יא-בייבי!פרק 32

l i t a l 369

New member
וואי אני מתה לישון../images/Emo199.gif, טוב אני

יקרא מחר כבר : ] .. אה והפרק הבא מחר או שזה יהיה כבר חלק מה-2 פרקים של יום שישי?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif בוטבוטינה D:

גאאש שנים לא קראתי לך ככה >< עדיף פגר
וואו איזה פרק יפה !!! יש כמה הערות של בטא [אהמאהמ] ושגיאות מקלדת, ז ה ו D: אני נורא אהבתי את הקטעים שטל דיברה לעצמה כשהשמן הזה דיבר עם דני
כי לפתע זה נראלי כאילו היא אומרת לו את זה בפנים טואז את כותבת : טל אמרה בראשה. זה נורא הצחיק אותי XDD היום לא תהיה תגובה ארוכה, הסולחת לי את ? בכל מקרה אל תייבשי P: ולא כתבתי כ"כ הרבה קטעים שאהבתי כי אתמול בלילה קראתי רק עד חלק 4 כי היה לך דילי ענקיי אז הלכתי לישון
ואז בבוקר ידברתי על עלמה לפני שהלכנו לבצפר ואז היא אמרה לי שהיא מדפיסה את הפיק שלך כדי לקרוא בבצפר [!!!] XD
אז אמרתי, מצוין אני אשלים שם חלקים ואז קראנו והכול היה טוב P: ד"א , 16 עמודים בוורד ?! חתיכת משוגעת !!! XDD טוב אממ
פסיכוו. וסורי על התגובה הקצרה ><

butbut

New member
חח עדיף פגר באמתLOL

חחחח...XD מה 16? חשבתי שזה יצא 9 עמודים!!! >< גאש זה חצי ספרXDDDDDDDDDD סתם..LOL
פגר.

שוליטה

New member
:-O ../images/Emo99.gif

את יכולה לקרוא לי מטורפת, אבל יש לי אובססיה\חולשה לפיק שלך
היום בבוקר אני הדפסתי את הפרק [16 דפים (!)] ולקחתי אותו לקרוא בבצפר XD חח ממילא היה משעמם XD בכל מקרה.... ואו!!! ואו! ואו! ואו! אני אפילו לא יודעת מה להגיד XD פרק יפה D: אני ממש במתח XP אני אוהבת את הסוג של הפרקים האלה שקוריאם דברים שהם לא הורגים מרוב מתח אלא שקורים דברים אבל באיזי, לא לחוץ מידיי, כי אם יש פרק מותח הבן-אדם הראשון [והשני והשלישי וכל מי שבא אחריהם] שיפריע לי יקבל מכות
ואני יודעת להרביץ. תשאלי את יעל XDXD חח גם פרקים שקוריאם בהם מלא דברים קשה לי לפעמים לקלוט ואני צריכה לקורא את הפרק מיליון פעמים XD זה לא אומר שאת צריכה פחות לסבך\לפרט על העינינים, זה אומר שמשו במוח שלי לא בסדר
מה לעשות XD מחכה ממש ממש לפרק הבא,
עלמה D: אחחח דני
בריטי שמנמן ומתולתל שכמותו XD

butbut

New member
אני בהלם שזה יצא 16><

חחחחחחחח...הפרק לא היה מותח..לא הפעם=] חח אני כן מסבכת>< זאת הבעיה שלי בכתיבהLOL חולני
XD

m i c k e y 15

New member
"she's not the one!!!"

קודם כל:
"השמנת יקירי" היא אמרה בשקט וטפחה על בטנו של בנה באהבה. בהחלט XDDD
הטיפש בא אל הבית שלי, ונעמד על החלון שלי כמו נר-נשמה. חחחחחחחחחח
או, מאמא...אני אוהבת את זה!". חחחח כל הזמן היא אומרת את זה האליס הזאת XD אני כל כך מדמיינת XD
האיש חייך אליה חיוך מאתגר ואמר "באמת? האם יש לך דעה אחרת?...כמובן שאני לא מתפלא, את נקבה". "ברור שאתה לא מתפלא, שוביניסט, שמן, ושיכור שכמותך. אני מקווה שהמוזיקה שלך פחות גרועה מן הבדיחות הלא-מצחיקות שלך" אמרה טל בתוך ראשה. האם אני רואה עוד קרב בין המינים??
"אגב, למה שניכם עומדים כאן כמו בעל-ואישה?" היא העירה במהירות. די די הם לא בעל ואישה!! כבר יש לו אחת...... אני *מבט גאה* XDDD
"אלוהים שימור," אמר דני והצמיד אותה אליו "מה עובר במוחך המעוות?". |בדגש| אני בטוחה שהרבה מזימות על איך לגנוב אותך ממני
"אף פעם לא לראות את מי שאני באמת, רק את ההוא המחורבן שיודע להחזיק גיטרה ולשיר!" אמר דני ופלט מספר גידופים. למה מחורבן- לדעתי דני ג'ונס הוא מושלם
XDD
אני מוכן לומר לך שאני מת לחבק אותך שוב. אני מוכן להגיד לך שגם אם תקפצי עלי עכשיו זה לא יפריע לי. נמאס לי שהכול מפריע לי... נמאס לי שיש לי דברים לומר ובגלל "דברים" אני צריך לקטוע אותם. וגם עכשיו, ברגע זה, אני נחנק ואני ממשיך לדבר. האם ראית יצור יותר מוזר ממני?". טל קפצה עליו בחיבוק ענק והרימה את רגליה סביבו. לאאאאאאאאא מה זה הפגנת החיבה הזאתי בין שתיהם?? היא לא אוהבת את דאגי או משהו
"טל! אל תדברי איתי לעולם!!" XDD ארר דני נשמע כל כך חמוד! בוט! הפרק היה חמוד ביותר! אחד החמודים אני חייבת לומר והרבה זמן איכות בין דני לטל- זמן איכות שאני שונאת
XDDD וארר לא היא לא האחת דני לא לא ולאאא XDDD אני מתה

butbut

New member
חחחחחחחחחחחח...מיקי את קורעתLOL

אבל זמן איכות זה טוב לא
כאילו תמיד רציתן שהיא תבחר כבר באחד..ולהפסיק לשחק עם 30. אולי הגיע הרגע הזה, לא
XD

butbut

New member
XDDDDDD למה../images/Emo35.gif..ת'אמת אני די

מתלבטת עכשיו..אם להשאיר את המצב כמו שהוא...או לשנות את זה.. נראה כבר

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifלא הבנתי כ''כ את הפרק...../images/Emo4.gif

אני לא מבינה את הקטעים בין טל ודני... אולי כי אני קוראת מהר מדי >< אניוואי...תוכלי לכתוב לי תקציר על הפרק הזה?
אבל הכתיבה מעולההההההההההההההה אחח אני אוהבת את הסיפור הזה ואת טל המסכנה שעצובה כל חייה...[את צריכה להכניס לה קצת שמחת חיים ..
זה לא יתכן ככה..תעשי למשל שתתחתן עם דני!XD] לאהיווו מחכה לפרק הבאאא ושזה לא יהיה סוף הפיק><

butbut

New member
שטל תתחתן עם דני../images/Emo35.gifXDDD

כן אני כבר אסביר על הפרק הזה ועל החלק של טל ודני
אני שמחה לשמוע-ואת צודקת.

michalie XD

New member
אעאעאעאעאעאעאע

וואי זה פרקק כזה יפה והכי הצחיק אותי שהיא דיברה לעצמה ויאווו כמעט בכיתייי בגלל טל שהגאווה שלה לא נתנה לה ללכת ולבקש סליחה מדני אבל זה אחד הסיפוריםםםםםם היפיםםםםםם שאני קוראת אי פעםם ווואי אני כל כך רוצה שהם יהיו ביחד!

butbut

New member
חח נכון..הגאווה../images/Emo178.gif..הכול דופק אותםXD

חח ותודה רבבהה
אני ממש שמחה לשמוע-בעיקר שאת נהנת לקרוא את זה.

Fall Out Inbar

New member
איזה פרק, אלוהים!

אוף. גאד, בחיים שלי לא התמכרתי לפיק, והוא לא היה חלק מהחיים שלי. המוח שלי כבר לא קולט את הכל-טל אוהבת את דני, אבל בעצם מתכחשת לעצמה? ואיימי מתחילה לחבב את דאגי, אבל בעצם אוהבת את ליאו? ומה עם שרלוט? ורון? והספורטאי החביב?
טוב, אני סופית מתה על סבתא של דני! אוו מאמא! אעאאעע.. דאגי ואיימי, ס'כייף..
סוף סוף דני וטל, הריב הראשון שלהם, והם בכלל לא זוג עדיין!! חח.. איזה פרק קיטצ'י ומרגש זה היה.. בדיוק כמו שאני אוהבת.. בחלק של כל השיחה של דני וטל, ואח"כ שדני בא והתצל, וחיבק אותה, בוט, אני לא חושבת שישי מישהו שיודע ויכול לתאר דברים כאלה כ"כ טוב כמוך..
אל תורידי דמויות, רק תפרסמי כבר ספולירים/עוד פרקים! אני לא פה שיישי-שבת, אולי את יכולה לשלוח לי את הפרקים באימייל ~בבקשהבבקשהבבקשה~ אני לא חושבת שאני אשרוד עד אז.. אם כן-תשלחי לי מסר..

butbut

New member
חחח..נכון../images/Emo70.gif הריב הראשון שלהם הרישמי../images/Emo9.gif

חחח אוו אליס-היא גם חביבה עלי
יאא תודה
שמחה שאת אוהבת את התיאורים=] XD אממ אני צריכה לבדוק ממצב האמפי שלי--כי הכול שם.

Sharon Kez

New member
אני רוצה שהעניינים יזוזו כבר ../images/Emo9.gif

נ מ א ס מהרמיזות שלהם >< כמה אפשר??? הבנו שהם חולים על התחת אחד של השני. אני בעד חתונה ונגמור עניין! סתם XD אבל באמת, בא לי כבר פרקים שהם ר-י-ש-מ-י-ת ביחד!!! XD לפחות היא הפסיקה לשחק גם בדאגי [או שהיא הולכת לעשות את זה שוב?] המעצבנת הזאת חחח דני וטל לנצח להלה
חחחח הפרק היה ממש חמוד ומרגש.

butbut

New member
טל ודני לנצח../images/Emo35.gifLOL קודם כול שיפסיקו לפגוע

אחד בשני ואז נדבר עליהםLOL חתונה? טוב מחר! XD
תודה.

למעלה