יא-בייבי!פרקים21-22

yaelsee

New member
*מחזיקה אצבעות*

XD בכל זאת לא הייתי לוקחת אותו [
] לשמרטף על הדנידינים הקטנים [
]

Shir Girl XD

New member
אני מקווה שהצלחתי לסחוף אותכן...

ולהשאיר אתכן במתח רב!! XDD דה! "התקופה הביזאנטית, היא תקופה...בחיים של האדם" התחיל רון, ונראה לחוץ מעט. "אנשים שם היו חיים, בתקופה קצת שונה משלנו" הוא המשיך. טל ניסתה להסוות את חיוכה, והביטה על פניו המשועשעים של אדון ג'לייאן. "הם, היו אוכלים, וקונים יין" אמר רון, והסתכל על ל בכדי לקבל עידוד. אבל טל הייתה שקועה בצחוק שקט, ולא שמה לב למבטיו. "התקופה הזאת בולטת משום ש—" התחיל אדון ג'לייאן לומר, וחיכה שרון ישלים את משפטו. "כי...גם פעם היו חתולות, הן היו מציקות לבני האדם. וגם היו בגדים, ואוכל..כמובן, שהיה שם אוכל, איזו שאלה זאת בכלל? זאת תקופה מאוד בולטת" אמר רון, נראה היה כי הוא נכנס למתקפה של פיצול נפשי. "אני מבין שקראת את כול עמוד 123 בספר האדום?" שאלה המורה בציניות, והביט באדישות אל עבר פניו של רון. "כן" אמר רון בגאווה. טל פרצה בצחוק לפתע, וראתה את פניו של רון מופנים אליה. "כול הכבוד, בהתחשב שבספר האדום אין בכלל עמוד כזה" אמר המורה, והביט עליו במבט צקני. "אוה," אמר רון, ויישר את צווארונו "התכוונתי אל הספר השני" הוא תירץ. "אין לנו ספר שני רונלד, אבל מעכשיו לך יהיו שבע ספרים, אני מציע שתיקח את הפתק הזה" הוא הגיש לו את הפתק וואי קטע אדיר נשפכתי גאד איזה חום עבר בי בקטע של טל ודני וואי אחד המתחים הטובים!!!!! מסכן דאגי מה עבר עליו שהוא יגע לממצב הזה מה סנדי עשתה לא אני אהרוג אותה פרק טוב!!!!

butbut

New member
../images/Emo9.gifנאמ נאמ טל-דני-דאגי..אוו זה עדיין תקוע:]

XDD... תודה רבה
. מה עבר על דאגי
..הוא סביר לנו בעצמו בפרק הבא..XD
טנקס.

lirazraz

New member
שדני לא יבוא!!!!!!!

אני רוצה נשיקה!!! יאוו בוט זה היה מדהים!!! אחת הפרקים המוצלחים שלך!! [נו .. כמו כולם:p] לא יכולה לחכות ליום שלישיייי;[

butbut

New member
כי היא רוצה להגיד לו שלום! הוא התקשר אליה

לפני זה והיא רצתה לשאול מה הוא רצה.

#@$#%#$!@#$@#%$#$

למה עשית לי את זה?!?!?!?!? כולי מתרגשת! אני עומדת לבכות! אני רוצה לרצוח אותך כמו שרצחתי קלמר! ~כאפה~ אוקיי יצאתי מזה.. זה ממש יפה.... אני עדין רוצה להרוג אותך!

butbut

New member
חחחחחחחח את מוזמנתXDD

אבל בתנאיאחד- שאני חוזרת בכדי לכתוב את הפיק עד הסוף..ומתחתנת..ומגדלת ילדיםXDD

McGirl For Life

New member
בגלל שלא שירשרתי נכון לא שמת לב להודעה שלי אז

הנה היא שוב...
דיי זה כזה דורש נשיקה!!!! אבל תאמת לפי דעתי יותר מתאים לה להיות עם דני... למה דאגי היה שיכור??
ובכלל.. דני ידע שהוא שיכור?? וואי אני כל כך אוהבת את הפיק שלך!!!!!!!!!!
כל פרק שאני קוראת פשוט ממכר אותי יותר!!!!!! כבר אמרתי לך שאת ממש ממש מוכשרת???
אההה.. וגם הבחירה של השירים?? ממש ממש טובה!!! כל שיר מתאים לפרק ורק מוסיף לו!! אהבתי ביותר!!!!! אגב אני ממליצה בחום להוסיף את השיר הבא לאחד הפרקים: http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11 יש לי הרגשה שרון מרגיש דברים כלפיי טל... אני צודקת?? אהה ועוד משהו... למה טל לא מספרת לכולם שסנדי דחפה את הטלפון שלה לדאגי?? ובכלל נראה לי שסנדי פרסמה בעיתון את הרכילות.... אני צודקת?? ומה קורה עם רוני וג'יימס? צטערת על החפירה ועל המיליון שאלות... מקווה שתתמודדי עם זה
(אגב.. אם לא שמת לב להודעה שלי בשרשור אחר אז שיניתי כינוי מנסטיי22 לMcGirl For Life )

butbut

New member
../images/Emo24.gifאוו אני מכירה את השיר הזה..^^

וכן אמרתXD ותודה לך!
אמממ...רון+טל?..את תיראי בהמשך:] למה טל לא מספרת?כי היא פשוט אל ילדה כזאת-אין לה אולי של לבוא ולהלשין על כולם. רוני וג'יימס יכו שנית בקרובXDD וזה בסדר
אני אוהבת חפירות

ענבז

New member
יש לי רעיון בקשר לפיק,בוט את מוזמנת לקרוא ../images/Emo13.gif

אולי את יכולה למצוא תמונות של איך שאת מדמיינת את הדמויות (כלומר חוץ ממקפלי XDDDD אני יודעת איך הם נראים כבר יותר מדי מרוב בהייה בתמונות שלהם XD) .. נגיד תשימי תמונה של איך שאת רואה את טל, את ליאו, את רון , סנדי , המורה, רוני איימי... זה יהיה ממש מאגניב כי פשוט אין יל מושג איך לדמיין אותן...
ואם לא בא לך תמונות אז סתם תיאורים... אני בטחחה שזה יהיה מש מגניב 33>> יום מק(פליי)סים 3>

butbut

New member
אוו..אין בעיה! אני יצרף תמונות של הדמויות כדי

שתוכלי לדמיין אותם יותר טוב:]
רעיון טוב!

N e r d y

New member
לא../images/Emo12.gif

הקטע הכי טוב בפיק שכל אחת מדמינת את זה לפי איך שנראה לה, אעע לא יודעת איך להסביר.. אבל אל תשימי תמונות זה יהרוס, כי ברור שאת מקפליי כולן מדמינותת אותו דבר[
], אבל את כל שאר המויות כל אחת והדמיון שלה...
נו זה כמו להוציא סרט לספר ממש ממש ממש טוב (אהמהאריפוטראהמ) חחחח טוב הגזמתי
אבל אל תשימי תמונות פליז
, טוב?
תשלחי לה במסר אם היא רוצה..

למעלה