יא-בייבי! פרק 44!

butbut

New member
OMG כמה קללות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

McGirl For Life

New member
אעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאע

אעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעא עאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאע אעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאע אעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכול להיות שהגיע הרגע שחיכיתי לו איזה 40 פרקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעצם?? באמת הגיע הזמן.......

McGirl For Life

New member
רגע...*מרסנתאתעצמי*

בעצם אצלך הכל יכול להיות... ויכול להיות אפילו שממש בעוד דקה כשאני אמשיך לקרוא אני אתאכזב שוב כמו בכל שאר 40 הפרקים בהם התאכזבתי.... -ממשיכהלקרוא!!!-

m i c k e y 15

New member
השיחה הזאת הולכת למקום רע מאוד מבחינתי

"יש לי את אחד הז'קטים שלך אצלי" אמרה טל בהתגרות. "יש לי חולצה שלך, זוג גרביים צהוב, תיק-איפור" השיב דני מלחמה. "אוה, באמת חיפשתי את זה .טוב לדעת שזה שם" אמרה טל. XDDDD זה היה קצת מצחיק
כבר הבנתי שאני מאוהב בך טל, מאוהב בך אנושות, יותר מכול דבר, אני רוצה אותך
בי! לא בה! בי!! XD די קשה לי לשמוע[לקרוא] את זה! XD בוט-התקף לבבבב

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||||||| [10]../images/Emo126.gif

דילי ארוררררררררררררר!!!><" תפוז מפגר. למה רק לי זה קורה?? ביץ'. XD
There You'll Be : http://www.youtube.com/watch?v=hvUV_B1GjaA&feature=related
McFLY - The Heart Never Lies : http://www.youtube.com/watch?v=NQHKHT-wE_Q ************************************************************************************************************************* "למה את רוצה אותי דני? למה?" שאלה טל. "את החלק המשלים שלי, את הילדה שכנראה חיכיתי שתנער אותי. אני בכיתי לידך טל! אלוהים...בכיתי!...חוץ מן החברים שלי ולידך לא בכיתי ליד אף אחד—" "וסבתא" הוסיפה טל. "נכון מאוד," אישר דני "את מבינה בכלל מה זה אומר? אני מרגיש מושפל ושמח בו זמנית. אני לא מסוגל להבין את זה!" "אני מבינה אותך, פשוט קשה לי לבטא את זה כמו שאתה מצפה ממני. הדעות שלנו שונות מאוד, מאוד, מאוד. שלי הרבה יותר בוגרות, ובכול זאת אני לא בוגרת יותר" אמרה טל. "אני אפילו חוששת מאיך שאני נשמעת באנגלית, אתה מבין?" המשיכה טל. "או, לגבי זה אל תדאגי, את נשמעת מעולה" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה "תאמר את זה שוב, בבקשה, "או, לגבי זה אל תדאגי" ". "או, לגבי זה אל תדאגי... למה תמיד את מבקשת ממני שאני אחזור על המשפטים שאני אומר?" שאל דני בבלבול. טל צחקה ואמרה "כשהייתי בישראל, זה היה תמיד משהו שנחמד לשמוע, שם זה היה מיוחד, המבטא שלך. ועכשיו כשאני יכולה לשמוע אותו במציאות, ממש על ידי, ומופנה אלי...אני מרגישה מוזר". "לפחות את לא צוחקת על זה" אמר דני. "למה שאני אצחק? אם כבר אתה הוא זה שצריך לצחוק" אמרה טל. "זה לא מצחיק אבל" אמר דני. "בדיוק" אמרה טל. "יש לי שאלה אלייך, עוד שאלה... אמרת שאת מתחמקת ממני. מהסיבות שלך, ורובן בגלל שאת לא רוצה לצאת עם בריטים מכאן, כי את לא רוצה להתחבר עם אף אחד, נכון?" "לא," אמרה טל בשקט "דבר ראשון אני כבר מזמן לא עומדת ב...סוג של הבטחה הזאת, עצם זה שאני איתך כאן...אומר לך משהו? ודבר שני, בוא נעזוב את הדת בצד דני, אתה בעצמך צריך להיות זה שיש לו בעיות עם זה". "כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך, ואני מוכן לשבור את המוסכמות שלי בשביל זה. את אולי לא מבינה איזו הקרבה זו, וגם אם לא תעריכי אותה, עצם זה שאמרתי לך את זה, זה כבר מכניס בי קצת יותר אנרגיה" אמר דני בשקט. "אתה באמת אוהב אותי?" שאלה טל בשקט. "תמיד אהבתי, אולי ראו את זה ואולי לא" אמר דני בשקט. "אני עיוורת?" שאלה טל בשקט. "קצת" אמר דני. טל הרימה את ידה, תפסה את ידו של דני והתקרבה אליו. "אני לא באמת עיוורת, אני פשוט מתעלמת. אני אוהבת להיות בחרתך, אבל אני לא מבינה מה תוקף אותי בכול פעם שאני איתך" אמרה טל בשקט. "תחזיקי את היד שלי" אמר דני בשקט. טל לקחה את ידו והחזיקה אותה בידה. "מה את מרגישה טל?" שאל דני בשקט. "אותך" אמרה טל בשקט. "ועכשיו" אמר דני ונשק לה ללחיה. טל פתחה את עיניה ואמרה בשקט "מוזר". היא התקרבה אליו, נשקה ללחיו שלו ואמרה "אתה אוהב אותי, איך זה שהתעלמתי מזה זמן כה רב?". "אני לא יודע" אמר דני בשקט. טל אחזה בחוזקה בידו ואמרה בשקט "אתה יכול להסביר לי, למה כול כך הרבה פעמים היו לנו הזדמנויות להתנשק ואני שברתי אותם?" שאלה טל. "את לא אוהבת אותי" אמר דני בשקט. "אני לא יודעת, אני לא יודעת...אולי כן? אולי לא?...אני כול כך מבולבלת" אמרה טל בשקט. דני הרים את פניה עם ידיו, הקריב אותם אליו ואמר "תסתכלי עלי, ותאמרי לי מה את מרגישה כשאת איתי". "אני מרגישה, כול פעם שאני איתך, שכאילו משהו מתחולל בבטן שלי" אמרה טל בשקט. "כאבים?" שאל דני בלחש. "לא," אמרה טל ונגעה באחד מתלתליו ברכות "תחושות בטן, תחושות נעימות" היא השיבה. "והלב?" שאל דני. "אני לא יודעת, הוא דופק" אמרה טל וחייכה אליו. דני חייך אליה ואמר בשקט "את הכי טובה במטאפורות, תתחילי להסביר לי מה את מרגישה בלב". "אוקי," אמרה טל בשקט "תקתוקים, כמו שעון חול כזה שיורד על זמן, וברגע שהזמן תם אנחנו מתקרבים שוב. אחר כך משהו מפריע לנו, למחשבות שלי. ואני חוזרת למציאות". "מהי המציאות?" שאל דני בשקט. "אני מתחמקת ממך" אמרה טל. היא התרחקה ממנו, עזרה לו לקום ואמרה "בוא אל הדשא, המדרגות לא נעימות כבר". "בסדר" אמר דני בשקט. הם הלכו, והתיישבו על הדשא. טל משכה את דני, ואמרה לו "עכשיו יהיה לי נוח". דני השעין את ראשו על הגדר מעט, וטל שכבה על הדשא כאשר ראשו שוכב על חזהו. "עכשיו הכול בסדר?" שאל דני. "בהחלט" אמרה טל. היא משכה את ידו ואחזה בה עם ידה שלה. "את לא יודעת למה את גורמת לי כשאת איתי, אני מרגיש בעולם אחר" אמר דני בשקט. "אני חושבת על זה עכשיו, וכול הסיפור שלנו, הוא הזוי במיוחד. מה כוכב רוק כמוך מוצא בילדה כמוני? ומה אני מוצאת בך בכלל?" שאלה טל בשקט. "אני אוהב אותך, תפנימי את זה, אני אומרת לך את זה בבירור, אני אוהב א-ו-ת-ך!...אל תפקפקי בעצמך בכלל, את הדבר הכי טוב שיכולתי להכיר בחיים שלי. אני שמח שהכאבת לי, ושהיית קשה להשגה...מה שאת גם עכשיו" אמר דני בשקט.
יש המשך~~>

yaelsee

New member
הוווו ../images/Emo99.gif

כל כךךךך חיכיתי לפרק הזה, את לא מבינה כמה! ד"א, מתי דני בכה? מסכן

גרבע

New member
כן וזה מה שהיא עושה כש

שרלוט חצי מתה בתוך הבית חולים?!היא לא מתבישת?! במילה אחת איך אני נראית עכשיו-X_X

m i c k e y 15

New member
חעחעחעחע

|*"אני לא יודעת, אני לא יודעת...אולי כן? אולי לא?...אני כול כך מבולבלת" אמרה טל בשקט. את לא את לא את לא סוף פסוק.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 11 ../images/Emo126.gif

My Heart Will Go On - Celine Dion : http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc&feature=related
Nick Lachey "What's Left Of Me: http://www.youtube.com/watch?v=1WMfU_IeMl4&feature=related
************************************************************************************************************************* "אני לא" אמרה טל בשקט. "את משגעת אותי, את משגעת את הגוף שלי, את הלב שלי...כול דבר שקשור אלי, בחיים שלי לא נתקלתי בבחורה כמוך!" אמר דני. טל התהפכה על בטנה, ושמה את ידה על חזהו ונשענה עליהן. "אני אוהבת להיות איתך לבד, אני מרגישה לבד. אבל אני פוחדת שתפגע בי. אם אתה תפגע בי, אתה יותר מכולם תכאיב לי כול כך הרבה. זה כאילו שהגיל עשה את שלו, והלב שלי כבר הודבק על משהו" אמרה טל בשקט. "אני לא אפגע בך! את יודעת שאת הדבר שהכי יקר לי בחיים עכשיו. את לא מבינה עד כמה ששינית אותי, עד כמה שבלבלת אותי!...את תופעת טבע ממש, ואולי גם ברכה משמיים...אני לא יודע" אמר דני. טל כרכה את זרועותיה סביבו וחבקה אותו בחום. "דני," היא פלטה בשקט "איך אני אמורה לקלוט שאתה אוהב אותי?". "למה זה קשה כול כך?" שאל דני בבלבול. "אתה דני ג'ונס" אמרה טל בשקט. "נו, ו?" שאל דני. "של כולם" אמרה טל בשקט. "עכשיו שלך" אמר דני. "אתה לא שלי עדיין, אתה של כולם. אני כול כך מבולבלת, אני כול כך טיפשה... אני צריכה גלגל הצלה בדחיפות יתרה" אמרה טל בשקט. "מה עשתה אצבעונית כשהיא ראתה את קורניליוס בפעם הראשונה?" שאלה דני לפתע. טל הרימה את פניה אליו ואמרה בשקט "נבהלה דני". "ואחר כך?" שאל דני בשקט. טל גלגלה את עיניה, וניסתה לחשוב מה בא אחרי הבהלה. "היא אמרה לו שלום, בקיצור הכירה אותו...ואחרי שהוא הראה לה שהוא באמת אוהב אותה, ושהוא מגניב וחמוד, ומוזר, ויש לו דבור...היא התאהבה בו" אמרה טל בשקט. "רק אחרי שהוא הראה לה את ה"אני" האמיתי שלו טל" תיקן אותה דני. "לאן אתה חותר?" שאלה טל בשקט. "תסתכלי עלי" אמרה לה דני. טל תרוממה מעט, ונשענה על מרפקיה בכדי לראות אותו מלמעלה. "אני רואה" פלטה טל. "מה את רואה? את רואה את דני ג'ונס שצועק שם על הבמה?" שאל דני בשקט. "לא," אמרה טל וגלגלה אחד מתלתליו על אצבעותיה "אני רואה את דני, שאני מכירה. דני האחר שתמיד נחמד, ומגעיל. שפוגע, שאוהב. דני שאני גורמת לו יותר סבל מאשר שהוא גורם לי...דני שמחכה לתשובה ממני, אבל התשובה לא מגיעה...דני שתמיד כאן לצידי, אבל אני תמיד נוטשת את הספינה". "טל," אמר דני בשקט, והעביר קצוות משיערה אל מאחורי תנוך אוזנה. "מה?" שאלה טל בשקט והביטה עליו במבט אחר לפתע. כאילו שהכה בה גל של כאב בבטנה. "מה אמרתי לך מקודם?" שאל דני. "שאתה אוהב אותי" אמר דני בשקט. "ומה זה אומר, לך?" שאל דני. טל העבירה את אצבעה על לחיו ואמרה בשקט "שאתה אוהב אותי, שהקדשת את כול הלב שלך לטל אביב, לי" אמרה טל. היא העבירה את אצבעה על שפתיו ואמרה בשקט "שאתה נותן את הלב שלך לי, שהמילה הזו היא מילה חזקה במיוחד. היא סוג של שבועה, שמפירה שבועות אחרות. שהמילה הזאת, משקפת את הלב שלך". "את יותר טובה ממני" אמר דני בשקט. "אין יותר טוב ממך" פלטה לפתע טל. דני פתח את עיניו ושאל "מה אמרת כרגע?". "שאין יותר...טוב ממך" אמרה טל בשקט. שוב היא הרגישה את זה. את הכאב בבטנה, את הרגש שפורץ אליה ומציף את ליבה הקטן. "מה את מרגישה עכשיו? ממש עכשיו?" שאל דני בלחץ. "כאב, בבטן. כאב גדול" אמרה טל בשקט. דני הרים את ידו, הביט אל עבר טל שהתגלגלה מיד ושכבה אל גבה ושם את ידו על בטנה. טל שתקה ואמרה "מה זה? מה קורה שם?". "מה את חושבת שקורה שם?" שאל דני בשקט. "אני בהיריון" אמרה טל בשקט. "מה?" שאל דני ברצינות. "אני צוחקת" אמרה טל בלחש ונשכה את שפתה התחתונה. דני חייך ואמר "את מופרעת". "אתה יותר" אמרה טל בשקט. טל הרגישה שוב צעדים בתוך ביטנה, כאבים עזים אך נעימים. הם תקפו את בטנה, ואת ליבה, כול כולה. "את מרגישה את זה שוב?" שאל דני בשקט. טל צחקה, התרוממה משכיבתה והתיישבה על יד דני ואמרה "אתה מכשף". "זה לא אני" אמר דני בשקט. טל הביטה אל פניו ואמרה בשקט "תיגע בי לרגע". דני הרים את ידו, אחז בידה ואמר "לא אמרתי לך את זה, אבל בכול הפעמים שהייתי אדיש אלייך...זה רק היה מתוך זה שנפגעתי ממך. כבר הסברתי לך שאת בחורה מיוחדת". "אני יודעת" אמרה טל בשקט. היא חייכה אליו, משכה את צווארונו ואמרה בשקט "תראה מה אתה גורם לי דני, רק תראה". דני חייך ואמר בשקט "תרשי לי?". "תיזהר" אמרה טל בשקט. "נזהר" אמר דני בשקט. הוא התקרב אליה ואמרה לה "תסגרי את השפתיים שלך". טל סגרה את שפתיה בעדינות והביטה בפניו. היא נשענה על הגדר, ואילו דני התרומם כלפיה. הוא התקרב אליה, אחז בראשה ואמר "עכשיו תאמרי לי מה את מרגישה".
יש המשך~~>

yaelsee

New member
לא בוט, את לא יכולה להפסיק עכשיו!

הייתי אמורה להיות למעלה כבר לפני יותר משעתיים ואני פשוט לא מסוגלת לעזוב את המחשב
אעהאעאעהאעה למה קיים דיליי בעולם?

kelly7i

New member
היא כולה מתגרה בו,

הוא מספר לה שהוא אוהב אותה, היא אומרת לו שהיא לא בטוחה בעצמה, אבל כולה שמה עליו ידים מחבקת אותוXD את הורגת אותי טל, אל תיהי טיפשה

kelly7i

New member
נו מה הפסיק../images/Emo7.gif

גם ככה זה עיקב את השינה שלי בשעה, ובנוסף לזה זה נעצר בחלק המותח!#$#$% רק שלא יסתיים הפרק במשו כזה>< טוב הלכתי לישון, לילה טוב.. גאד בוט
טוב לא אשמתך, זה תפוז\המחשב. ואני עוד תכננתי לישון לפני שעה, לא הייתי צריכה להתחיל לקרואXD

גרבע

New member
בוט אני מסרבת להמשיך.

"של כולם" אמרה טל בשקט. "עכשיו שלך" אמר דני. אני מסרבת-מסרבת-מסרבת. הוא לא אמר לה את זה כרגע.הו לא.זה לא קרה.אני אכחיש את זה .אני מסרבת להשלים עם העובדה.[דרך אגב כבר פרק שלם]לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *לנשום* ממש לא!בוט!היי!את חייבת להרוג אותה פעם אחת ולתמיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה