../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif
בוט
איזה קובץ מועיל
D:
שיר השבוע של מקפליי
:
McFly - Boys Are Back In Town McFly - Honky Tonk Women McFly - Ignorance McFly - Danny Is Gay (Dougie Singing) XD Mcfly -Don't Know Why McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Mcfly - Diarrhoea - הצילצול שלי בפלאפון D: Mcfly - Don't Wake Me Up - שעון מעורר
D: Mcfly- Ghostbusters McFly - Good Night (Star Girl) McFly - Not Alone McFly - The Heart Never Lies Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי
: Busted - You Said No
Busted - Meet You There Busted - Air Hostess Busted - Sleeping With The Light On Busted - Where Is The Love Busted - Year 3000 Busted - Over Now Busted - Crashed The Wedding האם גם באסטד מתחילים להתחבב עלי יתר על המידה
להקת השבוע
:
Mcfly ונראה לי שגם
Busted
אלבום השבוע
: Mcfly - Just My Luck
קליפ השבוע
:
http://www.youtube.com/watch?v=V7UdtsI2l50
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות הישראלי הישרדות ה-לא ישראליD: משמורת - למה לא היה אתמול? בהפרעה פרויקט ביפ XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: האספת הורים המפגרת הזאת
מתי? מתי לא באתי עם חולצת בצפר
משהו ששימח
: מממ מתנות מבוסטון
משהו שעיצב
: נממ אין
ציטוט השבוע
: | אוי יש מלא במחברות
שעור אנגלית: אביב:I can gob to the bathroom המורה: No! אביב: but i have a pipi XDDDD
הפסקה: איזה ילד עם רעמה
נכנס לכיתה טל: ואוו מה יש לילד הזה? אני: הוא אשכרה אלרגי למספריים!
שעור ספרות עידן: היא חילקה את הבחנים? אני: כן, אבל לא לכולם. עידן: מה? למה? אהוד: היא עשתה אפליה - לאשכנזים היא חילקה ולמזרחים לא LOL
שעור תנ"ך המורה: ~פונה אל תלמידה~ פעמיים פניתי אליך ואת לא מספיקה לדבר
את ממש כמו טרקטור D: ~המורה התחילה לדבר על זה שהיא צריכה להעלות לנו חומר לאתר~ "טוב, נראה לי שאני אעלה את החומר בערב כי יקח לי קצת זמן - אני צריכה לקחת את הפיליפינית של אמא שלי.." כן, כן עדיין שעור תנ"ך - המורה: אתם רואים - האדם בגן עדן הוא בודד וערירי.. כולם: בדד אלך.. D: צח: מאירה - המורה לתנ"ך - בת כמה את? המורה: אני נושקת לשישים עידן: מה
את נראת בת 20
אביב: מפתאום
בת 16
צח: לא, לא, לא! בת 8! המורה: אתם יודעים שהייתי דוגמנית בשבדיה
שעור היסטוריה: המורה בניסיון להשתיק אותנו המורה: היי! אני וטל: I’m looking up for my star girl טחחח זה היה כולכך מצחייייק! המורה עוד שניה קופצת מהחלון מרוב עצבים המורה: מזה פה
גן סעודי לאה?!
שעור חינוך ~המורה מנסה להסביר לנו למה החליטו שמהשנה יש טיולים שנתיים בלי לילה~ המורה: בלילה הילדים הופכים למשו אחר. עדי: לחייזרים? המורה: לא.. אני: לזומבים? המורה: קרוב אבל לא.. עידן: לאדם - זאב? המורה: לא, לשיכורים!
מתנגן בראש / בפלייליסט
: ברדיו - שירים משנות אברהם אבינו - שהוא כמעט בגיל של אבא שלי D: - לפחות בטעם המוזיקלי
תמונת השבוע|כלנית: אני והגיטרה
שיהיה שבוע מעולה