מיקוויקאנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני יודעת =|

אבל חשבתי שאני אשמע מטומטמת אם אני אכתוב שנקל XD

גרבע

New member
../images/Emo36.gifשלי D:../images/Emo36.gif

XD עצלנית שכמותי: תו|שיר השבוע של מקפליי
: נאמנאמ-Obviously[והשולחן במדעים שלנו נאלץ לסבול את זה]
שיר השבוע לא של מקפליי
: השיר הזה..נו !ה"אי כנט היט יו אני מור" של ניק
להקת השבוע
: מקפלי
אלבום השבוע
: ונדרלנד
קליפ השבוע
: לא משהו מיוחד..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הומ..משפט וצדק
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: הומ,המורה לערבית שהשאירה אותי ואת ירדן עוד שיעור כדי להגיד לנו "לא משנה,לכו "
משהו ששימח
: הצלחתי לפתוח קופסאת טונה D:
משהו שעיצב
: נאמ נאלצתי ללכת היום במבול עם חצי מטריה שמתה ממזמן וכמעט מתתי מקור XD*ואני ורות זימרנו כל הדרך את "אי בי אוקי" של מק XD
ציטוט השבוע
: הו יאי יש מלא XDD
שיחה שלי ושל שרי:[אומרים את זה כמו עגבניית שרי,תשאלו אותי למה?כובע XD] [זה אחרי ביקור בתכנודע] אני:"מי אמר שהיקום לא בניו מקקה צף?" שרי:"אנשים זקנים עם כובעים פרחונים.." אני:"אבלאבל ברור שהוא עשוי מקקה צף!למה את חושבת שמאדים חום?![אוי אני טיפשה XD]" שרי"אני אריח כפצ'ולי לבנדר בגללך,מאדים אדום!!!" אני"לא נכון"*אחרי דקה*נו אז יש כוכב שהוא חום!וחוץ מזה מי הקקה שקרא חמאדים מאדים כשהוא חום?!" *שרי מצטטת מויקי*"צבע פניו של מאדים אדום בשל ריבוי בתחמוצות ברזל בקרקעו ומכאן שמו העברי,שם זה ניתן לו בשל מראהו האדום בשמי לילה,שהרי הצבע האדום.." אני:"אוקי,אוקי אז הוא לא עשוי מקקה צף!אוי הוא באמת אדום O:" שרי:"מטומטמת" אני:"נו אז נוגה חום!" שרי:"חכי אני אבדוק" שרי:"אוי נוגה באמת דומה לפיפי מוצק-פיפי מוצק מכוסה קקה!" -------------------------------------------------------------------------------------------------- אני:"אוי הלואי שנגור בנוגה ואז אני לא אצטרך להתפלא למה אני היחידה שדורכת על קקה!" שרי:"את לא היחידה,פעם זה קרה לי והייתי צריכה להוריד את הקקה!אסור לדרוך על קקה עם אולסטאר זה נתקע בחורים,ו-ואז צריך לשבת שעה ולשפשף את הנעל בשטיחון של בצפר עם טישו,סתם כל הזמן ירדתי לשטיחון בלי להיראות חשודה ודיברתי עם ילדה מכיתה א'..אל תלבשי אף פעם אולסטאר ביום גשום,הקקה נוזל ונדבק יותר טוב!" -------------------------------------------------------------------------------------------- שרי:"הכריחו אותי לקנות נעלי חורף,אז עכשיו אני לובשת נעליים ענקיות שחורות,ואני מתעללת בהם,אני שונאת לקנות בגדים יש שם מוכרות רוסיות ומרשעות!" אני:הא?" שרי:"נו כן!והן אומרות אנחנו קקה מאחורי הגב!אני זוכרת שבכיתה ג' הכריחו אותי לקנות סנדלים עם פרחים!" אני:"איו!בטח העפת אותן מהחלון לא?" שרי"כן זה היה דוחה,הכריחו אותי ללכת למדוד ונכנסתי לתא מצ'קמק עם וילונות נצנצים על הקיר שדרכם רואים הכל!" ----------------------------------------------- אני וירדן מעלות פאדיחות* אני:"בכיתה א' נתקעתי בשירותים,מאז יש לי טראומה!" ירדן"אה כן?!ואני נתקעתי במטוס בכיתה ג' עם כל הסינים המוזרים.." אני:"ובכיתה א' כמע ט מתתי אחרי שנכנס לי חרוז לאף" ירדן"בכיתה ד' כמעט מתתי כי שרפתי לעצמי את השיער עם נר חנוכה \= זה היה בטעות!" אני:"ימפגרת,אני בכיתה ה' סגרתי לאחותי בטעות את הפח זבל על האצבעות XD" ירדן" XDDD אוי רק לך זה יכול לקרות!עכשיו כשנזכרים אני בטעות הרגתי חתול כי נתתי לו לשתות מכוס :)" המורה למדעים מתערבת"ילדות אתן נורא אלימות,מאיפה מגיעים כל הילדים האלה בימינו..? איזה פאדיחות XD ------------------------------------------------------------ אביטל:"רות את חייבת לי שקל!!!" רות:"אוי שיט,ואי אני גם חייבת לליטל 5!אם היא תיזכר.." חן:"רואה למה אני לא נותת לך אף פעם כסף?" אני:או או רות,את בחובות!יעקלו לך את הפיתה \="
מתנגן בראש / בפלייליסט
: השיר הזה מהפרסומת של אורנג' XD
תמונת השבוע
:

"All the lonely people..."

שיר השבוע של מקפליי: Ignorance Hypnotised She Falls Asleep (Part 1) She Falls Asleep (Part 2) שיר השבוע לא של מקפליי: I'm Already There- Westlife Home- Westlife Us Against the world- Westlife Eleanore Rigby- The Beatles Hey Jude- The Beatles Eight Days A Week- The Beatles All You Need is Love- The Beatles Yellow Submarine- The Beatles A Hard Day's Night- The Beatles Walking Disaster- Sum41 להקת השבוע:
McFly
The Beatles אלבום השבוע: Back Home- Westlife קליפ השבוע: נמ.. אין! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלויזיה כל השבוע אבל הקשבתי לרדיו די הרבה! אז אני אמליץ על תחנת רדיו חיפה- 107.5 FM. יש בה שירים שקטים מנראה לי 8 או 9 בערב וזה ממש נחמד:) משהו שהכעיס אתכם השבוע: -שכחתי להביא צלחות לדירה#@%@ -לא הבנתי איפה חדר המחשבים במעונות -האמא הדפוקה של השותפה שלי -הקומפקטדיסק המנייאק לא עובד!!! איך אני אשמע לי מקפליי בחיפה?! משהו ששימח: -אני גרה לי בחיפה לבדי -השותפה שלי בחו"ל, אז יש י את הדירה לעצמי -אני לא צריכה לקום בחמש בבוקר כל יום חמישי, או עשרים שנה לפני הזמן בכדי להגיע לאוניברסיטה -התחלתי פיק חדש -התחלתי את הדני אנגסט II -ואנסי באה לבקרי
משהו שהעציב: -אין לי לפטופ עדיין:( -אני צריכה חולצות ארוכות כי אני ק-ו-פ-א-ת בחיפה... ציטוט השבוע: משהו שאמרתי לאחותי מזמן- אחותי: "אולי תלווי אותי עד לכניסה?" (של הבית של חברה שלה) אני: "אני לא מכון ליווי!" ואז הזאתי מהיהודים יצאה החוצה למכונית שלה ושמעה אותנו ובטח חשבה שאנחנו שתי סתומות XD מתנגן בראש / בפלייליסט: Eleanor Rigby תמונת השבוע: הממ, זאת
לכדתי אותה בעצמי, יחד עם עוד איזה שלושים אחרות מאותו סרטון:) אולי אח"כ אעלה כמה תמונות מהדירה וכל זה:)

kelly7i

New member
גאד, טל את מתה.

התחלת פיק חדש בלי לסיים את הקודם? את לא מבינה כמה אהבתי אותו, כמה הבטחות פיזרת לי "השבוע השבוע! עוד כמה ימים יהיה לך את ההמשך!!" את כל כך בנאגם מת.

הפיקארי מתקדם,

אבל לאט
בינתיים התחלתי וסיימתי מליוני וואנשוטים XD תשאלי את סיון. היא נותנת לי רעיונות רעים ><'

kelly7i

New member
מה זה רעיונות רעים?

אני יביא לך רק טובים! שמעי אני כבר לא זוכרת מאיפה הפסקתי, אני מתגעדעת לקטע של השוטר, הוא חיב להגיד להם לקחת חדר ואז הם יצחקו, והארי יגיד לו "טוב טוב בסדר!" וטל תקח את הארי ותאמר לו "בוא בוא נעלה אלי בינתיים"
ושמעי אני חיבת שתשלחי לי שוב כמה פרקים ושאני יזכר וזה ואני זוכרת שטל ישנה אצל הארי ובסוף שינית את זה, שהיא נרדמה אצלו, אסור לשנות, זה היה טוב! קיצר- את לא יודעת כמה אני מחכה.

white in Angel

New member
אני הורגת אותך למה יש לי......

רק 27 עמודים....... חוצפנית!!! מעצבנת!! זה בושה לאור היום!!!! אני רוצה את ההמשך של ה- 27 עמודים!!! אם לא אין פיקהארי יותר.. טוב בעצם יש אבל את תקראי אותו רק בפסח כשאני יעבוד להקליד את כול ה- 120 עמוגים שיש לי להקליד ולערוך!!!!!1

../images/Emo54.gifאישה!

את shush! את בחיפה, נהנית לך עם ואנסי, ואני סובלת [טוב, לא סובלתסובלת, אבל מתענה] בירושלים! ><'' אני באה לבקר בתקופת פיינלס שלי, זה יוצא, אממ, עוד שבועיים, ככה. בעזרת ה'! תסמסי לי לווידוא. [הריגה! ווידוא הריגה! עזבי, אני בהזיות קשות היום. XDDD] ואני צריכה המשך לפיקארי, דחוף.
ולאנגסט. ההמשך שלו, כמובן. והנוגספיק שלי! מה קורה עם הנוגספיק שלי?! >< המפף.
מתגעגעת המונים.

black rock star

New member
המקוויקנד שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שיר השבוע של מקפליי
: I Wanna Hold You That Girl Ultraviolite
שיר השבוע לא של מקפליי
: Vanilla Sky-Umbrella
להקת השבוע
: שמעתי רק מקפליי
אלבום השבוע
: Just My Luck
קליפ השבוע
:
: איש משפחה, האנטומיה של גריי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: איתמר הילדותי הזה
משהו ששימח
: טיוווול של"ח
משהו שעיצב
: הריב עם ההורים שלי וה-64 במבחן שלמדתי לו שבוע וחצי
ציטוט השבוע
: "זרבוביית ים שלי
"
מתנגן בראש / בפלייליסט
: אל תדאג-בית הבובות
תמונת השבוע
:
הוא כזה דורש אונס

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif חעחע אני עצלנית ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של מקפליי
: ,i'll be ok ,TCFC,TG.THNL,ROTTF,Look at the sky,והשיר הזה של דאגי אני לא זוכרת איך כותבים אותו
שיר השבוע לא של מקפליי
: LOOK what youve done,coming undown, Seether-Driven Under Broken - Seether and Amy Lee 10 Years - Wasteland rockstar, Escape The Fate - Situations
להקת השבוע
: MCFLY
אלבום השבוע
: WONDERLAND
קליפ השבוע
: http://www.youtube.com/watch?v=USriZAMR2nA&eurl=http://www.cstages.net/user.php?user=x_x
: על טבעי,מגרש ביתי,גריז וזהו XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: אממ.... המורה ללשון @$##$%$^%&^*&*@!!! שונאת אותה
משהו ששימח
: אמממממ ..... היה לי שבוע טוב
היה לי אתמול מצב רוח כל כך טוב סוף סוף
משהו שעיצב
: אמממ היו כמה דברים ....
ציטוט השבוע
: "EVERY BODY'S HOME?" קטע מהסרט "לאבד את הראש" שהראו לנו בחינוך מיני ו.... בקיצור תראו את הסרט ולא תפסיקו לצחוק XD לא כי הוא מצחיק... בגלל שהשחקנים והטקסט כל כך דפוקים!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט
:Escape The Fate - Situations
תמונת השבוע
: אני וחברות שלי

חצמבוש

New member
מקוויקנד../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
:אמברלה
שיר השבוע לא של מקפליי
:אמברלה של ונילה סקיי
כראש טו וודינג-באסטד
להקת השבוע
:באסטד
אלבום השבוע
:אין
קליפ השבוע
:THAT GIRL
:מייבי בייבי
משהו שהכעיס אתכם השבוע
:אחותי
משהו ששימח
:המבחן באנגלית נידחה ייאיא
משהו שעיצב
:אין
ציטוט השבוע
:היום בשיעור ספורט,הבנים כאילו שיחקו כדורגלXD: אוראל:"לירנני כל הכבוד אני גאה בך!"XDDD פז:"די נו" אוראל:"מה קרה פז אתה מקנא?" אני:"גגגגגגגגגגגגוווווווול" פולינה:"אבל לא היה גול" אני:"אז מוקדם מידי ליצעוק?" פולינה:"כן טיפדה!"XDDD אני:"אבל בעד מי אנחנו?" פולינה:"אפחד! אני בעד שלירון יפתח את האףD:" אני:"אה אוקי" פולינה:"אני עדיין לא מבינה מי עם מי" אני:"זה פשוט,פז עם הברווזה.." ------------------- אהובה חפרה לנו על החיים בקיבוץ: אני:"אהובה אמרת שעברת דירה,אז איך העברת את כל הדברים?" אהובה:"טרקטור כמובן" ניסן:"יש לך רשיון לטרקטור?" לירן:"לסבתא שלי יש רישיון למשאית!"XDDDD אני:"כשהיא כועסת לא כדי להתעסק איתה"XDDDD ------------------ ורד:"אל תאגה אנחנו נגיע בסוף ללונדון" אני:"אבל איך?! זה יקר" ורד:"לאמא שלי יש רשיון לחמור"XDDDDDDDDDDDDDDDD אני:"חחחחח מה? ולי יש רשיון לגרביל יאי לי"XDDDD ורד:"כן היה פעם כזה דבר שהיה לאנשים רישון לחמור" אני:"אז כדי לקבל אותו צריך לעשות תיאוריה ולעבור טסט וזה?" ורד:"אממ לא יודעת" אני:"אבל למה צריך רשיון לחמור!? לא שהוא מסוכן" ורד:"אפשר ללכת עם החמור ללונדון!"XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ורד:"אבל יש באמצע ים" אני:"אז נשחה" ורד:"אבל נטבע" אני:"לירון השחיין יבוא ויציל אותנו"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ורד:"אבל לירון דביל הוא יטבע בעצמו"XDDD אני:"אבל שחכת,לירון הוא הפיל המעופף,בגירסה האנושית,נוכל לירכב עליו ונגיע חיש מהר ללונדון" ורד:"עם האוזניים שלו ניראלי הוא יפול באמצע הים ונטבע כולנו" אני:"בשביל זה יש לנו את החמור"XDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט
:I WANNA HOLD YOU
תמונת השבוע
:סקסי

purple floyd

New member
YOYO STAV IN DE HOUSEEE

טוב לא. שיר השבוע של מקפליי: מממ גט אובר יו שיר השבוע לא של מקפליי: של בואלינג פור סופ. ובאסטד, והלהקה של דייב כפרות גם. להקת השבוע: בואלינג פור סופ. אלבום השבוע: באלוינג פור סופ. קליפ השבוע: באולינג פור סופ. סתם ממ נראה שאם השיר הזה שיש בסטונגר אז יש את אלה שרוקדות
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות. נעם
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה את הקטע הזה עם הבלוג אבל אני יאמץ את השיטה של שיר ואני ירגע פוו משהו ששימח: 80 בפיזיקה O____________O ואני כיאלו, לא יודעת את החומר O___O הכנתי עצמי לאיזה 10 משהו שעיצב: מממ נאדה. ציטוט השבוע: חברה שלי חרמנית בשיעור מת' וכל הזמן נודעת לי ברגל~~ אני :יעל, תפסיקי למזמז אותי. יעל: אני לא ממזמזת אותך! אני נמשכת אל הרגל שלך ~מלטפת לי את הרגל~ אני: תמצאי כבר חבר באמשלך. יעל: הווווו יו מייק מי ווואנה להלה אין זה קיטצ'ן און זה פלוווווווווור אני: יעל, יעל: מה? אני: איף יו קנט ביט ד'ם, ג'וין זם. ~מתחילות לשיר את השיר של אשלי סימפסון~ רק שתדעו, שיעל לא באמת לסבית, היא פשוט נפרדה מחבר שלה D: מתנגן בראש / בפלייליסט: 5AM של וייס סיטרה תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפראנקי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

סטיב, הפיק שלך מושי
אני רוצה עוד!!!!!!!1111 3>

למעלה