סקר יפה ../images/Emo13.gif
אני דווקא לא חובבת תכשיטים. יש לי שרשרת אחת, עדינה ויפה, שקיבלתי מהאיש כשרשרת אירוסין (במקום טבעת), ואת טבעת הנישואים שלי. במקרים יוצאי דופן אני גם עונדת עגילים, או מחליפה שרשרת. טבעת הנישואים היא הסמל העיקרי לקשר ביני לבין האיש. טקס הנישואים (הדתי) שערכנו, הוא די חסר משמעות עבורי, אבל שתי הטבעות שאנחנו עונדים, בעלות אותו בסיס עיצובי פשוט, הן סמל, חיצוני ופנימי לזוגיות בינינו. אנחנומתבדחים על כך שכששחר תגדל קצת, נארגן גם לה טבעת כזו, "של המשפחה". אני עונדת את טבעת הנישואין שלי מחוץ לבית. מורידה בתוך הבית ואצל ההורים שלי לפעמים, ולא ענדתי אותה במשך רוב ההריון. למה עונדת רק בחוץ? לויודעת. ככה. את השרשרת אני עונדת תמיד תמיד. חיפשנו הרבה זמן טבעת. הייתי בתקופה שאחרי בחינות הלשכה ולפני מציאת עבודה, האיש היה סטודנט. היה לנו זמן. רצינו משהו שימצא חן בעיני שנינו, כי רצינו טבעות דומות, שיסמלו את הקשר בינינו. אחרי שחרשנו את כל חיפה, מצאנו בסוף סטודיו בזכרון, שילבנו משהו משתי טבעות שנראו לנו, והתוצאה לפניכן. אגב, התמונה המצורפת צולמה בחופה, לחלוטין לא מבויימת, והיא התמונה היפה ביותר מהחתונה שלנו, לדעתי.