יא-בייבי!פרקים33-34

butbut

New member
חחח אז אני אציג את עצמי בכול זאת../images/Emo9.gif

אני:
בוט[בת-אל]
אני כותבת את הפיק הזה-כמו שכבר הספקת לראות
אני גרה בחור ליד נתניה
הפייב שלי זה דני>>
אגב פרק נוסף יהיה מחר-ואם לא אח אז 2...זה תלוי במתח שלו><

black rock star

New member
ואני אותי ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

נוי
אני גם כותבת אבל יותר למגירה
אני גרה בחור ליד חיפה
לי אין פייב, כולם כאלה חמודים ^^
אני מתה על הצחוק של דני

Sharon Kez

New member
הווו גאד../images/Emo2.gif פרקים ממש טובים.*ביקורת על טל../images/Emo6.gif*

כי אני לא אוהבת אותה לאחרונה XDDD את לא מבינה כמה אהבתי תקטע שדני לקח את איימי ונישק אותה, ואת התיאור של הנשיקה והכל...זה היה כל כך חזק!!! איזה מלך דני
טל הזאת. למה נראה לה שזה שהיא התנשקה עם דאגי זה לא אומר כלום? חח בטח שזה אומר. חשה שזה לא יפריע לה, אומרת לדני שינשק את מי שבא לו.....ואז הוא מנשק את החברה הכי טובה שלה!! חה חה חהההה חזקקק דנייי. DD: [הוא בטח לא עשה את זה במטרה לפגוע בטל אבל עדיין
] רון כזה קוקי. 'למה הוא מכריח אותנו ללמוד על אנשים מתים?' חחחחחח הוא ממש משעשע. XD פרקים ממש חמודים 33> אבל לא אהבתי שטל ממשיכה לברוח..ואת כל הרמיזות וזה...חאלס, אני רוצה אותם ביחד! XDD תתחשבי בי קצת!!!

Sharon Kez

New member
+ הסקס שציפיתי לו לא הגיע. ../images/Emo6.gif

ציטוט מדוייק: 'אני רואה שהמגע הפיזי מתחיל להתקיים! הפעם השפתיים של טל ודאגי נגעו זה אומר ש.. פרק הבא טל ודני שוכבים?!
' את: 'חחחחחחחחח, פרק הבא!' ממממממממממממ.

Yu vi

New member
הוו, אני איתך בדעה!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

XXX
.

kelly7i

New member
מה, ההפך!

הוא עשה את זה כן במטרה לפגוע בטל, ולהראות לה איך ההרגשה שמנשקים חבר טוב שלך, הוא מנסה לפתוח לה קצת את העיניים ושתבין איך הוא הרגיש.

Sharon Kez

New member
אוקיי, אז עוד יותר טוב.

Go Danny Go!!! שיראה לה שזה לא נעים שמשחקים לך ברגשות, גם אם זה נובע מתוך תמימות או וואטאבאר.

butbut

New member
ברור אבל שהיא תאמר לדני שזה לא מפריע לה...

חחחחחחחח...הוא עשה את זה במטרה לפגוע בטל גם--ולהראות לו אין ההרגשה שמנשקים את החברה הכי טובה שלך מולך. LOL חח רון חמוד
3> XDDD קצת סקס? LOL

Sharon Kez

New member
מה כל כך ברור בזה, למה לשחק משחק כפול?

למה לרמוז ולהתחמק ולברוח? היא גרמה לו לנשק מישהי אחרת, על זה אנחנו מסכימות נכון? ככה שהסבל שזה גרם לה זה אשמתה בלבד. למה בכלל להגיע למצב הזה ולהגיד שזה לא מפריע, כל כך קשה להיות אמיתי לחמש דקות ולהגיד תרגשות שלך? זה סתם משחקים.. דעתי בכל אופן.

butbut

New member
כי יש משהו ענק שחוסם אותה מלהקשיב לדני-כי

תסכימי איתי שזה ברור שטל "מדמיינת" לעצמה כבר מה דני רוצ הלהגיד והיא כול הזמן דוחה אותו בכוונה. יש לה את הקטע הזה שהיא "נטשה" את החברים בישראל-ולמזלה לא היה לה חבר שהיא אהבה באותה התקופה. ואז בא דאגי-- היא התאהבה בו, זה ברור. ואז בא דני-והיא התבלבלה לגמרי
עכשיו לפני שהיא באה ללונדון היא הבטיחה לעצמה שהיא לא תפתח "קשרים" יותר מידי חזקים כאן- כי היא בטוחה שהיא תצטרך להרוס אותם בתוך כמה שניות...ברגע שהיא תצטרך לחזור לישראל[כלומר שהיא מודעת למצב שהיא צריכה לחזור לישראל מתישהו]. ורק הפחד הזה מפחיד אותה.

Sharon Kez

New member
הסיבה הזאת מובנת ^^

אבל אם זה בגלל שהיא 'מבולבלת' בגלל דאגי אז זה ממש שטויות, כי זה ברור שהיא אוהבת את דני, כמה תמימה אפשר להיות? וגם אם היא לא בטוחה את מי היא אוהבת, לא נחמד מצידה לשדר מסרים כפולים. זתומרת עד שתיהי סגורה על עצמך [את מי את רוצה] למה לפרטט עם דני? כדי לגרום לו לסבול? XDD אבל הסיבה שאת כתבת מובנת לגמרי, למרות שבמוקדם או במאוחר היא תצטרך להתגבר על זה... וחוץ מזה, היא צריכה לדבר איתו בדוגרי ולהסביר לו את זה במקום להתחמק מהמצב... [חחחחחחחחחחחח כל כך נחמד לנתח פאנפיק דמיוני בשבת צהריים! מה לא עושים כדי לא ללמוד XDD]

butbut

New member
חחחח אשכרה-גם לי אין כוח ללמוד><

חחח... תקשיבי בואי נתחשב בעובדה שטל היא ילדה בעייתית לגמרי. יש לה בעיות בנפש ובעיות עם הלב שלה. היא לא הולכת לפסיכולוג ולא שופכת כלום. ככול שהזמן עובר כול הדברים שיש לה רק מתנפחים עוד יותר. במקום לשבת כמו ילדה נורמאלית ולתפוס שיחה עם מישהו--היא מתחמקת. במיוחד מן העובדה שהיא פוחדת ממחויבות...מאז שהיה לה חבר בישראל-וזה לא היה רציני, וכול מה שיצא מזה[כמו שאנחנו מכירים את הבנים המצויים כאן] זה שזה היה בשביל הצחוק.

Sharon Kez

New member
כן ומכל הבעיות שלה יוצא../images/Emo26.gifפגיעה בדני!

לא מקובל עליי XD את פוחדת ממחויבות? תסבירי לו. את פוחדת לאבד את הקשר איתו כשתחזרי לארץ? תסבירי לו. את פוחדת שאת לא באמת מאוהבת בו? תסבירי לו. אבל פאקינג ת ס ב י ר י - ל ו !!!!! חחח הבן אדם מבולבל וגם לו מתחיל להימאס מרמיזות אז תסבירי לו!! שלא תשאיר אותו תלוי באוויר ותסביר לו כבר אהאהאעעעעעעעע ^עכשיו זאת תגובה א ח ר י שלמדתי וכמו שאת שמה לב מצבי גרוע חחח היה עדיף לא ללמוד XD [הראש כואב לי
]

michalie XD

New member
אני מבינה את טל שהיא

מפחדת לפתח קשרים יותר מידי חזקים אבל היא צריכה להסביר להם היא צריכה להגיד להם למה היא מפחדת להתאהב בהם ולפתוח את הלב שלה היא לא יכולה להישאר ככה בכל התקופה שהיא בלונדון
היא צריכה להגיד להם שהיא לא באה להרבה זמן ועוד מעט היא חוזרת לישראל ובגלל זה היא דוחה אותם או "משחקת" ברגשות שלהם בלי לשים
. למה אני מרגישה כמו איזה יועצת בית ספר?XD

butbut

New member
חחחחחחחחח כי את מעולה בזה../images/Emo9.gif

את יודעת איזה קשה להגיד לאנשים שאת אוהבת "תשמעו אני בעוד כמה זמן חוזרת לישראל לא נתראה יותר, אז בואו לא נתאהב ונתרחק כדי שזה יכאב פחות". XDD

יאו פרק משעשעעע

ועם הרבה רמיזות, אבל אני מעדיפה ככה ושהיא ודני לא יהיו ביחד! אני עם קבוצת הבנות ששונאת אותה XDD אני רוצה דני ואיימי! הם נראים לי מתאימים פתאום מאז הסצינה של הנשיקה.. הלוואי וזו הייתי אני! וכל הקטע עם רון וזה עם קורניליוס וכל אלה חחח אחלה
אהבתי

למעלה