יא-בייבי!פרקים21-22

XDDDDDDDDD מה לא ידעת שלבננה יש תחת?! O:

מתי שמקלפים את כל הבננה יוצא תחת שלם וגדול D: מואהאהאהאהאהההה התחרפנתי|:

m i c k e y 15

New member
סXDD

למזלי הוא מבין את מה שיש ביננו.... הוא יודע שיש לי גם משיכה לדאגי [משיכה לבנות..........
] הוא מרשה לי....אבל חד פעמי...אם יקרה משהו XDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאהה הבנתי זה כאילו יחסים פתוחים?../images/Emo6.gif

מעניין אותי לדעת איך את מגיבה כשהוא הולך ומזיין גרופיס

butbut

New member
את לא מבינה שזה הדדי?

היא מחייכת אליו ואומרת "בוא נשמע את הסיפור שלך-ואחר כך נשמע את הסיפור שלי..ואחר כך-נעשה סיפור משל עצמנו". XD זה טוב להיות אופטימיים:]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo2.gifמיקי י'בוגדת!!!! #@$#@$@#$#%$#%#$

אני מעדיפה לשבת עם דני, על אותו הספסל. בזמן שמליון פחיות ובקבוקי בירה מפוזרים על הריצפה. ואז הוא נהיה שיכור מטורף,והוא לא רוצה שאני אלך לקרוא לדאגי. ואז הוא תופס את היד ומושך בחוזקה...מרים את העיניים הכחולות הגדולות שלו ומפנה אותם את העיניים שלי. אחר כך מקרב את הפה שלו אל הלחיים, וההרגשה של הנשימות העמוקות שלו מתחילות לדגדג את הצוואר.. הוא אומר "אל תעזבי, בבקשה" ומצמיד עוד יותר.. ו.... XDDD

m i c k e y 15

New member
גמאני הייתי מעדיפה אם הטל הזאת

לא הייתה מפריעה לי באמצע!!
XDD אבל אבל רק ספציפית לסצינה הזאת....אני מוכנההההה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifמיכל!! יא חתיכת בוגדת!! X____X

הוווווו לאלאלאלאלא.. אני התעסקתי עם יותר מידי בוגדות בחיי..
[אהמ רוני! ><'] [סתם סתם רוני.. יו נואו איי לאביו
] עכשיו גם את?! טוב מאכפת לי.. דני נשאר רק לי DD: ולבוט.. כי לצערנו [סתםXD] אנחנו חיות בשלישייה.. סקסית מה עם הצוציק*?! מה נסגר איתו הוא מפחיד אותי בלילה!! T___T לא! אני לא בוגדת! זה שהיה לי לאחרונה מיני קראש על ג'יימס לא קשור בכלל! זה לא נמשך יותר מ4 ימים! אני נאמנה לקופיף הקטן
*אם שכחת ממנו.. הצוציקון הוא ליל' כריס
.. בעעעע

butbut

New member
רק שתדעי-שאין לי מושג מה את--עשית איתו

בטיול האחרון שלכם בלילה עם דאגי-כי הוא היה זקוק לטיול הכלב שלו-ולא היה לי כוח לצטת.. אבל מאז..כריס הקטן מדבר עלייך המון!! ואני לא אסלח לך אם גרמת לו נזק מוחי עם המגה שינאה שלך אליו!!!
אוהבת אותךXDDDD תלמדי את דאגי לצאת לצרכים שלו בעצמו! נמאס לי למצוא לו כול הזמן טרנד חדש ללילות... זה קשה! LOL

butbut

New member
../images/Emo26.gifוחוץ מזה *מבט נחוש בדעתי*...

אני יודעת שבתוך תוכך את אוהבת אוותי!!ואת לא סובלת בכלל מהחילוק שלנו בדני-קופיפני.. ובחדר המיוחד שבקדשנו לכריסי הקטן ולדאגי..ובקרוב גם נוסיף את ג'יימס אם תירצי. כולם יכולים להיכנס אל מקלט-המחסה-של בוט וסיון..אנחנו מקבלות גם חצילים וחסילונים-יש להם פינה מיוחדת בכלוב הארנבות...

m i c k e y 15

New member
אני לא בוגדת! זה הדדי!

והוא גם שלי....עדיין.. סורי גירלס XDD אנחנו פשוט רוצים להנות מהחיים כמה שיותר ומה יותר טוב מאשר ללכת כל פעם עם מישהו אחר שאנחנו רוצים ובלילה בסוף להיות עם זה שאנחנו הכי הרבה אוהבים

butbut

New member
רוני-כול כך מתאים לך להגיד את זה..כי הפייב

שלך זה דאגי. אבל...לטל יש תוכניות-את כבר תיראי מה יקרה ^^ XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ממש לא ולא ולא ולא! ../images/Emo2.gif

אני כתבתי למה דני פחות מתאים לה! בהודעה "גו דאגי. גו דאגי. גו דאגי.
" תסתכלי ואז תביני XP ואז מה שדאגי יותר מושי מושלמון
זו המציאות ידידתי

butbut

New member
יותר מושלמון??XDDDDDDDDDDDDDDDD

ממש ממש ממש לא..
. זה שהוא גם אליל מין לא הופך את דני לפחות ^^

m i c k e y 15

New member
התגובה הראשונה שלי על התמונה הזאת הייתה

Oh My Lord!!!
הוא נראה כמו ילד קטן...פרצוף כזה של..."אמא שלי שם" XDDDD איזה מאמיייייייייייייייייייי
הייתי ככה: ___|/\/______\/\/\/\/__ ועכשיו אני _____________________________ *מתה* XDD

butbut

New member
הוא דורש ../images/Emo25.gif שם כול כך!!XDD

אני מתה על התמונה הזאת

למעלה