../images/Emo103.gif../images/Emo197.gifבוטיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif
ואוו. זה היה פרק אחד המרגשים!
ממש אהבתי אותו.. ואני לא יכולה כבר לחכות לפרק הבא.. שאני מקווה מאוד שיהיה במוצ"ש
ועכשיו לציטוטים~
ד"א סורי שלא הגבתי עד עכשיו..
"לא, דני חדל! אנא ממך...חדל" הצחיק אותי החדלל..XDDDDDD דני פלט חיוך ואמר "אז זה לא שאת לא מבינה, את סתם מערבבת בנינו". "אל תגיד את זה" אמרה טל. "למה?" שאלה דני. "זה נשמע כאילו שיש לך פיצול אישיות" השיבה טל. "אז מה? זה רק בנינו" אמר דני.
[פיצול אישיות?XDDD] "נער שעבר את גיל העשרה, אבל נשאר תקוע בגיל 5". XDDDD
טל סגרה את פיה והביטה אל עבר דאגי. היא חייכה אליו ושאלה "איפה החצי השני של מקפליי?". דאגי חייך ואמר "את יודעת, מסתובבים להם...בחורות,כרמן...שוטרים".
ד"א למה זה שוטרת ולא שוטר?XDDDD "טל ודני התנשקתם כבר?" שאל לפתע דאגי בחוסר טאקט מובהק. טל ודני הביטו אל פניו ואמרו פה אחד "לא, למה שנתנשק?". "מזל רע" אמר דאגי ופרץ בצחוק.
"שלושה פעמים" אמר דאגי בשקט ופלט חיוך מבין שפתיו הדקיקות. "שקט!" קראה איימי בשנייה, ונתנה דחיפה קטנה לדאגי
זה יגמרר ברעע!! דאגי חייך ואמר "אני יספק לך בחינם, אחי. פעם ראשונה הייתה כשהייתי שיכור, לפני שבאת נישקת אותה, נשיקה ארוכה מאוד-מאוד. אחר כך כשהיית קשור, או משהו כזה, התנשקנו לפנייך". דבריו של דאגי גרמו לטל להאדים, היא הביטה אל עבר נעלה ולא העיזה להרים את פניה אל דני. "אחר כך בבית שלך," המשיך דאגי.
אוייי לא...!! "ישבנו על הספה, וכשחשבנו שאתה צריך לבוא. אז מיד יצאנו. זאת הייתה נשיקה מטורפת, אף בחורה שהייתי איתה בחיים לא נישקה אותי בצורה שכזאת" אמר דאגי ונשך את שפתו התחתונה. XDDDDDDDDDD מה אתה עושה דאגיי
XDDDDD אהבתי..
מה עכשיו? אני לא רצוה לריב איתך שוב, אני ממש, ממש, ממש, ממש לא רוצה, דני" לחשה טל בשקט. "את עדיין אוהבת אותו?" שאל דני במהירות והביט אל עבר עיניה בקשיחות. טל חייכה ואמרה "אם אני אנשק אותך שלושה פעמים, מה זה יאמר עלינו?". "שאנחנו, אוהבים" אמר דני בשקט.
"אני לא בטוחה" אמרה טל והפתיעה גם את עצמה בתשובתה.
גם אותי היא הפתיעה..:S קורניליוס הוא דמות חזקה, הוא מעדיף להילחם על חייו למען האהבה, ולעומת זאת אצבעונית. ברגע שהיא שומעת שקורניליוס מת מפי העכברה [שמועות בלבד!], היא מבינה שאין לה מה לעשות עוד. ומוותרת." שמועות בלבדד..XDDDDDDD
|בלנוד| אך קורניליוס לא חוזר, הוא מפר את הבטחתו לטל.." טל?
מבחן מטומטם, אז כתבתי שהמורה הוא פסיכופט...נו, ו?...את שמעת על מורה שמכריח את התלמידים שלו לספר על רומאו ויוליה? או...או...או על המלט!. כולם מתים! אז מה זה משנה?" XDDDDDDDDD רון הזהה..XDDDD
"שהם פסיכים? מי היה שותה רעל בשביל בחורה?" שאל רון במהירות ועיקם את אפו "בלי להעליב כמובן, טל" הוא הוסיף במהירות. טל פלטה צחוק, היא הביטה לעברו ושאלה "אתה באמת חושב שאתה לא תשתה רעל בשביל אהובתך?". "לא, אני אשתה קולה" אמר רון בשקט.
XDDDDD כי...סנדי הייתה שם ואימי. אז חשבתי לעצמי—" טל קטעה את דבריו ושאלה "סנדי? איימי? פספסתי כאן משהו?". רון חייך ואמר "נו, את יודעת. הייתי מאוהב בסנדי למשך זמן מה, ואז הבנתי שהיא לא שווה את זה". "אתה מתכוון מאז שהיא העיפה לך סטירה?" שאלה טל בשקט. XDDDDDDDD
בסך הכול רציתי חברה לשיעור ספרות... אני לא חושב שיש לי בכלל סיכוי עם ליאו". "אה, ליאו" אמרה טל בשקט. XDDDDDDD LOL אני לא הבנתי למה התכוונת וחשבתי שאת מתכוון שאין לו סיכוי עם ליאו..XDDDDDDD
XDDDDDDDD אוקיי אז בוטטט.. אני יכולה להגיד לך שהרגשתי חצי מהסמיילים של תפוז..XDDDDDD
כי ממש היה בא לי..XDDD
ועוד הרבההה..שאין לי כוח לרשוםם..XDDD אז לסיום.. חפרתי..XDD
אהבתי מאוד
ומחכה לפרק הבא..
ספירר