16 עובדות!

m o r 1 0 2

New member
וואוו,מגניב!!!../images/Emo168.gif

ואוו,לא שמעתי עלזה אפעם !! גם תקשורת וגם מוסיקה? מה יותר טוב מזה?!ווו,אני ממש מקנאה!! כאילו,אבל מה אתם לומדים במוסיקה?

../images/Emo73.gifחחח כן.. אנחנו לומדים על פינק פלויד

ועל הביטלס.. ורואים את המחזמר "שיער" וזה.. ^.^ וגם המורה כזה חמוווווווווווווווווווד! כל הבנים אומרים שהוא הומו <_< אבל לדעתי הוא אחד החמודים ^______^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחחחחחח אני הייתי מההראל מויאליות

ואפילו יש לי דיסק שלו!XDDD ווסטלייפ מגניבים,לא כמו הבקסטריט בויז שאני ממש שונאת

../images/Emo73.gifחחחחחחח גם לי יש דיסק של הראל סקעת ../images/Emo6.gif

והווסטלייפ טיפה גייז אבל הם חמודים

LovE BuSTeD

New member
16 עובדות עליי:)

1. בשנה הראשונה שהכרתי את מקפליי שנאתי אותם כי חשבתי שהם מחכים את באסטד אבל אחרי שנה התאהבתי=] 2.אף פעם לא טסתי 3. יום רביעי בבוקר זאת תהייה הפעם הראשונה אני טסה ללונדון :) 4.שהייתי קטנה הייתי שרה "גיבמי בייבי וואן מורטיים" במקום "היטמי" חח ועוד פול זיופים 5.עשיתי לייזר בעניים להסרת עדשות 6. אני מתאהבת בקלות.. 7. היו לי יותר מ15 קשרים בשנתיים וחצי האחרונות לא מוצאת את האחד:/) 8.השתתפתי בהצגה של קטנטנטת שהייתה בטבריה שהייתי בת 14 9.הייתי בתוכנית מת להיות הראשונה (אלאיסטר) 10.שהייתי בכיתה ו' הייתי בששטוס והגענו לגמר הגדול והפסדנו 11.אני מכורה לקטשופ 12. אני יודעת ספרדית חלק 13. ראיתי את גוסטבו ברמודס 14.אני מכורה לתוכניות ריאלטי כגון הישרדות והאח הגדול 15. לפני שהכרתי את מקפליי לעומק אז חשבתי שמבטאים את זה "מיקפליי" :/ חח (הייתי גרועה באנגלית אז) 16. חח לפני 5 שנים בערך פתחתי מייספייס לסאן אוף דורק והם אמרו שאם נגיע ל1000 אנישם הם יבואו לארץ אז אני וחברה שלי פתחנו יותר מ600 או 700 משתמשים חחחחח והם לא באו בסוף!שקרנים!חח

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif לייזר להסרת עדשות? ../images/Emo12.gif

אני חשבתי שמבטאים את זה McPlay

m o r 1 0 2

New member
מגניבבב לך!!!../images/Emo168.gif

בקטע של כל התוכניות וקטנטנות חחחח גוסטבו
כזה מתוקDD: קטשופ
חח בת כמה את שהיו לך כבר 15 קשרים?חחח

../images/Emo221.gif

קוראים לי מישל, בת 19, מטרונטו... ההורים שלי עברו לישראל מקנדה עם 2 האחים הגדולים כמה חודשים לפני שנולדתי, ולפני 3 שנים חזרנו לפה.
יש לי שם כפול כי אבא שלי רצה מישל ואמא שלי רצתה ג'וליאנה ע"ש הסבתא היפה שלי, הם לא הצליחו להגיע לפשרה אז מישל ג'וליאנה IT IS , בישראל הייתי רק מישל (וגם ככה ירדו עליי) אבל פה אני מישל ג'וליאנה וכיף לי שזה נורמלי פה.
יש לי אח תאום ג'ייקוב מייקל, ו2 אחים גדולים ריאן ודייב. הם הכי מצחיקים בעולם אני מתה עליהם. הם הכי שונים בעולם וזה ממש מוזר. דייב הוא הROCK BOY ריאן הוא מוזיקה שחורה וברייקדאנס וג'ייקוב הוא...וול ערס?!
אני לומדת קרימינולוגיה שנה ב' באוניברסיטת טורונטו וזה לא ממש מעניין\כיף\גלורי כמו שזה היה נראה לי לפני
יש לי חבר שנה וחצי, קוראים לו בלייק והוא לומד מוזיקה ונורא נורא נורא נורא קשה לי עם זה שהוא לא יהודי. זה רק בזמן האחרון יצא לי לחשוב על זה. אני מאוהבת בו בטירוף.
ההורים שלי הכירו בבית כנסת רפורמי בגיל 16/19. כשהיינו בישראל היה להם ממש ממש חסר היהדות הרפורמית אבל מאז שאנחנו שוב בקנדה אנחנו כל יום שבת בבית כנסת. ובכלל יהדות רפורמית זה חלק ממש ממש גדול בחיים שלי וכך אגדל את הילדים שלי. חבל שנחשפתי לזה רק בגיל 16. אם מישהי רוצה לדעת יותר על זה שתשאל
אני נורא אוהבת אגרוף, וגם הייתי ב"חוג" בישראל, אבל אחרי 7-8 חודשים אמא אסרה עליי ללכת. אחיי האהובים דואגים לי שחס וחלילה אני אשכח איך להתאגרף ומאז אנחנו מתאמנים אחד עם השני כל יום כל היום
יש לי הורים נורא ליברלים ונורא צעירים בנפשם.. מכך נובע שלכולם במשפחה יש קעקועים. ופירסנגים (חוץ מההורים בקטע של הפירסינג).
יש לי קשר מאוד מיוחד עם אחי התאום, אני לא יודעת אם יש פה מישהי עם אח או אחות תאומים, אם יש אם אתן מרגישות מה שהוא מרגיש? זה ממש מוזר וזה ממש רק בכמה שנים האחרונות. הקטע זה שאני מרגישה רק מתי רע לו או רק אם משהו קורה לו. ואני והוא זה שמים וארץ, הוא בנאדם קולני מאוד בעייתי אני ביישנית ושקטה. אנחנו לא מסכימים על כלום ורואים את העולם בצוקה שונה לגמרי. סביר להניח שאם הוא לא היה אחי לא הייתי יורקת לעברו אפילו. אבל הוא כן אחי ואני מתה עליו.
אני עובדת ברדיו כרגע. לא עושה כלום כל היום חוץ מלדבר בטלפון עם כל מיני אנשים ולהשיג מוזיקה חדשה.
אני מכורהההההה ל"פמליה" זו סדרה גאונית לדעתי אני מתה על הדמויות ועל ההומור הציני.
אבא לי ערך דין אמא שלי מארגנת ארועים. אחי ריאן לומד מחשבים דייב לומד ניהול עסקים.
אחי ג'ייק בנאדם בעייתי
אני אקבל התקף לב ממנו ואני לא יודעת מה לעשות. נגמר לי.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ממ

גם אני חושבת שהיהדות הרפורמית זה דרך חיים ממש טובה,כאילו-לבחור אילו מצוות לקבל כמחייבות, אם בכלל זה דיי חבל שבארץ אין את זה ממש. יש לך קעקוע?O: ודרך אגב,גם אני כמוך.בחיים לא הייתי מדברת עם אחים שלי או מסתכלת עליהם אפילו אם הם לא היו גרים איתי,אנחנו כל כך שונים שזה מוזר

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני../images/Emo13.gif

1. אני ילדת סנדביץ'....[בת אמצעית...
] 2. אני אדם שנוטה לאובססיות...כל פעם משו אחר עד לדבר הבא....[ככה היה עם מקפליי בהתחלה...] 3. אני אדם כלכך חסר טאקט שזה כואב!!!! ברצינות...הכי לא קשורה בעולם!!! 4. אני חולה בדם על מכבי ת"א בכדורסל כבר 9 שנים [אובססיה שבחיים לא תעבור לי
] ולא מקנאה במי שיעז לחשוב על לעמוד ביני לבין משחק שלהם....או הם עצמם*גבות* 5. אני גם אוהבת לראות כדורגל מאז שנולדתי [בתיאוריה אני אוהדת גם בכדורגל את מכבי ת"א, ובחוץ לארץ את ליברפול וברצלונה
] ובשנה-שנתיים האחרונות התחלתי לאהוב גם טניס... 6. אני מ-כ-ו-ר-ה לטלוויזיה!!!!! 7. יש 3 דברים בעולם שאני פשוט לא סובלת: שובניסטיות, עישון ושמאלנים!!!
8. יש לי שריטה בקטנה על גברים...בעיקר במדים...חיחיחי
9. אני לא אוהבת מלח...בכלל!!!
10. אני אוהבת מוזיקת פופ, פאנק וכאלה...כמו מקפליי, דה סקריפט, ביוז לייק גירלז
, סימפל פלאן, מארון 5
, ליידי גאגא, ולהקות ישנות כמו בקסטריט בויז, ווסטלייף וכאלה... 11. אני אדם רגיש ואני לא סובלת מחמאות....לא נותנת ולא מקבלת.... 12. כמו שכבר ציינתי, גם אני חשבתי שקיסריה זה בחו"ל...
13. מתה על דמדומים[ג'ייקוב
GO WEREWOLF] והארי פוטר[רון וויזלי...
]...קראתי את הספרים וראיתי את הסרטים בשניהם.... 14. אני אדם ממש עקשן..... 15. אני ביישנית ותמיד אומרים לי שאני שקטה מדיי...לא שאני מבינה איך אפשר להיות שקט מדיי...
16. ~מוכיחה את מספר 2~ אתמול שיחקתי פעם ראשונה בגיטר הירו וזה אחד השווים!!!!!ממש!!!!מומלץ

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifד'ה סקריפטטט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחת הלהקות הטובות! אני פשוט מאוהבת בשירים שלהם!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifלגמריי........./images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הם כאלה מושלמים ומושים
במיוחד הסולן....
ידעת שקוראים לו דני
איזה שם מושי...
כל השירים שלהם יפים!!!! כאילו ממש אחד-אחד!!!!
הלוואי שיבואו לפה....

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifחיחי בטח שידעתי שקוראים לו דני../images/Emo6.gif

שהייתי בארה"ב קניתי את הדיסק שלהם [בפאקינד 8 דולר!!!] ובמשך שבועות אני שמעתי אותו בלופים! אמןןןן שהם יבואו לארץ 8DD ואגב.. שמעת את הסינגל החדש שלהם? כלומר- הוא חדש בשבילי כי אני לא ידעתי עליו על לפני כמה ימים, והוא פשוט מושלםםםםם כריס אלן עשה לו קאבר

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifשיר מהמם../images/Emo23.gif

למה זה לא מפתיע אותי
האמת שאני עדיין הכי אוהבת את הסינגל הראשון.... The Man Who Cant Be Moved הוא פשוט שיר מושלם!!!
אגב, אני גם לומדת תקשורת
ואצלנו זה לא נקרא "קולנוע וטלוויזיה", אלא "וידאו, רדיו ועיתונאות"....
מדליק שבכל בצפר יש "התמחויות" שונות...
למרות שבכל מקרה וידאו שולטטטט
הכי שווה לעשות סרטים

למעלה