנדיוזיות, מצועצעות, לא שני סוגי זהב(נניח לבן וצהוב) בלי פיתוחים ועיצובים. המשמעות לה היא בדיוק המשמעות שלך מעיןבר: הסטטוס שלי שאותו אני מאד אוהבת ובמיוחד מאז האימהות.

sael

New member
עונה גם

קודם כל אני צריכה להתנצל על כך שהמון המון זמן לא כתבתי פה. אמנם קראתי פה כמעט כל יום אבל ממש לא יצא לי לכתוב. מקווה שעכשיו ייצא קצת יותר. ועכשיו לתשובות: האם את חושבת שיש משמעות לטבעת נישואין מעבר להיותה תכשיט (כן) האם את עונדת את טבעת הנישואין שלך באופן קבוע אם לא, מתי את מורידה אותה או למה אינך עונדת אותה (אני תמיד עונדת אותה כשאני יוצאת מהבית, אבל בבית אני לא מסתובבת עם תכשיטים כמעט אף פעם). עד כמה היה לך קשה לבחור טבעת נישואין האם השקעת בזה אנרגיה האם העדפת אותה מעוצבת או פשוטה (ידעתי בערך מה אני רוצה, הסתובבתי בכמה חנויות שבכולם ראיתי את אותה טבעת בווריאציות שונות, ואז החלטתי איפה לקנות וקנינו).

למעלה