../images/Emo204.gifאנוכי. ../images/Emo9.gif
16 עובדות, הא? *משועשעת* גם ככה היה קשה לי להעלות 11, עכשיו עוד 5? נננג. אוקי, בואו נתחיל:
1. עוד שבוע אני אהיה בת 22. בררר.
2. כל פעם כשאני חוטפת מכה - אפילו הכי קטנה שיש, העור שלי הופך להיות כחול. זה לא כיף.
אתמול חטפתי מכה מהידית של הדלת ביד - עכשיו יש לי חבורה. הידד.
3. יש לי שיער שחור פחם, אבל אני ממש רוצה לצבוע אותו לחום-אגוז. הוא ארוך, ואני חיה על פנים והחלקות, כי הוא מתולתל. ^^
4. אמ, יש לי גיטרה כבר ארבע שנים (פשוטה, לא אקוסטית ולא חשמלית, לול), ואני יודעת לנגן (ליתר דיוק,
לאלתר) עליה כבר שנתיים. אתמול הסרטתי את עצמי מנגנת את You Belong With Me של טיילור סוויפט.
5. כשאני מתמכרת למשהו - זה אובססיבי (עד ההתמכרות הבאה). עכשיו אני בתקופת חרישה על Wicked; כשזה היה מקפליי החברות שלי אטמו אוזניים, וכשזה היה הארי פוטר חברה שלי כמעט זרקה עליי כיסא כי גיליתי לה שג'יני והארי יהיו יחד. למזלי, הכול עובר בסופו של דבר.
6. יש לי עוד 3 אחיות ו-2 אחים, ואני הכי גדולה. למרות זאת, אחותי בת ה-20 (אוטוטו 21) התחתנה לפניי, ובשבת תהיה נשואה חצי שנה.
7. קוראים לי נוגה, אבל השם הראשון שלי (לול) זה בעצם אביטל, אבל חברות שלי קוראות לי בכלל טאלי. (וזה עם א' בכוונה, כי זה קיצור של אביטל. מוהאהאהא.) עם זאת, מלא לא משתמשים בנוגה, אלא בעיוותים שלו: נוגס, סנוגס, סנוגסיישן, וכו'. ^^''
8. אני גרה בבני-ברק עיר-הקודש (ב"ב עה"ק) כבר 20 שנה. לפני כן גרתי בת"א; נולדתי שם, אז אני מחשיבה את עצמי כתל-אביבית גאה.
9. אני לומדת כבר שנה שלישית לתואר ראשון בהוראת אנגלית (+תעודת תרגום), ומתכננת להמשיך אותו לתואר שני בספרות אנגלית.
לפני כן למדתי שנתיים מחשבים, אבל פרשתי. לול.
10. אני מרכיבה משקפיים מכיתה ב', ורק לפני שנתיים התחלתי עם עדשות, אבל עדיין - אני לא הולכת איתם לעיתים קרובות.
11. הייתי באנגליה הקיץ לשבועיים. לא, לא הלכתי להופעה של מקפליי מהסיבה הפשוטה שלא הייתה אחת כזאת!
12. אני ממש ממש ממש אוהבת לקרוא. כשהייתי קטנה (בכיתה ו') הייתי כבר עוברת לספרים של כיתות ח', ואחר-כך זה לא הפסיק. אני בולעת מדע-בדיוני, פנטסיה, רומנטי, הרפתקאות, מתח, אימה - הכול. יש לי בבית
78 ספרים שאני קניתי לעצמי, ואני קוראת אותם שוב ושוב.
13. אני אוהבת לכתוב. עד כה יש לי בערך קרוב ל-30 פאנפיקים (בעיקר וואנשוטים) של מקפליי (ר' עובדה מס' 5 בקשר לאובססיה XD), אבל עוד כמה של הארי פוטר, מרלין ו-וויקד. לכתוב זה אהבת חיי, ועכשיו, כשאני לוקחת קורס של כתיבה יוצרת, אני ממש רוצה להתקדם בזה ולהפוך את זה למשהו מקצועי. ^^
14. בתור מבוגרת רשמית (אחת שעברה את גיל 21) אני רוצה להצהיר קבל עם ועדה - קפה זה איכס. בשבילי - רק שוקו!
15. נמנמ, מה עוד? יש לי יומן מכיתה י'. ואני משתדלת לעדכן אותו לעיתים קרובות. לפעמים זה לא הולך, אבל בדרך-כלל זה כן, וזה כלכך משעשע לקרוא דברים מלפני שנה או שנתיים. הוא גם מספק כלי מאד מדויק אם אני רוצה לבדוק תאריכים ואירועים חשובים (לול, כמו מתי גיסי הציע לאחותי נישואין, לדוגמא.
)
16. אני חולה על מוסיקה. ואני אוהבת כלכך הרבה להקות, אבל תמיד כששואלים אותי איזה הכול פורח לי מהראש. מוסיקה זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי; אני מסתובבת נונ-סטופ עם אוזניות (חוץ מבשיעורים, אא"כ הם ממש משעממים XD), ויש לי מעין פסקול תמידי. זהו.
וצל"ש לכל מי שקראה. אסגוד לה למשך השבוע הקרוב.