16 עובדות!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני איתך!!!D:

אני כלכך לבנה שאני מסנוורת אנשים...
פעם הייתי בים וישבתי בצל כל הזמן ונשרפתי כי החול החזיר אליי קרני שמש!!!!כאילו WTF
אבל אני מנסה לקבל ת'עובדה שאני תמיד יהיה כזאת
לא שזה כזה נורא...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDD

איזה דרך טובה להישרף XD איך הצלחת איך?! זה בכלל אפשרי?! XDDDDD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני מכירה ילדה כ"כ לבנה שלפעמים

היא נראית כמו גופה!זה מלחיץ!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif גם אני לבנה ../images/Emo45.gif XD

יאללה מקימים קבוצת תמיכה?

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בכיף ../images/Emo6.gif

נממ אין לי מושג איך נקרא לעצמנו אבל יש לי רעיון לסיסמה: "לבנים. כי חסר לכם לעצבן אותנו. אנחנו ערפדיים F:" צולע, אה?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זה לא שזה צולע, פשוט אני בקטע של אנשי זאב
אבל חמוד...זה לא כאילו ישלי בעיות עם ערפדים, ההפך הוא הנכון*גבות*
אבל עדיין צריך שם...

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אז... רוחות רפאים? ../images/Emo3.gif

*פלאשבאק מחברים:* Guy: Umm... it's white... it's in your fridge... Joey: Paper... snow... a ghost!
ונחזור לעניינינו
מה עם "הטיפקסים"?

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifחזק ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

"הטיפקסים" לשלטון

ריהותם

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo242.gif../images/Emo97.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif../images/Emo102.gif../images/Emo118.gif16

שנתחיל?
1.הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם אלו הRed Hot Chili Peppers.וכשאני אומרת שאני מאוהבת בהם אני באמתמתכוונת לזה.אני יכולה לשמוע אותם שעות,לדבר עליהם כל החיים שלי ואני מוכנה לעשות כמעט הכול בשביל להיות בהופעה שלהם. 2.אני סופר בעייתית באוכל.אני לא מכניסה כל דבר לפה שלי ואני לא פתוחה למאכלים חדשים.בין הדברים שאני לא אוכלת יש חומוס,עגבניות,חלבה,המבורגר,בצל,טבעות בצל,חלמון(בכל גווניו חוץ מבעוגה),עוגת גבינה,חצילים,ירקות מבושלים,ואני לא אוכלת בשר בקר טחון(ומשתדלת בשר בכלל) וביצים מחוץ לבית,כי זה ממש מגעיל אותי.והרשימה עוד ארוכה
3.יש לי דיכאון חורף.אני נשבעת לכן!כל פעם שהחורף מתחיל זה התקופה הכי קשה שלי בשנה ואני ממקדת בכל הבעיות שלי וממש רע לי. 4.אני מנגנת על פסנתר ואורגן ונהנית מכל שניה.אבל אני לא אוהבת להתאמן כי אני עצלנית 5.אני אוהבת לקרוא ספרים.מאוד.חוץ מרומנים רומנטיים(כן,גם דמדומים.אפילו שלא ניסיתי ואני גם לא מתכוונת לנסות
) רומנים רומנטיים ממש משעממים אותי. 6.יש לי המון ביקורת אני מטילה ספק בכל מה שקורה סביבי.אני יכולה לדבר שעות על פוליטיקה,סדרות טלוויזיה נחותות,תיאוריות נאומקסטסטיות,אובדן ילדות,אלימות,חוסר שיוויון ועל הערכים שלי בעיקר.אני יכולה להתעצבן,וזה קורה כשאני מדברת עם אנשים טיפשים,אבל א"כ אני צוחקת.ככה זה כשאת מרחיבה תקשורת
7.ציפיתן בטח שעכשיו אני ארשום שהמקצוע המורחב שלי זה תקשרת.אבל אני לא צפויה.בד"כ שהמצב רוח שלי לא משהו או שאני מדוכאת ורע לי,אני מתעסקת בעניין של יצירה-כתיבה,קריאה,נגינה,שמיעת מוזיקה-הכול!אני יכולה ליצור ממש טוב כשאני מדוכאת אפילו!
זה ממש עוזר לי לפרוק ולהתמודד. 8.אני לא כ"כ מתייחסת למה שאנשים אומרים עליי.יכולים להגיד לי שאני טיפשה,מכוערת,סתומה ומפגרת ושום דבר מזה פשוט לא יזיז לי.כי מה שחשוב מבחינתי זה איך שאני מרגישה.זה גם פועל על דברים טובים שאומרים לי.אבל אני יודעת לקבל ביקורת בונה מחברים שלי וכן מקשיבה לה. 9.אני נורא אוהבת הומור.אני מתה על מלא קומיקאים וסדרות מצחיקות(סיינפלד-הסדרה הטובה בעולם
) ואני יכולה לצחוק מהמון דברים. 10.אני מאוד צינית,ברמות מטורפות.אני חושבת ש90% ממה שאני אומרת נעשה בציניות או בכוונה להצחיק.קורה לפעמים שאנשים יכולים לקחת ברצינות דברים שאמרתי בציניות מה שדי מרגיז,וגורם לי א"כ להרגיש רע. 11.אני הולכת עם מה שאני מאמינה בו ולרוב לא נכנעת ללחץ חברתי.כל החברים שלי יכלים לעשן ואם אני לא רוצה אני לא אעשה את זה. 12.אני אוהבת אומנות גוףBody Art.לרוב אני לא ארצה את הדברים על הגוף שלי,ואני כרגע לא רוצה קעקוע,אבל אני חושבת שיש קעקועים שהם פשוט מדהימים,ויש פירסינגים שיכולים להיות ממש יפים. 13.מוזיקה זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי.אני אוהבת המון להקות,מהמון סגנונות והמון זמנים,וליצור ולנגן מוזיקה זה בכלל סיפוק אדיר מבחינתי.אך כמו שכבר כתבתי חבל שאני עצלנית מאוד בנוגע ללהתאמן על הפסנתר,למרות שם אני ממש רוצה אני יכולה ללמוד שיר בזמן ממש קצר. 14.אני שונאת שמכריחים אותי לעשות משהו,ואם זה מרגיז אותי,אני אעשה דווקא.גם כשאני צריכה לעשות משהו שלא אני יזמתי,הוא בד"כ יהיה לא משהו,ואם אני יזום אותו הוא יראה לי הרבה יותר טוב ואני יותר אשקיע בו. 14ב.אני חניכה בנוער העובד והלומד.שנה שעברה הייתי מדריכה מה שהייתה חוויה נוראית בשבילי ומשהו שאני אזכור לרעה,אבל זה בגלל הרבה סיבות שלא יפורטו מפאת חוסר כוח. 15.אתן יכולות לקורא לי פראיירית-אבל אני קונה דיסקים.אני מאמינה שאם אני אוהבת יוצר ומעריכה את התוצר שלו צריך לקנות את הדיסק ולא להוריד.אין יל בעיה להוריד חלק מהדיסק(אם יש נגיד דיסק עם 13 שירים ואני אוריד 11 אני לא ארגיש רע כי לא הורדתי את האלבום כאלבום) אבל אני לא אוריד דיסק שלם.וחוץ מזה אני מתה על החוברות שמצורפות לדיסקים על הליריקס והתמונות. 16.הייתי בקיץ בהופעה של מקפליי ב17.709 בטירת רוצ'סטר וזה היה הדבר הכי מדהים בעולם,והחוויה הכי בלתי נשכחת שיש,ומאוד חשוב לי להביא אותם לארץ בגלל זה!(וקניתי גם פוסטר שלהם שהוא מושלם ואני מאוהבת בו
) מי שקראה הכול מקבלת חיבוק וירטואלי וצל"ש!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifייאיי קיבלתי חיבוק וירטואלי../images/Emo6.gif

איזה כיףף לך גמאני רוצה להיות בהופעה של מק&צ'יז

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחיבוק וירטואלי גדול ומוחץ!

וכולנו רוצות להיות בהופעה של מקפליי *_*

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני..לא..מסוגלת..לנשום../images/Emo2.gif

חחח
אוףף שיבואו כבר!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif גמאני כמוך ב15^^

כל הלהקות שאני ממש אוהבת אני קונה דיסקים שלהם. יש לי כבר את כל הדיסקים של מקפלי. את כל הדיסקים של 30 שניות למאדים. של סימפל פלאן. אחד של טרי דייז גרייס, ואחד של רד הוט^^ גם ב12, אומנות גוף זה דבר ממש יפה לדעתי, זה גם משהו שאני ממש רוצה שיהיה על הגוף שלי :] וואו אני כ"כ מקנאה בך על שהיית בהופעה של מקפלי OO"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifדיסקים../images/Emo99.gif../images/Emo220.gif

אני פשוט מתה על דיסקים. אני קונה אלבומים שאני אוהבת,שזה בד"כ להקות שאני אוהבת:) יש לי 4 של מק(ואני לא מתכוונת לקנות את הGH) 5 של רד הוט 2 של הביטלס 1 של הדלתות 1 של מוניקה סקס 1 של הביצ' בויז 1 של אמריקה ובקרוב את Mother's Milk של רד הוט ואת S.I.E.N.C.E של אינקובוס
חות מזה,בתכל'ס,הרבה יותר כיף לשמוע בדיסקים ולא להוריד באימיול מהמחשב.פעם ראשונה ששמעתי את ILL BE OK טוב היה מהדיסק,בלי כל הקרקושים של הרדיו. בקטע של אומנות גוף אני מתה לע פירסינגים אבל במקומות שאני רוצה לעשות או שזה לא יהיה לי יפה או שאין לי אומץ(כל הפירסינגים באזור הפה...) וקעקוע אני לא רוצה כי אני אתחרט עליו. גם את תהיהי בהופעה של מקפליי!

למעלה