מקוויקנד

Charley XD

New member
איזה יפה ...

XDD הרב שלך מצחיק ! וסוטה
וואי הפרום מתחיל ממש לתמוך בהומולסבי .. *אושר* אני גאה להיות בפרום כזה XD
תתחילי לראות הג"ש ותראי אז את BJ ..

butbut

New member
XDDDDDD סוטה../images/Emo35.gifXDDDDDDDDDDDDD

כן..נו..קצת. LOL הומולסבי זה נחמד..לא מפריע..ולא קורץ. באמצע
ואני כבר רואה הג"ש..XDDD

Charley XD

New member
טוב עם את מסיגה את פרק 4 תגידי לי ><"

איזה חמודים BJ ... ובראין
אבל אני עם ג'סטין ><" כמה שהוא כאפה הוא כזה חמוד ! אממ יש אנשים שזה מגעיל אותם .. לכי תביני XD קורץ הכוונה ל ? וכן סוטה ... מי נותן לו ללמד אתכן ? ><"

butbut

New member
חחח...גמני עם ג'סטין...הוא חמוד../images/Emo70.gifXDD...אממ

והבית ספר נותן...LOL הוא מסוכן לסביבה יותר משהוא מועיל.

Charley XD

New member
ג'סטין ../images/Emo99.gif

ראית את התמונות שהוא עם שיער ארוך ? איזה חמוד ! אני רוצה להגיע לפרקים האלו ...

Charley XD

New member
שיט ><" אין לי זמן לראות !

נראה לי אני יוכל רק ביום חמישי בערב ><" או שלא ... אוף גםכן ! אמממממממממן

sweet shir

New member
בפטיטו התאהבת בזה עם השיער החלק? חחחחח

חברה שלי חפרה לי עליו. XD היא טוענת שיש ילד בשכבה שלנו שדומה לו... הוא באמת די דומה לו. XD חחחחחחח הייתי במופע סטנד-אפ של גור ואוח (בשביתה היה בחינם...), חרא של מופע. XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט עם יעקב. XD איזה רב משעשע ומוזר. LOL והתמונה עם דני ודאגי חמודה.

butbut

New member
איכס לא המופע שלהם מול אנשים...המופע בטלויזיה

לילדים. הם עושים את זה ממש טוב. כאילו מסופר על שני ילדים ביסודי, שהם כישלון לגמרי..וסזה קורע פשוט.. בתור מופע אני מעדיפה אישית את אלי ומריאנו, שלישיית פרוז, ונאור ציון. ואממ....זה מפטיטו זה...אממ...קוראים לו "פקונדו" נראה לי...XDD יש לו שיער שטני. הרב שלנו משעמשע? כן הוא משעשע.. הוא הופך את השיעור למעניין יותרXD

sweet shir

New member
אני רק מצטערת שלא זכיתי לראות מופע של אסי

וגורי.
חח כה, ישלו שיער שטני חלק. XD אפעם לא ראיתי ת'סדרה, ככה שזה לא יעזור לי שמות. XD

butbut

New member
אוו...גמני אוהבת את אסי וגוריXDD

חיפשתי מערכונים שלהם ביוטוב...זה לא ממש מספק.. אבל דיייי כול פעם שאני נזכרת בזה עם החייזרים שהם עשו אני מתההההההההההההההההה מצחוקקק XDD איזה שטינגלים השניים האלה.

sweet shir

New member
חחחח יש לחברה שלי על המחשב את ההופעה. D:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזה עם החייזרים ~ענק~!! XD

butbut

New member
XDDDאהבתי את זה עם החייזרים ואת זה עם השרת

XDDDDDDDD דיי הם כאלה טובים!!!!!!!!!.... XDD.. כול פעם שאני רואה את זה אני מתה! מצחוק! LOL

יש להכניס נושא להודעה~

"Good Charlotte said they like McFly is half their fanbase gonna cry?" מצעד הפיזמונים של מקפליי: Ignorance No Worries Not Alone Little Joanna Don't Wake Me Up שיר השבוע לא של מקפליי: Eight Days a Week- The Beatles Hey Jude- The Beatles כל מיני שירים מHSM Boyband- Son of Dork Murdered in the Mosh- SoD Eddie's Song (feat. McFly)- SoD Eddie's Song- SoD Can't Break Thru- Busted הלהקה שעשתה לי ת'שבוע:
מקפליי
אלבום השבוע: JML קליפ השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אין לי טלויזיה בדירה.... רק שומעת רדיו חיפה כל הזמן
107.5
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נממ.........לאדעת? משהו ששימח: -אני וחברה הלכנו למוזיאון הימי הלאומי והייתה שם תערוכת פיראטים :) ! והיה כיף XD היינו לבד שם. -אגודת הסטודנטים עשתה לנו שיעור חזרה בסטטיסטיקה והבנתי את כל החומר שהמתרגלת לימדה! -עוד שבוע מתחילה תקופת הבחינות ויש חופש:) משהו שהעציב: אני מתגעגעת לאוכל אמיתי, לחום (קפוא בחיפה), אני שמנה! ציטוטיה: #מהפיק של אחותי- הארי (לטום): "עוף מפה, דביל!" # Why would a woodchuck chuck wood if a woodchuck could chuck would? וגרסא אחרת- # Why would a woodchuck chuck wood if a woodchuck could chuck Noris? ומשהו שחיברתי בעצמי
, נראה אם מישהו יבין את ה.. הומור -_- What is James Bourne's favourite movie? -The Bourne Identity!!!
לא מצחיק, אבל חוש ההומור שלי בחופשת מחלה בקאריביים ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: שיר רנדומלי מHSM תמונת השבוע
[יש יותר מאחת?]

Charley XD

New member
אחותך מצחיקה אותי XD

LOL ביותר ... אחחחחח איזה תמונה יפה של הארי |ריר|
The Beatles וואי טל שנייים לא דברנו

Charley XD

New member
הארי (לטום): "עוף מפה, דביל!"

גאוני XDD וואי לא ידעתי שאת גם בפרום
נחמד לדעת /להכיר

white in Angel

New member
כן גם לי נעים להכיר..

כן גם אני בפורום כן ואני יודעת שיש לי משפטי מחץ.. במיוחד גם שלי הארי ודני וטום לפעמים... כן אני גם גאון אני יודעת... תשאלי את אחותי יש לי הרבה משפטי מחץ..

למעלה