יא-בייבי! פרק 44!

McGirl For Life

New member
חה חה!!! היא הודתה שהיא טיפשה!!!!!!!!!

אני כול כך טיפשה... סוף סוף היא הפנימה שהיא טיפשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה קורה לכולם?? אתמול גם המורה שלי למתמטיקה סוף סוף קלטה שהיא טיפשה ואמרה את זה.....

m i c k e y 15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"אני בהיריון" אמרה טל בשקט. "מה?" שאל דני ברצינות. XDDDDDDDDD לא
הוא התקרב אליה ואמרה לה "תסגרי את השפתיים שלך". טל סגרה את שפתיה בעדינות והביטה בפניו. היא נשענה על הגדר, ואילו דני התרומם כלפיה. הוא התקרב אליה, אחז בראשה ואמר "עכשיו תאמרי לי מה את מרגישה". בספר שלי!! היא מתההההההההההההה ארגגגגגגגגגגגגגג גאד...נרגעתי
XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 12../images/Emo126.gif

טל הרימה את ידה, נגעה בשיערו הרך ואמרה "אל תעשה שטות, אני מתחננת אלייך". "מבטיח" אמר דני בשקט. היא חייכה אליו, ולאחר מכן סגרה את פיה שוב. טל הרימה את ידה אל עורפו שנית, ושמה את ידה השנייה בתוך ידו. דני אחז בסנטרה בעזרת קצות אצבעותיו והתקרב אליה. ליבה של טל וקרבה התהפכו ללא שליטה. טל הביטה אליו, נשמה אותו, והסניפה כול טיפת תחושה שיכלה היא להרגיש. דני נגע עם קצה אפו באפה, מה שגרם לטל ללטף את לחיו. לפתע הוא נשק לה נשיקה על השפתיים, נשיקה רגיל וקצרה בלבד. שפתיהם התהדקו לשנייה, ובשנייה השנייה כבר התרחקו. טל הרגשה שהיא מתחיה להסמיק בכול אורך כופה. דני התנתק ממנה, כמו שהבטיח, ולא המשיך או עשה אף שטות שהיא. טל עדיין עצמה את עיניה ,היא אחזה בידו ואמרה "דני, מה קורה כאן?". "מה קרה?" שאל דני. טל פתחה את עיניה ואמרה "מעולם לא הרגשתי ככה ,גם כשהיה לי חבר, והיה לי לא רק אחד. אבל מה קורה לי עכשיו?". "כואב לך?" שאל דני בשקט. "כן" אמרה טל בשקט. היא נגעה בפניו ואמרה "זה אתה". "אני?" שאל דני. "כן!" זעקה טל "זה אתה". "מה עשיתי?" שאל דני בשקט. "נישקת אותי, טוב פחות או יותר...נגעת בלב שלי, בגוף שלי...זה אתה" אמרה טל בשקט. "אני נשבע לך שאנחנו הזוג הכי מוזר שקיים בעולם" אמר דני בשקט. "דני, אתה שלי..." אמרה טל בקט מבלי להתייחס להערותיו. "מה?" שאל דני בבלבול. "אתה שלי" אמרה טל בשקט. "את...רגע...מה קורה כאן? מה לעזאזל קורה כאן?" שאל דני בשקט. "אני לא יודעת" אמרה טל בשקט. "את אוהבת אותי טל?" שאל דני בשקט. "אני לא יודעת" השיבה טל בשקט. היא חיברה את ידה עם ידו בקלילות, הביטה לעברו ואמרה בשקט "קרה לך פעם...שרצית משהו, אבל לא ידעת אם מותר לך לקחת אותו?". "כן" אמר דני בשקט "זה קורה תמיד, זו את". "אותו הדבר גם לגבי" אמרה טל בשקט. היום הזה, הוא היום הכי טוב בחיי…אני לא מאמין שאמרתי לך שאני אוהב אותך. בכול הזמן הזה פחדתי מפני…כלום" אמר דני בשקט. "דני, אני חושבת שהבנתי משהו, אני באמת מרגישה כאבים, ובאמת מרגישה דפיקות בלב, חזקות מאוד" אמרה טל בשקט. "אתה חשוב לי" היא המשיכה "אתה הסיבה שבגללה אני שורדת כאן דני ג'ונס. הבעיה האי שקשה לי להבין שאתה שלי". "תביני כבר! אני לא אוהב אף אחת מלבדך. אני לא יודע מה קרה לי, השתניתי, נהפכתי לדני שלא יכולתי למצוא בעצמי אם לא הייתי איתך" אישר דני. "אני אוהבת.." אמרה לפתע טל והביטה בפניו "את ההרגשה כשאתה מנשק אותי". "את אוהבת?" שאל דני בשקט. "אני אוהבת את זה" אמרה טל בשקט. דני ליטף את פניה ואמר "בלבלתי אותך, בלבלתי אותך מאוד". "נכון" אמרה טל בשקט. "ההרגשה הייתה פשוט עילאית, מי היה מאמין שאני אומר את זה? הייתי פעם אחד כזה שעושה מנשיקה "שלום"...הייתי מזלזל בכול, אבל עכשיו, הנשיקה היא הדבר הכי גורלי" אמר דני בהרהור רגעי. "אני יכולה..." אמרה טל בשקט. "יכולה מה טל שלי, יכולה מה?" שאל דני בשקט. "אני יכולה... לעשות את זה עצמי?" שאלה טל בשקט. "כן" אמר דני בשקט. טל חייכה אליו בשקט והביטה עליו בזמן שהוא התמתח. הוא הביט אליה, נשען על הגדר ואמר "את לא מבינה פשוט...כמה זמן חיכיתי לשמוע אותך מבינה את הדברים שאמרתי היום". "אני יודעת" אמרה טל בשקט. היא התקרבה אליו, חייכה, ושמה את ידה בידו. ידיו חיפשו אחר ידיה, היא הרגישה אותן עוברות את כול הדרך עד לאצבעותיה. היא שילבה את אצבעותיה באצבעותיו, ולחצה עליהן בחוזקה. דני הרים את עיניו מן הידיים, אל פניה של טל. טל הביטה על אור הירח שהשתקף בעיניו הכחולות, ושפתיו הורדרדות. הדחף לנשיקה השתולל בתוכה, והיא לא רצתה להילחם בדחף הזה. "אתה אוהב אותי באמת דני? אהבה ללא בגידות או צרות? שאלה טל וחיככה את פניה בפניו. "אני אוהב אותך טל, תפנימי" השיב דני בשקט.
יש המשך~~>

yaelsee

New member
אאאאאאאאאעהאעהאעה!

אם אנשים לא היו ישנים פה הייתי דופקת את צרחת חיי! וואו, כמה שחיכיתי לרגע הזה
אוף, אל תפסיקי עכשיו, אני חייבת לעוף לישון! אם אמא שלי מגלה אותי פה עכשיו היא מזה רוצחת אותי!

butbut

New member
../images/Emo99.gif...גמני מתאפקת מלצרוחXD

אני כמו מפגרת יושבת כמו סביבון וזזה בכיסא הלא-זז שלי. XDDD

kelly7i

New member
מה "לא יודעת" היא יודעת שהיא אוהבת אותו@$^%$

טיפשה, את הבנת כבר! תגידי לו! XD אוף אני לא יכולה להמשיך לקרוא אם אני לא רוצה לאחר לבצפר

kelly7i

New member
למה היא משחקת אותה סתומה?

"אני מרגישה דפיקות בלב, כאבים, נראלי שהבנתי משו" נו באמת טל, כאילו שאת לא יודעת

butbut

New member
תצחקי-אבל היא באמת ובתמים לא יודעת..

קשה לא לעכל.

גרבע

New member
מצטערת-

אני לא מסוגלת להמשיך לקרוא את הפיק ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה בוט?!למה?!למה?!למה?! אעאעא דני נגוע!!!!!!!11

butbut

New member
חחחח למה../images/Emo35.gif...זה היה ברור שטל תהיה עם דני

למה את שונאת אותה כול כך?? זנ מפחיד כי היא ממש חמודה.

גרבע

New member
עצם זה שהיא עם דני

נותן לכולנו סיבה לשנוא אותה XD חוצמיזה היא יהירה כזאת,חשה.היא נשקה אותו.O: אני מאחלת לה את כל הסבל בעולם.אני שונאת אותה כי היא גם טיפשה.היא אמרה שהיא לא רוצה קשרים עם הבריטים פה והיא הביאה את זה על עצמה.אם היא הייתה חזקה היא היתה מבהירה לדני את זה מההתחלה

McGirl For Life

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה הפרק הכי טוב איי פעם עד עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם התנשקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 40 פרקים!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!~!!!#R4א'452637 צרחתי עכשיו...... >< מזל שאין אפחד בבית.. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני חייבת לפרוק את ההתרגשות הזאת!!!!!!! אני הולכת לקחת משו מתוק או שאני אשתגע........................לקחתי שוקו
יאי לי!!!!!! זאת הפעם הראשונה מאז ומעולם שאני עוצרת כל שתי שניות להגיב על כל דבר קטנטן........ *ממשיכה לקרוא*

m i c k e y 15

New member
"יםםםםם של דמעות בשתי עיינייייייי"

"ליבי זועקקקקקקק סורה מדנייייייייי"
לפתע הוא נשק לה נשיקה על השפתיים, נשיקה רגיל וקצרה בלבד. שפתיהם התהדקו לשנייה, ובשנייה השנייה כבר התרחקו. טל הרגשה שהיא מתחיה להסמיק בכול אורך כופה "צעקותייייי שוברות את הדממההההההה התרצחחחחחחחחחחחח, התרצחחחחחח" XDDDDDDD למה למה היית חייבת למה.. ג'יז.. גמאני רוצה נשיקה קצרה וניתוק!

yaelsee

New member
XDDDDDDDD

שיואו מיקי את לא מבינה איזה התקף צחוק מטורף גרמת לי! עכשיו תתרגמי את השיר לאנגלית

m i c k e y 15

New member
די לא די לא די, אל תאהבי אותו.. כואב לי

לשמוע על כל זההההה אררר "אני אוהבת את ההרגשה הזאת" איזה?! של האגרוף שלי בפנים שלך?! כי אני יכולה לעשות זאת שוב ושוב ושוב!! XDDD אילו רק יכולתי

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifOMGאני רועדת כאןן....הם רומנטיים ופתאו

ם!!! טל אומרת-אני לא יודעת
תחליטי את רוצה אותו או לא?!
*לייק ברור שכן
* יאווווווווווווו אני רועדתתתת חחחח וזה לא מצחיקק... אני שומעת אותו עכשיו בפלייליסט ומדמיינת אותו...

butbut

New member
LOL ../images/Emo99.gif ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

XDD טנקס
LOL רועדת למה? [אצלי זה מהתרגשותXD]..

למעלה