יא-בייבי! פרק 51 חלק ב'-הסוף!

LindZiv Cohan

New member
קפיצה מצוק יכול להיות מצוין../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo119.gif

כי זה תיאור כזה שהרוח מכה בפניה ושהיא מרגישה חופשיה וכל זה חחח נו, הבנת

butbut

New member
אה-אה../images/Emo70.gifאני הבנתי אותך מעולה ^^

טל הביטה אל עבר הגלים המתנפצים הרחק מן המקום בו עמדה. היא היישרה את עיניה אל עבר השמש השוקעת ממולה, כדור הלהבה הגדול הזכיר לה את ליבה הדואב. דני כבר לא היה בין החיים, וילדיה וחבריה כבר מצאו את מותם בנבכי האדמה הקרירה. מאותו הרגע היא הבינה- שלה, טל אביב, אין מקום בעולם. היא איננה רוצה להישאר בעולם חסר אהבה, חיים, ויותר מכול- נשמה. הרוח הקרירה פגעה בפניה בפיתאומיות וגרם לשיערה להתבדר לאחור. קרני השמש האחרונות נשקו לגופה הפגוע, והאירו רק חצי ממנה, ואת החצי השני הותירו חשוך. טל עצמה את עיניה ונזכהרה לשם מה באה אל הצוק הזה. היא תקבע את מותה, כאן ועכשיו ובלה בלה בלה. XDDD

LindZiv Cohan

New member
בדיוק!../images/Emo6.gif../images/Emo119.gif

את כותבת ממש יפה, הלוואי והיו לי תאורים כמו שלך :|

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את חייבת להוסיף את זה כשתוציאי את הספר...ואל תשכחי שאת חייבת לי עותק חתום
XD

butbut

New member
חחח יש לי עוד המון קטעים שאני מוסיפהXD

בעיקר קטעים שהורדתי בקשר לפרק הזה[האחרון].
יש לי כמה קטעים קצרים כאלו של גמה שורות שהורדתי כשפירסמתי ת'פרקים כאן ^^ LOL

butbut

New member
צור../images/Emo70.gifכנסי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

וואו
איזו תגובה אופטימית ויפה
כאילו פשוט ידעתי שיהי בנות שישנאו את הסוף של הסיפור וכול התיאורים כי זה מבחיל
אמת
זה גורם לצמרמורת נוראית כשמדמיינים את זה בראש- זה מבחיל וזה מגרה...וזה יפה
אני יודעת שחשבת שצרים באמת להרוג את טל במשך כול הפיק. אבל אני גם יודעת שזה לא בה מתוך רשעות אלא בגלל שהיא הייתה עם דני. אני מבינה אותך
XDD גם מיקי איחלה לה למות-בל בחיים לא בדרך שהיא מתה. זאת הדרך הכי אכזרית לקחת חיים של דמויות. אני שמחה לשמוע שזה גאוני-וקולח..ובסך הכול זאת הייתה המטרהXD אממ... תקופה ארוכה...XD נראה לי שכול פעם שמישהו יזכיר לי שריפה-אני אזכר בפיק. וכול פעם שמישהו יזכיר את המילה "אהבV" ישר יעלה טל+דני כי הם פשוט נראו לי שיא האהבה שיש! LOL וזהו.. אני שמחה עוד יותר לשמוע שאת באמת אוהבת את זה! אחת התגובות החזקות שלך שקראתי
תודה!
בו.

גרבע

New member
XD

עדיין לא נרגעתי מהפיק שלך.זה כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים שלי לא תיארתי את הסוף ככה XD מקורית אחת

דנושש XD

New member
בוט,

וואו,פשוט ואוו...נותרתי חסרת מילים אני מוצאת את עצמי בוכה [כמו כל הבנות פה,לא?] כל התיאורים היו כ"כ עצובים... הקטע עם טליה שהיא מדברת אל המצלמה פשוט הרג אותי, הקטע שדני מת ובן אחריו כי הוא חשב שדני משחק איתו..גמר אותי! אני פשוט בשוק איך הפיק הזה גרם לי לכ"כ הרבה תחושות...וצמרמורות. השורה האחרונה עם ה"יא בייבי" כל כך צימררה אותי שזה מפחיד אין לי מילים לתאר כמה אני בשוק,וכמה הלב שלי דופק... כל-הכבוד לך על הכתיבה המעולה!!
עכשיו כל פעם שאני אשמע את דני אני אחשוב על הסיפור הטראגי הזה... ווואו בוט,וואו!
נ.ב:
סורי על החפירה אבל הייתי צריכה להוציא את זה.
אני וגילי [גילולית] הולכות לטיפול פסיכולוגי כי שתינו בסערת רגשות מטורפת..
יא בייבי!

butbut

New member
יא-בייבי../images/Emo70.gifדנה[אני לא טועה נכון?]כנסי../images/Emo36.gif

אממ... אכן כול הבנות כאן בכו. פשוט וואו! אני לא מאמינה שהצלחתי לגרום לכםן לכול כל הרבה רגשות.. ובכלל בכי. כדי להוציא בכי ממישהו צריכים להתאמץ מאוד- התאמץ הכי הכי.
תודה רבה
תודה רבה על התגובה-היא מראה לי שבאמת העברתי את המסר הנכון...שהצלחתי במה שרציתי לעשות מלכתכילה.. לגרום לכן לקרוא. [הנוער של היום אשכרה לא קורא XD]. וזה בסדר
כבר חפרתי לך בתגובה רקXDD וכבר קראתי תגובות חפרניות יותר
אני אבוא איתכן. טיפול נגד פסיכודליה.XD

דנושש XD

New member
כן חח,לא טעית-השם הוא דנה ../images/Emo13.gif

הוו וואו,את כ"כ צריכה להוציא ספר..
חח וכן,בזכותך קראנו..והרבה
מחכה לפיק הבא..
(כמו כולן)
Life is getting harder day by day And I don't know what to do, what to say...

butbut

New member
חחחח לפיק הבא?XDD

נראה אם יהיה לי כוח לעשות עוד פיק. מקסימום אני אעבוד על הספר:] כי אני רוצה להוציא=]]
אז עשיתי את העבודה! קראתן באמת הרבהXDD 500 ומשהו [אולי אפילו יותר!] עמודים בוורד זה לא צחוק!! XDD

דנושש XD

New member
../images/Emo12.gif

ברור שיהיה עוד פיק!! (נכון?
חח סתם) ו..וואו! 500 ומשהו עמודים בוואורד?! חה! עכשיו יהיה לי מה לענות לאמא שלי כשהיא טוענת שאני לא קוראת מספיק
חחח לזה אני קוראת, יא בייבי! LOL טוב כדאי שאני אפסיק,בטח נמאס לך כבר לענות לתגובות - ובטח לשלי חח כי להכל אני כותבת תגובה
לילה טוב

butbut

New member
דווקא בכלל בכלל לא אכפת לי לענות לך חח

אם יש לך שאלות בקשר לפיק..אממ..דברים שרצית לומר אבל שכחת. חח הכול לכאן! XD :] תגידי לאמא שלך שאת קראת כאן ספר באורך של הארי פוטר-אם קראת מההתחלהXD
לילה טוב!

lirazraz

New member
טוב.. אל הסוף אין טעם להגיב..

הרבה הגיבו פה ואני חושבת כמוהן..:'( אבל יש לי שאלה.. אמרה שכל חבריי מקפליי וחברותיהם מתו.. איך? הרי בדירה שנסרפה היו רק טום ג'יו דני ואיימי לא? דאגי והארי לא היו.. והזנחת את האריXD כל הפרק הוא לא הוזכר...גם בבית חולים שהיא ילדה כתבת שכולם היו חוץ מהארי חחח

butbut

New member
לא לא כול חברי מקפליי...אבל חצי ממנה כן../images/Emo9.gif

אכן הארי בכלל אל היה דמות מרכזית- בגלל זה זנחתי אותוXD הוא היה די דמות מציקה- דמות מעבר.
LOL

../images/Emo220.gifפאק פאק פאק,בוט תכנסי תקראי ותפנימי(?)(

אוקי, את כותבת מדהים,את יודעת להביא סיפור ממבט ראיה שונה,אבל נכון.. הסיפור עצוב,שמח,מאושר,כואב,כל רגש אפשרי עובר בתוכו.. אני בוכה מעט, ירדו לי דמעות ברגע ששרלוט ווויל מתו, ואחרי זה גם כשדני טום ג'יו .ובן. וגם ברגע שטליה הלכה לאיש הבלונים... שם בכלל.. לטל נשארו חברים בחיים.. והיא הותירה אותם לבד.. זה מדהים.. והפעם לשם שינוי לא אדרוש המשך עכשיו,כי אין. אמא שלי קראה את זה גם,ואפילו לה היתה דמעה, לאמא שלי זאת שלא בכתה בלוויה של דודה של אמא שלה,מישהי שאני בכיתי בלי סוף.. וגם לא בקבר של אמא שלה,או סבא החורג שלה וסבתא שלה.. בכתה מזה,מה שאומר מדהים מרגש,עצוב.

למעלה