יא-בייבי!30-31פרקים

Fall Out Inbar

New member
מה? לאלאלאלאלאלאלאלא!!!

אווף בוט, כ"כ חיכיתי להיום שדני כבר יבוא וייבעט לג'ורג' הזה בפרצוף תחת שלו וטל תודה לו כ"כ והם ייתנשקו ויעשו אהבה וייצא להם מיני דני-בוי.. ושאיימי ודאגי יהיו ביחד, וליאו ורון ייגלו את נטיותיהם האמיתיות ושרלוט תחלים.. ~טוב, טיפה נסחפתי~ אבלאבלאבל, מחר אני לא בבית, אז אני אצטרך לחכות עד יום שני, עד אז התפקוד המוחי של ייתפגר [לא שהוא כל-כך משהו כבר עכשיו] ואני לא אוכל להפסיק לחשוב על מה ייקרה.. את רואה עד כמה הפיק שלך משפיע עליי? ~כוססת ציפורניים ואוכלת סלט חסה עד למחר או יותר נכון עד ליום שני~

just orr

New member
לאלאלא. אין מצב.. לא יכול להיות שג'ורג'

אוהב את טל
:S >< פרק חמודדדדד!!!! ומצחיק XDDDDD הסבתא הזאת של דני...
בהתחלה דווקא חשבתי שהיא לא תאהב את טל וזה.. לא יודעת למה XD האמ, כשכתבת "וקרץ את לשונו", התכוונת שהוא קרץ לה או שהוא הוציא לה לשון? XDDDDDD ו.. יש ספסל ב.. מעלית?
מגניב.
" הם שמעו את אחד השומרים מודיע במכשיר הקשר שלו "התראת-שוו-לפצצה-זה-בסדר-הכול-נערה-עם-גזים-רגזניים". "זאת לא נערה! אתה ראית פעם נערה שמוציאה דבר כזה מהפה שלה?" שאלה מיד איימי וגרמה לשומר להסתובב במקום. "לא, אבל הייתי בטוח שהשלישית היא נערה, הלא כן?" שאל השומר. " חחחחחחחחחחחחח XDDDDDD (ד"א כותבים' שווא', למרות שבטח ידעת את זה וזאת סתם שגיאת מקלדת XD) פפף, הטל הזאת יותר מדי מושלמת
גם נראית טוב, גם דני [
] אוהב אותה, גם דאגי [
] אוהב אותה, מה נסגר?!?! >< באלי כבר עוד פרק
זה היה ממש יפה D: מחכה למחר ^___^

butbut

New member
אממ הוציא את לשונו../images/Emo9.gifXDD

כן זאת מעלית ממש...מיוחדתXD LOL כן אני יודעת שזה 'שווא'...אבל המקלדת..אררררררררררררר...><
זה יסתדר יפה-אתן עוד תראו

Dirty wings2

New member
אאאאאאע ס'יופי../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

סבתא של דני מגניבה
אבלאבלאבל תקשיבי בוט! את צריכה לשלב קצת את טום והארי יותר בהעלילה,אני מרגישה שדאגי ודני במרכז :( [זה לא כזה נורא חיחי] ישלי רעיון כבירי D: אולי הארי ואיימי יתחברו ויהפכו להיות משהו?
כיאלוכיאלו גם להם מגיע למרות שלטום יש חברה D: מגיע לו! כפרעליהם 3> על כולם

butbut

New member
חחח את צודקת..שלי כבר חפרה לי על זהXD

צריך להכניס את טום והארי לעניין
חחחחח כפרעליהם!

M C F L Y 1

New member
WTF !?!? ../images/Emo2.gif

אוו - מי - גאאאד
בווט את לגמרי לא צפוויייה !! ג'וורג + טל ? בבעע
אני היחחידה שזה גורם לה לרצות להקיא בטירווף !? וסבתתא של דני כזו מותתק :)) היא נראת "אחלה" כזאת
בקיצוורר , פררק מפתייע ברמות קשוות . את כותבת מדהים ואני כ"כ אוהבת את התיאוריים שללך
*אומרת בדרמטיוות* מצפה לך עתיד גדול בת אל
וחבל שלא הספקנוו לדבר במפגש
הייתי צריכה ללכת יחסית מוקדם

butbut

New member
כן,את כנראה בין היחידות שלא שונאות את טל../images/Emo69.gif

LOL
תודה
חחחח
מפגש הבא
XD

Yu vi

New member
איפה הפרק הבא? ]=../images/Emo85.gif

טוב האמת שקראתי תפרק כבר אתמול בבוקר, בזמן שאני מתארגנת לביצפר. XD אבל לא היה לי זמן להגיב אז שכחתי כבר את הציטוטים המצחיקים! טוב אז לענייננו... ג'ורג'?! הו יאק!! X: אני כבר הזכרתי את מוחך המעוות, בוט? >< ישלי כאלו פנטזיות לגבי מה שאמור לקרות עכשיו עם דני! D: ~שדני יבוא ויציל אותה ואז יחבק אותה והם ייתנשקו והוא יגיד לה שהוא מאוההההב בה והיא תגיד לו שהיא בו ויהיה יופיטופי ^_______^~ XD כל הקטעים עם הסבתא קרעו אותי!!!! ממשששששששש אבל!
וישלי תחושה שיהיה משו בין דאגי לאיימי
[אמןאמןאמןאמןאמן! ככה טל תהיה עם דני בלי בעיה
. אבל... אצלך תמיד יש בעיות בפיק. אז...זה לא ייקרה.
נמנמ אולי יותר טוב, יותר מתח
. אעאעא אני לא החלטית! XD] בכל זאת מצאתי את הציטוטים ששיעשעו אותי מאוד בפרק XD
"אז זה עובר במשפחה?" שאלה טל ופרצה בצחוק. דני חייך ואמר "חוץ מההורים שלי, שניהם לא-מצחיקים". "אבל גם אתה לא מצחיק" אמרה טל וחיכתה לשמוע את תגובתו. חחחחחחחחחחחחחחח XD
כל הקטע עם הגרעפס של דני XDDDDDDDDDD זה היה ממש קורע!! *מתעצלת לחפשXD*
אנלא זוכרת איפה זה היה אבל היה קטע שאליס אמרה על דני "משתין בתוך עציץ" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני כבר לא זוכרת גם באיזה הקשר זה היה, אבל זה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני עדיין מחכה לפרק הבא.
^_____^

butbut

New member
חפיף../images/Emo9.gif

כן..מוחי המעוות..XD חחחחחח...חבל שזה לא קרה. XD דאגי ואימי
:-* XDDD חפיף=]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo19.gif../images/Emo18.gifחפירהה.!

אוקיי בוט.. מצטערת שלא הגבתי לך לפררק הקודם.. ורק רציתי להגיד שקראתי אותו והוא היה ממש מדהים!! עכשיו לפרק הזה אני יגיב ..[סורי אם זה יהיה חפירה..פשוט לא הגבתי לפרק הקודם וחסר לי קצת לחפור..אני עוד מעט מרגישה שאני מאבדתת את זה!!]אז אני יתחיל.. נ.ב זה כתיבה תוך כדי קריאה.. פרק |
בסוף לא רוצים לרצוח את טל...[חבל..סתם..XDDD] "אז זה עובר במשפחה?" שאלה טל ופרצה בצחוק. דני חייך ואמר "חוץ מההורים שלי, שניהם לא-מצחיקים". "אבל גם אתה לא מצחיק" אמרה טל וחיכתה לשמוע את תגובתו XDDDDDDD פרק ||>< וטל החזיקה את בטנה מרוב צחקוקים קטנים. היא הביטה אל עבר דני וסיננה "אדיוט, בשביל זה חיכינו?". היא לא תקרא לדני אידיוט>< "התראת-שוו-לפצצה-זה-בסדר-הכול-נערה-עם-גזים-רגזניים". XDDDDDDDD פרק|||
היא כן רעה אליו!! >< פרק||||
אליס חייכה אל עבר טל ואמרה "אם לא התנשקת עם החבר הכי טוב שלו, החטפת סטירה לאקסית שלו, גרמת לו לרוץ ערום ברחוב או לאבד באמצע רחוב בומה בני-אדם בתחתון בלבד. את לא נחשבת לרעה, ואני מצפה ממך לזאת, אם את אכן קרובה אליו". נממ..משהו אחד היא עשתה.. התנשקה עם החבר הכי טוב שלו!!!! >< או שהוא משתין בתוך עציץ" XDDDDDD יש בניהם קליקק? >< שתחליטטטט כברר!!! פרק|||||[למה אחרוןן?!:(]
איימי ודאגי?? ><נה.. ג'ורג וטל? יאפ יאפ יאפ!!!:) אווקי אז אחרי שרשמתי את כל מה שחשבתי בכל הפרקים.. אז כמובן שהיה את..
XDDDDD >< טוב אז לסיום אני ממש מחכה לפרק הבא!! הפרק הזה והקודם היו ממש יפים,מעניינים,מפחדים,מצחקים ודורשים מכות לטל..
ספיר
איזה חפירה..XDDDDLOL

butbut

New member
חח איך את לא חופרת../images/Emo35.gifאת חופרת מצויין../images/Emo70.gif

XDD יש איפה להשתפר-ובכול זאת..
XDD "היא לא תקרא לדני אידיוט>< " XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חמה אחרון
זה היה ארוך.. XDD חח דורישם מכות לטל
בוט.

שוליטה

New member
ואה-ואה וי-ואה D:

אני אוהבת את סבתא של דני D: היא מגניבהD: מאוד D: חח נקרעתי מצחוק שהם אמרו שהוא בטח משתין בתוך עציץ XD דמיינתי אותו עושה את זה וכלכך מתאים לו XD חחח וגם שהוא תקע גראפס XD אבל אני חייבת לציין, שאני מאוד נגד גרעפסים
במיוחד כי אני לא יודעת לעשות XD גם באמת, וגם בכוונה XD וגם חוצמזה, למה הם תמיד עושים גרעפסים ולא פלוצים? אני בעד פלוצים D: XD חח כבר אמרתי שאני אוהבת את סבתא של דני? וחוצמזה. אני שונאת את ג'ורג' מי הוא חושב שהוא?????? שלא יעיז לגעת בה!!!!!!!!! אני ארביץ לו טוב בכל מקרה קצת חפרתי ^^ חח
מחכה לפרק הבא ^^
עלמה D:

butbut

New member
../images/Emo26.gifהיום אני מפרסמת-ברגע שאני מסיימת לענות

על רוב התגובות כי זה היה חרא מצידי לא לענות פעם שעברה:]

butbut

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo126.gif פרק 31 חלק | ../images/Emo126.gif

השלישייה הרגילה:
t.A.T.u - All The Things She Said : http://www.youtube.com/watch?v=muJaDZA-_Bk
LinkinPark - Numb : http://www.youtube.com/watch?v=_5Oi4R-jSoA&feature=related
שיר חדש[המלצה של מישהיא-לאזוכרתמי]:
Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes : http://www.youtube.com/watch?v=svxP2LjBg_4&feature=related
קחו הכול בקלות-זה הולך להיות פרק קשה..XD...אבל לא בשביל לבכות
XDD עכשיו כשאני חושבת על זה..הוא סופר-משמעותי
************************************************************************************************************ פרק 31: "תקשיב לי טוב, אתה גדול ממני בלפחות חמש-עשרה שנה, אם לא אז יותר. אני לא אוהבת אותך, ואני לא רוצה להמשיך לשמוע את דברייך" אמרה טל בשקט ושלחה לעברו מבט עמוק. "אני לא מתכוון לעשות יותר מידי, בבקשה, תני לי לסיים את דבריי" אמר ג'ורג' ולפף את זרועו סביב זרועה. טל כיווצה את פיה ואמרה "מי היה מאמין, המנג'ר של מקפליי הוא פדופיל בהתגלמותו". "תקשיבי לי" אמר ג'ורג' במהירות. "ואם לא בא לי?" שאלה טל וכיווצה את שפתיה בכעס. היא הביטה אל עבר עיניו הכחולות והחלה לשנוא את הצבע האכזרי הזה. בכול פעם שראתה את הצבע הזה בעיני האנשים סביבה היא הייתה מתחילה להתמלא ברגשות אשמה. לפתע היא הביטה עמוק לתוכן, וגילתה שעיניו כלל לא כחולות. הן חומות, שחורות כמו הלילה. איך, ומאיפה, צץ לו הצבע הכחול וקפץ בעיני רוחה? ג'ורג' העביר את מבטו אל פניה, הוא עבר על עיניה שזרקו ברקים של שינאה לכול עבר. לשפתיה האדמדמות שהיו מפוסקות בכול אורכם. הוא הרים את ידו, נראה היה שהוא מנסה לגעת בדבר מה, אך לא מצליח. הוא כיווץ את פיו בכאב, ופתח את עיניו לגודל עצום. "כדי שתמצא לך דבר יותר טוב לעשות עם היד הזאת" אמרה טל בציניות, והעיפה את ידו בשנייה עם ידה המשוחררת. היא נעה וזעה בחיכו וניסתה להימלט מציפורניו שאחזו בה אך לא שרטו אותה. במוחה עברה לה סצנת הפחד הידועה שלה. ג'ורג' פתח את עיניו ואמר "את ילדה קטנה וחצופה, יפה... מושכת". "ואתה זקן, מכוער ושמן. אני מניחה שאנחנו שווים" פלטה טל בתיעוב וכיווצה את גבותיה. היא רצתה ללכת ממנו, לברוח, אך הוא היה חזק ממנה וגדול מנה בהרבה. היא החלה לקלל בתוך תוכה את אלוהים על כך שהעניק לה תכונות של ילדה, תכונות של אישה. התכונות שלא יעזרו לה אף פעם בחייה, ולא עזרו לה בהיסטוריה האפלה שלה. היא עצמה נפגעה מספר פעמים רבות, מגברים. והיום, דבר זה לא הולך לחזור על עצמו. היא לא תיפגע שוב, והיא לא תיכשל. "לא אמרתי את זה, בסך הכול הסברתי לך את התנהגותי. עכשיו תקשיבי לי טוב,טוב, ילדונת. זה לא כפי שאת חושבת שזה נראה" אמר ג'ורג' והביט אל הצדדים בכדי לראות שאף אחד לא מתקרב. "אז איך זה נראה? ותעזוב לי את היד" אמרה טל במהירות והתכוונה לרוץ משם. אך ג'ורג' תפס אותה, הקריב אותה אליו ואמר "צ'אנס אחד". "מי אתה חושב שאתה? ולמה אתה נדבק אלי? אתה חושב שאני אתן לך לעשות מה שאתה רוצה?" שאלה טל מטר של שאלות ולא חיכתה לתשובתן. "אני לא גבר נשוי, אני לא מחפש דברים רגעיים. ומצאתי את מה שאני מחפש, אני אולי מטורף" אמר ג'ורג' במהירות. "אתה יצור מתועב, אני אזמין משטרה ברגע שתעזוב אותי. אני לא אתן לך להסתובב כך חופשי" אמרה טל ובלעה את רוקה בפחד. היא אכן פחדה, היא פחדה כמו שלא פחדה עוד מעודה. אותו הפחד שאפף אותה כאשר הייתה בת שש, אותו הפחד שאפף אותה כשאר השאירו אותה בחדר הקטן והחשוך בבית הסבא-רבה שלה. הפעם היא לא מתכוונת להיכנע, אחת-עשרה שנה היא חיכתה ליום הזה. היום שבו האישה כן תגבור על האיש, וכן תצליח לא להיכנע לו ולכוחו. לו יש כוח, ולה יש מוח. והיא מוכנה להשתמש בו בכול עת, ובכול זמן שבו תזדקק לו. ג'ורג' ליטף את סנטרו שנית ואמר "אני לא רוצה לעשות רע, אבל את כול כך חמקמקה. לפעמים אני משתגע, אני מסוגל לקחת סכין ולחתוך את המתח בשנייה. אבל אני לא יכול". "ההפרעות האישיות שלך לא מעניינות אותי" אמרה טל בשקט ונשכה את לשונה באיפוק בתוך פיה. "אני יודע שזה נוגד לכול החוקים המקובלים של בני-האדם. אני רק מבקש צ'אנס" אמר ג'ורג' במהירות. "מה דעתך על סירוס? אני חושבת שזה מה שעושים לאנשים חולנים כמוך בארץ הזו" הטיחה טל בפניו, וניסתה להשתחרר מאחיזתו החזקה .אך ללא הצלחה. היא החלה לדקלם בתוך ראשה את כול המשפטים שיכלו לעזור לה כעת. היא פחדה, פחדה שהוא עישה לה משהו, שינסה לגעת בה או לעולל בה דברים. היא לא רצתה להרגיש מושפלת שוב, להרגיש את ידו על בשרה, להרגיש את ריחו הרקוב על לחייה או שיערה הנעים. היא הרימה את פניה במהירות ואמרה "אם לא תשחרר אותי, אני אצעק". "תצעקי, במילא האנשים כאן מכירים אותי. אני יכול להגיד להם שאת משוגעת" אמר גורג' ופלט צחוק קולני ולאחר מכן שיעול חנוק. טל הביטה עליו בגועל ואמרה "אתה חושב שאתה יכול לעשות כול דבר, משום שאתה כול כך מפורסם, ומשום שאתה גבר?".
יש המשך~~>

karinava

New member
מה? צ'אנס? ג'ורג'? למה? מה? תפרסמי? דיליי?

אני יודעת... יותר מדי שאלות... לא יודעת מה יש לי. דרך אגב אני קוראת סמויה (טוב, אולי כבר לא)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

"כן, למען האמת. את יודעת, בעולם הגברים יש דבר שנקרא "אל תלך אחר ליבך, זה בולשיט, תלך אחר מצפונך ותמות, אז עדיף שתפנה אל יצרייך". זה משפט שעוזר לי בכול פעם שאני עובד עצות" אמר ג'ורג' בשקט, וחייך אל עבר טל חיוך שטני. "היצרים המטומטמים שלך לא מעניינם אותי. תעזוב אותי כבר!" היא אמרה במהירות. גורג' הפנה אליה את אצבעו ונגע באפה הסולד. הוא העביר את עיניו על עבר עניה ואמר "יש לך עור חלק, את עודנך צעירה. מה את כבר מבינה באהבה? את צריכה מישהו שיוכל להסביר לך". "יותר ממך!" זעקה טל והביטה אליו. היא רצתה לנשוך את אצבעו, אך הוא מיד סילק אותה. היא רצתה למרוט את שיערות ראשו, ולגדוע את ידיו, אך דבר זה לא היה באפשרותה כעת. היא החליטה לא להילחץ, היא יצאה מזה בגיל שש כשהייתה חסרת אונים. ותצליח גם לצאת מזה עכשיו, בעזרת מחשבתה. טל נזכרה בדבריו של דני, הוא תמיד הזכיר לה שהיא צריכה להילחם למען עצמה, כשאין מישהו לידה. הוא הבטיח שהוא יהיה בערב הזה לידה, והא חייב לקיים את ההבטחה שלו. והנה עכשיו היא עומדת בזרועותיו של גבר זר, ומנסה להיחלץ מהם. אך היכן דני? היכן הוא בזמן שהיא צריכה אותו כול כך? "את לא מבינה באהבה, את מבינה בסך הכול באיפור, ובבגדים. חוץ מזה את סתם נערה, עוד ילדה בחיתולים" אמר ג'ורג' אליה, וכיווץ את לחייו. "ומה אתה מחפש בילדה? אם אני כול כך קטנה, מדוע אתה מציק לי?" שאלה טל במהירות ופתחה את פיה כנגדו. ג'ורג' נראה מהורהר, הוא הביט אל עבר שעונו ואמר "את מה שאני לא מחפש בנשים מבוגרות. הן משעממות אותי". "אתה פטתי" פלטה טל והעבירה את מבטה אל עבר הנוף שהיה מאחוריהם, העיקר לא להביט אל תוך עיניו. הוא קירב אותה אליו ואמר "אני לא פדופיל ילדה, תפסיקי להתבלבל בין הדברים. יש בנינו הבדל של חמש עשרה שנה אומנם. ובכול זאת, אולי זה יוכל להצליח". "מטומטם, תעזוב אותי!" קראה טל בפחד. "את מענינת אותי, על אף גילך הצעיר, טל אביב" הוא אמר במהירות "בתקופת התיכון הייתי הכי לוהט, כול הנקבות רצו אותי—" "היום אתה מכוער! אתה שמן! אתה זקן, תשלים עם זה" זעקה טל בכאב. גורג' הרים את ידו, וחפן את פניה של טל באצבעותיו. הוא הביט בה במבט מטורף ואמר "תאמרי את זה שוב, אני אוהבת את הצליל שזה נשמע". "פדופיל! תתרחק ממני" צעקה טל בקולי קולות ופתחה את עיניה לרווחה בפחד. היא לא רצתה שההיסטוריה שלה תחזור על עצמה, לא כאן, ולא עכשיו. היא העיפה את ידו, והטיחה את ידיה בחזהו החזק. הדבר לא השפיע עליו, ואפילו אל הרטיע אותו. הוא נעמד איתן במקומו, ולא זז. "תשתקי" אמר ג'ורג' בשקט וסובב את פניו. "לא!" זעקה טל. ג'ורג' הרים את ידו ואמר "אל תגרמי לי להכאיב לך, ולי. אני לא רוצה דבר אחר מלבד לדבר איתך". אך טל לא פסקה, היא הרימה את רגלה ובעטה בו, אך לא היה נראה שזה משפיע עליו. "תעזוב אותי, מטומטם" היא קראה בקול, וגרמה לזוג שהיה מרוחק מהם להפסיק מעיסוקיהם, ולהביט לעברם. ג'ורג' משך את טל והדביק לה נשיקה על שפתיה העדינות, הרוח הקרירה הגיעה משום מקום וגרמה לשיערה להתבדר, ולפניה להתקרר. היא פתחה את עיניה, הרימה את רגלה, ובעטה בו במקום הנכון הפעם, במקום שיגרום לו לסבל. הגועל שחלף בה לכול אורך גופה היה הנורא מכול. היא הרגישה את דמעותיה מתחילות לעלות, אך היא לא תיתן להן לצאת, לא כאן על יד השרץ שעמד לידה. הוא עזב אותה והתנתק ממנה, אך לא הרפה מידה. "חכי" הוא זעק. טל הביטה עליו במבט רצחני, הרימה את ידה ודמיינה בראשה את המהלך המתכונן הבא שהיא חלמה לעשות מאז שהכירה אותו. היא סטרה לו על פניו, סטירה מצלצלת שנשמעה למרחקים. היא גרמה לו להחזיק את לחיו בכאב, ולהביט בה במבט נתעב. "תעזוב אותי כבר, פדופיל מטומטם! אני יותר קטנה ממך, ולא אכפת לי עד כמה אתה מפורסם. תולעת מגודלת!" צרחה טל ובעתה בו שוב. היא הביטה עליו כשהוא נפל לרגליה בכאב, והחזיק את איבריו הכואבים. היא הביטה עליו בשינאה וירקה לעברו כאשר הרים את פניו. הוא אחז ברגלה, והתרומם בשנייה. אבל טל לא וויתרה, היא בעטה את ידו ואמרה "איך אתה מעז". הדמעות שלה החלו להציף את עיניה, היא הביטה אל עבר ההתקהלות שהייתה סביבם, ומיד השפילה את עיניה בכעס. היא רצה משם, לא מביטה אל עבר הנשאים שצעקו אליה או ששאלו למעשיו של ג'ורג'. היא הרגישה חלחלה עוברת בה לכול אורך גופה. היא נזכרה בשפתיו המחוספסות ורצתה להקיא את נשמתה בזה הרגע. לפתע הגיע מישו משום מקום, וליפף אותה בכדי לעצור את הליכתה במהירה. היא מידה עיפה אותו מעליה, אך האיש לא עזב אותה וגרם לה להסתובב אליו. הדמעות כבר הציפו את עיניה וזרמו בזו אחר זו במורד לחיה החלקה. הן היו חמות לעומת מזג האוויר הקפוא שהיה סביבם. טל כיווצה את כבותיה, והסתובבה בסיבוב שגרם לה האיש לעשות. אם זה היה ג'ורג' , או-או, היא הייתה מוכנה כעט לכול. גם לזרוק אותו מן המרפסת אם היה צורך בכך. "חכי!" נשמע קול חנוק ומהיר. "תעזוב אותי" צעקה טל, ומיהרה להסתובב מבלי להביט בפניו של האיש. "טל, זה אני" אמר קול מוכר ומחוספס מאחוריה. היא הסתובבה במהירות שנית, היא הרימה את עיניה והביטה בפניו של הדמות ונשמה נשימות עמוקות. "דני" היא לחשה בשקט, ופתחה את עיניה בתדהמה. במהירות היא כרכה את זרועותיה סביבו בחוזקה, והחלה לבכות בחזהו. הדמעות שנזלו מעיניה לא פסקו, והפחד שלה לא עזב אותה ואחז בה עד לאותו הרגע. "איפה הייתַ? לאן הלכתַ? לַמה עזבְת אותי לֵבד?" היא שאלה בנימה קורעת לב. "אני מצטער, הייתי ממש כאן, אבל השומרים חסמו את הכניסה. הייתי צריך לטפס דרך החלון כששמעתי שבך מדובר העניין" אמר דני במהירות וכרך את זרועותיו החזקות סביבה. הוא חיבק אותה בחזוקה וחש ברעדים שעברו בגופה. "אני פחדתי, כמו שלא פחדתי בחיי" אמרה טל בשקט וגרמה לשפתייה לנוע במהירות. היא הרימה את פניה אל עבר דני כשעיניה מוצפות בדמעות חמות. "הוא נישק אותי! הוא נגע בי, הוא כמעט אנס אותי, הוא ניסה לשכנע אותי להיות איתו!" היא זעקה וסגרה את פיה במהירות. שפתיה רטטו, וגופה רעד. לא מן הקור שהציף אותה, אלא מן הגועל שעבר ושטף את כול אורך גופה.
יש המשך~~>

למעלה