יא-בייבי!פרקים21-22

butbut

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD...ת'אמת מהשלב

הזה...זאת לא תהיה הפעם הראשונה שהגורל ינסה את טל.. נראה לי שדני ודאגי יהיו טיפשים אם הם לא יפרשו ממנה..XDD

yaelsee

New member
הו גם אני! גם אני!

*נדחפת*
במסר הוו בוט, בבקשה? D: ד"א, תפוזבל לא נותן לי לשלוח את התגובה לפיק

butbut

New member
אני ישים מחר ספויילרים-אני אנסה להעמיק

בהם בפרטים-אבל גם שהם לא יגלו לכם יותר מידי בקשר לפרק :] XDD

Charley XD

New member
אני בשוקו ... ../images/Emo12.gif

וואי איזה פרקים !!!!!!!!!!!!!!! וואי הרגת אותי בהתחלה עם כל הקטע של רון : אתה מוכן לבוא ולהסביר לנו על התקופה הביזאנטית בקצרה?" שאל המורה בקול סמכותי, והרים את אחת מגבותיו העבות כלפי מעלה. רון בלע את רוקו ואמר "כן,בוודאי". "נתפסת" לחשה לו טל בשקט, וחייכה. "אבל רק אם טל אביב תבוא לעזור לי, היא אומרת שהיא רוצה להסביר לכולם גם" אמר רון ברשעות, וקרץ לטל. טל פתחה את פיה וסגרה אותו, המרוה העביר את מבטו מרון לטל ואמר "בסדר, צמד חמד. רדו לכאן ותראו לנו מה אם יודעים". "תולעת" פלטה טל בזמן שעזבה את התיק שלה על הכיסה, והתרוממה אל עבר המדרגות. "רונלד, אתה תתחיל" אמרה טל בשקט, ושילבה את ידיה. "גברות קודם" אמר רון, וחייך. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ועוד פעם הטעויות הקטנות אני לא יודעת למה .. זה ממש מצחיק אותי ! "אל תשימי לב למה שאומרים לב בשיעורים" דני צעק על דני XDD איזה פרקים ! אני כל כך במתח ! דאגי !
(למה אתה טיפש ?? שותה, מעשן מנשק את טל, יוצא עם מעודדת, מעשן) הבהרתי את הנקודה אני חושבת XDD וואי אני כל כך מחקה לפרק ! זה מדהים .. בוט

butbut

New member
חחחחח צעק דני על דניXDDDDאני לא

מאמינה שזה קורה לי>< גם אחרי שאני עוברת על זה עדיין צצות טעויות><
אהבתי את החפירה שלך! אואו בהחלט!

Charley XD

New member
חח תודה ...

וואי אני לא אשכח את זה עוד הרבה זמן XDD ואני אוהבת את הפיק שלך ! הוא ממש יפה
כמו החפירות שלנו שהגיעו לסין ! (ועכשיו זאת כבר הבעיה שלהם) LOL וזה טבעי ונורמלי שיהיו טעויות ... אנחנו אנשים (זה נשמע כמו איזה מורה או פסיכיאטר)

butbut

New member
XD הבעיה אצלי היא שיש יותר מידי טעויות!XDD

LOL חפיף..העיקר שהפיק עצמו יפה.. XDD
סין לא סובלים מהחיפרות שלנו! הם נהנים מהן:]

Charley XD

New member
XDD

אני לא יהיה מודאגת ... עם יהיה חור ענקי כזה באמצע האיצטדיון של האולמפיידה כי אני יודעת ממה הוא נוצר XDD גם לי יש ... הרבה .... אבל אצלי יש גם שגיאות כתיב ... אז אממ עדיף את זה מאשר להיות טיפש דיסלקט כמוני

butbut

New member
חחחח חור באמצע איצטדיון..XDD

אומנות-טעויות-המקלדת..XDDזה מה שקורה אצלי><

Charley XD

New member
על הספויילרים פה .. וגם...

פ@ק יש לך מזל ... (או חוסר מזל שלי ?) אצלי יש הכל ... ועכשיו לספויילרים ! גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד את רוצה להרוג אותי ? אני אומרת שיש נשיקה ... כן כן... נ-ש-י-ק-ה !!! אחחחח דאגי הזה ... אני לא יכולה לחכות ! יוםשלישי יוםשלישי

rox love BSM

New member
לא די!!!

את לא יכולה להפסיק ככה!!! זה לא אנושי!!!!! איזה חמוד דאגי שהוא שיכור,גם שהוא לא שיכור הוא חמוד אבל לא משנה... לא יכולה לחכות עד פרק הבא!

butbut

New member
XDD לא אנושי..LOL..אאממ דאגי באמת חמוד

כשהוא שיכור-הוא מתנהג כמו טמבל חמוד:]
סבלנות עד יום שלישי הרחוק><

yaelsee

New member
לא לא לא!! דני בוא כבר ../images/Emo69.gif

לא לא! לא לא לאאאאא
טל צריכה להיות עם דני
וחוץ מזה, דאגי שיכור!
הקטע עם רון והמורה היה ממממש מצחיק! אוף בוטטט למה את עושה לי את זה? למה את משאירה אותי בכזה מתח?
דני, בוא כבר!

butbut

New member
דני בבית ולבינתיים דאגי מנסה לנשק את טל..כמה

ציניות בפרק אחד>< XDD אכן אכן...אני בטוחה שעכשיו יהיה לה קשה יותר לבחור בין 2 הבנים.. ואם לא לבחור אז אולי סתם-להיות עם מישהו אחר..

yaelsee

New member
היא לא צריכה לבחור ../images/Emo69.gif

היא פשוט צריכה לבוא לדני ולהגיד לו הוו דני אהוב ליבי הנצחי בוא נתחתן ונעשה מלא דנידינים קטנים ולא ניתן לדאגי להיות השמרטף שלהם כי הוא יהרוג אותם בטעות!
קיצר... אוף, למה זה כל כך מסובך? שפשוט תהיה עם דני וזהו, הוא גם ככה ממש ואהב אותה ורואים את זה
יום שני בלילה?

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם הדנידיניםLOL

חחחח-דאגי הוא לא כזה כישלון בשמרטפות..הוא שמר על בן-דוד שלו המון פעמים,יש לו פול תמונות איתו..XD אממ..בקשר ליום שני בלילה אני לא בטוחה..נראה כבר:] XDD

למעלה