מקוויקנד

Sharon Kez

New member
אוווו איזה תמונה חמודה חח ../images/Emo9.gif

כל הכבוד על הציון במגן ובהצלחה בבגרות!!! Present for Everyone
אחד ה-אלבומים...

mcfly danna

New member
שלי!!!

מצעד הפיזמונים של מקפליי: that girl, not alone, room, SSNGE בקיצקיץ די הרבה.. שיר השבוע לא של מקפליי: ~אהמ מעתיקהמפורוםפולאאוטבויאהמ~ Chris Daughtry - Over You, it's not over Foo Fighters - The Pretender Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire paramore- conspiracy , let the flaims begin, crushX3 panic! at the disco- it's time to dance, byling is the fun... but it's better if you do sum 41- still waiting, fat lip, makes no diffrence, heartattack three day grace- pain, I hate everything about you, never too late v- blood sweat and tears fall out boy - me&you, dance dance, where is your boy tonight הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: ת'אמת, זה ממש לא צפוי, אבל מקפליי..
אלבום השבוע: RIOT! היחידי ששמעתי כל השבוע! קליפ השבוע: אל תשאלו שאיך הגעתי לזה.. http://www.youtube.com/watch?v=rIjQQSU3X9s&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות, סרט עם כבשים שאוכלות אנשים...XDDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: אני אהבלה.. משהו ששימח: אני אהלבה מצחיקה. not
משהו שהעציב: אני לא מפסיקה לעשות לעצמי פדיחות.. ציטוטיה: ~אני וחברה שלי עושות מלחמת כאפות ופתאום חברה שלי בועטת בי~ אני:"היי! שכחתי שיש לך רגליים.." ~הסניליות תוקפת..~ המדריך שלי:"טוב דנה, את תיאלנדית." אני:"טוב , בסדר, רגע, אני מה?" המדריך שלי:"תיאלנדית" אני:"אני אשכח את זה.." המדריך שלי:" לא את לא... עוד הפעם.. מה את?" אני:"פמלה אנדרסון?" ~אמא שלי שמה לי אוכל, והיא לא שמה כמעט כלום~ אני:"אמא, אני לא בדיאטה, שימי שימי.." XDDD שמנה שכמותי.. מתנגן בראש / בפלייליסט: "בוב הבנאי (יצליח לתקן?) בוב הבנאי (כן כן כן!).." תמונת השבוע לאב לאב יו! כ"כ מדהימה..

butbut

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifציטוטים של הרב..דייXDD../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי
:
Diarroear[התמכרתי סופיתLOL]
שיר השבוע לא של מקפליי
:
Jessica Simpson & Nick Lachey - A Whole New World[
מומלץ]
Hayden Panettiere - Try
Michael Jackson - Will You Be There[גם אם הוא נראה כמו חזיר-הוא היה פעם זמר טוב]
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: McFLY
אלבום השבוע
: ROT3F
קליפ השבוע
: Avril Lavigne- Hot- Kids Cover ---XDDDDDD חמודים!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oWFII3SmXQY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: -האי -פטיטו[ראיתי כמה פרקים-התאהבתי באיזה אחד
XD] -גור ואוח[הם ממש שולטים!! אני ממליצה לכולם לראות-ואני רציניתXD]
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: נעע...יותר מידי
משהו ששימח
: בעע..לא יודעת
משהו שהעציב
: אממ..הכלב שלי חולה
ציטוטיה
: ~הרב מסביר על הנחש שפיתה את חווה[סיפור אדם-וחווה]~ |הוא ראה שהם הזדווגו...והתיחל לקנא...לקנות...לקנא, ואז הוא החליט להפריד זוג זה". ~הרב מסביר על העקרון של הבנים והבנות~ "בצבא אנלנו לא רוצים בנות, הצבא הוא מקום של מלחמה. הגבר צריך להתרכז במלחמה ולא ביופי של האישה". ~הרב מספר על איך בנ"י[בני-ישראל] היו מתחתנים לפני שקיבלו את התורה בהר-סיני~ "פוגשים אחד את השני בשוק, היא רוצה-הוא רוצה, הולכים הביתה והם זוג-קולולו חתונה!" "אחרי מתן ורה- זה לא עולם של מין כול היום!" ~הרב מסביר על יעקב-שרימו אותו עם אישה שהיא לא רחל~ הרב:"והוא גילה שזאת לא אישתו! איך התבלבל? זאת מיטה!" ילדה אחת:"בטח היה חושך והוא לא הסתכל". הרב:"איך אפשר? הם במיטה...לבד, איך הוא לא מסתכל בפנים של אישתו? מה יש לו?". ~הרב מסביר עלינו-בתור בני נוער עם רגשות,יצרים ודחפים~ "בגלל היצרים שיש לצעירים-כולנו צריכים להתחתן מוקדם!...ככה זה לא מפריע, ואז עושים מה שרוצים, בלי לחשוב כול היום איפה יש זנות". ~הרב מסביר על חילוניים שחיים ביחד, כדי להכיר אחד את השני~ "אדם שחי עם אישה, אני קורא לזה קדשה-אצלינו זה זנות!". ><" יש לנו רב הזוי. אני תמיד מתווכחת איתו על שטויות...איך אפשר שלא? XD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: T.A.T.U - all about us
תמונת השבוע
:
ילד אחד שידידה שלו הביאה לי ת'מייספייס שלו,יש לו ג'קט מושלם!![אני רוצה את זהההה!!!!!!!!!!XDD]
גררר....

butbut

New member
../images/Emo34.gifAudrey Kitchingההשראה שלי להרבה דברים.

אני אוהבת את הלוק שלה מאודדXD

butbut

New member
../images/Emo34.gifדני מנגן לדאגי בבס-ודאגי מנגן לדניXD

או לפחות מנסה לנגן לו..

butbut

New member
אוף זאת תמונה אחרת שגם דאגי מנגן לדני בגיטרה.

><" טוב חפיף. XD

kelly7i

New member
די איזה חמודיםם../images/Emo6.gif

שדני מנגן על דאגי כזה.. ודאגי נותן לו.. הם כל כך חמודים כאאלה, אנמי מתה על השילוב של שניהם ביחד, באלי למחוץ ואתם, הם כל כך חמודים

michalie XD

New member
יוו אני אוהבת את אודרי

(Audrey) היא מתלבשתת מהמם והיא חברה של ברנדון יורי (סולן פאניק! אט דה דיסקו)

butbut

New member
באמת?לא ידעתי שהיא חברה שלווו../images/Emo99.gif

XDD ממש יפה לה הורוד הזה בשיער

kelly7i

New member
העגיל שהיא תקעה בספטום[נראלי ככה קוראים לזה]

ממש תקוע ><" אני אוהבת במקום הזה את העגיל בצורת פרסת-סוס, שזה לא חישוק סגור.

m i c k e y 15

New member
מייקל ג'קסון../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif יש לי את אחד הדיסקים

שלו את ט'רילר

butbut

New member
חחח...זה לא שהוא מושך או היה מושך

זה שהקול שלו כזה יפה.. אין לי דיסקים-אבל ההורים שלי הכירו לי שירים שלו כשהייתי קטנהLOL

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח רב סוטה../images/Emo70.gif XDD

הוא לא צריך להיות רב
הוא צריך להיות... מרצה לחינוך מיני
חוצפן XD

butbut

New member
חחחח הוא לא סוטה-הוא סתם לא יודע מילים

גבוהות כמו שאר הרבניםXD הוא עולה חדש.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif לא סוטה הא../images/Emo35.gif

סתם כח מילה שנייה שלו זה סקס, זנות ושאר ירקות XD [אהמשארירקותמזכירלךמשהופגרפסיכוושארירקות
]

butbut

New member
חחחח...נו הוא לא יודע מה הוא אומר

אם הוא היה יודע שזונה אפשר גם לומ ר"פרוצה" הוא היה אומר "פרוצה". XDD

למעלה