16 עובדות!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כ"כ נכון!

היו כ"כ הרבה שירים שהורדתי בהתחלה כדי לשמוע אותם, ואח"כ שקניתי את האלבום ושמעתי אותם זה היה נשמע כ"כ טוב ושונה! אני ממשממש רוצה לעשות סיידליפ עכשיו יש כמה דברים שמונעים ממני לעשות: ~הקטע הפחות חשוב~ 1. הורים. 2. בית ספר. ~היותר חשוב~ 3. לידיד שלי היה סיידליפ וכנראה בגלל העגיל או אין לי מושג מה החניכיים ירדו כזה וזה השאיר את השן חשופה לגמרי, זאת אומרת היא הגיעה למצב שראו את השורש והיא יכלה ליפול.. ככה שאני לא יודעת מה לעשות.. אני לא רוצה לקחת סיכון. ובקשר לקעקועים, אבא שלי כבר מסכים לי, בגלל שעם הזמן גודלים ודעות מתפתחות וטעם משתנה, לא היה מפריע לי אם זה יהיה קעקע קטן ומגניב כזה^^ והלוווואי!#$%^&*&^%$@#

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,דיסקים זה אלוהי../images/Emo99.gifובקשר לסיידליפ

גם אני חשבתי על זה כמה פעמים(וגם שלשום) ההורים שלי לפחות זה לא הכי בעיה כי אני כבר בת 16 אז מותר לי בלי אישור שלהם,אבל מה שמפחיד אותי זה מה שקרה לידיד שלך שזה נסיגת חניכיים שקורה לאנשים שיש להם פירסינג באזור הפה העגיל נמצא במגע שוטף עם החניכיים ואז החניכיים נשחקים בגלל זה,וגם בגלל זה אני לא עושה עגיל בלשון(וכי אם תהיה לי אינפקציה אני אצטרך ללכת למיון וזה סופרמסוכן
) קעקועים צריך לעשות במקום חכם שבו העור לא נמתח יותר מידי כי עם השנים זה יתכער ויהרס יותר ממה שזה יהרס אם זה יהיה במקום חכם.אני הייתי ממליצה לך לעשות בשכם,בעורף,ברגל ליד הקרסול ובמקום שלא יימתח.ולא בצבע!כי זה נראה ממש נורא אחרי כמה שנים! שיהיה לך בהצלחה!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif מגיע לי חיבוק וירטואלי ../images/Emo6.gif

אני מציעה לך להתגבר על העצלות ולהתאמן, להתאמן, להתאמן!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת תקבלי אפילו שניים!../images/Emo6.gif ובקטע של

הפסנתר,אני יודעת שאני צריכה להתאמן אבל אף פעם אין לי כוח,זה פשוט מתיש

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif יאיי לי D: ../images/Emo23.gif

אני מתארת לעצמי, אבל בכ"ז זה כיף לנגן. את לא נהנית מזה בכלל? אני יודעת לנגן כמה שירים קצרים ומדי פעם אני מציקה לאמא שלי שתלמד אותי יצירות יותר ארוכות וגדולות ואני ממש נהנית
(היא אומרת שאי אפשר פשוט ללמוד את זה מהזיכרון ד"א, אלא שצריך ללמוד קודם לקרוא תווים ולספור רגעים, ובינתיים היא מסרבת ללמד אותי).

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מאוד!נהנית לנגן

פשוט כשאני לומדת משהו חדש אני וקשה לי ללמוד אוו אני אומרת אין לי כוח ומתחילה לנגן משהו שאני כבר יודעת. כן,צריך לדעת לקרוא תווים בפסנתר,בגיטרה זה הרבה יותר קל בגלל הטאבים אבל בפסנתר חייב לדעת תווים,וא"כ אפשר לדעת בע"פ(מה שאני עושה) תווים זה ממש לא מסובך ללמוד,אני עדיין לא קוראת שוטף,אבל אם יתנו לי תווים אני אדע לקרוא.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif אני יודעת פא"י לקרוא תווים...

זה פשוט לוקח לי כמה שניות לשיר סולם ו"לעלות מדרגה" בחומשה (ככה קוראים לזה, לא?) כדי להבין איזה תו זה
נ.ב. פא"י = פחות או יותר

../images/Emo73.gifואיי אני כ"כ מקנאה בך שהיית בהופעה של

מק OO" ואני גם כמוך ב 15 ^^ אני אוהבת לקנות דיסקים גם אם ישלי את כל השירים שיש בדיסק.. אני אוהבת שכשאני מעריצה להקה אני קונה את הדיסקים וזה ^.^

Ruth Fletcher

New member
|]פטריה| דיסקים זה משהו מיוחד ../images/Emo6.gif

נגיד, את רדיו אקטיב היה לי את כל השירים חוץ מנגיד לייז שהיה מתוך רדיו זה ההתחלה והסוף פגומים טיפה וגם וואן פור זה רדיו שטום מדבר בהתחלה. גם אם היו לי את כל השירים אני עדיין הייתי קונה את הדיסק זה כזה כיף כזה, זה תענוג לא מוסבר לקנות דיסקים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני עם רות,דיסקים זה באמת משהו מיוחד

זו הרגשה קוסמית כזו,אני לא יודעת איך להסביר.לשמוע דיסק ולהסתכל בחוברות הקטנות שמצורפות עם התמונות ואצל רד הוט נגיד אז המילים כתובות בכתב יד של אנתוני,הסולן,שזה ממש מגניב ואני ממש אוהבת את זה זה באמת תענוג לא מוןסבר,כשקונים דיסק יש הרגשה ממלאת כזו ושמחה עצומה.אצלי בכל אופן. גם אם כל הדיסק במחשב בהורדה(מה שלא קורה לי) זה לא משתווה בכלל ללקנות את הדיסק ולשמוע אותו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם את תהיהי!

כולנו נהיה,כשהם יבואו לארץ! הרבה יותר כיף לשמוע בדיסק מאשר במחשב,לדעתי בכ"א.זו הרגשה כזו כיפית,השיר גם תמיד נשמע הרבה יותר טוב:) אני שמחה לשמוע שיש עוד בנות שקונות דיסקים חוץ ממני וחברות קבוצה שלי:)

../images/Emo73.gif אני מייחלת להיום שהם יבואו ../images/Emo6.gif

כן.. את צודקת.. זה באמת הרבה ביותר כיף לשמוע את הישר מהדיסק זה נותן תחושה כזאת מספקת ^__^"

m o r 1 0 2

New member
מגיע לי 2 חיבוקים וירטואלים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חחח,אחד בגלל שקראתי,ושני בגלל שאני מסכימה איתך וכמוך ברב הדברים
מגניב הא? בעייני,רוב דברים שאמרת הם ממש נכונים ואני מחזק אותך
בעניין הדיסקים,כ"כ
כאילו בעייני לאוהב אומן,לקנות את הדיסק זה לכבד אותו ואני אוהבת אתזהDD: הופעהשל מקפליי?למה רשמת אתזה?כדי שכולנו נתחיל לקנא בך?חחח גאשש,כמה שאני מחכה לזה!@#$%^&*
חח זה לא טוב להיות עצלנית!!באמת,תעשי עם זה משהו
ובקשר לאוכל,את חולת נפש,איך אפשר לא לאכול את כלזה? זאת אחת העובדות שאני לא מסכימה עליהם וכמובן לא בתוך הקטגוריה הזאת בכלל
אני אוכלת כמעט כל מה שמביאים לי,ואני מתה על אוכל ועל מאכלים חדשים,בשבילי זו הנאה להכיר אוכל חדש ולבשל ולאפות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת תקבלי אפילו שלושה!

דיסקיםזו פשט אהבה ענקית שלי,אין הרגשה ששווה בהרגשתה כמו לפתוח דיסק חדש ולשמעו אותו ברצף.זה פשוט ממלא וכיפי כ"כ,והרבה יותר כיף לשמוע בדיסק מאשר במחשב,והשירים נשמעים הרבה יותר טוב והרצף עצמו של הדיסק מייחד את הכול ו...וואו! כשהצטרפתי לפורום רשמתי הודעה חופרת וענקית על זה שהייתי בהופעה שלהם ובגלל זה חשוב לי להביא אותם לארץ ובלהבלהבלה אני מקווה שבקרוב מאוד הם יבואו לפה! אני בכללי לא עצלנית,רק בעניין של להתאמן... בקשר לאוכל-שריטה עמוקה מאוד,ויש עוד הרבה דברים שאני לא מסוגלת לאכול.פשוט לא טעים לי,או ממש מגעיל אותי.יש לי ידיד שתמיד אומר לי שאני לא אוכלת כלום ופעם בפעולה אז חברים שלי היו צריכים לענות במקומי על שאלות(משהו מסובך וחופר אין לי כוח להסביר) ואז שאלו מה המאכל האהוב והוא היה צריך לענות בשמי והוא כתב "אני לא אוכלת כלום.אני לא אוהבת אוכל" וזה היה אחד המצחיקים אני אוהבת לבשל ולאפות,אבל מאכלים חדשים אני לא אוהבת לנסות...

m o r 1 0 2

New member
!@#$%^&יאיי מיDD:../images/Emo168.gif

אהבתי מה שכתבת לגבי הדיסקים,כי זאת בדיוק התחושה,לפתוח את העטיפה,ופשוט לשמוע את הדיסק בלופים!! זה באמת מדהים
צודקת,זה גם נראה הרבה יותר טוב מאשר במחשב!! אני זוכרת ת'הודעה שלך,היא אכן הייתה חופרת,והגבתי לך אם אני לא טועהD: ברור שחייבים להביא אותם,אבל זה ממש קשה אבל אני בתקווה^ חחחח לא אוהבת אוכלXDDD לא טוב לא טוב את בטח רזה ברמות הא?חח, את בטח אוהבת רק ג'אנק פוד לא? טוב מי לא?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאחרי כל הדיסורים האלו על דיסקים

ממש בא לי לקנות דיסק
ההודעה שלי הייתה מאוד חופרת.אני לא זוכרת אם הגבת לי אבל אני זוכרת שהרבה יחסית הגיבו... קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים
כן,לחברים שלי גם יש נטיה לקרוא לי אנורקסית ואז אני מתעצבנת עליהם ממש. אני ממש אבל ממש לא רזה!באמת שלא!ואני לא אוהבת ג'אנק פוד,כמו שכתבתי,אני לא אוכלת המבורגר וטבעות בצל,אבל הג'אנק פוד היחידי שאני ממש אוהבת זה פיצה!
כי זה שמימי.אני חולה על פיצה אבל פיצה טובה כזו ועבה עם מלא רוטב ומלא קשהה
.

../images/Emo204.gifאנוכי. ../images/Emo9.gif

16 עובדות, הא? *משועשעת* גם ככה היה קשה לי להעלות 11, עכשיו עוד 5? נננג. אוקי, בואו נתחיל: 1. עוד שבוע אני אהיה בת 22. בררר. 2. כל פעם כשאני חוטפת מכה - אפילו הכי קטנה שיש, העור שלי הופך להיות כחול. זה לא כיף.
אתמול חטפתי מכה מהידית של הדלת ביד - עכשיו יש לי חבורה. הידד. 3. יש לי שיער שחור פחם, אבל אני ממש רוצה לצבוע אותו לחום-אגוז. הוא ארוך, ואני חיה על פנים והחלקות, כי הוא מתולתל. ^^ 4. אמ, יש לי גיטרה כבר ארבע שנים (פשוטה, לא אקוסטית ולא חשמלית, לול), ואני יודעת לנגן (ליתר דיוק, לאלתר) עליה כבר שנתיים. אתמול הסרטתי את עצמי מנגנת את You Belong With Me של טיילור סוויפט. 5. כשאני מתמכרת למשהו - זה אובססיבי (עד ההתמכרות הבאה). עכשיו אני בתקופת חרישה על Wicked; כשזה היה מקפליי החברות שלי אטמו אוזניים, וכשזה היה הארי פוטר חברה שלי כמעט זרקה עליי כיסא כי גיליתי לה שג'יני והארי יהיו יחד. למזלי, הכול עובר בסופו של דבר.
6. יש לי עוד 3 אחיות ו-2 אחים, ואני הכי גדולה. למרות זאת, אחותי בת ה-20 (אוטוטו 21) התחתנה לפניי, ובשבת תהיה נשואה חצי שנה.
7. קוראים לי נוגה, אבל השם הראשון שלי (לול) זה בעצם אביטל, אבל חברות שלי קוראות לי בכלל טאלי. (וזה עם א' בכוונה, כי זה קיצור של אביטל. מוהאהאהא.) עם זאת, מלא לא משתמשים בנוגה, אלא בעיוותים שלו: נוגס, סנוגס, סנוגסיישן, וכו'. ^^'' 8. אני גרה בבני-ברק עיר-הקודש (ב"ב עה"ק) כבר 20 שנה. לפני כן גרתי בת"א; נולדתי שם, אז אני מחשיבה את עצמי כתל-אביבית גאה.
9. אני לומדת כבר שנה שלישית לתואר ראשון בהוראת אנגלית (+תעודת תרגום), ומתכננת להמשיך אותו לתואר שני בספרות אנגלית. לפני כן למדתי שנתיים מחשבים, אבל פרשתי. לול. 10. אני מרכיבה משקפיים מכיתה ב', ורק לפני שנתיים התחלתי עם עדשות, אבל עדיין - אני לא הולכת איתם לעיתים קרובות. 11. הייתי באנגליה הקיץ לשבועיים. לא, לא הלכתי להופעה של מקפליי מהסיבה הפשוטה שלא הייתה אחת כזאת!
12. אני ממש ממש ממש אוהבת לקרוא. כשהייתי קטנה (בכיתה ו') הייתי כבר עוברת לספרים של כיתות ח', ואחר-כך זה לא הפסיק. אני בולעת מדע-בדיוני, פנטסיה, רומנטי, הרפתקאות, מתח, אימה - הכול. יש לי בבית 78 ספרים שאני קניתי לעצמי, ואני קוראת אותם שוב ושוב.
13. אני אוהבת לכתוב. עד כה יש לי בערך קרוב ל-30 פאנפיקים (בעיקר וואנשוטים) של מקפליי (ר' עובדה מס' 5 בקשר לאובססיה XD), אבל עוד כמה של הארי פוטר, מרלין ו-וויקד. לכתוב זה אהבת חיי, ועכשיו, כשאני לוקחת קורס של כתיבה יוצרת, אני ממש רוצה להתקדם בזה ולהפוך את זה למשהו מקצועי. ^^ 14. בתור מבוגרת רשמית (אחת שעברה את גיל 21) אני רוצה להצהיר קבל עם ועדה - קפה זה איכס. בשבילי - רק שוקו!
15. נמנמ, מה עוד? יש לי יומן מכיתה י'. ואני משתדלת לעדכן אותו לעיתים קרובות. לפעמים זה לא הולך, אבל בדרך-כלל זה כן, וזה כלכך משעשע לקרוא דברים מלפני שנה או שנתיים. הוא גם מספק כלי מאד מדויק אם אני רוצה לבדוק תאריכים ואירועים חשובים (לול, כמו מתי גיסי הציע לאחותי נישואין, לדוגמא.
) 16. אני חולה על מוסיקה. ואני אוהבת כלכך הרבה להקות, אבל תמיד כששואלים אותי איזה הכול פורח לי מהראש. מוסיקה זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי; אני מסתובבת נונ-סטופ עם אוזניות (חוץ מבשיעורים, אא"כ הם ממש משעממים XD), ויש לי מעין פסקול תמידי. זהו.
וצל"ש לכל מי שקראה. אסגוד לה למשך השבוע הקרוב.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ועכשיו אני מקבלת סגידה ../images/Emo6.gif

7 - אז מה אם טאלי זה קיצור של אביטל? אין א' ב"אביטל" אחרי הט'
אני די דומה לך בכל העניין של הקריאה והכתיבה: גם אני אוהבת מאוד לקרוא ולכתוב (בעברית ובאנגלית), אוהבת מדע בדיוני (הארי פוטר, מרלין והכל) ומתעניינת בתרגום :)

למעלה