16 עובדות!

../images/Emo73.gifחחח את רוצה תאומים? ../images/Emo6.gif

כאילו בן ובת? חחחחח אם כן.. מצפים לך הרבה ריבים ביניהם.. זה לא כיף :( ישלי אח תאום וזה מציק! >_<

m o r 1 0 2

New member
חח אי נואו../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

יש לי אחים תאומיםXDDD אני מודעת לכל הריבים בכל דקה וחצי וזה מעצבן ברמות!!! אבלזאת לא הסיבה שאני רוצה תאומים,בגלל שיש לך 2 במכה אחת חחחח וזה בלידה אחת

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif לידה כואבת במקרה הטוב XD

(לידה עם סיבוכים במקרה הגרוע|:)

עושה עושה עושה D:

1. תאמינו או לא, אין , אני בחיים לא יגע במסטיק (גם עם הוא עוד לא לעוס) ולא אוכל אותו, זה מגעיל! D: 2. אני שונאת מוגז :) 3. ישלי ביטחון עצמי בשמיים, אני מתה על עצמי ותמיד טענתי שעם הייתי יכולה, הייתי מתחתנת עם עצמי! 4. בחיים לא יתאהבתי, כל מה שהיו לי עד היום זה היו רק הדלקויות...אפילו לחברים שהיו לי שיקרתי שאני אוהבת אותם, ובעצם לא אהבתי. 5. אני לא שותה ולא מעשנת, לפי דעתי מי שעושה את הדברים הללו יש לו ביטחון עצמי נמוך ובגלל זה הוא נפל ללחץ חברתי וזה לא מה שעושה לי את זה D: 6. ממש ממש ממש מעצבן אותי שאומרים לי ככה "את מעשנת?"-"לא"-"ושותה?"-"לא..."-"מה לא?! איך לא?! אבל את רוסיה!" 7. קשה לי להתאהב, אני תמיד חושבת בתחילת קשר שיבוא יום והוא יגמר...ואז זה פשוט לא קורה, נשאר רק העינינים המיניים וזה D: . 8. עם כבר עיניינים מיניים...אני חרמנית בטירוף :). 9. אני ביצ' לגמרי, עושים לי משהו רע? יוצא ואני סובלת ממנו? אני אדאג שמי שעשה לי את זה יסבול יותר! ולא רק מי שעשה לי את זה, מי שעזר לו ולו רק בדבר הקטן ביותר? יסבול :) , אני מוכנה לעשות כל דבר, כדי להשיג את מבוקשי ואף אחד לא עומד בדרכי. 10. חברות שלי מגדירות אותי כפקאצה, כן אני כותבת בשפה די גבוהה או וואטאבר, אבל כשאני מדברת עם חברות? אני נשמעת כמו הבנות הדוחות האלה בסרטים האמריקאים. 11. אני חולה על אנגלית , אני יכולה לדבר עם חברות שלי שעות רק באנגלית! ולפעמים כשאנחנו הולכות למקומות שלא מכירים אותנו.. אנחנו מדברות באנגלית ואנשים חושבים באמת שאנחנו מארה"ב! זה ממש מגניב! אני מתה על המבטא שיש לי באנגלית ואני מדהימה באנגלית! 12. ישלי פוביה רצינית מג'וקים, לא אני לא מהאלה "אעא יש לי פוביה" סתם, אצלי זה מאובחן אצל פסיכיאטר! 13. אני לא יכולה להסתכל על בנים ממש מכוערים! אולי יוצא ואני תופסת תחת, אבל יש את האלה...שממש כואב להתסכל עליהם! 14. אני יוצאת\יש לי קטע או איך שלא קוראים לזה רק עם בנים שאני חושבת שהם חתיכים .. לא יכולה להיות עם מכוער! 15. רוב האנשים חושבים שאני מטומטמת אבל אני בעצם בביוטכנולוגיה, ואני חולה על כימיה וביולוגיה! 16. אני שומעת רוק מטאל וקאנטרי ואני חושבת שפסנתר זה אחד הכלי נגינה המדהימים שקיימים!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח אני לגמריי 10

אני כותבת בשפה דיי גבוהה, אבל כשאני מתרגשת או סתם משועממת יש לי משפטים כמו "אומגאד הם חברים?!אני הייתי כולי שיומיגאד כאילו ואטאפק?!" LOL

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיתך לגמרי ב5

למרות שתמיד יש יוצא מהכלל פסנתר זה כלי הנגינה הכי מדהים בעולם!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני לגמרי איתך ב11!

אני מסוגלת לדבר אנגלית כל היום וגם לי יש מבטא גם אמריקקי וגם בריטי מעולה [או לפחות זה מה שהחברות שלי חושבות אני לא..]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif

1. אני קרן ( אבל חברות שלי קוראות לי בלונד
/ ובמשפחה קוראים לי לבנה
) 2. אני גרה בקיבוץ
ובניגוד לאריאלה אני לא ממש מתגאה בזה >.>
3. אני ילדה עצלנית -שאלו את כל מי שמכיר אותי- XD 4. ממש קל להצחיק אותי, וברגע שזה קורה, לוקח לי הרבה זמן לשתוק
5. אני ילדה אמצעית
ישלי אח גדול ואחות קטנה D: 6. ישלי כלב - עוגי
, וחתול - מצק 7. ~לאחר חיפוש בארכיונים~ אני הצטרפתי לפורום ב- 20:32 12/10/2008 חחחח D: -באותם ימים שהכינוי שלי היה ILoveMc
- האעהעהעאה D: 8. המאומץ הסקסי שלי הוא -
- ואני דבקתי בו מההתחלה, ולא נטשתי אותו. ~כי אני לא כמו רייבן שמחליפה מאומץ כל חודש
~ 9. רייבן קוראת לי ליירה כי ככה יצא שהשם הערפדי שלי במשהו מוזר שהיא עשתה בפייסבוק XDD ~רייבן, רייבן רייבן. או שאני צריכה לומר פנלופה?
~ אניוואי. XD 10. חוץ ממקפליי אני אוהבת לד זפלין, גאנז נ' רוזס, ועוד כמה להקות רוק ישנות שכאלה. XD 11. ישלי בעיה עם טוקיו הוטל וכמעט מלאכים. >.> ( פשוט לא אוהבת. נוטה יותר לכיוון השונאת ><" ) ~כל אחת והטעם שלה, רייט? ;)~ 12. אני שמוצניקית
13. ישלי משיכה לא מסוברת לגייז. XD ~ מה שכולל בתוכה, שכל מילה שנייה שלי קשורה להומואים. הלכתי ל2 מצעדי גאווה. הלכתי לתמוך בעצרת שהייתה לא מזמן :\. ואני לאדעת מה עוד. XD ~ ~עזבו, אני חולת נפש בכמה מובנים מוזרים במיוחד.XD~ 14. אני מכירה ואוהבת את מקפליי כבר שנתיים, בזכות אורטל. ( שכנתי היקרה. D: ) LOL. 15.אני מכורה לאייס קפה (של סגהפרדו
ושל השוק O________O ) ולגלידה של דלי קרים
כי היא הגלידה הכי טעימה בעולם. ורייבן יכולה לקפוץ להגיד שלום כשאני נזכרת לומר לה שאני שם. XD 16. אני חושבת שדני הוא טרול -הכי סקסי בעולם-
ואם אני יוכל לשכב עם אחד מהבנים, הייתי בוחרת בו. XD ~כי הוא נראלי כמו אחד שמבין הרבה וישלו הרבה ניסיון.
~ XD 17. סיימתי לכתוב 16 עובדות עלי, העאעאעאהעא XD ד"א אני חייבת להתנצל בפני רייבן המסכנה, שנאלצה לסבול אותי במסן בשעות האחרונות XD
לאב יא

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifנראה שהשעות באמת לא עושות לך טוב

לילילי ליירה|
ואווו, אני כתובה פה הרבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחח,

למה את מצפה? עזרת לי לכתוב את זה.XD והתחום חשיבה שלי גם ככה מוגבל

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח את שמוצניקית?D:

לא הייתי מנחשת. יאא ישמצב שנפגוש אותך במדצופי או משו ^-^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאפאחד לא היה מנחש,XD

כה יש מצב שנפגש ^-^ ~אם אני לא יתעצל, ובאמת יבוא D:~

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח איך זה שאני לא מכירה אותך

ושום דבר מזה לא חדש לי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכי את כן מכירה אותי.XD

פשוט אפעם לא נפגשנו P: ~מה שגורם לי לחזור ל : באלי מפגש פורום !#$%^#%$!@~

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני כמוך ב-5 ו-11...D:

וגם 3....עצלנים לשלטון!!! ואני מכורה לפרוזן יוגורט של דלי קרים
גמאני ממש לבנה....לא משנה כמה זמן אני אהיה בשמש אני תמיד יהפוך לאדומה ולא יתפוס צבע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעצלנים ../images/Emo47.gif

חחחח, יאי! אני לא לבד.XD אני כשאני בשמש אני נשרפת >.> זה מבאס. ואני אפעם לא תופסת צבע. ><" ( למרות שאני חולה על הצבע הלבן של העור שלי.XD )

למעלה