16 עובדות!

../images/Emo204.gif|סוגד|

אמ, כן, זה קיצור של אביטל.
כי ב'אביטל' יש א'. אז פשוט הייתי מקורית והוספתי א' אחרי ה-ט' ב'טאלי'. לול. מד"ב זה כזה טוב.
בייחוד מרלין. גררר, מרתור! *מתפאנגירלת*

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ../images/Emo6.gif

הממ ד"א - אני חושבת שכבר שאלתי אותך את זה, אבל בכ"ז - יש לך המלצות בשבילי על ספרי מד"ב באנגלית? ^^

../images/Emo73.gifזה אומר שאת סוגדת לי? ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

ואיי איזה כיף לך היית באנגליה! איך היה?

../images/Emo204.gifאינדיד. ../images/Emo3.gif

היה פשוט מדהים. כלכך נהנינו – אני וחברה שלי. הייתי שם שבועיים וחצי, וכל יום הייתה חוויה בפני עצמה, גם בשבת (שאז התארחנו אצל משפחות מקסימות ממש, כי אני דתיה, אז הייתי צריכה את זה, לול). שווה לטוס. אני בונה על לטוס שוב פעם מתישהו. בקרוב. ^^''

m o r 1 0 2

New member
אני דורשת סגידה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טוב,לא חובה:p קודם כל,זה היה ממש מעניין,סחטיין^__^ מדהים על הספק הספרים ובכלל על הכתיבה שלך,והתואר! את לא מבינה כמה אני אוהבת לכתוב,אבל זה כ"כ קשה עבורי,לפעמים אני סתם רוצה לשבת,להמשיך סיפור קצר שהתחלתי אבל אני פשוט תקועה...יש לך עצות אולי? אני אוהבת לכתוב סיפורים קצרים,כי אני מפחדת שאני אתקע בסיפורים ארוכים עם פרקים ,כלומר את שמה לב מה שאני חושבת? כאילו אני חוסמת את עצמי עוד לפני שהתחלתי לכתוב... ובנוסף,יש לי יומן כבר כמה שנים,שזה הנאה מדהימה עבורי, בדיוק אני צריכה לכתוב סיכום על כתיבה יוצרת(זה שאלת מחקר לעבודה בתקשורת שלי) ואני רוצה לתת מהידע האישי שלי,כמובן,אבל שוב נחסמת ותקועה
שיהיה בהצלחה בקורס כיבה יוצרת,קראתי עלזה הרבה וסיכמתי עלזה,זה נשמע ממש מעניין וכמובן בתואר המוצלח שלך
לול.חפרתי.ברמות.XD

Ms Brightside D

New member
../images/Emo220.gif 16 שלי ../images/Emo220.gif

אני אוהבת יותר מידי להקות, אבל שלוש להקות שאני הכי אוהבת זה צ'ילדרן אוף דה בוטם, בולט פור מיי ואלנטיין וכמובן מקפליי
אני מנגנת בגיטרה שלוש שנים ואני במגמת מוזיקה, ששם גם יש לי להקה, קוראים לנו Ultraviolet (יאפ, גנבתי את השם מהשיר של מקפליי.
. )
אני אלרגית למנגו, סוג מסויים של קורנפלס, ולדשא כשקוצרים אותו.
אני צימחונית מגיל שמונה, אל תקרבו אליי בשר אני ירביץ לכם
אני דיי הרבה חדשה פה בפורום, מנסה להשתלב, אבל לאטלאט,
אני נוסעת על סקייט, מה שגרם לי בשלוש שנים לשבור רגל אחת, לסדוק רגל שנייה, לשבור שלוש אצבעות ולשבור את היד.
הייתי בלונדון, איטליה, צרפת, הולנד, בלגיה, רוסיה, גרמניה, ושוויץ אני רוצה עד גיל 20 להיות בכל אירופה ועד גיל 80 בכל העולם
אני רוכבת על סוסים שבע שנים, ולסוס של קוראים רומיאו, השם השני שלו זה דאגי, סתם כי הוא חייזר כזה..
אני כותבת שירים וסיפורים מכיתה א'. מביך אותי לראות דברים שכתבתי אז.
קוראים לי ענבל, אבל כולם קוראים לי אנה-בל כי כשהייתי קטנה לא הצחלתי להגיד ענבל. מאז זה נדבק לי.
אבל הכינוי שבאמת כולם קוראים לי זה בלונדה, אני בלונדינית ואני לא סובלת אתזה.
בגיל שלוש למדתי לנגן על פסנתר, עד שיום אחד רק ניגנתי ופתאום הפסנתר נשבר לשניים. מאז אני לא נוגעת בפסנתרים.
ישלי פוביה משיחות עם אנשים מבוגרים ובעיקר מורים, הרגע שאני מתחילה לדבר איתם עולות לי דמעות בעיניים ואני לא מסוגלת לדבר.
אני יודעת לעשות סקרימ, אבל הפסקתי עם זה כי זה מפחיד אנשים תמימים.
אני אוהבת את החורף!. אין דבר שאני אוהבת יותר מגשם קור וסווטצ'רטים גדולים!
וזהו.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח גמאני חושבת שדאגי הוא חייזר

שכזה ולפרקון
נשבר לשתיים! איך?
מזה סרימ חח

Ms Brightside D

New member
כל העץ החיצוני נשבר באמצע כזה..

סקרים זה צרחות כזה.. (זה פשוט סגנון מוזיקה שצורחים בו כזה.. עם מוזיקה ברקע.. אך את לא מכירה? O: ?)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח אני מכירה את זה אני פשוט

קוראת לזה הארד מטאל
חח היום חברה שלי השמיעה לי את זה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifקודם כל זה לא הארד מטאל../images/Emo6.gif

זה האבי מטאל XD וסקרימ ומטאל זה לא אותו דבר.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח לי זה נשמע אותו דבר../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

MadBerry

New member
../images/Emo33.gifגם אותי מביך לקרוא דברים שכתבתי פעם../images/Emo3.gif

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif במיוחד בגלל

שכשאני כותבת על סיפורי אהבה אני נוטה לגרום לדמויות המדוברות להתאהב ולהחליט שה"דה וואן" שלהם הוא השני תוך יומיים בערך
:X וכשאני כותבת אני לא שמה לב שעבר כ"כ מעט זמן בעלילה. רק כשאני קוראת את הסיפור בערך חודש אחרי שכתבתי אותו אני שמה לב לזה
טיפשי מצדי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבחורה כלבבי../images/Emo23.gif

אני גם יודעת לעשות סקרימ אבל הפסקתי כי זה מפחיד אנשים תמימים XD וגם כי זה נשמע כמו גראעפס XD חחחחחחחח . צ'ילדרן אוף בודום זה אחד הלהקוווווווווווווווות
כנ"ל לגבי בולט XD ואני אוהבת מאדמאדמאד סקייטרים למינהם ופעם אחת נסעתי ונפלתי ומאז לא רכבתי שוב SSS: חחחחחחחח XD

../images/Emo73.gifאיזה מאגניבה את ../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif

יואו ישלך להקה.. זה כזה מגניב..
אני מזה אוהבת סקייטרים למיניהם.. אבל אני קצת יותר מידי חסרת קורדינציאה (אני בטוחה שלא רושמים ככה XD)
אם אני ינסה אני יפול לפני שאני עוד יתחיל.. OO" איך הפסנתר נשבר ל2!?
חחחחחח את ממש כישרון
חחחחחחח כשאני מנסה לעשות סקרימו יוצא לי קול מזה מוזר, ומזה אנשים נלחצים.. לא מהקטע של הסקירמו

Ms Brightside D

New member
חח, לעשות שיר של מקפליי בסקרים זה קורע, ../images/Emo6.gif

פשוט תנסו לצרוח כשאתם מכניסות אוויר ולא מוציאות ותוציאו את זה מהגרון ולא מהריאות, זה כואב בהתחלה. >< סקייט זה כיף D:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אני :)

1.טוב,אז למי שלא יודעת אני שני. D: 2.יש לי את המזל הכי נאחס בעולם.מכירים את זה שקורה לכם משהו מעצבן ואתם אומרים "זה קורה רק לי!" אז,אני גברת "זה קורה רק לי" המזל הנאחס שלי חוזר כל שני וחמישי וזה מעצבן.מאוד. 3.המקצועות האהובים עליי הם ספורט,אומנות,היסטוריה ומדעים. 4.יש לי 4 גיטרות שהם אחד הדברים הכי חשובים לי בעולם: שתי קלאסיות,אקוסטית וחשמלית. 5.אף פעם לא ראיתי שלג. 6.מכיתה ג' אני ישנה עם בובה בשם טיגריס.
אני יודעת שחלק חושבות שזה תינוקי,אבל זה כייף לחבק משהו ענק בלילה.[: 7.אני מאוד מאוד מאוד רגישה אבל אף פעם לא מראה את זה, אני בדרך כלל שותקת ומשחקת אותה קשוחה. 8.לכל הסובבים שלי יש כינויים מוזרים שאת רובם המצאתי:בסבוסה,גורילה, חייזר(סטפני
) ,פיליפיני,פאה,נמש,חמשוש,דוגי,דידו,צחוקבובספוג(יובל
) ,עדנה, מג'ונג'נת,צורקע אורגוXDD
,קושטה,מושטה,... 9.כבר....3? שנים אני בתפוז. 10.טוב,כמה שקשה להודות,פעם הייתי מיני פאקצה... 11.אם היה לי בן הייתי קוראת לו דין או נדב או טום. 12.אני חולמת על אח גדול,אני משגעת לכולם את השכל עם זה, אבל באמת הייתי עושה הרבה בישביל אח גדול. 13. אני נוטה להתאהב בקלות.וזה מעצבן.מאוד. 14.אחת החלומות הגדולים שלי זה להכנס למונית הכסף.XD אני מושפעת,כןכן,אבל אני יכולה להשבע שאשכרה חלמתי על זה בלילה יותר מ-5 פעמים.אני ממש-ממש-ממש רוצה לעלות למונית הכסף.XD וזה לא בגלל הכסף -|B 15.אני והחברה הכי טובה שלי הכרנו בגן,והיום אנחנו בנות 12, כלומר,השנה זו השנה התשיעית שלנו כחברות הכי טובות.:) חבל שאנחנו לא זוכרות את התאריך.\: 16.סיימתי 16 עובדות וזה ממש קשה.XD

למעלה