מיקוויקאנד

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הברכה שכתבתן לולללללל אני אוהבת את הציטוטים שלך D: הילד גיי XDDDDDDDDD ~מתה~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

שיואו הילד בגן קרע אותי
"דגל צבעוני וגדול!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והשיר הזה שכתבתם
שתהיו בריאות LOL.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח גם אותי, התחלתי להיקרע

לו מול הפרצוף והוא חייך חיוך חמוד כזה. קפראליוD:

Sharon Kez

New member
XDDDDDD

הציטוטים.
זה במיוחד: ~ילד מפריע בעת חלוקת מבחנים~ המורה: "אתה רוצה 20 נק' פחות ממה שקיבלת שם?!" הילד: "אי אפשר!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם הילד במחויבות האישית! והשיר שכתבת עם חברה שלך חחחחחחחחחחח 'על הספה ישבתי, חשבתי וחשבתי מה אכתוב לך, יא זונה אולי שתאנוס אותך יונה?!' XDDDDDDD דברי איתי.

just orr

New member
חחחחחחחחח XDDDD

אהבתי את השיר שכתבתם XDDD ואת ה"פ ללא מילות קישור XDDDDD ואת הילד הקטן והחמוד XDDDDDDDDD טוב ~נרגעת~ אהבתי הכל

Charley XD

New member
XDD

איזה ציטוטים ... ילדה הזוייה XDD LOL הסיפור במיוחד ! איזה קרועות והילד החמוד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שינית קצת את החתימה לא ? אורלנדו 3> (רק עכשיו שמתי לב ... עם זה ישן אז יצאתי כאפה במיוחד ><") ושוב פעם אני והטמטום שלי מוצגים ><" פעם תמרור עם כיף פעם מצלמות .. הכל בסדר עם הרמת משכל שלי
LOL כלכך לא משנה לי XDD זה בסדר לא להיבהל ולהבין אותי לא נכון !!

sweet shir

New member
כה חחחחחחחחח יפה ששמת לב! XD

יט אגאין, אני לא מבינה אותך. לא נורא. XD

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת תהיה כל הזמן אותה כותרת בתגובה שלי למקויקנד שלך XDDDD חחחחחחח הציטוטים, והיונה פחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה איך נקרעתי שקיבלתי את האסאמאס ~מחפשת ת'פלאפון כדי לצוטט בדיוק~ "קר לי. היו יונים בכתה בזמן המבחן. יש לי פוביה מיונים. אעאעאעאעאע!!" חחחחחחחחחחחחחחח ממש נקרעתי אני צכה כבר להתחיל לראות QAF אבל אין לי זמן!!!@@!@! (כן כן אני שוב מתבכיינת
) התמונות של פוד |מאוהבקשות| ושל BJ 3333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה באמת שאת צוחקת

על הייסורים שלי!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחח פאד! מה זה פוד? כמו אייפודXD 333333>

OneStepCloser

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחXD

נכנסו יונים [עוד פעם
] בשיעור תנ"ך? XD גם ביום חמישי בשעתיים הראשונות היו יונים בכיתה X___X; גאד...הציטוטים מQAF
עכשיו אני מחכה שלליאן ירד פרק 218 ואז אני אוכל להמשיך לראות, זה יקח שנים
חחחחחחחחח הברכות XD

חחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDD

הברכה שלך ושל קמיXDDD אוי אתן גאונות! XDDDDDDDD חחחחחחחח והילד הפאגוציט! XD חחחחחח ס'חמוד!! XD 'נסטיה, גונבת את מה שאני אמרתי: "ליאן אוכלת חתולים!" אני: "ליאן אכלה את החתול של נסטיה!" ' פאק, בובות. אני צריכה להשלים מלללללא פרקים.
אוי BJ חמודים, אמרנו כבר שאני אתחיל לראות? D:
33>

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

בוט
איזה קובץ מועיל
D:
שיר השבוע של מקפליי
:
McFly - Boys Are Back In Town McFly - Honky Tonk Women McFly - Ignorance McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) XD Mcfly -Don't Know Why McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Mcfly - Diarrhoea - הצילצול שלי בפלאפון D: Mcfly - Don't Wake Me Up - שעון מעורר
D: Mcfly- Ghostbusters McFly - Good Night (Star Girl) McFly - Not Alone McFly - The Heart Never Lies Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי
: Busted - You Said No
Busted - Meet You There Busted - Air Hostess Busted - Sleeping With The Light On Busted - Where Is The Love Busted - Year 3000 Busted - Over Now Busted - Crashed The Wedding האם גם באסטד מתחילים להתחבב עלי יתר על המידה
להקת השבוע
:
Mcfly ונראה לי שגם
Busted
אלבום השבוע
: Mcfly - Just My Luck
קליפ השבוע
: http://www.youtube.com/watch?v=V7UdtsI2l50
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות הישראלי הישרדות ה-לא ישראליD: משמורת - למה לא היה אתמול? בהפרעה פרויקט ביפ XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: האספת הורים המפגרת הזאת
מתי? מתי לא באתי עם חולצת בצפר
משהו ששימח
: מממ מתנות מבוסטון
משהו שעיצב
: נממ אין
ציטוט השבוע
: | אוי יש מלא במחברות
שעור אנגלית: אביב:I can gob to the bathroom המורה: No! אביב: but i have a pipi XDDDD
הפסקה: איזה ילד עם רעמה
נכנס לכיתה טל: ואוו מה יש לילד הזה? אני: הוא אשכרה אלרגי למספריים!
שעור ספרות עידן: היא חילקה את הבחנים? אני: כן, אבל לא לכולם. עידן: מה? למה? אהוד: היא עשתה אפליה - לאשכנזים היא חילקה ולמזרחים לא LOL
שעור תנ"ך המורה: ~פונה אל תלמידה~ פעמיים פניתי אליך ואת לא מספיקה לדבר
את ממש כמו טרקטור D: ~המורה התחילה לדבר על זה שהיא צריכה להעלות לנו חומר לאתר~ "טוב, נראה לי שאני אעלה את החומר בערב כי יקח לי קצת זמן - אני צריכה לקחת את הפיליפינית של אמא שלי.." כן, כן עדיין שעור תנ"ך - המורה: אתם רואים - האדם בגן עדן הוא בודד וערירי.. כולם: בדד אלך.. D: צח: מאירה - המורה לתנ"ך - בת כמה את? המורה: אני נושקת לשישים עידן: מה
את נראת בת 20
אביב: מפתאום
בת 16
צח: לא, לא, לא! בת 8! המורה: אתם יודעים שהייתי דוגמנית בשבדיה
שעור היסטוריה: המורה בניסיון להשתיק אותנו המורה: היי! אני וטל: I’m looking up for my star girl טחחח זה היה כולכך מצחייייק! המורה עוד שניה קופצת מהחלון מרוב עצבים המורה: מזה פה
גן סעודי לאה?!
שעור חינוך ~המורה מנסה להסביר לנו למה החליטו שמהשנה יש טיולים שנתיים בלי לילה~ המורה: בלילה הילדים הופכים למשו אחר. עדי: לחייזרים? המורה: לא.. אני: לזומבים? המורה: קרוב אבל לא.. עידן: לאדם - זאב? המורה: לא, לשיכורים!
מתנגן בראש / בפלייליסט
: ברדיו - שירים משנות אברהם אבינו - שהוא כמעט בגיל של אבא שלי D: - לפחות בטעם המוזיקלי
תמונת השבוע|כלנית: אני והגיטרה
שיהיה שבוע מעולה

למעלה