מיקוויקאנד

N e r d y

New member
פראנקייי ../images/Emo99.gif

סתם מי זה בכלל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי אלה בואלינג פור סופ הם נשמעים מוכרים... תשלחי לי במסן :] טוב? ווואי הלהקה של דייב באמת מושים, אני לא מפסיקה לחרוש על וון דה לייטס גו אווט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט XDD
ומי קרא לשיר שלו 5AN?! זה כזה אעעעע (3AM באסטד:[) 33>

purple floyd

New member
ממכ"ר D:

תעני לי קודם במסן ואז נדבר
זה שיר של איזה להקה במיספייס Oם פחחח הם היו מתים להיות באסטד

N e r d y

New member
עניתי:]

מה הוא במכ"ר (סולן? גיטרה? באס? תופים?) חחחח אני בכלל לא מכירה את האנשים של הלהקה, ואני כן שומעת אותם XDD כולם היו מתים להיות באסטד

Sharon Kez

New member
חחחח נכון זה נחמד כש

את מצפה לאיזה 20 במבחן, כי באמת לא ידעת כלום ואת כבר מכינה תצמך לנכשל ופתאום את מקבלת אחלה של ציון?! זה אחד הקטעים הנחמדים! חח אפילו יותר נחמד מלקבל תציון כשאת כבר מודעת אליו XD לי לא יהיה מזל כמו שלך, האמת. פיזיקה ואני ממש לא הולכים ביחד חחח הו גם את אוהבת את נועם. זה טוב.
אגב, תוסיפי אותי [לא כי את אוהבת את נועם XDD] [email protected]

sweet shir

New member
../images/Emo34.gifסופשבוע נעים! D:

שיר השבוע של מקפליי: THNL Memory Lane Transylvania שיר השבוע לא של מקפליי: American Pie - Don McLean חרישות. Far Away - Nickelback I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith Bohemian Rhapsody - Queen Iris - Goo Goo Dolls Creep - Radiohead D.A.N.C.E - Justice Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus להקת השבוע: כל הלהקות מלמעלה. אלבום השבוע: של מקפליי. קליפ השבוע: בריאן וג'סטין, שלמות. http://www.youtube.com/watch?v=FOPGVpo8PPE תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנלא יכולה להיות במזרחנות כי קיבלתי רק 70 ולא נכשל בחטיבה. >< משהו ששימח: יומולדת לחברה בשישי. משהו שעיצב: קטע שקראתי בבלוג אחד. ציטוט השבוע: לחברה יש מגפיים חדשות ממש מכוערות. היא חושבת שהן מהממות. XD היינו ביומולדת לחברה אחרת, שלא ראתה את המגפיים. היא: "וואי, קמי, את לא יודעת, קניתי מגפיים מה זה מהממות! עם עקב, בצבע קאמל..." ~נסטיה מתחילה להיקרע מצחוק ולהיחנק כי היא אכלה~ ~אני רואה את נסטיה צוחקת ומתחילה גם לצחוק~ ~עוד 2 חברות מתחילות לצחוק~ קמי ובעלת המגפיים: "מה? למה אתן צוחקות?" אני: "אההה.. כי... אה.. נסטיה התחילה להיחנק!! אז זה נורא הצחיק... נכון?" כל השאר: "כן, כן!" ~אחרי כמה דקות, בעלת המגפיים הולכת לשירותים~ אני: "אגב, קמי, התחלנו להיקרע מצחוק כי המגפיים שלה הן הדבר הכי מזוויע שנוצר בעולם הזה." ~נקרעות מצחוק~
“Y’know, if we ever fall through as a band, Harry would make a pretty good chef! I didn’t know he was that good, I bet that’s why you’re with him…” “Oh yeah, like I’m really with him for just his culinary skills. Try his big-” “Yeah ok, I think I know what you mean!” --- מתוך "הכי גאים שיש"~ JENNIFER: He says he's spending the night at Daphne's, but I know he's not. And I found things. THERAPIST: What sort of things? JENNIFER: Um, drawings, sketches, that he did... of men. [long pause] Naked. JENNIFER: I just have... to know... THERAPIST: If Justin might be gay? לא, מה פתאום!
JENNIFER: He's only seventeen. He's too young to be having those feelings to be... Justin, how can you possibly know now who you are? THERAPIST: Justin. Do you have anything to say? JUSTIN: [licks his lips] I like dick. I wanna get fucked by dick. I wanna suck dick. I like sucking dick. And I'm good at it, too. THERAPIST: Well... that's a start.. -- CRAIG: We're sending him away to school. It's time you learned some discipline. How to be a man. JUSTIN: (smiles) I know all about discipline. And you should see me take it like a man. (Craig slaps Justin) JENNIFER: (gasps) Craig! (she goes to Justin) JUSTIN: It's all right, mom. It didn't hurt. If you want to hit me, go right ahead. Only I'm not gonna cry like some little faggot. And if you want to send me away, that's all right, too. 'Cause I bet more butt-fucking goes on in boarding school than in the back room of Babylon. But whatever you do, it's not gonna matter...'cause I'll still be your queer son. -- CHRIS: Hey, Taylor. JUSTIN: What are you doing here? CHRIS: Checkin' out the freaks. Like you. (Brian comes down and stands beside Justin) JUSTIN: Down here you're the freak. CHRIS: (pushing Justin) Out of the way, faggot. (Brian steps forward, ready to beat his ass) JUSTIN: Hey! Hey! You guys see him? We go to school together. His name is Chris Hobbs. He just called me a faggot. (people on the street "ooh" and "aww") You see, Chris doesn't like faggots. CHRIS: Shut up, Taylor. JUSTIN: Or maybe he likes them more than he thinks. CHRIS: I said shut up! JUSTIN: He let me jerk him off! (crowd starts laughing)The faggot gave Chris Hobbs a hand-job! (more cheering) He loved it. CHRIS: You are fucked! (Brian steps in again as Chris runs off)​
אורטל says: היית צריכה לראות אותי XDD פאק חבל שאין פה מצלמה נסתרת .. אורטל says: אולי יש XDD היא נסתרת שירD: says: XDDDDDD ~ילד מפריע בעת חלוקת מבחנים~ המורה: "אתה רוצה 20 נק' פחות ממה שקיבלת שם?!" הילד: "אי אפשר!" המורה לכימיה לילדה שהרסה ניסוי אחד: "אני לא יודעת איך מצליחים לסבול אותך בבית, את פה רק 45 דקות ותראי מה קורה!" ליאן: "היום בשיעור תנ"ך המורה הכתיבה, אמרה "ה' לא נותן" והפסיקה." ~נקרעת~ אני: "ה' בתול!" קמי: "איזה בתול, מה עם מריה הקדושה?" נטע: "היא גורמת לאנשים להיות מאושרת." קמי: "אחלה של תחביר!" אני: "את וליאן תקבלו ביחד בבגרות נכשל. אחרי שיחברו את 2 הציונים ביחד." ואז לא זוכרת, אבל איכשהו התחלנו לדבר על מילות קישור, נטע נזכרה במשהו על הארי פוטר, וקמי התעצבנה כי היא עדיין לא קראה את הספר ה-7. נטע: "מאמי, ספויילר עצום: יש מילות קישור בספר השביעי." ואני עשיתי הדגמה לה"פ ללא מילות קישור: "הארי, ספר, זקנה, מלפפון, דמבלדור, האגריד, דמבלדור, הארי, שרביט, שרביט, שרביט, שרביט, דראקו, שרביט, הארי, דראקו, שרביט, הארי, שרביט, דראקו."
אני וחברה שלי קמי נזכרנו בברכות האלו שהיינו כותבות בכיתה ו' ('מה אכתוב לך לא אדע, שיר סיפור או אגדה!' / 'וזהו סוף הזיכרון, כי נפל העפרון!').... וכתבנו אחד משלנו. XD "על הספה ישבתי, חשבתי וחשבתי מה אכתוב לך, יא זונה אולי שתאנוס אותך יונה?! אקווה שתפתחי אלרגיה לטמפונים, ושתיכנסי להריון מתמנונים! במלאות לך 16 חורפים, אאחל שיפגעו בך חזירים מעופפים. כעת, ביום כה מאושר, אאחל לך עוד דבר נהדר: שלעולם לא תיהיי מאוהבת, ואם כן... שתידבקי בעגבת! מאת, שלך.... פלוני. נ.ב. זוכרת את היונה? קורו-קורו!"
נכנסו יונים לכיתה במהלך שיעור תנ"ך. כן. כן. X____X; ו... הן הסתכלו על המורה בעניין, אולי הן חשבו שהיא חלק מהקבוצה שלהן? XD המורה: "אפילו הן מתעניינות יותר מכם!" חברה שלי סיימה לראות את כל העונות של תוכנית טלויזיה (הכי גאים שיש), היתה מאוד עצובה... וחפרה. ואז ירד גשם! XD XxLianxX says: אני רק מתחילה לדבר על הגש ואלוהים בוכה.. XD שירD: says: XDDDDDDDDDD ~רעם!~ שירD: says: עכשיו הוא קינח את האףXD XxLianxX says: XDDD XxLianxX says: אני מבינה אותו שירD: says: XDDD במחוייבות האישית (שעת סיפור) החלטנו שנעשה סיפור משלנו, עם הילדים, שהם יגידו רעיונות ומילים שהם רוצים שיהיה בסיפור: ילד אחד אמר: "גשרים נוצצים! נהר צבעוני!" ואז ילדה אחת: "סינדרלה!" הילד: "כן, כן! אני אוהב את סינדרלה! וגם שלגייה!!!" ואזזז הילד הזה אמר: "ואני רוצה גם דגל שמח!" חברה שלי שאיתי שם: "אה, באמת? דגל שמח? עם הרבה צבעים והכל?" הילד: "כן!! דגל צבעוני וגדול!" בקיצור, הילד פאגוציט בן 5 D: אני אוהבת אותו יותר עכשיו XDDDD נסטיה, גונבת את מה שאני אמרתי: "ליאן אוכלת חתולים!" אני: "ליאן אכלה את החתול של נסטיה!" לול מתנגן בראש / בפלייליסט: "בובות" בVOD. גשם.
תמונת השבוע: וואי, יש איזה 4. אני חושבת. נחייה ונראה.
בריאן וג'סטין.

hooba

New member
../images/Emo80.gif>< ובכל התמונות האלה

זה הארי שמחבק את דאגי, דאגי לא נוקף אצבע ><

hooba

New member
../images/Emo80.gifפאקקקקקקקקקקק XDDDD

אני לא ארשום קטע מצחיק מכל ציטוט שפשוט הרג אותי, כי פשוט כל הציטוטים שלך הרגו אותי!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD The Red Jumpsuit Apparatus
(אני שונאת לרשום את השם שלהם >< ארוך מדי
)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח גמני! נכון שעשית קופי פייסט

עכשיו בשביל השם שלהם? XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחח כלכך אהבתי תציטוטים

XDDDDDDDDDDDDDDDDD הכל מצחיק! יקח לי שנה להעתיק!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifנממ..לכתוב בתגובה איזה ציטוטים אהבתי D:

יעני.. copy+paste XD

למעלה