שלי!!!
מצעד הפיזמונים של מקפליי: that girl, not alone, room, SSNGE בקיצקיץ די הרבה.. שיר השבוע לא של מקפליי: ~אהמ מעתיקהמפורוםפולאאוטבויאהמ~ Chris Daughtry - Over You, it's not over Foo Fighters - The Pretender Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire paramore- conspiracy , let the flaims begin, crushX3 panic! at the disco- it's time to dance, byling is the fun... but it's better if you do sum 41- still waiting, fat lip, makes no diffrence, heartattack three day grace- pain, I hate everything about you, never too late v- blood sweat and tears fall out boy - me&you, dance dance, where is your boy tonight הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: ת'אמת, זה ממש לא צפוי, אבל מקפליי..
אלבום השבוע: RIOT! היחידי ששמעתי כל השבוע! קליפ השבוע: אל תשאלו שאיך הגעתי לזה..
http://www.youtube.com/watch?v=rIjQQSU3X9s&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות, סרט עם כבשים שאוכלות אנשים...XDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני אהבלה.. משהו ששימח: אני אהלבה מצחיקה. not
משהו שהעציב: אני לא מפסיקה לעשות לעצמי פדיחות.. ציטוטיה: ~אני וחברה שלי עושות מלחמת כאפות ופתאום חברה שלי בועטת בי~ אני:"היי! שכחתי שיש לך רגליים.." ~הסניליות תוקפת..~ המדריך שלי:"טוב דנה, את תיאלנדית." אני:"טוב , בסדר, רגע, אני מה?" המדריך שלי:"תיאלנדית" אני:"אני אשכח את זה.." המדריך שלי:" לא את לא... עוד הפעם.. מה את?" אני:"פמלה אנדרסון?" ~אמא שלי שמה לי אוכל, והיא לא שמה כמעט כלום~ אני:"אמא, אני לא בדיאטה, שימי שימי.." XDDD שמנה שכמותי.. מתנגן בראש / בפלייליסט: "בוב הבנאי (יצליח לתקן?) בוב הבנאי (כן כן כן!).." תמונת השבוע לאב לאב יו! כ"כ מדהימה..