יא-בייבי!פרקים21-22

Little Sapir

New member
../images/Emo2.gif

לאאא למה הוא השתכר?! למה הוא טיפש?! שלא ינשק אותה!!! אבל מה קרה לו? אוף דאגי כזה מסכן בפיק שלך
הוא גם עם סנדי הסתומה הזאת וגם דני לקח לו את טל והוא גם כל הזמן דביל XDD חייבת עוד פרק!

butbut

New member
חחח-כי הוא טמבל>< XD

הכול יהיה בסדר איתו-לפחות חוש ההומור שלו לא ינטוש אותו...אוו...עוד פליטת פה של ספויילרים><
יום שלישי..זה רק נשמע רחוק..:]

אעאעעעעע נשיקה! ../images/Emo25.gif

ואיי בוט אני כולכך במתח, איך עצרת כאן?! רק עכשיו סיימתי לקרוא את זה - עכשיו קראתי את 3 הפרקים האחרונים כי אתמול לא הפסקתי
ככה זה כשאמא שלך מלחיצה אותך " נו סיון אנחנו רוצים לצאת כבר! טוב אנחנו הולכים להתראות!" XDDDDDDDDDD וזה כולכך טוב! אשכרה ברמה של ספר ^^ וקראתי את הספוילרים אוה
כולכך מחכה ליום שלישי!

butbut

New member
באמת?0.0 ברמה של ספר?XDD עדיין לא!

אבל בקרוב. בספר זה יהיה מסופר יותר יפה..^^
כנ"ל!!!!

מה, בוט זה ממש

פיק מעולה! אני קוראת עכשיו ספר של הרלן קובן - נראה לי - וזה אשכרה ממש דומה לדרך הכתיבה שלו - לדעתי, כן! אל תמעיטי בערכך! אווי ואאי הפכתי לפולניה

Yu vi

New member
:0000000000000000000000000../images/Emo85.gif

אני לא בטוחה שישלי מה לרשום עכשיו. :00 אני... אאא
לאדעת מה להגיד :000000 כל הקטע הזה- לפתע דאגי כרך את זרועו סביב כתפה, ומשך אותה אליו בגסות. טל הרגישה שהיא מתקרבת אל פניו יותר מידי, היא יכלה להרגיש את נשימתו החמה. היא עמדה על ידו כך צמודה במשך זמן מה, והביטה אל עיניו התכולות. "אני טיפש" אמר דאגי, ונראה קרוב עוד יותר. טל יכלה להרגיש את שפתיו על לחיה, את נשימתו על עורפה. "דאגי, תקשיב לי. אתה שיכור, אתה לא יודע מה אתה עושה" היא אמרה, וניסתה להתנתק ממנו. "אני שיכור טל, כשאני שיכור אני בורח מעצמי" הוא אמר בשקט. רעש דיברו היה נשמע לה בבירור, והבל נשימתו התנוסס סביבה. טל פתחה את עיניה ואמרה "נכון, זה בדיוק מה שאתה לא צריך לעשות". "אל תעזבי אותי" אמר דאגי בשקט. טל החזיקה בידו ואמרה "אני לא אעזוב". היא הרגישה שהמצב יוצא מכלל שליטה, כול הנורות האדומות שהיו גופה פעלו כעת. דאגי נעמד לפתע והתקרב אליה עוד יותר. חלק ממנה רצה לברוח, אך החלק השני הרגש שהוא רוצה להישאר, להסתכן. היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו. יואוו. קודם כל זה כתוב מדהים |: התיאור שכתבת מרגיש אמיתי... |: דבר שני... אני... חח טוב באמת אין לי מילים! הפרצוף הזה >
< לא יורד ממני כבר כמה דקות >< יכול להיות שכשאני אחזור למצב נורמלי אני ארשום תגובה נורמלית. אני מאוד, מאוד מאוד מאוד מאוד... מאוד מאוד מחכה לפרק הבא.

butbut

New member
../images/Emo140.gifחחחחחחחחחחחחח....הלם..XDD

^^ שמחה שאהבת את התיאור
...בקרוב..רק עודד. אאממ......כמה ימים. נו,אין לי כוח לזכור כמה-______________- זה רחוק מידי..

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פגרר !!!

מושלם !! גאד ... בסוף היא תהיה עם איימי XDDDD טוב כמה הערות/הארות D: 1. יושן- ישן 2. תה XDDD חחח בדיוק כמוךXD כל היום שותה תה בכמויות D: 3. חחחחח את לא מבינה איך צחקתי שהוא אמר לטל שהמורה במחזור XDD 4. בקטע שהיא אמרה דהיא נזכרה שדני שר לה את הDKW אז זה קפץ תתסכלי .. 5. בחלק ||| יש המון המון שגיאות הקלדה, תעברי על זה כי יש כאלה שבכלל לא מבינים מה רצית להגיד במשפט, אלא אם כן מישהו יבטא לך את הפיק XDDDDDDDD 6. לאמא של טל קוראים אווה!? גאד מה עבר עלייך!!! את עושה לי סיוטים!!! למורה שלי בכיתה ז' קראו אוו,ה זה לא היה נחמד. תשני את זה מיד XDDDDDDDDD 7. מסתיק- מסטיק זהההו D: אז פרק מושלם P:
אני אוהבת אותך המוון [= פסיכוו :)

butbut

New member
חחחחח ../images/Emo26.gifתשובות\תגובות..LOL

1-אכן 2-XDDD דלאים שלמים! 3-חחח כנ"ל 4-כן אני יודעת>< 5->< 6-חחח אולי נשנה את זה..XD 7-אוו אוקי..XDD
[אגב המסן שלי תקוע]

Decay Dance

New member
איזה פרק חזק!

ציטוטים שאהבתי: 1. "בפעם הבאה זה ישפיע על הציון שלך," היא אמרה, ולחיה נראו תפוחים ואדומים מאי-פעם." שגם ככה לא כול כך מזהיר" השיבה בציניות וגרמה לפנייה לרטוט בעצבנות. כאילו היו הן גוש של ג'לי דליל במיוחד.
זה היה מחזה מגעיל במיוחד. אני אשכרה דמיינתי איך הפנים שלה רוטטות כמו ג'לי כשהיא עצבנית.
אני צריכה קביצת תמיכה אחרי מחזה כזה
|נותנתחיבוקגדוללעצמי| 2. "המורה ג'לייאן נהיה נחמד אלי מאוד, אתה חושב שהוא מחפש משהו חוץ מיחסי מורה ותלמיד?" שאלה טל במהירות. "לא נראה לי," אמר רון ולחץ על הדוושה של הגז. "הוא מתנהג ככה אל כול הבנות, הבעיה היא עם בנים. למה אין לנו מורה 'גיי' ? החיים יכלו להיותה רבה יותר יפים".
חחח זה היה יכול להיות נחמד מורה גיי. אני אוהבת גייזזזז |האמלקחתלצומתליבךלעשותמישהוגייבסיפורהאמ| 3. "אל תעזבי אותי" אמר דאגי בשקט. טל החזיקה בידו ואמרה "אני לא אעזוב". היא הרגישה שהמצב יוצא מכלל שליטה, כול הנורות האדומות שהיו גופה פעלו כעת. דאגי נעמד לפתע והתקרב אליה עוד יותר. חלק ממנה רצה לברוח, אך החלק השני הרגש שהוא רוצה להישאר, להסתכן. היא הביט ה על שפתיו הדקות, על שיניו הלבות. היא הרימה את מבטה אל עיניה התכולות, אל הזיק שנדלק בהן. היא הרגישה את ידו בידה ,את חום גופה קרוב אל חום גופה. שפתיו היו קרובות, היא ראתה את גוונם האדמדם. נשימתם נעשו לקרובות עוד יותר, טל הריגהש את הצורך לברוח בזה הרגע. אך החלק השני רצתה להישאר, היא עמדה נטועה במקום.מרגישה את ליבה פועם בקירבה בחוזקה. כפי שלא פעל מעולם במקרים שכאלו
איזה חושני הוא, אם הוא היה לידי במצב כזה הסיפור רוב הסיכויים היה הופך לסרט למבוגרים בלבד
. אבל אני לא אוהבת את דאגי שיכור...זה לא עושה לו טוב. אני לא יכולה לחכות עד יום שלישי...זה יותר מידי.

butbut

New member
זהו-חשבתי להכניס מעט "גיי" לסיפור..גם ככה יש

כבר כמעט מהכול.. XDD ותודה רבה
אולי הספויילרים ייספקו?

kelly7i

New member
טל לא חייבת לה הסברים בכלל

ושתגיד לסנדי שהיא בעצמה כל כך נואשת שקוראת טורי רכילות בעיתונים!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אעאעאעאעעאעאעא OMG בוט!!!!!!!!!!!!

אם היא תלך. או אם דני יבוא. אני ארצח אותך. אעאעאעעאעאעאעאע זה ה-דבר לפיק המושלם שלך! זה מה שחסר כדי שהוא יהיה מושלם בריבוע! אפילו שהוא שיכור. WHO CARES!?!!?!?!?! זה דאגי. עאעאעאעאעאעעאאעאעאעאעא. את לא מבינה איך אני נראית כשאני מדמיינת את זה. אני עוד שניה נופלת מהכיסא. אוף.
תגובה יותר מפורטת אחר כך כהסצנה שלי ושל דאגי יושבים על שולחן לבד מקורבים מאוד, תצא לי מהראש.

m i c k e y 15

New member
שלך ושל דאגי?! כנסי כנסי נשמה.....תראי מהזה

התבלבלת מאמי. זה אני ודאגי שם
. יושבים....מאוהבים לגמרי...מחובקים כי קר לי. ולדני לא היה אכפת מספיק כדי להביא לי ג'קט [אני אזכור את זה לך
] ואני נושמת עליו...והוא עליי...אנחנו מתקרבים ו......... ב ו ם
נ ש י ק ה
XDDDDDDDDDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הפייב שלך זה בכלל דני!

שה! אף אחד לא ישנה את הפנטזיות שלי.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זה פנטזיה שלי. *מוציאה לשון*

תפנטזי לך פנטזיות משל עצמך *נה נה בננה תחת של בננה*

למעלה