../images/Emo36.gifשלי D:../images/Emo36.gif
XD עצלנית שכמותי: תו|
שיר השבוע של מקפליי
: נאמנאמ-Obviously[והשולחן במדעים שלנו נאלץ לסבול את זה]
שיר השבוע לא של מקפליי
: השיר הזה..נו !ה"אי כנט היט יו אני מור" של ניק
להקת השבוע
: מקפלי
אלבום השבוע
: ונדרלנד
קליפ השבוע
: לא משהו מיוחד..
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הומ..משפט וצדק
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: הומ,המורה לערבית שהשאירה אותי ואת ירדן עוד שיעור כדי להגיד לנו "לא משנה,לכו "
משהו ששימח
: הצלחתי לפתוח קופסאת טונה D:
משהו שעיצב
: נאמ נאלצתי ללכת היום במבול עם חצי מטריה שמתה ממזמן וכמעט מתתי מקור XD*ואני ורות זימרנו כל הדרך את "אי בי אוקי" של מק XD
ציטוט השבוע
: הו יאי יש מלא XDD
שיחה שלי ושל שרי:[אומרים את זה כמו עגבניית שרי,תשאלו אותי למה?כובע XD] [זה אחרי ביקור בתכנודע] אני:"מי אמר שהיקום לא בניו מקקה צף?" שרי:"אנשים זקנים עם כובעים פרחונים.." אני:"אבלאבל ברור שהוא עשוי מקקה צף!למה את חושבת שמאדים חום?![אוי אני טיפשה XD]" שרי"אני אריח כפצ'ולי לבנדר בגללך,מאדים אדום!!!" אני"לא נכון"*אחרי דקה*נו אז יש כוכב שהוא חום!וחוץ מזה מי הקקה שקרא חמאדים מאדים כשהוא חום?!" *שרי מצטטת מויקי*"צבע פניו של מאדים אדום בשל ריבוי בתחמוצות ברזל בקרקעו ומכאן שמו העברי,שם זה ניתן לו בשל מראהו האדום בשמי לילה,שהרי הצבע האדום.." אני:"אוקי,אוקי אז הוא לא עשוי מקקה צף!אוי הוא באמת אדום O:" שרי:"מטומטמת" אני:"נו אז נוגה חום!" שרי:"חכי אני אבדוק" שרי:"אוי נוגה באמת דומה לפיפי מוצק-פיפי מוצק מכוסה קקה!" -------------------------------------------------------------------------------------------------- אני:"אוי הלואי שנגור בנוגה ואז אני לא אצטרך להתפלא למה אני היחידה שדורכת על קקה!" שרי:"את לא היחידה,פעם זה קרה לי והייתי צריכה להוריד את הקקה!אסור לדרוך על קקה עם אולסטאר זה נתקע בחורים,ו-ואז צריך לשבת שעה ולשפשף את הנעל בשטיחון של בצפר עם טישו,סתם כל הזמן ירדתי לשטיחון בלי להיראות חשודה ודיברתי עם ילדה מכיתה א'..אל תלבשי אף פעם אולסטאר ביום גשום,הקקה נוזל ונדבק יותר טוב!" -------------------------------------------------------------------------------------------- שרי:"הכריחו אותי לקנות נעלי חורף,אז עכשיו אני לובשת נעליים ענקיות שחורות,ואני מתעללת בהם,אני שונאת לקנות בגדים יש שם מוכרות רוסיות ומרשעות!" אני:הא?" שרי:"נו כן!והן אומרות אנחנו קקה מאחורי הגב!אני זוכרת שבכיתה ג' הכריחו אותי לקנות סנדלים עם פרחים!" אני:"איו!בטח העפת אותן מהחלון לא?" שרי"כן זה היה דוחה,הכריחו אותי ללכת למדוד ונכנסתי לתא מצ'קמק עם וילונות נצנצים על הקיר שדרכם רואים הכל!" ----------------------------------------------- אני וירדן מעלות פאדיחות* אני:"בכיתה א' נתקעתי בשירותים,מאז יש לי טראומה!" ירדן"אה כן?!ואני נתקעתי במטוס בכיתה ג' עם כל הסינים המוזרים.." אני:"ובכיתה א' כמע ט מתתי אחרי שנכנס לי חרוז לאף" ירדן"בכיתה ד' כמעט מתתי כי שרפתי לעצמי את השיער עם נר חנוכה \= זה היה בטעות!" אני:"ימפגרת,אני בכיתה ה' סגרתי לאחותי בטעות את הפח זבל על האצבעות XD" ירדן" XDDD אוי רק לך זה יכול לקרות!עכשיו כשנזכרים אני בטעות הרגתי חתול כי נתתי לו לשתות מכוס

" המורה למדעים מתערבת"ילדות אתן נורא אלימות,מאיפה מגיעים כל הילדים האלה בימינו..? איזה פאדיחות XD ------------------------------------------------------------ אביטל:"רות את חייבת לי שקל!!!" רות:"אוי שיט,ואי אני גם חייבת לליטל 5!אם היא תיזכר.." חן:"רואה למה אני לא נותת לך אף פעם כסף?" אני:או או רות,את בחובות!יעקלו לך את הפיתה \="
מתנגן בראש / בפלייליסט
: השיר הזה מהפרסומת של אורנג' XD
תמונת השבוע
: