פרק 50-חלק ב'

white in Angel

New member
אז רגע את אומרת

שהם לא יתחתנו כי הם 'לא יכולים'? טוב מספיק אני אחכה עד לפרק שתפרסמי היום אם לא לא יהיה טוב.. לא לי ולא לך......... כי אני אשתגע... וגם אחותי שתחליט שהיא רוצחת אותך סופית כי את מאמללת אותה... חחחח... דרך אגב טל [מהפיק שלך] היא דתייה? פשוט אני לא קראתי את ההתחלה כי ממש אין לי סבלנות..

white in Angel

New member
אז יפה... אני מאוד מקווה שהיא תגיד כן בניגוד

לאחותי שמתעקשת שהיא תגיד לא.....

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת שאני לא אתבולל

גם אם אתחתן עם נוצרי כי אני אוהבת את הדת שלי ואני בחיים לא אשכח ממנה.. אין כזה דבר.. אבל זה יעצבן אותי אם אני אצטרך לבחור בין אהבה לדת שלי, למה? אם אפשר לקיים את שניהם... וילדים שלי יהיו יהודיים שלמים! כי לפי הדת שלנו, זה לפי האמא..אז הם יהיו יהודיים שלמים מבחינת היהדות

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifמיקי כנסי../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

נגיד שהתחתנת עם נוצרי... ואם הילדים שלך יעדיפו לדגול בנצרות?
מה תעשי אז? את הרי נותנת להם אפשרות לא? מה תעשי אם הם יואהבו את הקטע של הנצרות הרבההה יותר מהיהדות. הם ידעו שאמא שלהם היא יהודיי, אבל הם מעדיפים להיות נוצריים.
מה אז תעשי? איך תתמודדי עם זה שהם יתחתנו על מישהי נוצרייה? איך תתמודדי עם זה שברגע שהם מתחתנים אם נוצרייה הילדים שלהם כבר לא יהודים! לאן אז תפני? מה אז תגידי?
אולי אז תכריחי אותם להיות יהודים? אבל לא- אי אפשר. הרי את בעד זכות בחירה לא?
והנה עוד שושלת יהודית נקטעה. אצלך- ואצל כולה משפחה שלך. מה את אורמרת עכשיו? חח. אבסורדי לגמרי.אני מקווה שהבהרתי את עצמי. זה המעט שאני יכולה לומר.
XD

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo24.gifאגב אני בעד להפסיק את הדיון הזה

XD כול אחת תעשה ת'שיקולים שלה לבסוף
לכול אחת יש דעה אחרת. נקודה.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif

הילדים שלי שיעשו מה שהם רוצים, אני אדע שאת מה שאני רציתי להסביר להם ולהראות להם על הדת שלי, עשיתי... מה שהם יבחרו זה החלטה שלהם והם בא להם להתחתן עם נוצרייה, סבבה.. הם אוהבים אחד את השני אז מי אני שיאסור את זה. הדת חשובה לי, אבל לא עד כדי כך שאני אהיה בררנית "אה? אתה לא יהודי? אז לא בשבילי" XD אני חושבת שבכל זאת תהיה בהם מעט יהודיות [
] הרי אמא שלהם יהודייה, והם בעצמם נחשבים יהודיים שלמים לפי היהדות. אז גם אם הם התחתנו עם נוצרים הילדים שלהם במקרה הזה, יהיו חצי יהודיים כמו באו סי. סת' חצי יהודי מכיון שאמא שלי נוצריה. ובכללי הוא יהודי במציאותצ והוא אמר שהוא נמשך יותר לקטע הנוצרי, אבל הוא מבין שיש לו גם צד יהודי והוא לא נוטש אותו. כל העניין הדת הזה ממש מסובך, וכנראה בגלל שאני חילונית וזה אז זה לא ממש מעניין אותי כי לדתיים זה ממש אסור חחח

butbut

New member
אני יושבת בקטע הזה באמצע-בין אסור

ל"אולי ננסה". אבל אני מקווה שזה לא יקרה לי בחיים. אני לא רוצה להעמיד ת'ילדים שלי בבחירה. עדיף שהם יגדלו עם דת וגזע ברורו וזהו. אם הייתי גם יהודייה וגם נוצרית הייתי מעדיפה לא לחיות בזה וזהו.. זאת מציאות מאוד בעייתית.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifואני מעדיפה לכבד

את הדת שלו כמו שהוא יכבד את שלי

butbut

New member
ואז תיצרי בעיות..ועד בעיות..ועוד ערימה של

בעיות. אם הוא אוהב אותך באמת הוא יתגייר בשבילך. ואם את אוהבת אותו באמת את תהפכי בשבילו למה שהוא. אני לא חושבת שאפשר לחיות בשני דתות זה דבילי לגמרי זה אבסורדי זה לא יאומן זה מטופש לגמרי ולפני הכול-זאת טעות. סורי-רק הדעה שלי.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאחח לא יודעת

זה לא קשור לזה אם הוא אוהב אותי. אבל זאת הדת שלו. אני בחיים לא אבקש ממישהו ללוותר על משהו שהוא גדל עליו כל הזמן רק בגלל שאני רוצה להתחתן איתו ולא להיות כופרת. אם מישהו מציע לי את זה אז אולי

rox love BSM

New member
אני אישית חושבת שדת רק יוצרת בעיות

אפשר להאמין באלוהים להאמין שיש כח עליון כלשהו אבל תראו מה שת מחוללת לעולם הזה,המקרה שלך הוא הכי נורמלי הגוננות על הדת אבל ברגע שאנשים לוקחים את זה רחוק מדי כמו היטלר ואל-קעידה אנשים נפגעים. אני מחשיבה את עצמי כאגוניסטית,אני אמינה שיש משהו,כח עליון כלשהו,אבל אני לא חושבת שיש חוקים כלשהם.לגבי האמונה באל. אני גם אממינה בקארמה אתה תעשה מעשים טובים מעשים טובים מוחזרים אלייך. אני חושבת שאם הרב היו מאמינם כך הרבה סבל היה נחסך מכולם

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifגמאני

אבל כל פעם אני בוחרת משהו אחר חח זה לא כזה משפיע לי על החיים אבל

rox love BSM

New member
אתאיסט ואגוניסט זה לא אותו דבר

אתאיסט מאמין שאין אלוהים. אני אמינה שיש אולהים או כח עליון כלשהו אבל אני לא חשובת שלמלא אחר מצוות כלשהם באמת יביאו אותי לגן עדן. אני מאמינה שאם אני אהיה אדם טוב אז יקרו לי דברים טובים

גרבע

New member
למה הדת צריכה ללכת לעזאזל ../images/Emo35.gif

מה הבחורה חשה?מה יש לה בעיות?שתסתום תפה ולא תתחיל את ההתאהבות שלה מהתחלה
היא הייתה צריכה לחשוב על זה קודם

למעלה