אני מקווה שהצלחתי לסחוף אותכן...
ולהשאיר אתכן במתח רב!! XDD דה! "התקופה הביזאנטית, היא תקופה...בחיים של האדם" התחיל רון, ונראה לחוץ מעט. "אנשים שם היו חיים, בתקופה קצת שונה משלנו" הוא המשיך. טל ניסתה להסוות את חיוכה, והביטה על פניו המשועשעים של אדון ג'לייאן. "הם, היו אוכלים, וקונים יין" אמר רון, והסתכל על ל בכדי לקבל עידוד. אבל טל הייתה שקועה בצחוק שקט, ולא שמה לב למבטיו. "התקופה הזאת בולטת משום ש—" התחיל אדון ג'לייאן לומר, וחיכה שרון ישלים את משפטו. "כי...גם פעם היו חתולות, הן היו מציקות לבני האדם. וגם היו בגדים, ואוכל..כמובן, שהיה שם אוכל, איזו שאלה זאת בכלל? זאת תקופה מאוד בולטת" אמר רון, נראה היה כי הוא נכנס למתקפה של פיצול נפשי. "אני מבין שקראת את כול עמוד 123 בספר האדום?" שאלה המורה בציניות, והביט באדישות אל עבר פניו של רון. "כן" אמר רון בגאווה. טל פרצה בצחוק לפתע, וראתה את פניו של רון מופנים אליה. "כול הכבוד, בהתחשב שבספר האדום אין בכלל עמוד כזה" אמר המורה, והביט עליו במבט צקני. "אוה," אמר רון, ויישר את צווארונו "התכוונתי אל הספר השני" הוא תירץ. "אין לנו ספר שני רונלד, אבל מעכשיו לך יהיו שבע ספרים, אני מציע שתיקח את הפתק הזה" הוא הגיש לו את הפתק וואי קטע אדיר נשפכתי גאד איזה חום עבר בי בקטע של טל ודני וואי אחד המתחים הטובים!!!!! מסכן דאגי מה עבר עליו שהוא יגע לממצב הזה מה סנדי עשתה לא אני אהרוג אותה פרק טוב!!!!