../images/Emo221.gif
קוראים לי מישל, בת 19, מטרונטו... ההורים שלי עברו לישראל מקנדה עם 2 האחים הגדולים כמה חודשים לפני שנולדתי, ולפני 3 שנים חזרנו לפה.
יש לי שם כפול כי אבא שלי רצה מישל ואמא שלי רצתה ג'וליאנה ע"ש הסבתא היפה שלי, הם לא הצליחו להגיע לפשרה אז מישל ג'וליאנה IT IS , בישראל הייתי רק מישל (וגם ככה ירדו עליי) אבל פה אני מישל ג'וליאנה וכיף לי שזה נורמלי פה.
יש לי אח תאום ג'ייקוב מייקל, ו2 אחים גדולים ריאן ודייב. הם הכי מצחיקים בעולם אני מתה עליהם. הם הכי שונים בעולם וזה ממש מוזר. דייב הוא הROCK BOY ריאן הוא מוזיקה שחורה וברייקדאנס וג'ייקוב הוא...וול ערס?!
אני לומדת קרימינולוגיה שנה ב' באוניברסיטת טורונטו וזה לא ממש מעניין\כיף\גלורי כמו שזה היה נראה לי לפני
יש לי חבר שנה וחצי, קוראים לו בלייק והוא לומד מוזיקה ונורא נורא נורא נורא קשה לי עם זה שהוא לא יהודי. זה רק בזמן האחרון יצא לי לחשוב על זה. אני מאוהבת בו בטירוף.
ההורים שלי הכירו בבית כנסת רפורמי בגיל 16/19. כשהיינו בישראל היה להם ממש ממש חסר היהדות הרפורמית אבל מאז שאנחנו שוב בקנדה אנחנו כל יום שבת בבית כנסת. ובכלל יהדות רפורמית זה חלק ממש ממש גדול בחיים שלי וכך אגדל את הילדים שלי. חבל שנחשפתי לזה רק בגיל 16. אם מישהי רוצה לדעת יותר על זה שתשאל
אני נורא אוהבת אגרוף, וגם הייתי ב"חוג" בישראל, אבל אחרי 7-8 חודשים אמא אסרה עליי ללכת. אחיי האהובים דואגים לי שחס וחלילה אני אשכח איך להתאגרף ומאז אנחנו מתאמנים אחד עם השני כל יום כל היום
יש לי הורים נורא ליברלים ונורא צעירים בנפשם.. מכך נובע שלכולם במשפחה יש קעקועים. ופירסנגים (חוץ מההורים בקטע של הפירסינג).
יש לי קשר מאוד מיוחד עם אחי התאום, אני לא יודעת אם יש פה מישהי עם אח או אחות תאומים, אם יש אם אתן מרגישות מה שהוא מרגיש? זה ממש מוזר וזה ממש רק בכמה שנים האחרונות. הקטע זה שאני מרגישה רק מתי רע לו או רק אם משהו קורה לו. ואני והוא זה שמים וארץ, הוא בנאדם קולני מאוד בעייתי אני ביישנית ושקטה. אנחנו לא מסכימים על כלום ורואים את העולם בצוקה שונה לגמרי. סביר להניח שאם הוא לא היה אחי לא הייתי יורקת לעברו אפילו. אבל הוא כן אחי ואני מתה עליו.
אני עובדת ברדיו כרגע. לא עושה כלום כל היום חוץ מלדבר בטלפון עם כל מיני אנשים ולהשיג מוזיקה חדשה.
אני מכורהההההה ל"פמליה" זו סדרה גאונית לדעתי אני מתה על הדמויות ועל ההומור הציני.
אבא לי ערך דין אמא שלי מארגנת ארועים. אחי ריאן לומד מחשבים דייב לומד ניהול עסקים.
אחי ג'ייק בנאדם בעייתי
אני אקבל התקף לב ממנו ואני לא יודעת מה לעשות. נגמר לי.