../images/Emo15.gifואה-ואה-וי-ואה איזה מתח LOL
מיי פגר, אונלי אונלי מיי פגר
מה נשמע
איך החיים
טוב אני לא אעכב אותך XD אז ... נתחיל P: אני רק חייבת להזכיר שהפרק היה מדהים, ממש מצוין!!! קצת מבלבל, אבל עדיין מדהים
אז ככה:
נורא הצחיק אותי שטל אמרה לדני חדל XD ועוד ברצינות חעחעח היא לא צחקה XD איזה ילדה רצינית היא P: חדל פגר חדל לעסוק בשטויות חהחה XD חדל P:
הייתי חייבת להזכיר שאמרת אם אני לא טועה בסוף פרק שעבר שירד גשם ואז דני ייצא אל טל וביקש סליחה
אז ממש דמיינתי את זה כמו בTHNL חהחהחהחה XD כאילו את דני חהמודים עם התלתלים המדהימים שלו והקופצניים והגוף השקסי שלו שצועק אל טל והיא מחבקת ארותו ובוכה עליו וזה כזה עצוב :'( אבל ממש יפה D: דני השקסי P: השקס והתלתלים XD חהחהחהחהח השקס והתלתלים P: הצחקתי את עצמי XD
כשדני אמר לטל שהיא פחדנית
שהיא לא רוצה לדבר על הנושא שביניהם
שהיא כל הזמן בורחת
גאאאאאאאאאאד. איך שהוא צודק >< איך שהוא צודק >< איך שהוא צודק >< הוא כ"כ צודק !!! היא באמת פחדנית , היא בורחת מהמציאות , וזה מעצבן אותי , אבל אני מבינה אותה - קשה לדבר על אהבתך P: אני מבינה אותה חוץ מהקטע של הקודים [
] באלי להעיף לה סטירה כשהיא מדברת בקודים !!! ( לדני לא כי דני חמוד XD ) אבל דיי עם הקודים ! דברו כמו בני אדם! XD
וואי זהנורא מצחיק אותי [
] שכמעט כל פרק טל איכשהו מריחה את הבושם או את השמפו של דני מהמעיל שלו או בגל לשהוא קרוב אליה XD ואת כל הזמן כותבת שכרון חושים, זה משפט נורא מצחיקXDXD שכרון חושים P: השתכרתי מחוש המישוש XD עזבי אני סתם עילגת XD
"אתה מעתיק ממני את המשפטים הארוכים ולי זה קשה להגיד אותם" אמרה טל ופרצה בצחוק. ממש אהבתי את המשפט הזה XD הוא גם מצחיק, גם נכון, וגם חמוד D: טל ודני שני חמודים D:
וואי פגקר את כזאת מעצבנת
שוב גרמת לי לשנוא את דאגי! שוב גרמ תלי להגיד שהוא אידיוט גמור
מה את עושה שהוא יספר על השלוש נשיקות !? באלי להחיטף לו כאפה, מה הוא כ"כ מאושר !!! יוווווווווווווווו עכשיו עצבנת אותי ! באלי שדאגי הזהי ילך לעזאלזל ! ימות! יתפגר ! שיעוף מפה ! שכולם ישנאו אותו וירצחו אותו בדם קר! עצבן אותי הדאגי הזה !!! מי הוא חושב שהוא
ואני רצינית :'(
דני קטני מסכני שלי אני מדמיינת את הפרצוף התמים והעצוב והחמוד והשקסי והקטני שלו ואת העיניים העצובות כשדאגי האידיוט המפגר [שימות אמן- והכל בגללך!] מספר על השלוש נשיקות

חמודי קטני שלי אני פה בוא להתנחם אצלי שקסי חמודי קטני מתוקי יפיוף שלי
וואו! בקטע של המבחן בספרות שטל כתבה שקוניליוס, הוא לא רק נסיךהפיות יפה התואר, הוא גם בן אדם בפני עצמו, אני כזה: OMG כמו דני, זה כ"כ דני קטני חמודי שקסי שלי
>< זה ממש התערבב הסיפור על אצבעונית ועל טל ודנדן >< דני באמת לא רק מפורסם אלא גם מישהו חמוד קטני ושקס שלי D:
OMGGGGGGGGGGGGGG מה עלה לך בראש שכתבת שדני ינשק את איימי !? אני לא יוכלה לכעוס על דני כי הוא קטני שקסי חמודי שלי אבל גאאד מסכנה טל ! הוא עשה את זה - דווקא את איימי בגלל שהיא עשתה לו את זה עם דאגי, אני לא יכולה להחליט מה יותר נורא כי כשקראתי שהוא נישק את איימי רציתי לבכות בשביל טל, כנ"ל שטל נשקה את דאגי ... חמודים מסכנים קטנים שלי
זהו D: מקווה שאהבת את התגובה P: אוהבת אוותך המון פגר שלי
פסיכוו