איזה פרק חזק!
ציטוטים שאהבתי: 1. "בפעם הבאה זה ישפיע על הציון שלך," היא אמרה, ולחיה נראו תפוחים ואדומים מאי-פעם." שגם ככה לא כול כך מזהיר" השיבה בציניות וגרמה לפנייה לרטוט בעצבנות. כאילו היו הן גוש של ג'לי דליל במיוחד.
זה היה מחזה מגעיל במיוחד. אני אשכרה דמיינתי איך הפנים שלה רוטטות כמו ג'לי כשהיא עצבנית.
אני צריכה קביצת תמיכה אחרי מחזה כזה
|נותנתחיבוקגדוללעצמי| 2. "המורה ג'לייאן נהיה נחמד אלי מאוד, אתה חושב שהוא מחפש משהו חוץ מיחסי מורה ותלמיד?" שאלה טל במהירות. "לא נראה לי," אמר רון ולחץ על הדוושה של הגז. "הוא מתנהג ככה אל כול הבנות, הבעיה היא עם בנים. למה אין לנו מורה 'גיי' ? החיים יכלו להיותה רבה יותר יפים".
חחח זה היה יכול להיות נחמד מורה גיי. אני אוהבת גייזזזז |
האמלקחתלצומתליבךלעשותמישהוגייבסיפור
האמ| 3. "אל תעזבי אותי" אמר דאגי בשקט. טל החזיקה בידו ואמרה "אני לא אעזוב". היא הרגישה שהמצב יוצא מכלל שליטה, כול הנורות האדומות שהיו גופה פעלו כעת. דאגי נעמד לפתע והתקרב אליה עוד יותר. חלק ממנה רצה לברוח, אך החלק השני הרגש שהוא רוצה להישאר, להסתכן. היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו
איזה חושני הוא, אם הוא היה לידי במצב כזה הסיפור רוב הסיכויים היה הופך לסרט
למבוגרים בלבד
. אבל אני לא אוהבת את דאגי שיכור...זה לא עושה לו טוב. אני לא יכולה לחכות עד יום שלישי...זה יותר מידי.