יא-בייבי! פרקים24-25

ענבז

New member
יששש עוד פר'קקק עכשיו אני מתחילה לקרוא :)

כל כך מחכה לפיק שלך שזה מטורף.. היום כל היום הייתי בהיי והייתי כל כך שמחה.. וכן אני רוצה שכולם ייתנו לי חיבוק :) - פיטרנו סופסוף את המטפלת המטומטמת של אח שלי הקטן (היא מופרעת לגמרי) -היהה אוכל טעים בבית והכי חשוב -- דאגי שלי בן 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי כמה הוא סקסי. ועכשיו את מפרסמת את הפיק אז בכלל... 33>> יומנעים ומתי יש מקוויקנד ..בא לי! ענבז 3>

butbut

New member
ואיי...את לא מבינה כמה שזה משמח אותי לשמוע

שאשכרה אנשים מחכים לקרוא את זה>< כאילו לפני שנייה זה היה סתם משהו שאני כותבת בצחוק... ופתאום אנשים מחכים לקרוא את זה..XD זה רק גורם לי להוסיף עוד ועוד פרקים-ולצאת מגעילה בשביל הבנות שכבר מחכות לפרסם את שלהן-ובגלל זה לפעמים אני אומרת לעצמי "יוו תפסיקי! הפיק הזה חייב להיגמר מתי שהו". XD

screamin pittas

New member
אל תפסיקי-יותר פרקים-יותר טוב!

אוי אני כ"כ פתאטית>< הפכתי להיות תלותיתXD זה פשוט שהפיק שלך ממכר

butbut

New member
חחחח תודה!../images/Emo23.gif אבל הבעיה היא שאני לא יכולה

לפתוס כאן יותר מידי זמן עם הפיק. זה לא פייר:}

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||| ../images/Emo126.gif

Kelly Clarkson-Because Of You: http://www.youtube.com/watch?v=iLi0yBmPe0k&feature=related ******************************************************************************************************************** "זו את?" היא שאלה בשקט, והצביעה אל עבר הילדה הבלונדינית הגבוה. "כן" השיבה שרלוט בשקט, והשתעלה שנית. "לקרוא לרופא?" שאלה טל בחשש, והביטה אליה. שרלוט סימנה עם פניה לשלילה ואמרה בשקט "אין צורך, אני כבר רגילה לכך". היא מידה הוציאה את המחט ואמרה "אל תביטי, אם את לא רוצה להיגעל ולהקיא אחר כך". אבל טל לא התיקה את עיניה מן מעשיה של הנערה. היא ראתה אותה נושכת את שפתיה בכאב, ומכניסה אל תוך המחת הקטנה חומר שקוף. היא הכניסה את זה לגופה, ואחר כך אל תוך השקיק שהיה תלוי מעל ראשה. החומר נדף לתוכה כמו סם, וגרם לה לעצום את עיניה בכאב, ולהרים את ראשה אל התיקרה. טל הביטה עליה בעצב ורצתה לעצור אותה, אך ידעה שהיא עושה את הפעולה הזאת במשך כול כמה שעות. "זה מה שגרם לשיער שלי לנשור" אמרה לפתע שרלוט, ודמעות נראו בעיניה. טל הרגישה את דמעויתה שלה יוצאות גם כן, לנוכח הילדה שישבה מולה. "החומר הזה גורם לסרטן להפסיק לגדול, ולצמוח. אבל מייבש אותי וגם לשיערי להיעלם" אמרה שרלוט בשקט, ומחתה את דמעותיה. היא עזבה את הממחתה, ושמה מדבקה עגולה במקום בו הזריקה לעצמה את החומר. "אני בוכה" היא אמרה בשקט. טל התקרבה אליה ואמרה "גם אני". שרלוט לקחה את אצבעה ונגעה בעיניה של טל. טל הרגישה את הקור המקפיא שהיה סביב אצבעה, אך גופה כאילו שותק. הוא לא זז ולא נע. האצבע הזעירה אספה את דמעתה של טל, ומחתה אותו. טל הביטה על שרלוט, היא נגעה עם אצבעה, זו שמחתה את דמעתה של טל, בלשונה. ועצמה את עיניה. "מלוח" היא לחשה בשקט. "הדמעות שלי הן לא מלוחות בכלל, אין להן טעם בכלל. הן לא תוצר של הגוף אלא של המחלה" הסבירה היא בשקט, ומחתה את עיניה. טל נשמה עמוקת ואמרה בשקט "שרלוט," היא אמרה "גרמת לי לבכות". שרלוט חייכה חיוך כואב ואמרה בשקט "את לא בוכה בדרך כלל?". "לא" השיבה טל, והביטה לעבר עיניה הגדולות. "את מזכירה לי אנשים שחשובים לי," היא אמרה בשקט, וחייכה "אנשים שאני אוהבת" היא פלטה בשקט, ומיהרה לסובב את עיניה. "אני מניחה שאת הספקת הרבה בחיים שלך, לא ככה?" שאלה שרלוט בשקט, והכניסה את ידיה תחת סמיכתה. "בערך" אמרה טל בשקט. "את יודעת," לחשה לה שרלוט "החלום שלי הוא לפגוש את מקפליי. אבל החלום השני שלי הוא ללמוד לשיר. ובגלל שהקול שלי שבור בגלל המחלה, אני נאלצת לשמוע אנשים אחרי ששרים, אך אף אחד מעולם לא שר בשבילי". טל הרגישה רגש של אכזבה בשביל שרלוט. היא עצמה זכתה לשיר מפי דאגי פוינטר, ומפי דני ג'ונס. ואילו הילדה הזו לא זכתה מפיו של אף אחד. "אמא שלי נהגה לשיר לי, כשהייתי קטנה," המשיכה שרלוט כשראתה שטל קשובה לדבריה. "אבל כיום היא כבר לא עושה את זה, קולה נדם" אמרה שרלוט בשקט, וכיווצה את שפתיה האדומות. "מדוע?" שאלה טל בשקט, והרימה את מבטה אליה. "היא מתה טל, קולה נדם" חזרה שרלוט על מילותיה. טל פתחה את פיה בתדהמה ואמרה בשקט "אני מצטערת, אני—" אך לפני שהספיקה להמשיך את משפטה שרלוט עצרה אותה ואמרה בשקט "אני מבינה אותך, אבל אני חושבת שאת לא מבינה אותי. את לא מהארץ נכון?". "ילדה פיקחית" חשבה לעצמה טל בליבה ואמרה מיד "את צודקת, אני מישראל". "אני מבינה" אמרה שרלוט בשקט, ונשמה עוד כמה נשימות עמוקות. "הלוואי שיכולתי ללכת לגן-עדן ולפגוש את אמא שלי שם" אמרה שלוט בשקט, והרימה את עיניה אל החלון. "למה לך? תחכי עד שיגיע הזמן, ורק אז תעלי אליה" אמרה טל בשקט, והסתכלה גם כן היא בחלון. השמש כבר לא נראתה חזקה, וקרניה כבר לא חיממו את פניה של טל במיוחד. "אני רוצה למות, במילא אין לי כאן דבר שאוכל להיתפס בו, בכדי שהחיים הללו יהפכו לטובים יותר" אמרה שרלוט ונשמה אוויר אל תוך ריאותיה. היא עצמה את עיניה בחוזקה ואמרה "אם אבי היה אוהב אותי, אולי היה הוא מבקר כאן הרבה פעמים ביום, ולא רק פעם בשנה". "אני מצטערת לשמוע" פלטה טל בשקט. "אני לא," אמרה שרלוט, וחייכה אליה במאמץ. "מדוע לא?" שאלה טל בשקט, והרגישה שדמעותיה שלה מתחילות לעלות שנית אל גרונה. "אבי כבר לא גר כאן, הוא הפקיר אותי בבית החולים הזה כבר מלפני כמה שנים. כשרק גילה על הסרטן. וכאשר שיערי החל לנשור מראשי, והקרחת התגלתה הוא נגעל מן הדבר. אומנם הוא לא אמר לי את זה במפורש, אבל שמעתי אותו מדבר עם חברתו, וארוסתו, לעכשיו והיא בעצמה ביקשה ממני לתת לו את המילה שלי ולשחרר אותו" אמרה שרלוט בשקט, והביטה במבטים חלולים אל עבר פניה של טל. טל לא הבחינה בשום רגש של סיערה, או שמחה המופיע על פניה של שרלוט. פניה נשארו בדממה לא הבעה בכלל. "ונתת את המילה לבסוף נכון שרלוט?" שאלה טל בשקט, והורידה את ראשה כלפני המזרון. "כן,טל. נתתי את המילה שלי" אמרה שרלוט ופלטה אוויר מראותיה, היא עצמה את עיניה בכאב והוסיפה "הוא מעולם לא חזר מאז, אני רק זוכרת אותו בפעם האחרונה שהיה כאן בשביל לבדוק האם אני עוד חיה. אני לא אתפלא אם כבר יש לו משפחה חדשה, עם ילדים יותר מוצלחים ממני, ילדים שלא יגרמו לו להיגעל". טל הרגישה שמסך הדמעות מכה בה שנית, היא לא יכלה לשלוט בעצמה. אך המשיכה להחזיק אותן בתוך עיניה מבלי למצמץ. היא הביטה על שרלוט לרגע, ואמרה לה להמשיך. שרלוט כיווצה את שפתיה האדומות ואמרה בשקט "אולי בגן עדן אני יוכל לספר לאימא שלי שאבא מתנהג אלי בצורה שכזאת, היא בטח תחבק אותי בחום, ותשיר לי שירים. אני בטוחה שהיא לא תגעל מן השיער שלי, שנשר. היא תנשק אותי ותאמר לי עד כמה שיהא מצטערת שהיא הותירה אותי לחיות לבד, בודדה". "שרלוט" אמרה טל בשקט, ונתנה לדמעות שלה להתפרץ מעצמן. היא הביטה אל עבר שרלוט וראתה שגם כן היא בוכה, דמעות החלו להינגר מעיניה אל לחיה. "את בוכה" אמרה טל, והצביעה אל עיניה. "אני יודעת, אני לא מבינה" אמרה שרלוט בשקט, ומחתה את הפה גם כן. "את בוכה" לחשה טל, והתרוממה במהירות, ממקום מושבה. היא הלכה אל עבר החלון והביטה מבעדו. כשאשר מסתכלים בחלון ממקום שכיבתה של שרלוט, רואים רק את השמיים היפים, ואת השמש והציפורים, ואולי גם את צמרות העצים. אך אם מתבוננים באמת מתוך החלון, רואים המונים של בניינים, ובתי עסקים הבנויים לכול אורך הנוף. טל חזרה אל מקומה, כאשר דמעותיה כבר התייבשו. היא חייכה לא עבר שרלוט ואמרה "זה מדהים עד כמה שאני נהפכת להיות רגישה". "תמיד יש פעם ראשונה" אמרה שרלוט בשקט, וחייכה. טל פלטה צחוק משחרר ואמרה בשקט "לא הייתי רוצה להיות במקומך. ואת בוודאי לא היית רוצה להיות במקומי". לפתע נכנסה האחות כבדת המשקל וקראה בטון גבוהה וחזק "טל אביב".
יש המשך~~

screamin pittas

New member
אוי זה עצוב../images/Emo7.gif

אם טל לא מביאה לה את דני שישיר לה שיר מישהו יסבול....
אב לא הבנתי-מה זתומרת לתת לו את המילה שלה?

butbut

New member
אבא של שרלוט הרגשי שהוא "חייב" להישאר לידה

כול הזמן כאן בלונדון-ולשמור עליה כביכול. אבל בעצם שרלוט ידעה שהוא "סבל" כשהוא עושה את זה. ושהוא היה מעדיף ללכת ולבלות עם החברה שלו מאשר להישאר איתה כמה שעות בבית החולים. אז היא היייתה צריכה להגיד לו את זה בעצמה "כדי שהוא ישמע את ז ממנה" שהיא כאילו "משחררת" אותו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||| ../images/Emo126.gif

טל סובבה את פניה במהירות לעברה ואמרה "כבר הסתיימה שעה?". "כן, אני מקווה שלא סבלת" היא סיננה מבין שפתיה העבות, ושלחה מבט מוזר אל עבר שרלוט. שרלוט סגרה את שפתיה והביטה עליה בתיעוב. "אפשר דקה לבד לרגע? אני רוצה רק להחליף איתה מספר מילים" ביקשה טל, וחיכתה לתגובתה של האחות. "שרלוט," היא אמרה בשקט כאשר האחות סובבה את גבה אליהן וחיכתה בחוסר סבלנות. "טל, את תחזרי?" שאלה שרלוט בקול שבור, ותלתה את עיניה הגדולות בפניה של טל. טל ידעה, היא והילדה הזאת נועדו להכיר זו את זו. היא פתחה את ליבה אל טל, וציפתה ממנה שהיא לא תעזוב אותה. מסיבה לא מובנת שרלוט סמכה על טל. כמו שטל סמכה על דני, וציפתה שהוא לא יעלם מחיה לפתע, לאחר שהיא יספרה לו את הדברים הכואבים של חייה. "אני יחזור שרלוט, אני מבטיחה. ומילה שלי זו מילה" הבטיחה טל בשקט. היא ראתה את החיוך הקטן מופיע על שפתיה של שרלוט. היא התאמצה בכדי לקום ולשבת במיטתה. היא שלחה את ידיה הצנומות אל טל, וחיכתה לחיבוקה. טל שלחה את ידיה בחזרה אליה, ונתנה לה חיבוק."אני מבטיחה" היא לחשה לה, והתנתקה ממנה במהירות, היא פחדה להכאיב לה, או לשבור משהו אצלה. היא לקחה את תיקה ושמעה את האחות אומרת" קדימה ילדה, דקה עברה". טל הרימה את ידה באוויר ועשתה סימן של חנק, מה שגרם לשרלוט לפלות צחוק שברירי, ולהביט על טל באושר. טל חייכה לעברה, והלכה בשקט אחרי האחות הגדולה. "ביי שרלוט" היא אמרה לפני יציאתה מפתח הדלת. "ביי טל" אמרה שרלוט בלחש. ***** "טל? את מרגישה בסדר?" שאלה אותה איימי, לאחר שסיפרה לה כבר שלוש פעמים מן מהתחלה את הסיפור שלה ושל רון. "סליחה, לא הקשבתי, וכן" אמרה טל בשקט, והביטה אל עבר פניה המופתעים של איימי. איימי פלטה צחוק ואמרה בשקט "בואי נגיד שזה היה בערך ככה, אני ורון נכנסים, ורון מחליט לעשות את כול הדברים שמנהל אמר שאנחנו לא אמורים לעשות". טל חייכה ,והביטה אל עבר רון שישב בכיסה הנהג על יד ליאו. "בסך הכול שאלתי את הילד אם הוא יודע מי ראש הממשלה שלנו. זה דבר בסיסי שכולם אמורים לדעת" אמר רון ברצינות. טל הביטה על איימי, בכדי לראות אם בכול זאת רון עבד עליה. אבל פרצופה הזעפן של איימי הוכיח לה כי רון היה רציני, לגמרי. היא פלטה צחוק ואמרה "אפילו אני לא יודעת את זה, אבל נו באמת! רון!". "רונלד חושב, שילדים בני שש מעוניינים לדעת על ראש הממשלה" אמרה איימי, והידקה את שפתייה זו לזו. "ואחר כך הוא שיחק עם איזה ילד במשחקים המטורפים שלו, כי הוא חשב שזה ישעשע אותו" המשיכה איימי, ושלחה אליו מבט כועס. "מה הוא עשה?" שאל ליאו בשקט, וחייך חיוך מתוק. הם עצרו ברמזור, ורון הרים את ידיו ואמר "בסך הכול לימדתי אותו את משחק ההפחדות". איימי פלטה נחרת בוז ואמרה "הוא שם את הידיים מול הפרצוף שלו, וכשהילד נגע לו באצבעות הוא התחיל לצרוח כמו מטורף, לא רק לצרוח, אלא גם לקפץ במקום. הילד הסתכל עליו במבט כזה המום, עד שהייתי בטוחה שהוא קיבל דום לב.האחות נכנסה בכזו מהירות שהיינו בטוחים שהיא חושבת שיש חבלן בחדר. היא צרחה "מי צרח עכשיו כמו מטומטם?". וכול הילדים הקטנים הצביעו על רון". "מלשנים קטנים" אמר רון בשקט, ושם את רגלו על הדוושה של הגז והמשיך לנסוע. טל וליאו התפרצו בצחוק, ולא יכלו לשלוט בעצמם. "אלוהים," אמרה טל לרון "אתה מפתיע אותי כול פעם מחדש עם הרעיונות המטורפים שלך". "וזה לא הסוף אפילו," התרעמה איימי, "לא מספיק שהוא הפחיד אותם, הוא גם גרם לשירה בציבור של כול הילדים, ותנחשו מה היה השיר?". "ראש, כתפיים, ברכיים, ואצבעות?" שאלה טל בצחוק, וחייכה לעברה. וכשראתה שאיימי רצינית לגמרי, היא הביטה אל עבר רון האומלל, שהיה צריך להתעסק בנסיעה ופרצה בצחוק. "הוא שינה את המילים, עזבו את זה שהשיר עצמו מטומטם. אבל הגרסה החדשה שלו הרבה יותר מטומטמת מן הזמן שהוא מצא ללמד אותם את זה.אלוהים, ילדים בני שש ,תשמעי מה הם למדו היום" אמרה איימי, וחייכה. "איך זה הלך?" שאל ליאו, וסובב את פניו אל עבר איימי. טל שמה את ידיה על ראשה ואמרה "בלונד-" לאחר מכן העבירה את ידיה אל חזה ואמרה "פומלות". ואז עברה אל הישבן שלה ואמרה "ישבן-" והורידה את רגליה אל ברכיה ואמרה "סוף-". טל וליאו התפרצו בצחוק שוב, והחזיקו את בטנם למראה של איימי כאשר חיקתה את רון בצורה טובה כול כך. טל ראתה את רון מחייך גם כן מזווית פיו ואמר "לא ידעתי שיש לך חוש הומור, איימי". איימי הוציאה כלפיו את לשונה ואמרה "יש לי". "טל אלו האולפנים?" שאל רון, ועצר את המכונית שלו בשנייה. טל הביטה אל עבר הרחוב החשוך מבעד לחלונות, ושאלה את איימי "אלו האולפנים שבהם מצלמים את תוכנית הערב של...אוי, שכחתי מי". "אני חושבת שכן" ענתה איימי. טל לקחה את הפלאפון שלה, והתקשרה אל דני בכדי להיות בטוחה. "הלו?" היא שמעה את קולו. "דני, זאת טל" אמרה טל בשקט. "כן טל" אמר דני, בקול החזק והברור שלו. טל לקחה אוויר ואמרה "אתה יכול לצאת מן האולפנים כדי שאני אדע אם הגעתי למקום הנכון?". דני צעק "יש, החלטת לבוא בכול זאת. ג'יו...ג'יו" היא שמעה אותו קורא לג'יוהנה. היא התקרבה אליו ושאלה "מה אתה רוצה דני?". "טל באה" אמר לה דני. "עכשיו?" שאלה ג'יו. "כן" השיב לה דני. "מעולה" השיבה לו ג'יו. "טל," הוא אמר בשקט ,וחיכה לתשובתה. "כן?" שאלה טל בשקט. "אני יוצא" הוא אמר. היא שמעה דלת נסגרת, ועוד דלת, ולאחר מכן הוא דיבר עם שומר אחד ששאל אותו לאן הוא יוצא. הוא הסביר לו בשקט שהוא יוצא לבחוץ לכמה שניות. "את רואה אותי?" הוא שאל לפתע. טל הסתובבה לכיוון הפתח השני אומרה ליושבים ברכב "אתם רואים מישהו יוצא משם?". "לא" אמרה איימי. "לא" השיב גם רון.
יש המשך~~

screamin pittas

New member
גאד הרון הזה דבילXD

אהה..ונזכרתי-לא הרופאים אמורים להזריק לשרלוט את כל הדברים האלה? זה נראה לי ממש מפחיד לעשות את זה לבד

butbut

New member
במקרה של שרלוט לא. היא לא רוצה שיעשו לה את

זה כי היא בקטע שהיא לא תלויה באף אחד. זה אלא אמור להיות משהו יותר מידי..את יודעת...קשה. זה בסך הכול משהו שהיא כבר רגילה אליו לעומת כול שאר הבדיקות שעושים לה הרופאים עצמם.:]

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||||||| [גאד!9!...אחרון!!!!!]../images/Emo126.gif

"מה שהם אמרו" אמר ליאו, וגרם לכולם לצחקק. "אנחנו לא רואים אותך," אמרה טל בשקט, והוסיפה במהירות "אתה יכול לנופף בבקשה?". "אני מנופף עכשיו," אמר דני "ומתקדם, וקופץ, והולך אלוך ושוב...עכשיו את רואה אותי?" הוא שאל. "אני רואה משוגע עם...פונפון של מעודדות" אמר ליאו לפתע, והצביע את האדם שרקד ריקוד מוזר ביותר על יד דלת ענקית. "זה אתה שרוקד כמו משוגע?" שאלה טל וחייכה. "כן" ענה דני ופלט צחוק. "אני באה" האי אמרה וניתקה את השיחה. היא לקחה את תיקה, ששכב ליד רגליה ופתחה את הדלת. אך לא לפני שנתנה חיבוק ענקי לאיימי, ובירכה לשלום את הבנים. "מה השעה?" שאל לפתע ליאו. "חמש וחצי" אמרה טל והוסיפה "למה?". "כי בשש אני ורון הולכים לפגישה עם אדון פייפאר בקשר לחדרים במעונות" השיב ליאו. "מה קרה למקס?" שאלה טל במהירות, ויצאה מן הרכב."חולה" ענה לה ליאו, וחייך קלות. "ולהוא השני?" היא שאלה במהירות. "עזב" אמר רון בשקט, ונשען על ההגה בעייפות. טל עמדה מחוץ לאוטו, שמה את תיקה על יד רגליה ואמרה "רון, יש לי משהו בשבילך". רון סובב את פניו ושאל "מה?". טל חייכה והחלה לשיר "בלונד! פומלות! ישבן וסוף!...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!...ישבן וסוף...ישבן וסוף...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!". איימי וליאו פרצו בצחוק, ואחריהם גם רון. "את עושה את זה פחות טוב ממני" הוא אמר, וחייך לעברה חיוך אדיש. "אני ארצה לשמוע את הגירסה שלך מחר בבוקר" אמרה טל וחייכה לעברו. "ביי טל" אמרו לה רון וליאו פה אחד. "ביי" אמרה טל. היא נופפה להם לשלום, ומיהרה לסגור את הדלת של המכונית שנשארה פתוחה. היא חיכתה עד שהרכב יעלם, ורק אז התקדמה אל עבר דני שפסק מלרקוד. "הנה את" אמר דני ,ופתח את ידיו. טל התכוננה לקפוץ עליו בחיבוק כמו שהייתה רגילה. אבל משהו ענק הגיע משום מקום, וחצץ בניהם. טל עצמה את עיניה והרגישה את גופה נמחץ תחת ידיו הגדולות. "אוי" היא צעקה בקול, וסרבה לפתוח את עיניה. "לא!" היא שמעה את דני צועק בקול, אך לא פתחה את עיניה בכול זאת. ************************************************************************************************************************
מה זה הדבר הזה שנעמד וחצץ בין טל לדני
מה בדבר שרלוט?האם טל תעמוד במילה שלה
האם טל בשלבי הבנה את מי היא אוהבת
מדוע שרלוט מתגוררת בחדר שמבפרו הוא המספר של השטן
ואחרי הכול-מה באמת קרה לדאגי באותו היום
המוני שאלות...ותשובה אחת: בפרק הבא!
כולן כאן חיות?נושמות?...משהו?...
אלו היו 9 פרקים בהחלט מלאי פרטים
.
שמתן לב-שכמעט ולא היו טעויות מקלדת
...נכון שככה יותר כייף לקרוא
בגלל שאני לא יכולה לבקש מאנשים שיבטאו לי[ ויש לי 2 שמוכנות
].. אבל המחשב שלי לא מאפשר לי
..אז שלי החליטה לעשות את העבודה[והיא בהחלט נהינתה מזה
]
יש לי שאלה אליכן
-איזה דמות אתן הכי מחבבות כרגע
-בפיק
כאילו שלי-אחרי שהיא קראה את הפרק הזה
-היא החליטה שהיא מחבבת את שרלוט
.
מקווה שהצלחתי לגרום לכן:
ושבעיקר נהינתן!:]
מחכה לתגובות-
בונות ולא בונות!
[
ספויירלרים מתי שהו מחר או ביום ראשון...או שני...
ואיי שלישי נראה רחוק!!!><]
וכולם לשיר איתי יחדיו!: "בלונד, פומלות, ישבן וסוף!...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!...ישבן וסוף!...ישבן וסוף!...בלונד, פומלות, ישבן וסוף!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
בוט.

rox love BSM

New member
אני הכי אוהבת את...

אממ לא יודעת זה קשה אבל נראה לי שאת רון. אבל זה בטח ישתנה. חוץ מזה פרק מדהים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifבוטט!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ואוו!! זה היה 9 פרקים ממש מ-ד-ה-י--מ-י-ם וואי אני ממש רוצה לקורא את הפרק הבא.. מסכנה שרלוט.. ת'אמת שעכשיו טל נראתה לי חמודה.. ובסה"כ אפשר להבין אותה הריי זה דאגי ודני
איך אפשר? טוב אז הנה ציטוט שממש הצחיק אותי : "כן, כן, חתיכת שרץ מטומטם. תרד כבר!" צעקה טל על הגופייה. "לרדת לאן, מה עשיתי?" שאל הקול מתוך הפלאפון. XDDD ~LOL~ ויש לי שלאה..
סתם קפץ על טל חתול?
XDDD טוב זה היה פרק שהיה בו ממש הכל.. היה מצחיק
היה עצוב
היה מתח
ובקיצור אני אוהבת אותו!! ספוילרים דחוף!!
לסיום: "בלונד פומולותת ישבן וסוף!!" XDDDDD
ספיר LOL הפיק שלך גורם לי לחפור..XDD אהה והדמות שאני הכי אוהבת..עד עכשיו היא.. נממ..דני..הוא רגיש כזה וחמוד.. אבלל גם דאגיי!! דאגיי הכי.. XDDD
אני חייבת להפסיק לחפור הפסקתי

butbut

New member
חחח "בלונד! פומלות! ישבן וסוף!"XDDDDDDDDDDDDD

נכון-אפשר להבין אותה..דאגי ודני
...איך אפשר לבחור
;P; אממ...כן, סתם קפץ עליה חתול כי היא הבהילה אותו בזה שהיא פתחה ככה את החלון. לחתולים יש חושים ממש רגישים כשזה קשור בבהלה. הם מתחרפנים:] XD אממ..XDD
כע-דני יוצא ממש חמוד בפיק שלי
LOL

butbut

New member
חחחח אני אמצא לך תמונה של חתול

כשהוא מבוהל..פעם היה ליי אוסף>< עד שפירמטו לי ת'מחשבLOL זה קורע איך שהם נראיםXDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDD

היה לך אוספים של חתולים מחורפנים? XDDDDDD ~LOL~ אני גם יחפש תמונה..XDD

למעלה