יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
דני+איימי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif????????????..XDDD

הם דווקא הסוג הכי לא מתאים בעולם
LOL חחח תודה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo197.gifבוטיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif

ואוו. זה היה פרק אחד המרגשים!
ממש אהבתי אותו.. ואני לא יכולה כבר לחכות לפרק הבא.. שאני מקווה מאוד שיהיה במוצ"ש
ועכשיו לציטוטים~
ד"א סורי שלא הגבתי עד עכשיו..
"לא, דני חדל! אנא ממך...חדל" הצחיק אותי החדלל..XDDDDDD דני פלט חיוך ואמר "אז זה לא שאת לא מבינה, את סתם מערבבת בנינו". "אל תגיד את זה" אמרה טל. "למה?" שאלה דני. "זה נשמע כאילו שיש לך פיצול אישיות" השיבה טל. "אז מה? זה רק בנינו" אמר דני.
[פיצול אישיות?XDDD] "נער שעבר את גיל העשרה, אבל נשאר תקוע בגיל 5". XDDDD
טל סגרה את פיה והביטה אל עבר דאגי. היא חייכה אליו ושאלה "איפה החצי השני של מקפליי?". דאגי חייך ואמר "את יודעת, מסתובבים להם...בחורות,כרמן...שוטרים".
ד"א למה זה שוטרת ולא שוטר?XDDDD "טל ודני התנשקתם כבר?" שאל לפתע דאגי בחוסר טאקט מובהק. טל ודני הביטו אל פניו ואמרו פה אחד "לא, למה שנתנשק?". "מזל רע" אמר דאגי ופרץ בצחוק.
"שלושה פעמים" אמר דאגי בשקט ופלט חיוך מבין שפתיו הדקיקות. "שקט!" קראה איימי בשנייה, ונתנה דחיפה קטנה לדאגי
זה יגמרר ברעע!! דאגי חייך ואמר "אני יספק לך בחינם, אחי. פעם ראשונה הייתה כשהייתי שיכור, לפני שבאת נישקת אותה, נשיקה ארוכה מאוד-מאוד. אחר כך כשהיית קשור, או משהו כזה, התנשקנו לפנייך". דבריו של דאגי גרמו לטל להאדים, היא הביטה אל עבר נעלה ולא העיזה להרים את פניה אל דני. "אחר כך בבית שלך," המשיך דאגי.
אוייי לא...!! "ישבנו על הספה, וכשחשבנו שאתה צריך לבוא. אז מיד יצאנו. זאת הייתה נשיקה מטורפת, אף בחורה שהייתי איתה בחיים לא נישקה אותי בצורה שכזאת" אמר דאגי ונשך את שפתו התחתונה. XDDDDDDDDDD מה אתה עושה דאגיי
XDDDDD אהבתי..
מה עכשיו? אני לא רצוה לריב איתך שוב, אני ממש, ממש, ממש, ממש לא רוצה, דני" לחשה טל בשקט. "את עדיין אוהבת אותו?" שאל דני במהירות והביט אל עבר עיניה בקשיחות. טל חייכה ואמרה "אם אני אנשק אותך שלושה פעמים, מה זה יאמר עלינו?". "שאנחנו, אוהבים" אמר דני בשקט.
"אני לא בטוחה" אמרה טל והפתיעה גם את עצמה בתשובתה.
גם אותי היא הפתיעה..:S קורניליוס הוא דמות חזקה, הוא מעדיף להילחם על חייו למען האהבה, ולעומת זאת אצבעונית. ברגע שהיא שומעת שקורניליוס מת מפי העכברה [שמועות בלבד!], היא מבינה שאין לה מה לעשות עוד. ומוותרת." שמועות בלבדד..XDDDDDDD
|בלנוד| אך קורניליוס לא חוזר, הוא מפר את הבטחתו לטל.." טל?
מבחן מטומטם, אז כתבתי שהמורה הוא פסיכופט...נו, ו?...את שמעת על מורה שמכריח את התלמידים שלו לספר על רומאו ויוליה? או...או...או על המלט!. כולם מתים! אז מה זה משנה?" XDDDDDDDDD רון הזהה..XDDDD
"שהם פסיכים? מי היה שותה רעל בשביל בחורה?" שאל רון במהירות ועיקם את אפו "בלי להעליב כמובן, טל" הוא הוסיף במהירות. טל פלטה צחוק, היא הביטה לעברו ושאלה "אתה באמת חושב שאתה לא תשתה רעל בשביל אהובתך?". "לא, אני אשתה קולה" אמר רון בשקט.
XDDDDD כי...סנדי הייתה שם ואימי. אז חשבתי לעצמי—" טל קטעה את דבריו ושאלה "סנדי? איימי? פספסתי כאן משהו?". רון חייך ואמר "נו, את יודעת. הייתי מאוהב בסנדי למשך זמן מה, ואז הבנתי שהיא לא שווה את זה". "אתה מתכוון מאז שהיא העיפה לך סטירה?" שאלה טל בשקט. XDDDDDDDD
בסך הכול רציתי חברה לשיעור ספרות... אני לא חושב שיש לי בכלל סיכוי עם ליאו". "אה, ליאו" אמרה טל בשקט. XDDDDDDD LOL אני לא הבנתי למה התכוונת וחשבתי שאת מתכוון שאין לו סיכוי עם ליאו..XDDDDDDD
XDDDDDDDD אוקיי אז בוטטט.. אני יכולה להגיד לך שהרגשתי חצי מהסמיילים של תפוז..XDDDDDD
כי ממש היה בא לי..XDDD
ועוד הרבההה..שאין לי כוח לרשוםם..XDDD אז לסיום.. חפרתי..XDD
אהבתי מאוד
ומחכה לפרק הבא..
ספירר

Dirty wings2

New member
גאד איזה פרק מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

טל ודני עושים לי בלבלות במוח
ודאגי כזה סטלן XDDDD מה הוא מספר לדני?חיחי טיפשון

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gif../images/Emo58.gifפרק34-כי היום אני אפרסם

יותר מאוחר-בגלל שאני מחכה שהאמפי יהיה אצלי[כול הפיק בתוכו]. אממ.. אני מקווה לפרסם עוד 2 פרקים
בכול אופן-
טל צחקה והמשיכה "אחר כך הוא חייך ושאל "את היית רצה רחוב שלם? את היית באמת פושטת עכשיו את הבגדים ורצה?". "זה היה הקטע שחשבתי שתאמרי "לא!", אבל הופתעתי" אמרה איימי. טל פלטה חיוך מבין שפתיה ואמרה "התכוונתי לומר לא, אבל משהו תפס אותי ואמר לי לומר "כן!" אני אפילו יכולה לרוץ עירומה. הייתי טיפשה, הלכתי לפי הלב שלי כנראה". "בדיוק!" הסכימה איימי.
טל דופקת את עצמה בפרק הזה די הרבה
ממש הרבה- לרוב זה יהיה בשביל להחזיר לדני. LOL
"קדימה דני, אני מחכה" היא מיהרה אותו בשקט, וגרמה לו להביט סביבו. הוא חייך ואמר "אם דיברנו על זה שאת בכול זאת מסוגלת לעשות את הריצה בערום, אולי ננסה את זה בגרסה אחרת". היה נשמע שהוא מזמין אותה לדו-קרב.
דני הולך לשדרג את המשימה של "ריצה בעירום"...למשהו...הרבה הרבה יותר גרוע!!XD
דני וטל הולכים לריב שוב-והפעם זה כנראה..רציני
"תשתוק, ותקשיב לי טוב!" אמרה טל בשמץ של תוקפנות. דני באמת שתק, טל זכרה את פניו המופתעות. היא שיננה את התווים שלו בעיניה רוחה ויכלה אף לחוש את הנשימות שלו שהיו קרובות אל שלה. "דברי, אני מקשיב" אמר דני בציניות. טל החזיקה את צווארון חולצתו וקירבה אותו אליה. "אני רצינית, דני" היא פלטה והעבירה את מבטה אל עיניו. "גם אני" אמר דני והתקדם אליה בצעד אחד. רק עוד צעד אחד הפריד בניהם מלהיות צמודים למדי אחד אל השני. צעד שאף אחד מהם לא היה מוכן לעשות כעת.
אוי-לא...
הולך להיות פרק חזק
בוט.

גילולית

New member
הא-הא-הא!!!!צדקתי!

:p(תדמיינו שהלשון שלא זזה והוא עושה קולות של פלוץ כזה..) ידעתי!ידעתי! היא רצה ערומה!!מוהאהאהא(בשדרוג, אבל בכול זאת) ניחוש נכון ראשון!!! :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p *הייתי חייבת להוציא את זה..* סתם אבל כשכתבת "אני לא אומרת זה יהרוס את ההפתעה" במקום "לא", חשבתי שאולי צדקתי:):):) אני לא יכולה לחכות שתעלי את הפרק!!

m i c k e y 15

New member
לא להתקרב!! "נא לשמור על מרחק" XDD

זה כל כך מזכיר לי שאנשים כזה מתקרבים, מסתכלים אחד לשני בעיניים, עומדים להתשנק ובסוף מתנשקים או! שבסוף אחד מהם אומר "no i cant i love dougie" XDDDDDD

kelly7i

New member
לא, הכי מצחיק אם הם מתקרבים..

ומתקרבים.. ופתאום: אפצ'י! XD

karinava

New member
חחחח גדול../images/Emo35.gif ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 34 חלק | ../images/Emo126.gif

מתברר שכן, יש לי בעיה עם הפרקים-ולכן אני אשים רק פרק...חפיף, גם ככה ראיתי שהרשימה של האנשים שרוצים לפרסם פאנפיק רק קטנה...אז בטח שפרק לא יהיה משמעותי. בכול אופן-הפרק הזה כן משמעותי, מבחינתה של טל[כמו תמיד]. הילדה הולכת לקלוט ולא לקלוט הרבה דברים, בעיקר דברים אישיים. ועוד דבר קורה-דבר עצוב. אתן כבר תגלו בסוף
נתחיל בשיר הבא:
Pacific Avenue -Autograph: http://www.youtube.com/watch?v=av_blJ0mORc תהנו בננות=]
************************************************************************************************************************ פרק 34: איימי צחקה ואמרה "את זוכרת את הרגע הזה? שהוא אמר לך לעשות את זה?...אני ופוינטר היינו בהלם". טל חייכה לעברה ואמרה "ברור שאני זוכרת". היא התיישבה על הברכיים בצורה נוחה יותר, העבירה את שיערה לאחור והחלה לצטט את השיחה שלה עם דני מליל אמש. "את, צריכה לעשות משהו שהולך להראות לי, ובגדול, אם את אכן פחדנית, או סתם מבלפת שזורקת רעיונות באוויר" כך אמר דני בביטחון. "ואז אמרתי לו," אמרה טל במהירות וציטטה את עצמה "קדימה, אתה סתם מושך את הזמן, ואין לי באמת אחד כזה". "טל, זה היה טוב אגב" העירה איימי. טל צחקה והמשיכה "אני בטוח שאת לא תרצי לרוץ בעירום, כי אחרי הכול...גם קר בחוץ, וגם את בחורה—". ואז קטעתי אותו ואמרתי "זה שאני בחורה לא אומר שאני לא יכולה לעשות דברים שאתה יכול לעשות!". "היית צריכה לשתוק באותו הרגע טל" אמרה איימי קצרות וחייכה לעברה. טל צחקה והמשיכה "אחר כך הוא חייך ושאל "את היית רצה רחוב שלם? את היית באמת פושטת עכשיו את הבגדים ורצה?". "זה היה הקטע שחשבתי שתאמרי "לא!", אבל הופתעתי" אמרה איימי. טל פלטה חיוך מבין שפתיה ואמרה "התכוונתי לומר לא, אבל משהו תפס אותי ואמר לי לומר "כן!" אני אפילו יכולה לרוץ עירומה. הייתי טיפשה, הלכתי לפי הלב שלי כנראה". "בדיוק!" הסכימה איימי. טל נזכרה באותם הרגעים שהיא הייתה צריכה להחליט אם לומר לו "כן" או "לא", לגבי זה שהיא מוכנה לשמוע את המטלה עד הסוף. והיא בחרה לומר "כן", ולא רק משום שזה דני שהטיל עליה את זה. אלא בגלל שהיה שם גם דאגי שצפה בה, ואיימי. היא החליטה שהיא כן תעשה את זה, למרות שהיא לבטח תצטער על זה. היא אהבה לקחת סיכונים אחרי הכול. היא נזכרה בפרצופה של איימי, היא חייכה אל עבר טל ואמרה "אם את צריכה לרוץ רחוב שלם את לא עושה את זה בערום, ובטח שלא ברחוב הומה אדם. כלומר...דני, אני בריטי, אתה יודע שהשוטרים כאן לא סולחים על דברים כאלו. היא יכולה להסתבך, יכולים לאשפז אותה במכון למשוגעים אחרי זה!". דני רק חייך ואמר "לא התכוונתי לתת לה לרוץ לגמרי ערומה איימי, אני לא עד כדי כך טיפש. ובכלל, אנחנו נבחר לה רחוב מתאים". "טל," אמרה איימי וקטעה את חוט מחשבתה. טל הרימה את פניה אליה וחיכתה להמשך דבריה "אני הולכת לרגע אל השירותים, אני כבר חוזרת". "למה את לא מתפנה כאן?" שאלה טל והצביעה אל עבר חדר השירותים שהיה בחדרה של איימי. "יש לי בעיה, יש שם סתימה אני חושבת...נראה לי ששוב רון זרק לשם קליפה של בננה" אמרה איימי בשקט. "מה זאת אומרת?" שאלה טל במהירות. "זה פשוט," ענתה אייימי "רון בא לא מזמן לבקר אותי ואותך, כי הוא חשב שאת כאן. ואז אמרתי לו שאת לא כאן. הוא אכל באותו הזמן בננה ולא ידע איפה לזרוק את הקליפה, ולצערי הרב עלתה בראשו המחשבה שהוא יכול לזרוק את זה בתוך האסלה ולהוריד את המים...והוקוס-פוקוס, זה יעלם". "אבל זה בטח לא נעלם" אמרה טל בשקט וחייכה. איימי הרימה את עיניה הכחולות אליה ואמרה "בדיוק, ועכשיו אני תקועה עם שירותים סתומים, ובכול פעם שאני צריכה להתפנות, אני נאלצת לעבור חצי מסדרון, על יד כול המקלחות של הבנים ולהיות בשירותים הכללים, היית מאמינה?". על העבירה את עיניה אל פניה של איימי ואמאה בשקט "עלייך לא, אבל אין לך ברירה". "מעולה, אבל זה כן מה שאני הולכת לעשות. לשבור את המוסכמות שלי, ולהתנפות במקום עליו ישבו לפחות 500,000 ישבנים לפניי...את קולטת את זה?" שאלה איימי במבטא בריטי ברור. היא עיקמה את אפה ונראתה נגעלת למדי. "כשאת מסבירה את זה, זה נשמע אפילו יותר מגעיל ממה שזה באמת, איימי" אמרה טל בשקט. "זה באמת מגעיל," הכימה איימי והוסיפה "נתראה בעוד כמה דקות, אני אקח איתי את הטישו שלי, שמא אני אזדקק להשתמש בניירות שלהם. זה דוחה עד כמה שהם קשים...ממוחזרים בוודאי". "מסכימה איתך" אמרה טל בשקט. "אני כבר חוזרת, תישארי כאן" אמרה איימי, ופתחה את הדלת. "אני לא אברח" אמרה טל וחייכה לעצמה כאשר הדלת נסגרה לפניה. טל הביטה אל עבר החדר של איימי, והחלה לשחזר במוחה את אירועי אמש, שוב. היא נזכרה בפניו של דני כאשר חשב על דבר המתאים להיות מוטל עליה. הוא חייך בהתגרות, ועם זה נראה היה שהוא דואג לה.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Carrie Underwood-Before He Cheats : http://www.youtube.com/watch?v=vSG4Cml7HXs&feature=related ******************************************************************************************************** "קדימה דני, אני מחכה" היא מיהרה אותו בשקט, וגרמה לו להביט סביבו. הוא חייך ואמר "אם דיברנו על זה שאת בכול זאת מסוגלת לעשות את הריצה בערום, אולי ננסה את זה בגרסה אחרת". היה נשמע שהוא מזמין אותה לדו-קרב. היא זכרה את הצחוק שגאה בה, היא חייכה אליו ואמרה "קדימה, תאמר". הוא הביט אל עבר דאגי וחייך אליו חיוך הממתיק סוד כלשהו. "אני מכיר את החיוך הזה" אמר דאגי בשקט. איימי שרבבה את שפתיה לכדי חיוך ופלטה "אני מקווה בשבילכם בנים שזה יהיה רעיון נורמאלי, במיוחד בשבילך דני. אני לא אתן לטל לעשות כול דבר מטומטם שיעלה על דעתך". "אל תדאגי" היא זכרה את דני אומר "אני לא מטומטם עד כדי כך איימי, אני לא אתן לה לרוץ רחוב שלם ערומה. למרות שזה יאכל להיות משעשע". ברגע הזה היא זכרה את הפרצוף שהל שהתחמק מפרצופו, היא רק רצתה כבר לשמוע את דבריו מבלי להביט אל תוך עיניו. "רק שתדעי שאני לא מוותר לך," היא שמעה את דני אומר וממשיך מיד "את תצטרכי לבצע את זה". "בסדר!" היא פלטה במהירות בכדי לשמוע כבר את המטלה. דני צחק ואמר "בואו". הוא הביט אל עבר דאגי ושאל "דאגי, אתה זוכר איפה נמצא מאגר המים הגדול?". "אוי לא" פלט דאגי בשקט. "אוי ואבוי" אמרה איימי בשקט. טל הביטה אל פניהם ושאלה בחשש "מה קרה?". באותו הרגע היא ידעה שהאי הייתה צריכה לצחוק ולומר לדני שהיא כן פחדנית. אבל היא לא הייתה עושה זאת גם אם היה נותן בידה דולרים. עכשיו, במבט לאחור היא יודעת שזה היה שווה את זה. אך עם זאת, אולי היא יכלה לוותר על זה, ואולי לא. היא ראתה את דני מזיז את ראשה מתולתל ואומר "כן, הלילה אנחנו נעשה שחייה. או יותר נכון טל". "שחייה?" היא שאלה מיד והרימה את ראשה בתקיפות. "בקור הזה?" שאל דאגי במהירות והביט אל עבר טל. "לא, בתור מאגר המים לא קר, המים בו פושרים בעונה הזאת" אמר דני בשקט. "מאגר המים הנטוש? אתה השתגעת?" שאלה איימי במהירות ונעמדה מול פניו של דני. "לא," קרא דאגי לפתע "הוא צודק". "צודק?" שאלה איימי בשקט. "כן, המים שם אמורים להיות יחסית פושרים" אמר דאגי בשקט. "אתה מתכוון למגדל המים הגדול והישן? או למאגר המים השני, הבריכה הנטושה?" שאלה איימי במהירות והרימה את גבותיה הבהירות כלפי מעלה. "אנחנו נראה מה טל תעדיף, שניהם פושרים יחסית" אמר דני בשקט והביט אל עבר טל. היא זכרה את הרגע שבו היא הייתה אמורה לומר להם אם היא מסכימה לבוא איתם או לא. והיא החליטה לומר "תראו לי את המקום, ונראה". היא הביטה אל עבר פניה של איימי וראתה את הפחד שלה עצמה. "מה קרה?" היא שאלה בשקט. "לא יודעת," ענתה איימי "לא תיארתי לעצמי שתסכימי, לא ידעתי שאת מוכנה לקחת סיכונים שכאלו". "זה לא סיכון" אמר דני בשקט. "למה לא?" שאהל טל בשקט. "את כבר תיראי" אמר דני בהיסח דעת ונופף אל עבר סוף הרחוב. היא הביטה אליו ואמרה "אם אתה זומם משהו ג'ונס, כדאי לך מאוד שזה יתברר לי כאן ומיד". "טל, את שוב מפחדת לבצע את המשימה?" שאל דני בשקט. טל פתחה את פיה בהלם ואמרה "אתה!...טוב, אלף שכמותך, הנה אני הולכת, ועכשיו אני ממשיכה...או, אתה לא תוכל לעצור אותי!". "טל!" קרא דאגי מיד. "מה?" שאהל טל והמשיכה ללכת לבדה. "זה בכיוון השני!" הוא צעק. היא הסתובבה במהירות ואמרה "כמובן, עכשיו דני מנסה להטעות אותי!". דני פלט צחוק ושאל בנימה עוקצנית "מה עכשיו עשיתי?". "שתקת" אמרה טל בשקט. "טוב, בואו נלך מכאן" אמר דאגי "זאת הדרך קיצור הכי טובה". "אני לא מאמינה" אמרה איימי בשקט. "מדוע את לא מאמינה?" שאלה טל בשקט. "אני לא מאמינה שאני הולכת עם חצי ממקפליי לראות אותך טובלת בבריכה" פלטה איימי בשקט. "בעירום" הוסיף דני בשקט. טל פתחה את פיה ואמרה "תגיד לי," היא התקדמה לעברו, השחילה את ידה תחת זרועו ואמרה "זאת רק אני או שהסטייה שלך מתעוררת?". "זאת רק את" השיב דני בשקט. "מה זאת אומרת בעירום?" שאלה טל בשקט. דני הוריד אליה את מבטו ואמר "את יודעת מה המושג הזה אומר, לא?". טל פלטה אנחה ואמרה "אבל אצלך הכול מתפרש אחרת". דני פלט צחוק ואמר "את תיראי כבר, אני לא מתכוון לעשות משהו שיפגע בך, או שישפיל אותך.ואת יודעת את זה!... אבל מה שכן, אני אבחן את הפחדנות שלך. כי אני כבר הוכחתי לך שאני לא פחדן". "דני לא נראה לך שאנחנו צריכים להודיע למישהו שהלכנו?" שאל דאגי ועצר את דני בכתפו. טל הסתובבה בכדי להביט בפנייה של איימי שרמזה לה שהיא חייבת לפרוש מן העניין מיד. היא זכרה את הבעות פניה המוזרות של איימי שגרמו לה לצחוק. היא חייכה אליה ולחשה "אל תדאגי, הוא לא יעשה לי שום דבר שיפגע בי. זה דני". "כדאי לו, אחרת אני אהרוג אותו" סיננה טל מבין שיניה, וחזרה לעמוד על יד דאגי שדיבר עם טום בפלאפון ומסר לו שהם הולכים משם אל עבר הבריכה הישנה. "דני," זכרה טל א מבטה העמוק שתקעה בקצה הרחוב. היא הרגישה לפתע את הרוח מכה בפניה ,וגורמת לה להסתיר את פניה מאחורי זרועו של דני. "כן?" היא שמעה אותו שואל בחיוך. "אתה לא מתכנן משהו מטורף נכון? מחר יש לי מבחן בספרות" היא פלטה בשקט, והרימה את מבטה אליו. היא הביטה אל עבר שיניו הצחורות שחייכו אליה, ולאחר מכן אל עבר עיניו הכחולות שהיו נטועות בפניה. "זה הולך להיות מצחיק, אבל תזכרי דבר אחד, אם את מפחדת תגידי לי עכשיו!...לפני שיהיה מאוחר" הוא השיב לה בטון דרמטי. "אני לא" היא השיבה בשקט, והביטה אל עבר הדרך בה הלכו. היא אהבה את ההליכה של דני. היא הייתה ישרה ואיתנה. הוא הלך לצידה כאילו לא היה אכפת לו שידה נמצאת תחת זרועו. היא חייכה למראה המעיל שלו שעודנו היה עליה והמשיכה ללכת יחד איתו. דאגי ואיימי לעומתם דיברו בניהם על תנועות שאפשר לעשות בכדי לאחוז בבס בצורה יציבה וסבירה יותר. איימי אף ירדה על דאגי משום שהוא היה פורט עם אצבעותיו בצורה מוזרה מזו שהייתה היא רגילה אליה. "אני אומר לך שטל לא תעשה את זה!" אמר לפתע דאגי. טל חייכה לעצמה ואמרה בתוך תוכה שהיא אכן היית רוצה לא לעשות את זה. אז היא הביטה אל עבר דני ואמרה "אבל הבן-אדם הזה חייב להבין אחת ולתמיד שאני לא פחדנית!". "היא כן תעשה!...היא לא פחדנית" גוננה עליה איימי. "אנחנו נראה כבר" אמר דאגי ולחץ את ידה של איימי.
יש המשך~~>

m i c k e y 15

New member
כן שתחחטוף דלקת ותמות!!

XDDDD סתם אבל מסכנה מה עושים לה יאללה. דני התחמן הזה נראה אותו עושה!!

למעלה