יא-בייבי!פרקים33-34

../images/Emo54.gifייפי! ^^

אני שוב טוענת שטל טיפשה. לרוץ? בעירום? כן, בטח. אבל זה נחמד שדני דואג לה. ^^ עכשיו אני ארפרש כל חמש דקות כדי לראות אם העלית את השאר. וויהי. ^^

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Step Up - Til The Dawn : http://www.youtube.com/watch?v=eJrWEabijOo
**************************************************************************************************************** "בסדר, מי שמפסיד—" "מקבל כאפה" השלים דאגי את דבריה. "זה לא יהיה נחמד, אבל בסדר פוינטר" אמרה איימי בשקט וחייכה אל עבר טל שבהתה בהם מעבר לכתפו של דני. טל חייכה מיד ואמרה "שניכם מטורפים, גם אתה...שלא תחשבו ששכחתי אותך". "אנחנו כבר מגיעים, נכון דאגי?" שאל לפתע דני. הוא סובב את פניו והביט אל עבר דאגי ואיימי שהצמידו את אצבעותיהם. "מה אתם עושים?" היא שאלה במהירות וכיווצה את גבותיה. "אני מוכיחה לו שהאצבעות שלו עקומות" אמרה איימי בשקט. טל הביטה אל עבר דני, ושניהם פרצו בשנייה בצחוק. "זה קרוב לכאן דני, אנחנו מכירים את המקום הזה כמו את כף ידנו" אמר דאגי מבלי להרים את עיניו. "אנחנו פונים כאן שמאלה נכון?" שאל דני בשקט. "בדיוק" אמרה איימי. "מאיפה את יודעת?" שאלה טל. איימי הרימה את פניה ואמרה בביישנות "הייתי כאן פעם, הייתי ממש סקרנית. אל תשכחי שזה הקצה השני של העיר, ואם אנחנו באים לכאן, זה רק כי משעמם לנו". "מסכימה" אמרה טל בנימה צינית. היא זכרה את המבט של דני שנותר בה כאשר אמרה זאת. הוא פרץ בצחוק והשאיר אותה תוהה מה היה מצחיק בדבריה. אך שנייה לאחר מכן הוא השלים לה את מחשבותיה. "את פשוט מצחיקה אותי" הוא אמר והרים את פניו אל עבר הרחוב. "תפסיק כבר," אמרה טל בשקט ודחפה אותו מעט. "לא עשיתי כלום" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה "נכון, אתה סתם מעצבן. אתה לא צריך לעשות משהו בשביל זה". "את תמיד מתעצבנת עלי, יש משהו שאני עושה שגורם לך להתעצבן?" שאל דני בשקט. טל זכרה את הרגע הזה טוב מאוד, את הרצונות שעלו בה אחת אחרי השנייה נזרקות אל עבר 'תהום-המחיקה', אחת אחרי השנייה ומושמדות בקצב מהיר. "אני לא יודעת, אני לא באמת עצבנית עלייך...אני חושבת שאני סתם—" "מחפש סיבות לריב?" שאל דני במהירות והפנה את פניו אל הרחוב. טל פלטה צחוק ואמרה "לא, אני באמת מתעצבנת כשאתה מעצבן אותי. אבל כשאתה לא...אני מסוגלת אפילו ל—" "טל! דני! זה כאן!" זעק לפתע דאגי מאחוריהם. טל מצמצה בעיניה ואמרה "לא חשוב". "בטוחה?" שאל די במהירות ושפשף את מצחו. "לא," אמרה טל בשקט "ובכול זאת אנחנו הולכים עכשיו, יש לי משימה לבצע". "בסדר, איך שאת רוצה" אמר דני בשקט. "דני, תעצור לרגע!" היא אמרה ועצרה אותו. "לחכות לכם?" שאלו דאגי ואיימי מעל יד שער הברזל. "כן" אמר דני "לא! אנחנו כבר באים" זעקה טל והפתיעה אף את דני. "רגע, את מה—" "תשתוק, ותקשיב לי טוב!" אמרה טל בשמץ של תוקפנות. דני באמת שתק, טל זכרה את פניו המופתעות. היא שיננה את התווים שלו בעיניה רוחה ויכלה אף לחוש את הנשימות שלו שהיו קרובות אל שלה. "דברי, אני מקשיב" אמר דני בציניות. טל החזיקה את צווארון חולצתו וקירבה אותו אליה. "אני רצינית, דני" היא פלטה והעבירה את מבטה אל עיניו. "גם אני" אמר דני והתקדם אליה בצעד אחד. רק עוד צעד אחד הפריד בניהם מלהיות צמודים למדי אחד אל השני. צעד שאף אחד מהם לא היה מוכן לעשות כעת. "יש לך בעיה רצינית איתי דני ג'ונס. אני לא יודעת איך הגעתי למצב הזה, אבל עכשיו הכרתי אותך ממש טוב. אני אפילו מסובבת איתך ברחוב כשהיד שלי מונחת ביד שלך. ואתה יודע מה? אם אתה חושבת שאני פחדנית אתה הולך 'לאכול אותה', כמו שאומרים אצלכם!". היא הביטה בעיניו הכחולות וראתה זיק מוזר עובר בתוכן. הוא חייך מבין שפתיו ואמר "וואו". "כן," היא אמרה "ועכשיו בוא ניכנס". "אוקי" אמר דני בשקט והלך אחריה. הם הביטו אל מעבר לשער וראו אל דאגי ואיימי יושבים על אחד הסלעים. "איך נכנסתם?" שאלה טל בשקט. "טיפסנו" אמרה איימי במהירות. "כול כך מהר?" שאלה טל. "תשיבי," אמר דני בשקט ונגע בכתפה. טל הביטה אל עבר ידו ואמרה "אני מקשיבה," והסירה את ידו ממנה "דבר". דני פלט צחוק ואמר "אני אטפס ראשון, ואתן לך עזרה מן בצד השני, מקובל עלייך?". היא חשבה מעט, והגיעה למסקנה שזה רעיון מצויין. היא לא רצתה לעבור את השער הזה ולקפוץ אל תוך העשבים מלאי הקוצים. "בסדר" היא פלטה בשקט. דני חייך ומיד הביט אל עבר השער והחל לטפס עליו. תחילה הוא העביר את רגלו האחת, ולאחר מכן את השנייה, ומיד עלה מעליו וקפץ. היא ראתה את איימי ודאגי רצים לעזרתו, אך הוא התרומם עוד לפניי שהם התקרבו אליו מספיק. "קדימה טל, תורך" אמרה איימי. טל הביטה אל עבר השער וכיווצה את גבותיה. היא בלעה את רוקה ועלתה במהירות. היא נזכרה ברוח שאפפה אותה ובידרה את שיערה. טל העבירה את רגלה הראשונה מן הצד השני של השער, והביטה אל עבר דני שעמד מתחתיה ושאל "צריכה עזרה?". היא חייכה לעבור ורצתה לומר ש"לא", ואז חשבה "למה לא בעצם?". היא ידעה בינה לבין עצמה שהיא מנסה להראות לו שהיא אינה זקוקה לו כלל, אך היא גם לא חייבת להתאכזר אליו עד כדי כך. היא אינה שונאת אותו בסך הכול. "כן" היא קראה והורידה את רגלה השנייה גם כן כך שתעמוד על שער הברזל.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

Bon Jovi - Till We Ain't Strangers Anymore: http://www.youtube.com/watch?v=8GP7FY_IZmU
ואיי מעייף להעלות דברים לשרת של תפוז אוף...זה תמיד נתקע או טוען לי שנה>< *********************************************************************************************************** |היא הביטה מתחתיה וראתה את איימי ודאגי עומדים בצידו של דני ומביטים בה. "קדימה טל," אמר דני במהירות "אני תופס אותך". "אתה בטוח?" היא זכרה את עצמה שואלת, ומביטה אל פניו. "כן!"זעק דני והרים את ידיו. טל לחשה "על החיים ועל המוות" ועזבה את השער. היא נפלה לזרועותיו של דני כשהיא עוצמת את עיניה. היא הריגה את עצמה נאספת על ידו, וכאשר הייתה בטוחה שהיא עומדת על רגליה היא פתחה עין אחת ושאלה "אני חיה?". "בהחלט" אמר דני וחייך אליה. טל צחקה ואמרה "מעולה". דני סובב אותה כך שפניה יהיו מופנות אל פניו ושחרר אותה בשנייה. "תודה על התפיסה ג'ונס" היא אמרה בשקט. "אין בעד מה" אמר דני וחייך אליה. "קדימה! לפני שהשומר הזקן יבוא. אם הוא עדיין חי" אמר דאגי במהירות. "איזה שומר זקן?" שאלה טל בחשש. דני ניער את פניו ואמר "שום שומר זקן, דאגי הוא מת לפני שנתיים! אני ואתה הלכנו להלוויה שלו בעצמנו". "כן, עכשיו אני זוכר בבהירות" אמר דאגי. "תיזהר שזה לא יחשיך שוב" העירה איימי מן הצד. טל ודני פרצו בצחוק והביטו בפניו של דאגי. "זה לא מצחיק, אני מעדיף לשכוח את זה" אמר דאגי בשקט. "למה?" שאלה איימי. דני הצביע אל עבר הבריכה ואמר "קדימה, בדרך נספר לכן". "אוקי" אמרה איימי. היא הביטה אל עבר טל וחייכה אליה. טל צחקה ואמרה "נו,באמת", והתקדמה גם כן מאחורי גבם של הבנים. "דאגי חילל את הגופה שלו, בגלל זה הוא לא רוצה לזכור את זה" אמר דני בשקט. "מה?" שאלה טל. היא זכרה שהיא לא הבינה את המילה המוזרה הזאת. טל פסקה את מחשבותיה לפתע משום צלצול הפלאפון של איימי. היא הביטה על הצג הקטן וראתה שרשום מעליו את המילה "אבא". היא ידעה שבזמן האחרון איימי רבה עם אביה, ובכול זאת הוא התקשר. אולי השיחה הייתה חשובה או לא, מי יודע. היא קמה במידיות מן המיטה וענתה לצלצול. "הלו?" היא אמרה בשקט. "איימי?" שאהל הקול הגברי. "לא, חברה שלה טל" אמרה טל בחשש. "אוה," ענה האב "את יכול לומר לאיימי שתתקשר אלי בדחיפות בבקשה?". "בוודאי" אמרה טל בשקט. לפתע נכנסה איימי אל החדר "את לא מבינה טל, סנדי הייתה בשירותים והיא...היי עם מי את מדברת?". "אבא שלך" לחשה טל. איימי פתחה את עיניה הכחולות ומיד לקחה את המכשיר שהגישה טל לידיה. היא הביטה אל עבר טל ושתקה. "קדימה! תעני!" לחשה לה טל. איימי היססה ולאחר מכן אמרה "הלו?" ויצאה מן החדר בריצה בכדי להתבודד. לאחר כמה שניות נכנסה בדלת ואמרה "תחכי לי כאן". "אין בעיה" אמרה טל בשקט וסימנה לה סימן של חיוב. טל שכבה על מיטה השנייה של איימי והביטה אל התקרה. חיוך קטן נמתח על פניה, והיא שקעה שוב בעולם הזיכרונות שלה, טובעת מרוב אושר, כעס, ובעיקר בלבול. "לחולל גופה זאת אומרת לעשות לה משהו, כמו להפיל את האפר שלה. או סתם לפגוע בגופה איכשהו." הסבירה איימי. "הם לא היו צריכים לומר לי להחזיק את החבל" התרעם דאגי. טל הביטה על גבו ורצתה מיד לחבק אותו. הוא היה נשמע כול כך מצחיק וחסר אונים ליד דני. דני היה הרבה יותר מלא בביטחון עצמי מדאגי, זה מה שהפריד בניהם בעצם מבחינתה של טל. אילולא היה יכול דאגי לגבור על דני ולבוא אליה בכול זמן שרק רצה, מי היה יודע...אולי הייתה היא ממשיכה את הקשר שלהם, ומחזקת אותו אף מצידה. "מה עשית לקבר של הזקן?" שאלה טל בשקט והביט אל עבר איימי שחייכה אליה. "אמרו לו לאחוז בחבל שמחזיק את התיבה, לפני שקוברים אותה באדמה. ותנחשו מה דאגי עשה" אמר דני בציניות. "החזיק את התיבה?" שאלה טל במהירות. "מעולה," אמר דני אך לא פסק מלדבר "אך דבר אחד אינו מושלם בסיפור הזה. אדון פוינטר ניסה לומר לביתו של השומר הזקן שתתקשר אליו, ושכח לגמרי שהוא מחזיק חבל, שמחזיק בארון קבורה של מישהו. ובתוך שניות האחרון נפל על צידו, ונקבר בעצמו". טל ואיימי פלטו צחוק משוחרר, לעומת דאגי שהיה נראה נבוך. "הגענו" לחש דני בשק והצביע אל עבר סולם ארוך. טל הרימה את עיניה כלפי מעלה וראתה את המחזה שהרתיע אותה לשנייה. היא פתחה את עיניה והביטה אל עבר מיכל עצום ומעגל שהשתרך מעליהם. הסולם היה מחובר אליו, כך היא ניחשה, אך לא מיהרה לבדוק. היא הורידה את עיניה אל עבר דני ושאלה מיד "אנחנו צריכים לטפס, עד לשם?". דני פלט צחקוק מהיר ואמר "אם תאהבי את הבריכה, לא". "אוקי, בואו נראה את הבריכה" אמרה טל במהירות. "קדימה" אמר דאגי והוביל בראש. איימי החזיקה את ידה של טל ואמרה "אני קופאת". הם עמד לפני מבנה ענק מוקף בחלונות גבוהים, היה נראה שהמקום היה נטוש במשך כמה שנים טובות.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||||| [5]../images/Emo126.gif

חיכיתי לרגע הזה:
can you feel the love tonight :
המקורי-באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=duwz5y4jONE [מדהים!]
ביפנית: http://www.youtube.com/watch?v=67lEwNRiytI
בעברית: http://www.youtube.com/watch?v=_bYd4A58Ki0
בתיאלנדית: http://www.youtube.com/watch?v=9d9I9wqnFhg XD תהנו ***************************************************************************************************************** טל הביטה אל עבר הצמחים שטיפסו על החלונות וכיסו אותם עד טום. היא הסתכלה על דאגי ודני בזמן שהחלו לעבור סביב המבנה, כאשר ידיהם ממשות את הקיר. "מה אתם עושים?" היא זכרה את איימי שואלת בשקט ומחבקת את עצמה. "בודקים איפה הדלת" אמר דני בשקט והכניס את ידו אל תוך שיח עבות שטיפס לכול אורך המבנה וחסם אותו.. טל הביטה סביבה ושחזרה את השדה השחור והפתוח שהיה סביבם. "זה כאן?" היא שאלה בשקט, והביטה אל עבר איימי. "אמור להיות כאן" אמרה איימי בשקט. דני נראה חושב, הוא כיווץ את גבותיו וקרא לאחר מכן "מצאתי!". הוא משך את השיח הצידה והביט אל עבר דאגי, שמיד התקדם בכדי לעזור לו לפתוח דבר מה. הם הורידו את השיח, והביטו אל עבר איימי טול כשצחוק מתנוסס על שפתותיהם. "מה זה?" שאלה טל בשקט. "בואי תיראי" אמר דאגי בשקט. טל הביטה אל עבר איימי ולחשה "אני לא מאמינה שאני עושה את זה". "גם אני" החזירה לה איימי והלכה לצידה . השתיים התקדמו אל עבר היכן שעמדו דני ודאגי, וראו כי הם הצליחו לפתוח דלת כלשהיא שהייתה סגורה. "אפשר להיכנס לשם?" שאלה טל בשקט. "כן" אמר דני ופתח לפניה את הדלת. טל הביטה אל תוך המקום, היא זכרה את הרגע שבו נפעמה מן האופי הרגוע והשקט שנגע בה ברגע בו עברה את המחיצה שבין העולם שבחוץ, לעולם שבפנים. היא פתחה את עיניה וליטפה במבטיה את הבריכה השקטה שהייתי מול עיניה. מימה היו נראים צלולים, והצמחים שגדלו סביבה נתנו לה הרגשה של פראות. איימי נכנסה מאחוריה ואמרה בשקט "וואו, מדהים". היא עמדה על ידה והביטה נפעמת והמומה על המקום הנטוש והיפיפה שנגלה לפניה. היא שמה את ידה על פיה והעבירה את עיניה על כול חלק וחלק שיכל לספק לה עוד הלם, למה שישנו כבר. המקום היה נראה כמו גן-עדן טרופי. חלל החדר היה עצום, ונראה היה כי עדיין אל גילו א כול כולו. טל הביטה אל עבר דני ודאגי שנכנסו גם כן אחריהן, ואמרה בשקט "בנים, זה מדהים". "נכון?" שאל דאגי בשקט ונעמד על ידה ועל יד איימי. "כמו תמיד" אמר דני בשקט והעביר את מבטו הכחול אל עבר הקירות המחוספסים מלאי הצמחים הירוקים ביותר שיכלה טל לדמיין. היא הביטה בפניו של דאגי ואמרה "הייתם באים לכאן הרבה?". "לפעמים, כשרצינו חופש" אמר דאגי בשקט והפנה לפנייה את עיניו התכולות. "אתם באמת אמיתיים," אמרה לפתע איימי בשקט "כלומר, אתם גם בני-אדם נורמאלים לכול דבר מחוץ לחיי המוזיקה שלכם" היא המשיכה והביטה עליהם. "בדיוק" אמר מיד דני ותקע בטל מבט שגרם לה לעביר את עיניה אל הקירות ולעבור עליהם באצבעה. "תמיד היינו בני אדם, אני נראה לך כמו בהמה?" שאל דאגי בציניות. "טוב, אתה...אתה זה כבר סיפור אחר" אמר דני בעוקצנות. "זה ממש מפליא ואתי, אתם נראים כאלה שחיים חיים מלאי התרגשות מהופעה להופעה...אבל בריכות ישנות? צמחייה? מי שמע על זה?" שאלה איימי במהירות. "זה מה שטל צריכה להבין" אמר דני בעוקצנות מבלי להביט בפניה של טל. טל הלכה לאורך הבריכה, כשידיה נוגעות ומלטפות את העלים והצמחים שיכסו את הקירות. המקום הזה היה מדהים, חממה בעד עצמה. חממה שהטבע ייצר, ושמר. העלים הירוקים הגדולים שקרצו מכול עבר, הבריכה בעלת המים הצלולים. צבעם היה עמוק ומדויק, כאילו היו במקום ציירים ששקדו במשך שעות על ציור המים. המקום היה לח אומנם, ובכול זאת עוצר נשימה. טל יכלה לחוש את הרוח שנכנסה מחריץ קטן בקצה הקיר, אך הצמחים סיננו אותה ולא נתנו למשב להרוס את הרטיבות והחמימות ששררה בפנים. המקום היה כמו חלקת גן-עדן קסומה מארץ אחרת, רחוקה. "העקיצות שלך לא מעניינות אותי" היא פלטה בשקט והביטה אל עבר דני שנראה מופתע מתשובתה. טל הסתובבה והביטה אל עבר דני שבחן את קצה הבריכה ואמר "דאגי, הנרות לנו נשארו כאן. אתה זוכר איך ברחנו כאשר שמענו את השומר הזקן רודף אחרינו?". "בהחלט" אמר דאגי בשקט, ופלט צחוק. "טל, את נראית המומה" אמרה איימי ונעמדה על ידה. "אני לא מבינה," אמרה טל בשקט וגרמה לדני ודאגי להפנות אליה את פניהם. "איך זה שאתם יודעים על המקום, אבל הממשלה לא?" היא שלה בשקט והעבירה את מבטה ישירות אל דאגי. "הם יודעים," אמרה איימי פתאום "הם הגדירו את המקום כמקום נידח, בגלל זה לא בונים כאן בתים ולא דברים שקשורים בהם. יש אגדה עממית על המקום הזה. אומרים שהוא עומד כאן כבר לפחות 100 שנה". "בדיוק" חיזק דני את דבריה. "הארי וטום יודעים על המקום הזה?" שאלה איימי את דני במהירות. דני העביר אליה את מבטו וחייך. "כן, הם יודעים. אבל טום אומר שהלחות כאן תעשה לו קצרת, והארי מעדיף לבלות במסעדות" הוא אמר והביט אל עבר דאגי. דאגי צחק ואמר "טום והמחלות שלו, הוא נוהג להמציא לעצמו לפחות שמונים מחלות בשנה".
יש המשך~~

yaelsee

New member
חחחחחחח

טום החולני :-S רק לא ממזמן הייתה לו שפעת, מסכן :-\ איזה מקום יפה!!!

m i c k e y 15

New member
XDDD

"כן, הם יודעים. אבל טום אומר שהלחות כאן תעשה לו קצרת, והארי מעדיף לבלות במסעדות" הוא אמר והביט אל עבר דאגי. דאגי צחק ואמר "טום והמחלות שלו, הוא נוהג להמציא לעצמו לפחות שמונים מחלות בשנה".
XDDDD באמת מתאים לטוםם! XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||| ../images/Emo126.gif

אני שונאת את תפוז! אני שונאת את הדיליי שהוא עושה! אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! >< $#%#$%$#%$#%%$^&%#@$!@#... למה הוא לא יכול להעלות חלקים נורמאלי כמו...אתר..נורמאלי
. טוב כול השאלות כאן הן בגדר "שאלות רטוריות" כי כולנו יודעות את התשובות עליהן. >< *************************************************************************************************
: In Her Eyes : http://www.youtube.com/watch?v=wcfUzdT1zUQ ********************************************************************************************************************* טל פלטה צחקוק מהיר ואמרה "מתאים לו" בשקט. היא הביטה אל עבר הנרות שהיו בידו של דני. הן היו מספיק גדולים בשביל להאיר את המקום, אבל היא לא תכננה להישאר שם, אלא רק לבצע את המשימה שלה. "קדימה דני, אני מחכה למשימה שלי" היא אמרה בשקט. "טל, אבא שלי חוזר אל העיר" אמרה לפתע איימי, שנכנסה בשנייה בדלת החדר, ועוררה אותה מחלומה בהקיץ של טל. טל ניערה את ראשה ושאלה "מה? מתי?". "עכשיו, הוא בבית" אמרה איימי בשקט ודמעות נראו בעיניה. "בואי לכאן" אמרה טל בשקט ומשכה אותה אליה. "אני לא יודעת מה לומר לו טל" אמרה איימי בשקט וכרכה את זרועותיה סביב טל. "תירגעי," אמרה טל בשקט "הוא בטח בא להשלים איתך. אני בטוחה שהוא יאמר לך שהוא לא חוזר הביתה, אבל הוא לבטח לא יעזוב אותך שוב". "את חושבת?" שאלה איימי בשקט והביטה עליה בעיניה הכחולות העמוקות. טל הנהנה עם ראשה ואמרה בשקט "לכי אליו, תדברי איתו, זה חשוב". "את צודקת" אמרה איימי וניגבה את עיניה במהירות. "קדימה איימי, לכי עכשיו. את רוצה שנזמין בשבילך מונית?" שאלה טל במהירות וחייכה לעברה. "רגע, אני צריכה לאסוף את הדברים שלי ולהודיע במזכירות. את חושבת שיתנו לי להשתחרר?" שאלה איימי בחשש והביטה בפניה של טל בשקט. "אני בטוחה שכן, ואם לא אנחנו ננסה לחפות עלייך" אמרה טל בשקט. "אין לי לימודים היום, יש לי רק קורס ערב של המוזיקה, אבל אני בטח לא אפספס אותו" אמרה איימי בשקט. "איך זה שאתם לומדים מוזיקה כאן?" שאלה טל בשקט ועזרה לה לארגן את תיקה. "נלחמנו בשביל לקבל קורס משלים, ולאחר שנאספנו בקבוצה גדולה הם החליטו ללמד את זה בתור קורסים, אני מקווה שבקרוב זה ייהפך למקצוע" אמרה איימי. "זה ייהפך, כמו קורסי המחשבים...זוכרת? לבסוף הם נהפכו למקצוע" אמרה טל בשקט. "מזל שלא בחרנו בזה, טל" אמרה איימי ופלטה חיוך מבין שפתיה. "כן, דני קרולין דם. אני שמחה שלא בחרתי בזה והתעקשתי על ספרות מורחבת. היית מאמינה שיכולתי להיתקע עם ה—" "מטומטם?" שאלה איימי. "בהחלט!" אמרה טל. איימי צחקה ואמרה "במיוחד אחרי שהיו שמועות שהוא יצא עם הפרוצה ההיא...פשוט גועל נפש". "מסכימה בהחלט" אמרה טל בשקט. "טל, את תישמרי על החדר שלי? אני צריכה שמישהו יחזור וישקה את הפרחים שלי. את יודעת שהם חשובים לי בשביל הפרויקט" אמרה איימי במהירות והביטה אל עבר טל בציפייה. טל חייכה ואמרה "אל תדאגי, אני אדאג להם, יש לי את המפתח הנוסף שלך. אל תדאגי" . איימי נשכה את שפתיה ואמרה "תודה טל, את ממש עוזרת לי". "זה בסדר איימי, את לא צריכה להיות רגשנית יורת מידי" אמרה טל בשקט. "ואת לא צריכה להיות רעה מידי" אמרה איימי וחייכה. "את יודעת שאני אוהבת אותך, את לא צריכה לשמוע את זה בכול פעם. ואני לא באמת רעה" אמרה טל וחייכה לעברה. איימי צחקה והשיבה "לא רק כלפי טל, אחרי אתמול...אני כבר לא בטוחה מה הולך בינך לבין מי. אני עדיין בהלם ממה שקרה, הייתי רוצה לשחזר את אותם הרגעים שוב ושוב. מי היה מאמין פוינטר וג'ונס הם אנשים רוחניים ורגישים אחרי הכול. את ראית את הפרצוף של דני כשקפצת לשם? הוא היה בהלם!". "לחלוטין, אמרת לי את זה כבר מליון פעם" אמרה טל ופלטה חיוך של סיפוק מבין שפתיה. "את רואה שאת אוהבת להיות רעה?" העירה איימי בשקט. "איימי, הוא גם היה רע אלי אחר כך. איך יכולתי שלא להגיב לו? ואחר כך עם מה שקרה לו, הרגשתי שאני עומדת למות!" התרעמה טל. "אני מסכימה איתך, הגעתי למסקנה שאני לא מבינה את שניכם... מה שבטוח זה שאתם מענים את עצמכם בלבד. והעניין הזה עם מה שקרה לו באמת היה מפחיד, יכולתי להישבע לך...פשוט להישבע...שהייתי בטוחה שהוא עומד למות" פלטה איימי. "איימ', את לא צריכה לחשוב על זה בכלל. את יודעת שאף פעם לא היה בנינו משהו, וגם לא יהיה. הוא צריך להיות עם מישהי שתספק לו את מה שהוא צריך, אולי טעיתי כשהלכתי על דאגי אל הצד. ממש הכאיב לי לראות את הפרצוף של דני" אמרה טל בהרהור והביטה אל עבר איימי. "את רואה?" פלטה איימי "את מנסה להתחמק מעצמך, מה קורה לך?...את אומרת לי להתמודד מול אבא שלי, אז אני אומרת לך להתמודד עם מי שאת יודעת שאת צריכה להתמודד איתו. תעשי את זה". "זה עניין אחר איימ'...שונה לגמרי. איך אני יכולה להתמודד מול בן-אדם שמת?" אמרה טל בשקט. "לא בדיוק, זה בערך אותו הדבר. רק שאצלי אין קשר לרגשות. ואת יכולה! אל תישכחי שאחרי הכול...אפשר לתת צ'אנסים לכול אחד" אמרה אימי והתיישבה מול טל. טל חייכה ואמרה "אבל אין רגשות, אין. באותו הזמן הרגשתי, ידעתי שהרגשתי, ועכשיו הכול מת איימי, אני לא יכולה לעשות את זה".
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק||||||| ../images/Emo126.gif

one in a million
: http://www.youtube.com/watch?v=BWtkl-knylE ************************************************************************************************************** איימי ניערה את ראשה, כיווצה את גבותיה והביטה אל עבר טל במבט מזהיר. "את מכחישה, למה את עושה את זה? את חייבת להתמודד עם הכאב, ולא חשוב במה זה קשור" היא שאלה ברוגז. "עושה מה?" שאהל טל בשקט. איימי פלטה אנחה וחייכה לעבר, "כשתגלי, תתקשרי אלי. אני לבטח אשמח לדעת שגילית. תשתמשי בסיפור שהיה לנו אתמול. זה בטח יעזור לך. אני מצטערת על דני, אני צטערת באמת. הכול היה היסטרי אתמול, מפחיד. יכולתי להישבע שהמוות כבר נראה בעיניי כמשהו כול כך קרוב". "אני יודעת, אני רציתי לבכות, אבל לא הצלחתי איימי" אמרה טל בשקט ויצאה בעקבותיה מן החדר. היא סגרה את הדלת ושאלה "שנלך אל המונית?". "הזמנת כבר?" שאלה איימי בהפתעה. "לא, אנחנו נזמין מיד" אמרה טל בשקט. ***** טל הלכה אל עבר חדרה של איימי בחזרה וסגרה את הדלת אחריה. היא הביטה אל עבר הפוסטרים של מקפליי, עיניה נתקעו על תמונתו של דני ודאגי כשהם מתחבקים. היא חייכה לעצמה ולחשה בשקט "למה הכול הולך לי רע?". לאחר מכן הסתובבה עם גבה כלפי הקיר והתיישבה על המיטה. "טל," הדהד קולו של דני במוחה ומיד היא שכבה על המיטה והביטה אל עבר התקרה, שוקעת החלומות בהקיץ. "הגיע הזמן שבאמת תדעי מה המשימה שלך" הוא אמר וחייך אליה את החיוך שכול כך אהבה לראות. "קדימה, חיכיתי מספיק זמן" אמרה טל והביטה בפניו בריכוז. "טל, אני יכול לדבר איתך לרגע? זה קצת דחוף" אמר דני בשקט. טל הנהנה לאות חיוב והתקרבה אליו בשקט. "מה העניין?" היא שאלה בשקט. "את רואה את הבריכה נכון? אם דיברנו על ערום, בואי נשדרג את זה לשחייה-בערום. אבל לא ערום מלא, אנחנו לא סוטים" אמר דני ופרץ בצחוק. "איימי ודאגי כבר יודעים מזה?" שאלה טל בשקט. "כן" אמר דני. היא רק חייבה ואמרה בשקט "למה אתה נראה מוטרד?". "זה עמוק, את לא פוחדת?" הוא שאל בשקט. טל חייכה ואמרה "למה אתה דואג לי? אני אסתדר". "חכי,...אני חייב לומר לך שאת חייבת להיזהר שם" אמר דני בשקט, הוא היה נראה רציני ביותר. טל חייכה אליו ושאלה "אתה באמת דואג לי נכון?". "נשבע, וזה לא כדי שתגידי שאת לא עושה את המשימה ותהיי "פחדנית" רק" אמר דני. טל הרימה את קצות אצבעותיה ונשקה לו על לחיו. כאשר הוא מחזיק את שיערה ומחייך. "את משהו מיוחד" הוא לחש וחייך. לאחר מכן התנתקה ממנו ואמרה "שלא תחשוב שאני אפחד, אני כן מתכוונת לעשות את זה". "אין בעיה, רק תיזהרי" אמר דני. הוא חיבק אותה ואמר "בתקווה שאת לא פחדנית". הוא החזיק את פניה ונשק לה על לחיה, טל עצמה את עיניה והתכוונה לסובב את ראשה אך מיד עצרה בעדה. "דני," היא לחשה לאחר שזה התנתק ממנה "תבטיח לי שלא משנה מה יקרה, לא חשוב אם זה היום או בעול יום...אתה תמיד תענה לפלאפון שלי". דני הרים את גבתו ואמר "חוץ מחזרות, הופעות, תוכניות אירוח, צילום למגזינים, מוות, ובטרייה ריקה...אני מבטיח". טל צחקה ואמרה "אני רוצה לומר לך משהו פתאום, אבל אני לא יכולה עכשיו. זה יהיה יותר מידי בשבילי לערב אחד". "בקשר למה?" שאל דני בשקט והעביר את מבטו מעינה השמאלית אל הימנית. "אלי...אלייך" אמרה טל. "אלינו?" שאל דני במהירות. "בדיוק" אמרה טל והעיפה תלתל אחד ממצחו של דני שקיפץ בשובבות. דני חייך ואמר "אם זה חשוב אנחנו יכולים לצאת בכדי שתאמרי לי, אני מבטיח לא להשתגע". טל ניערה את ראשה ואמרה "לא, זה לא העניין". "אז מה זה?" הוא שאל במהירות. "שמתי לב למשהו," אמרה טל בשקט "משהו שאני מקווה שגם אתה לבטח שמת לב אליו". "את שוב רומזת?" שאל דני. טל העבירה את מבטה אל עבר איימי ודאגי, ומיד החזירה אותו אל פניו של דני. "לא!...אני מבטיחה שבבוא הזמן אתה תדע". "אני שונא להיות במתח" אמר דני בשקט. "אז לא צריך" אמרה טל. "לא," אמר דני במהירות וחייך אליה חיוך מתגרה "אחרי שתגידי לי אם את מסכימה לעשות את המשימה ואחרי שתעשי אותה, במידה ותסכימי, תדברי איתי". טל חייכה ואמרה "גם זה יותר מידי, אני לא מאמינה שאני עומדת לומר לך את זה...אבל בסדר, אני מסכימה לעשות את זה ממש עכשיו. אנחנו נדבר אחר כך". "אם אני אאסוף אומץ שוב" אמרה טל בתוך ראשה. "באמת?" שאלו דאגי ואיימי מן הצד. "כן" אמרה טל והשילה מעליה את המעיל של דני. לפתע עבר בליבה חשש, היא הביטה אל עבר דני שהבין מיד את המסר ואמר "זה בסדר, בגלל שאני ג'נטלמן, אני אכנס אחרייך כדי שלא תחשבי שאת עושה את זה לבדך". "איך אני אדע שאתה לא עובד עלי?" שאלה טל והרימה את גבותיה. "בחייך, דבר ראשון איימי תחזיק לך את הבגדים. ודבר שני—" דני קטע את עצמו ופשט במהירות את החולצה שלו. הוא הרים את ידיו ואמר "הנה הורדתי את החולצה, אני לא מתכוון לברוח". טל העבירה את מבטה אל עבר השרירים שלו שנראו מצוירים במכחול מיוחד במינה. כול שריר שלו בלט באור הירח שנשקף מעליו, וגרם לגופו להיראות בהיר יותר ממה שהוא. הוא כיווץ את ביטנו כאשר דיבר וגרם גם לשרירי ביטנו להתבלט. טל חייכה ואמרה "אוקי", היא השילה מעצמה את החולצה שלה, ונשארה בגופייה בלבד. דאגי פלט שריקה מהירה שגרמה לטל ולאיימי לפרוץ בצחוק. היא הביטה אל עבר דני שהחל להוריד את הנעליים שלו, ולאחר מכן גם את הגרביים ושם אותם בצד. הוא הרים את פניו אל עבר איימי ואמר "איימי, את תוכלי לשמור אלו? אני לא סומך על דאגי שהם יישארו יבשים". "ברצון" אמרה איימי וחייכה אליו. טל הביטה אל עבר דני והוריד את נעליה וגרביה שלה. דני הביט אל עבר המכנס שלו ושאל "ביחד?". טל חייכה ואמרה "במילא יש לי מכנס קצר שלא הולך לרדת ממני".
יש המשך~~>

../images/Emo54.gifאו-או. OO

משהו רע עומד לקרות, נכון? אוי, לא! הוא יטבע! או כמעט יטבע. או שהיא תטבע. בעצם, היא לא יכולה לטבוע - היא נזכרת בכל זה.. הממ. *מסוקרנת*

yaelsee

New member
דני ../images/Emo99.gif

'טל העבירה את מבטה אל עבר השרירים שלו שנראו מצוירים במכחול מיוחד במינה. כול שריר שלו בלט באור הירח שנשקף מעליו, וגרם לגופו להיראות בהיר יותר ממה שהוא. הוא כיווץ את ביטנו כאשר דיבר וגרם גם לשרירי ביטנו להתבלט.' מקווה שכבר יש את החלק הבא!

michalie XD

New member
ארגג!!!!!!!!!!!!!11

דני
מסכןןן שלי נכון שהוא יחיה נכוון?! ומשום מה אני לא כועסת על טל כי אני יודעת שהיא לא אשמה זתומרת היא אשמה אבל היא לא עשתה את זה בכוונה ונכון שלא יקרה כלום לאף אחד?! וכולם יחיו באושר ועושר?! אהמדניוטלאהמ אבל מה יהיה עם דני?לפעמים אנשים לא חושבים לפני שהם עושים משהווו וזה מה שקרה עם טל אבל סך הכל הפרק הוא ממש ממש ממש ממש ממש מהמם

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||| ../images/Emo126.gif

Robbie Williams - Angels: http://www.youtube.com/watch?v=LF8unwxhNho&feature=related ************************************************************************************************************** "זה בסדר, הפעם לבשתי את אחד הבוקסרים היותר נורמאלים שלי, לא שקופים" אמר דני וחייך לעברה. טל צחקה ואמרה "דאגי תספור לנו משלוש ומטה". "אין בעיה" אמר דאגי ונראה מרוצה מעצם העניין שהכניסו גם אותו לעניין. הוא חייך ואמר "שלוש". טל ודני פתחו שניהם את הכפתור הראשון במכנסיים. "שתיים" אמרה איימי מרוב התרגשות. דאגי פרץ בצחוק ואמר "מישהי מנסה לחטוף לי את התפקיד". דני פשט מעליו במהירות את המכנס, לעומת טל שהעדיפה להוריד את המכנס שלה בצורה יושר נשית ומתוחכמת. "שלוש" קראו דאגי ואיימי יחדיו.טל ודני הביטו אחד על השני ונראו נבוכים. טל צחקה ואמרה "שחכתי משהו", והשילה מעליה את הגופייה שלה בשנייה. היא הסתובבה ואמרה "מזל שאני עומדת רחוק מכם". היא עמדה, למזלה, בקצה השני של הבריכה. "תזרקי אלי את הבגדים" אמרה איימי אל טל. דני שם את בגדיו על יש איימי ואמר אל עבר דאגי "שלא תעז אפילו לנסות לעשות את מה שעולה במוח שלך". "אתה בכלל לא ידוע מה עולה במוח שלי" אמר דאגי ברוגז. "אני מתאר לעצמי" אמר דני בציניות. "המוח שלי חושב עכשיו על כמה שטל נראית לי פתאום יפה" אמר דאגי בחוסר טאקט מושלם. דני הסתובב במהירות ושאלה "רק עכשיו?". איימי,שהייתה בגבה אליהם, פתחה את פיה והביטה אל עבר טל שנראתה נבוכה. טל פלטה צחוק ואמרה "שמעתי אתכם". "אז שמעת דברים טובים" אמר דאגי וקרץ לה. אך היא לא יכלה לראות את הקריצה שלו, היא הייתה עסוקה בדני שהיה נראה מעולה במיוחד כשאור הירח מלטף את גופו. אומנם הוא היה רחוק ממנה, אך לא בהרבה מטרים. "אני לא מאמין שאת הולכת לעשות את זה, את יודעת מה יכול להיות שם בקרקעית?" שאל דאגי . "לא, ולא אכפת לי" קראה טל באומץ. בתוך תוכה היה לה אכפת, אבל היא ידעה שהם לא היו מביאים אותה אל מקום מסוכן. "קדימה, כשאני אומר עכשיו את קופצת" אמר דני. "אין בעיה" אמרה טל ואספה את שיערה לאחור. היא חייכה אליו וראתה את החיוך שלו מטפס את שפתיו גם כן. "עכשיו" הוא אמר. זה היה הסימן שלה לקפוץ, היא התקדמה את עבר קצה הבריכה ,הטילה את גופה אל עבר המים הצלולים. היא שברה את מסכת השלמות של המים, וגרמה לגלים מסוימים לפרוץ בזהירות. הרטיבות פגעה בה מכול עבר ושיער התפרץ מתוך הגומייה שהחזיקה אותו. טל פתחה את עיניה והביטה אל עבר המים התכולים שהיו סביבה. היא ידעה שהיא לא תחזיק מעמד עוד, ומיד עלתה אל אוויר העולם. המים היו קרירים, אך היה אפשר להתרגל אליהם. היא הביטה סביבה וראתה את דני עומד על רגליו וצועק "טל, את בסדר!". מיד עלה חיוך אל שפתיה, היא צחקה ואמרה בשקט "כן, אני לא מאמינה שקפצתי". "המים קפואים?" הוא שאל בשקט. "כן" קראה טל והביטה על עצמה. היא צחקה והביטה אל עבר פניו של דני, היא הייתה כול כך קורבה אליו והיה ל דחף לגרום לו להיכנס אל המים בכדי שירגיש אותם בעצמו. עיניו הכחולות קיבלו את השתקפות צבעם של המים בעיניו, שגרמו לעיניו להיראות עוצרי נשימה בצבעם. היא צחקה ושאלה "אתה פחדת להיכנס נכון?". "כן, מאוד. לא האמנתי שתעשי את זה, הייתי בספק מאוד גדול...שאת תסכימי" הוא אמר במהירות. "הגיע הזמן שגם אתה תתרטב" אמרה טל בשקט. "אני לא יודע, זה נראה לי עמוק" התחיל לומר דני. "אתה משתפן?" שאלה טל באכזבה. "לא, אבל אני צריך זמן להתרגל ל...מים" אמר דני בשקט. "קדימה דני, בלי תירוצים" היא אמרה בשקט. "לא, זה לא תי---" אבל טל כבר משכה בשרשרת שהייתה תלויה על צווארו ואמרה "ברוך הבא למועדון". הוא נפל בשניות אל המים וצנח מטה-מטה. היא הביטה לעברו וחיכתה שהוא יתרומם, אך נראה היה שהוא עובד עליהם ולא מתכונן להתרומם. אחר כך הוא נעלם מן האופק, גם גופו וגם בועות הנשימה שלו שעלו לפני כמה שניות מעליו. הלם פגע בטל כמכת ברק, וגרם לה לחשוב על הנורא מכול. "איפה דני?" שאלו דאגי ואיימי שעמדו כול אותו הזמן על ידם. "לא יודעת, הוא יודע לשחות?" שאלה טל במהירות. "אני לא חושב" אמר דאגי בהיסטריה והביט אל עבר המים. "מה?!" קראו טל ואיימי יחדיו. "כן" אמר דאגי, והחל להתרומם סביב הבריכה כמשוגע. "לא!" קראה טל בהיסטריה והביטה אל עבר הבריכה בניסיון לראות האם הוא בכול זאת עובד עליהם. אך לא היה נראה כי זה מה שקרה, הוא צלל די עמוק, ואולי אפילו שקע ללא יכולת תזוזה. מחשבות מעמיקות על עקב דברים שיכולים לקרות לו החלו להתרוצץ במוחה של טל. היא פתחה את פיה ושאלה "דאגי! אתה עובד עלי נכון? תגיד לי שאתה עובד עלי!!". "לא טל!" קרא דאגי בהיסטריה ממשית "אני לא עובדת עלייך! הוא מעולם לא ידע לשחות!". "אוי לא, דני!" קראה טל ופתחה את עיניה לרווחה. "זה לא קורה!" צעקה איימי ושמה את ידיה על פיה. "אני נכנס לשם! אני צריך להוציא אותו!" צעק דאגי. "אתה משוגע? ואם יש שם משהו שמשך אותו כלפי מטה? טל...זה ימשוך גם אותך!" צעקה איימי. "לא אכפת לי! זה החבר הכי טוב שלי!" קרא דאגי. "חכה! אם אתה צולל, אני צוללת איתך!" צעקה טל. "את לא יכולה! את בת!" קרא דאגי "אני בטוח שהוא היה מעדיף שאת תישארי, אם באמת יש שם משהו טל!". "לא, דאגי, אני באה איתך! אני יורדת לשם!" קראה טל בהיסטריה. "את לא!" צעק דאגי והחל לפשוט את מעילו. "דאגי! אני יורדת לשם עכשיו, אם תרצה או לא! דני חשוב לי!" צעקה טל והביטה לעברו בכעס. המתח ששרר בין השניים היה כול כך חזק, עד שאפילו בסכין הכי גדולה בעולם לא הייתה יכולה לחתך אותו. היא כיווצה את גבותיה ורצתה להרוג את עצמה על כך...על כך שאולי הרגה את דני, בעצמה. הדמעות החלו לצוץ בעיניה ולהרטיב את פניה, היא הביטה אל עבר דאגי שהתכונן כבר לצלול, אך היא עקפה אותו וצללה לפניו. אם היה מישהו צריך למצוא את דני, הייתה זו היא. ******************************************************************************
כולן חיות
כולן נושמות
... XD אני מקווה שכן- כי אני מרגישה חנוקה משום מה...>< שלא תחשבו שהכול נגמר בטוב בפיק שלי- השינויים שהכנסתי משנים את העלילה...במיוחד עכשיו
שאלונייה:
מה קרה לדני
מה יקרה לטל
מה נסגר עם איימי ואביה
מה אמרה טל לדאגי שגרם לדני לכעוס, בצורה שאיימי וטל דיברו עליה
בכללי-מה יקרה בהמשך
אז איך הרגשתן בפרק?
או ש...
מקווה לשמוע

../images/Emo54.gifמה?!

זהו?! ככה את משאירה אותנו?! עם הלשון בחוץ!? אווו, בחיים לא הייתי כלכך במתח. אולי, בעצם, חוץ מהפרקים של נמלטים ואבודים והירוז. הממ.
יוו, אני מתה מסקרנות. עכשיו אני אצטרך לחכות ליומרביעי... *אנחהעמוקה* כל הכבוד, בוט, הפעם התעלית על עצמך!

butbut

New member
או, באמת../images/Emo35.gifוואו תודה../images/Emo70.gif

נחמד לשמוע את זה ממך
חח נמלטים+אבודים
. הגעתי למסקנה שהיעוד שלי בחיים זה להיות תסריטאית. LOL כול שבוע יש לי יעוד חדש שקשור בכתיבהXD

../images/Emo54.gifעל-לא-דבר. ^^

תמיד כיף להחמיא לאנשים.
אגב, את להכיר שירים יפים! אני צריכה באמת רשימת שירים חדשים לעדכן את האמפי החביב שלי. רשימת המלצות, מישהו? ^^ [בוט, לכי על זה. אני יודעת שאת אוהבת להמליץ על שירים. קדימה, יש לך אופציה להמליץ על כל השירים שבא לך.
]

butbut

New member
../images/Emo41.gifחח כן בא לי להמליץ לפני שאני נכנס למקלחת

LOL
מקרא:
-חביב
-קחי סיכון
-אל תחשבי פעמיים
-yes yes yes!
Beyonce Knowles - Check On It
The Who - Behind Blue Eyes
Ashlee Simpson - Pieces Of Me
Will You Be There-Michael Jackson
-זה סופר-מעודד
System Of A Down - Lonely Day
Cascada - truly, madly, deeply
-שיר קיצ'י שחובה בכול אמ-פי..גם אם חושבים שהוא מעפן...יום אחת מגלים שהוא יעילLOL
Three Doors Down - Here Without you
The Rocket Summer - So Much Love
-LOLאני התמכרתי למשך לפחות 3 שבועות רצופים..אוי זה היה טירוף>< XDD
Jessica Simpson-With You
-אופטימי-לא יותר
Jessica Simpson-A Little Bit
נו,מודה שאהבתי אותו למשך שבוע וחצי.><
Sugababes - Change
Bullet For My Valentine-All These Things I Hate
-לא נראה לי שזה הטעם שלך.
אני אמשיך אחר כך להמליץ עוד אם ישאר בי כוחXDDDD אבל אני הולכת להתקלח..LOL

karinava

New member
לא../images/Emo70.gif את לא יכולה לסיים את הפרק ככה../images/Emo70.gif

מה חשבת לעצמך כשכתבת אותו? בחלקת האחרון אני ממש תרתי משמע עצרתי תנשימה למלא מלא זמן! אני לא מאמינה! למה הם לא אמרו לה את זה קודם לפני שהיא משכה אותו למים? חוץ מזה, אנשים אמורים לצוף, וגם אם הם לא יודעים לשחות יש אינסטינקט שגורם להם לנופף בידיים ולעלות למעלה! אולי הוא נתקע שמה? מה יש בתחתית של הבריכה??? אני פשוט חייבת לקרוא את הפרק הבא עכשיו
למה לא פרסמת עוד פרק
וואוו זה היה כל כך מרגש, האמתי די ידעתי שזה יהיה קשור לערום.
דני מוריד חולצה המקום נשמע ממש יפה! >< אני עדיין בהיסטריה ממש מכל מה שקרה, כאילו עד כדי כך שאני - ילדה שלא אוהבת וגם לא יודעת לחפור - יושבת וחופרת לך פה על הפרק. למה זה היה פרק כל כך משמעותי מבחינת טל? אם כבר הפרק הבא צריך להיות משמעותי, לא? אז נדע מה קרה לדני ואם היא סיפרה לו (דרך אגב, אני לא מאמינה שהיא לא סיפרה לו בפעם היחידה שהיה לה אומץ! ולמה היא לא נישקה אותו? זה היה יכול להיות ממש רומנטי דווקא!) ואיזה חמוד דני שהוא אמר כתגובה לדאגי כשדאגי אמר שטל ממש יפה ודני כזה- רק עכשיו שמת לב?
אני מאוהבת בדני
אבל ממש
רק מהפיק שלך
אם דני לא היה כזה חמוד בפיק ודאגי היה כזה חסר טאקט אז דאגי היה הפייב שלי, ובגלל הפיק זה שניהם (חוצמזה שדני ודאגי שניהם התגלמות הסקס). טוב נראלי חפרתי יותר מדי... וזה עוד החפירה הראשונה שלי בפורום!!! רק דבר אחרון... בוט, ספוילרים כמה שיותר מהר!!! נראה אותך ואת שלי ביום שני? אני מחכה לזה

למעלה