16 עובדות!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאומייגאד, כלכך!! אבל אני דווקא

התמכרתי אליהם בזכות WE CRY, זה היה הראשון שלהם שאני שמעתי.. ואז פשוט ישבתי וחיקיתי עד שכל הדיסק שלהם יצא כדי לשמוע את כולו
ותקשורת מחולקת להמון דברים, כל בצפר מתמקד בנושא אחר..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם לי יש חולשה למדים

ולגברים במדים!
זה הדבר הכי סקסי בעולם
רון וויזלי המללך!
ורופרט!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifלגמריי...../images/Emo99.gif../images/Emo195.gif

דרך אגב, מגיע לי חיבוק וירטואלי...
בחלק מהדברים אני בול כמוך [למשל ב-6 כאילו אני חופרת מלא על כל הדברים שמעצבנים אותי ויש לי דעות נחרצות בכל דבר שקיים או לא קיים!!!, וב-10] ובחלק מהדברים אני ממש הפוכה ממך [למשל ב-5...איך אפשר לא לאהוב רומנים?!?! זה הז'אנר היחיד שאני קוראת...והמון
, וב-8...הלוואי עליי. לי אכפת מה כולם חושבים עליי כולל אנשים שאני בכלל לא מכירה!!! וזה הדבר הכי מעצבן ודפוק בעולם, אבל אני לא מצליחה לשנות אתזה
] ומזלט על ההופעה
...זה בטח חוויה שאי אפשר לתאר במילים...
רון וויזלי לשלטון!!!

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif../images/Emo183.gif16 עובדות עליי../images/Emo183.gif../images/Emo235.gif

1.אני ממש נזק סביבתי- נתקלת באנשים, בשולחנות, כיסאות. אני נופלת הרבה פעמים ומפילה דברים יחד איתי ובגלל זה יש לי סימנים כחולים לפעמים ושריטות..XDD 2.אני פוחדת מכלבים, גבהים ומחטים
3.יש לי שריטה קשה בנוגע להדפסים של פסים, כוכבים ועיגולים גדולים כאלו... 4.עצלנית ברמות. אין לי כוח לשום דבר ואני בד"כ דוחה דברים עד שאין לי זמן לעשות כלום...
5.אני הבן-אדם הכי פדחן בעולם. היום לדוגמא הייתי עם מור בארומה ואחרי שהזמנתי היא ניסתה לקחת לי את הקבלה כדי לשים בתיק שלה ואני פשוט התחלתי לקפוץ במקום עם הקבלה ביד ולהגיד שאני אוהבת להחזיק קבלות....
והעובד שעמד בקופה הסתכל עליי, אמר "טוווב" וצחק עליי....
[אחרי שהתיישבנו בשולחן מור שאלה אותי איך קוראים לזה שעובד בקבלה- ואני אמרתי 'קבלן' XDD ועכשיו סופסוף נזכרתי שהוא לא עובד ב'קבלה', הוא עובד בקופה...חחחח] 6.מאז גיל 5 הסרט האהוב עליי הוא 'מלך האריות'
ואח"כ מולאן. 7.יש לי אובססיה קשה לטלוויזיה: אני מכורה לנמלטים, על-טבעי והאנטומייה של גריי כבר יותר משלוש שנים. 8.הקורדינאציה שלי שואפת לאפס....פעם ניסיתי לזרוק כדור מנייר לפח והוא פגע בקיר ואח"כ חזר לכיוון שלי ופגע לי בראש....
9.אני קוראת מלא....בעיקר את הארי פוטר, דמדומים ואת וומפייר אקדמי. 10.אם הייתי יכולה הייתי אוכלת רביולי גבינה והמבורגרים [לא ביחד..XD] על בבסיס יומי.. 11.אני רוצחת זוגות של אוזניות על בסיס שבועי....כרגע אין לי בכלל-לא לפלאפון ולא למחשב. 12.שונאת דגים, ריח של דגים וכל מה שקשור לזה. 13.אני כל הזמן מרגישה שאנשים נועצים בי מבטים [לא במובן שאני יפה אלא בקטע שאני נראית מוזר....] 14.אני חולת מוזיקה. אני שומעת את מקפליי[איך לא?], פארמור, breaking benjamin, פלייליף, לינקין פארק, אבנג'ד סוונפולד ועוד הרבה שאני לא זוכרת.. 15.אני מתה על החורף, על הריח של הגשם, על זה שהשמיים אפורים כל הזמן ושקפוא לפעמים...
16.אני צוחקת מכל דבר קטן...אפילו מכאלו שלא מצחיקים....תשאלו את מור...

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifויש לי הוכחה ממש טובה למס' 16../images/Emo6.gif

היינו בים בקיץ ופתאום היא מתחילה לצחוק ואני מסתכלת עליה כזה ס_O ושואלת "מה מצחיק?" והיא כזה "יונה...והנה עוד אחת..."XDDD

../images/Emo73.gifלא.. בטח גם אני צוחקת כשאני רואה יונה

חחחחחחחחחח אבל לא נורא אני אוהבת אותך כמו שאת

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifאני,עצמי ואנוכי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

1הלהקה של חיי היא בון ג'ובי
,אני מוכנה לעשות כמעט הכול עבורם והחלום שלי זה להיות בהופעה
2אני במגמת תקשורת[לומדת בנוסף פרסום,עריכה וצילום] אני הכי אוהבת ומתחברת לצילום
3הדבר שאני הכי אוהבת לעשות זה לרקוד-החלום שלי זה להיות רקדנית והיה ולרקוד עם מייקל ג'קסון(דבר בלתי אפשרי
)
4הדבר שהכי עוזר לי לצאת ממצבים כואבים,עצובים או סתם עצבניים זה מוסיקה,ריקוד וכתיבה
שלושת הדברים שאני הכי אוהבת בכל העולם
5יש לי אחים תאומים,בני 13 והייתי מתה לתאומים משלי^__^ (העדפה לתאומות:p) או יותר טוב תאומים בן ובתDDD:
6סגנון המוסיקה שלי מגוון:רוק,פופ,פוסט גראנג',פאנק,אלטרנטיב אבל הסגנון שהכי מאפיין אותי זה רוק
7השתתפתי בתחרות סיפורים אך לא זכיתי,אבל הסיפור זכה לתגובות מאוד טובות|גבות|^^
8יש לי יומן ובו אני רושמת את כל הסרטים שראיתי,וראיתי מעל 400,אני חולת קולנוע
9הייתי מכורה לכל טלנובלה ארגנטינאית(פלור,המורדים,קטנטנות,קאסי) ואני עדיין הולכת להופעות ושומעת שירים,זה חזק ממני:p
10אף לא היה לי חיית מחמד,אבל אני מתה לכלב פקניז,יש לי קראש עליהם
11אני כותבת יומן מאז שאני זוכרת את עצמי,אבל הייתה לי איזושהי הפסקה ארוכה,והתחלתי לכתוב רציני מ-2006 ועד היום אני כותבת על כל דבר ומשמרת כל זיכרון
(ע"י תמונות כמובן
)
12החולשה שלי זה עצבים,אני יכולה להתעצבן ולומר דברים שלאחר מכן אני אתחרט עליהם מהר מאוד
13אני מאוד אוהבת לרוץ,לשחק כדורגל,כדורסל ובכלל לעשות ספורט,אני חושבת שזה ממש חשוב לשמור על פעילות גופנית
14אני מאוד אוהבת מוסיקה ישנה,(מושפעת מאבא שלי המגניב,שהיה בסיסט בלהקה בצעירותו) ואחד החלומות שלי הוא להיות בהופעות של הלהקות הישנות ובכלל להיוולד בשנות ה-70 כדי לראות איך המוסיקה הייתה פעם,ולחוות את הכול מחדש
15אני מכורה ל-
ברמות קשות,אבל שוקולד לבן זו באמת חולשה אצלי
|ריר|
16יש לי תחביב קטן ללכת עם חברות להופעות של להקות מהארץ, ולגלות להקות חדשות מגניבות, הכול בזכות יוסלס אידי
הייתי כבר ב-4 הופעות שלהם וכל הופעה האהבה שלי אליהם מתחזקת

rox love BSM

New member
איך אני מקנאה בבנות שיש להם מגמת תקשורת

גמאני רציתי :( אבל לא היה בתיכון שלנו.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח גם אני שונאת להתעצבן

למרות שלצערי אני מתעצבנת ממש מהר T_T ואז אני מתחילה להיכנס בזה שעיצבן אותי בפעם האחרונה מישו ניסה לבוא ולתקן את כל הריב שהיה בינינו ואני התעצבנתי והרסתי הכל ואני ממש שונאת את עצמי >.< מוזיקה ריקוד וכתיבה,זה השילוב האידיאלי גם מבחינתי P:

m o r 1 0 2

New member
מחזקת בריבוע../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בהחלט השילוב האידיאלי!!!
אווו,אחרי הריב את פשוט צריכה ללכת לתקן הכול, זה קרה לי כמה פעמים אפילו שאת צודקת ויודעת אתזה,את הולכת לבקש סליחה או לתקן,אנעף מה:p

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמגמתקשורת!../images/Emo47.gif

באמת שזו המגמה הכי מעניינת ושווה.:) יאללה מחנה אומנויות יום שלישייייייייייייייייי פקינז זה כזה כלב חמוד,ומעוך XD שוקולד זה ממכר אחושילינג,מרד. מייקל ג'קסון,וואו הוא פשוט רקדן טוב,ואחלה שואומן! אני סימתי עם שלב הסדרות בספרדית בכיתה ז' XD We Like Sports And We Don't Care Who Knows(שיר של TLI)וספורט זה באמת חשוב!

m o r 1 0 2

New member
אללה תקשורתXD../images/Emo168.gif

מחר אני ב"אח הגדול" חח יהיה מגניבDD: חחח מעוך אבל מתוקי^^ מחזקת,מייקל בעייני הוא השואומן הכי טוב בעולם
חחחחח,זהו אני עדיין אוהבת אתזה
חחח איזו להקה זו?לא הבנתי חח ספורט שליטע חח

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifתכלס אני לא מכירה מישהו שלא מכור

לטלנובלות , חחח , כמעט כולם היו מכורים לפחות לטלנובלה אחת בחיים XD ובקשר ל-12 , גמאני וזה מעצבן כ"כ :(

m o r 1 0 2

New member
חחחח צודקתDD:../images/Emo168.gif

יאפ,יאפD: יובליי,לא רואים אותך כמעט
את חסרה^___^

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחח נחמד לדעת שאני חסרה <:

אהמ , תאמת אין לי כמעט זמן להכנס לפורום והוא גם דיי נתקע לי כל הזמן XD זה בעייתי :\

למעלה